-
Καλησπέρα ομάδα, πιθανά να το έχετε ακούσει πολλές φορές το σχετικό πρόβλημα με το κροτάλισμα του dsg στην 1-2-3 ταχύτητα. Είμαι εντός εγγύησης ακόμα,πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι το αμαξι πρέπει να μείνει εδώ και να ακινητοποιηθεί, μην τα πολυλογώ μου έκαναν αντικατάσταση πολύδισκου το πήρα από την αντιπροσωπεία και πάλι τα ίδια. Δεν έχω πάει ακόμα να τους πω ότι κάνει πάλι τα ίδια, θα το πάω εντός εβδομάδας. Υπάρχει περίπτωση να ξέρει κάποιος πως μπορεί να επιδιορθωθεί αυτός ο θόρυβος με οποιοδήποτε κόστος αν χρειαστεί στην τελική. Ευχαριστώ.
-
@kostas852456 said in Dsg dq200 Vw t-roc 2022 θορυβος:
Καλησπέρα ομάδα, πιθανά να το έχετε ακούσει πολλές φορές το σχετικό πρόβλημα με το κροτάλισμα του dsg στην 1-2-3 ταχύτητα. Είμαι εντός εγγύησης ακόμα,πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι το αμαξι πρέπει να μείνει εδώ και να ακινητοποιηθεί, μην τα πολυλογώ μου έκαναν αντικατάσταση πολύδισκου το πήρα από την αντιπροσωπεία και πάλι τα ίδια. Δεν έχω πάει ακόμα να τους πω ότι κάνει πάλι τα ίδια, θα το πάω εντός εβδομάδας. Υπάρχει περίπτωση να ξέρει κάποιος πως μπορεί να επιδιορθωθεί αυτός ο θόρυβος με οποιοδήποτε κόστος αν χρειαστεί στην τελική. Ευχαριστώ.
Δηλαδή η αντιπροσωπεία δεν το έβγαλε στο δρόμο για να το ακούσει μετά τον πολύδισκο?
Tragic...
(Άρα επόμενο βήμα μάλλον mechatronic, αφού είσαι στην εγγύηση όλα καλά...) -
-
Δεν έχω απάντηση ακόμα.. μόλις έχω νέα θα ενημερώσω φίλε μου..
-
Κλασικό πρόβλημα.
Λογικά θα αλλάξουν και mechatronic.
Και μετά θα αλλάξουν κάτι άλλο... και μετά κάτι άλλο... και κάτι άλλο... -
Μετά από τόσα χρόνια, συνεχίζει και είναι παθητικό;
-
Καλησπέρα..σήμερα πήγα να δω τι έχουν κάνει με το θέμα του σασμάν και μου είπαν οτι ο θόρυβος που κάνει είναι φυσιολογικός και τους είπα αποκλείεται.. με τα πολλά και τα λίγα μου είπαν ότι έχουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο ίδιο με το δικο μου στην έκθεση(dsg 1.5 βενζίνη) και το πήγαμε βόλτα. Η αλήθεια είναι ότι απογοητέυτικα γιατί και αυτό έκανε τον ίδιο θόρυβο με το δικο μου, όποτε δεν υπάρχει κάποια λύση έτσι έχει φτιαχτεί από τον εργοστάσιο. Εγώ θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να φτιάχνει με οποιοδήποτε κόστος αυτό το πράγμα γιατί δεν μπορώ να το ακούω.
-
Μηπως το κανουν και αυτοι οπως με το παιδι και το οινοπνευμα για να λενε σε μπλοκο για αλκοτεστ οτι μαλλον χαλασε το μηχανημα... ?
Σε αλλο εκτος της εκθεσης εχεις μπει να δεις πως κανει? Η μονο στο δικο σου και της εκθεσης?
Περιεργο να μην υπαρχει αλλος κατοχος να γραψει και αυτος τις εντυπωσεις του και αν οντως το κανει και σε αλλα... -
Η αλήθεια είναι ότι μόνο στο δικο μου και τις έκθεσης έχω μπει. Δεν ξέρω τι να πιστέψω.. αν υπάρχει κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα ας γράψει
-
@kostas852456 said in Dsg dq200 Vw t-roc 2022 θορυβος:
Η αλήθεια είναι ότι μόνο στο δικο μου και τις έκθεσης έχω μπει. Δεν ξέρω τι να πιστέψω.. αν υπάρχει κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα ας γράψει
εχω το dq200 σε πολο. Οντως κανει καποιους θορυβους οταν αλλαζει τις πρωτες ταχυτητες. Βασικα οταν κινεισαι με πολυ χαμηλη ταχυτητα και αλλαζει μεταξυ 2ας, 3ης και παλι 2η. Αν αυτο εννοεις, τοτε το θεωρω φυσιολογικο.
-
Και το δικό μου το κάνει
-
Είχα το Golf VI 1.4 TSI με τα 160 άλογα, με μηχανικό.
Κάποιες φορές στο ρελαντί και με νεκρά, συνήθως όταν ήταν πολύ ζεστό, έκανε θόρυβο το σασμάν. Μόλις πατούσα συμπλέκτη σταματούσε.
Το πάω στην αντιπροσωπεία. Μου βγάζουν οδηγία από την VW ότι σε αυτή την περίπτωση και εφόσον το αυτοκίνητο δεν παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία όπως πατινάρισμα κτλ, τότε δεν υπάρχει λόγος για κάποια εργασία ή αντικατάσταση κάποιου εξαρτήματος γιατί μπορεί να το ξανακάνει αμέσως την επόμενη στιγμή. Φυσιολογικό μου είπαν.
Μουάχαχα...
Στο ελληνικό forum του VW Club τα dsg με θόρυβο έδιναν κι έπαιρναν. Δεν θυμάμαι αν κάποιοι κατάφεραν να τα φτιάξουν και πως.
Σε όλους φυσιολογικό τους έλεγαν ότι είναι.
Καλά να μη μιλήσουμε για τα σπασμένα. -
Κάποιος είχε υποχρεωθεί να δώσει από την τσέπη του, 7k για αλλαγή κιβωτίου.
-
@bassstarlet said in Dsg dq200 Vw t-roc 2022 θορυβος:
Κάποιος είχε υποχρεωθεί να δώσει από την τσέπη του, 7k για αλλαγή κιβωτίου.
Και να ήταν μόνο αυτό….
-
Οι θόρυβοι στο συγκεκριμένο κιβώτιο με τις πρώτες σχέσεις και μόνο σε πολύ χαμηλές ταχύτητες είναι υπαρκτοί. Ακούγονται όμως μόνο όταν κινείσαι σε στενά και με ανοικτό παράθυρο. Αν μπορείς να συμβιβαστείς με αυτό τότε απολαμβάνεις ένα απολαυστικό κιβώτιο…..μετά τα 30-40 km/h δεν έχει αντίπαλο στις μικρές κατηγορίες.
-
Αυτά τα μικροκροταλισματα είναι φυσιολογικά στο DSG.
Μην το σκέφτεσαι άλλο και απόλαυσε το καλύτερο με διαφορά από το δεύτερο, αυτόματο κιβώτιο της αγοράς.
-
Σταμάτησε να γράφει ο γάτος που τα σπάει όλα και επανήλθαμε στην κανονικότητα με την παροιμιώδη αξιοπιστία της βάγκ...
-
@criuser said in Dsg dq200 Vw t-roc 2022 θορυβος:
Σταμάτησε να γράφει ο γάτος που τα σπάει όλα και επανήλθαμε στην κανονικότητα με την παροιμιώδη αξιοπιστία της βάγκ...
Μην ξανοίγεσαι εσύ, γιατί μετά το άσπαστο Aisin πλέον και η Στέλα τέτοια κιβώτια θα φοράει....οπότε πάρε ποπ κορν και περίμενε να δεις τι έχει να γίνει!
-
@katafractos17 said in Dsg dq200 Vw t-roc 2022 θορυβος:
Κάποιες φορές στο ρελαντί και με νεκρά, συνήθως όταν ήταν πολύ ζεστό, έκανε θόρυβο το σασμάν. Μόλις πατούσα συμπλέκτη σταματούσε.
Το πάω στην αντιπροσωπεία. Μου βγάζουν οδηγία από την VW ότι σε αυτή την περίπτωση και εφόσον το αυτοκίνητο δεν παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία όπως πατινάρισμα κτλ, τότε δεν υπάρχει λόγος για κάποια εργασία ή αντικατάσταση κάποιου εξαρτήματος γιατί μπορεί να το ξανακάνει αμέσως την επόμενη στιγμή. Φυσιολογικό μου είπαν.
Μουάχαχα...
Στο ελληνικό forum του VW Club τα dsg με θόρυβο έδιναν κι έπαιρναν. Δεν θυμάμαι αν κάποιοι κατάφεραν να τα φτιάξουν και πως.
Καλά να μη μιλήσουμε για τα σπασμένα.Είχα golf vi tsi 122 κι έκανε το ίδιο...ρουλεμάν συμπλέκτη, μόλις άλλαξα όλο το σετ σταμάτησε
-
@thodoris91 said in Dsg dq200 Vw t-roc 2022 θορυβος:
@katafractos17 said in Dsg dq200 Vw t-roc 2022 θορυβος:
Μουάχαχα...
Καλά να μη μιλήσουμε για τα σπασμένα.Είχα golf vi tsi 122 κι έκανε το ίδιο...ρουλεμάν συμπλέκτη, μόλις άλλαξα όλο το σετ σταμάτησε
Πόσο;
Dsg dq200 Vw t-roc 2022 θορυβος