-
Ένα άλλο σάιτ λέει ''όσο το είχαμε στα χέρια μας είδαμε μέση κατανάλωση 6.5''.Δηλαδη θα δούμε και κάνα 9αρι στο τέλος?
-
Εγώ σε απλές δοκιμές χωρίς πίεση βλέπω να αναφέρουν για 4,5
-
@fanis75 said in MG3 Hybrid+ 2024:
@ad276 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Όταν έχεις παιδικό καθισματακι πίσω θα καταλάβεις.Και οχι μονο.Εχω μεταφέρει και χαλιά.
Έχω παιδικό καθισματάκι 10 χρόνια τώρα! Και σε αυτά τα 10 χρόνια, 1 φορά χρειάστηκε να ρίξω το μισό κάθισμα, και αυτό όχι στο αυτοκίνητο πόλης (που ειναι το συγκεκριμένο) αλλά στο οικογενειακό μας. Για τα αυτοκίνητα πόλης δεν το θεωρώ απαραίτητο....αλλά αυτός ειμαι εγώ!
Σεβαστό.....:)
-
Γωνιακό τροχό, δεν έχετε;
Το κόβετε όπου σας βολεύει, ακόμα και 90/10.
Ανατολικό ζήτημα το κάνατε! -
@bassstarlet said in MG3 Hybrid+ 2024:
Ανατολικό ζήτημα το κάνατε!Οταν το 100% του ανταγωνισμού το προσφέρει,το απαιτώ από ένα νέο μοντέλο.
-
Υπάρχουν ετοιμοπαταδοτα?
-
@chris__7 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Υπάρχουν ετοιμοπαταδοτα?
Νομίζω δεν έχει έρθει καν Ελλάδα ακόμα!
-
Edit: ηρθαν Ελλάδα και ήδη τα έχουν οι έμποροι στις εκθέσεις.
-
Ανατολικό ζήτημα το κάνατε!Πω ρε φίλε....τι παλικάρι είσαι εσύ;;
-
Το κιβώτιο των 3 σχέσεων το έχουμε ξαναδεί σε κάποια άλλα μοντέλα.Απο άποψη αξιοπιστίας το λέω.Και ο κινητήρας ξέρουμε επίσης αν το συναντάμε σε άλλα μοντελα?
-
Το κιβώτιο των 3 σχέσεων το έχουμε ξαναδεί σε κάποια άλλα μοντέλα.Απο άποψη αξιοπιστίας το λέω.Και ο κινητήρας ξέρουμε επίσης αν το συναντάμε σε άλλα μοντελα?
Όχι ειναι η 1η εφαρμογή του συστήματος!
"MG’s Hybrid+ powertrain technology makes its debut on the all-new MG3"
-
Ένα άλλο σάιτ λέει ''όσο το είχαμε στα χέρια μας είδαμε μέση κατανάλωση 6.5''.Δηλαδη θα δούμε και κάνα 9αρι στο τέλος?
Ναι αλλά θα λες στους φίλους σου ότι οδηγείς υβριδικό!
-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Εγώ σε απλές δοκιμές χωρίς πίεση βλέπω να αναφέρουν για 4,5
Ναι σίγουρα αρκεί να μην περνάς τα 95 χλμ. Είναι νόμος!
-
Το fabia δεν βλέπεται, αυτό το τουλάστιχον είναι ομορφούλικο.
Το πορτπαγκάζ μικρό βέβαια, αλλά χωράει δυο τηλ/μενα μια εργαλειοθήκη και μερικά άλλα.Φίλε έχω τρέλα με τα τηλεκατευθυνόμενα από μικρός. Τώρα έχω ξαναπιάσει το Kyosho Lazer ZX5 που το τρέχω στο ΟΑΚΑ...
Αν και buggy 1/10, βαράει 80km/h μετρημένα!Υ.Γ. Υπάρχει νήμα για τηλεκατευθυνόμενα στον Αντίλογο;
-
Που παίζεις;Στα εκδοτήρια που έχει και χώμα;
-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Ανατολικό ζήτημα το κάνατε!Πω ρε φίλε....τι παλικάρι είσαι εσύ;;
Εξώγαμο του McGyver
-
Που παίζεις;Στα εκδοτήρια που έχει και χώμα;
Όχι, σε άσφαλτο το πάω, στα parking ώρες που δεν έχει κόσμο...
-
Χτες είχα κάτσει δίπλα στον Γιάννη Κωνσταντόπουλο του 4Drivers και μου έλεγε τα καλύτερα λόγια για το MG3. Προφανώς από οδηγική πλευρά, γιατί αυτός κυρίως έτσι κρίνει τα αυτοκίνητα, έχει μια πολύ οδηγοκεντρική προσέγγιση.
Επίσης, ήταν πολύ ενθουσιασμένος κι από τα οδηγικά χαρίσματα του BYD Seal. -
Παρατήρησε κανεις ότι στην οροφή του δεν έχει αυτή την μαύρη φασα για να κρύψει το ποντάρισμα της οροφής;;
Έτσι είναι τα VW που χρησιμοποιούν στο σημείο αυτό ενιαία lazer συγκόλληση.
Εάν σκεφτούμε πως ισχύει η δήλωση πως το εργοστάσιο τους εκεί κατασκευάζει τα τοπικά Audi....τότε υπάρχει συνειρμός και υποψία
-
Η συγκριση με το Yaris Cross,δλδ ενα πακετο πιο ακριβο αλλα με μοτερ πιο αδυναμο 116 ιππων και e-cvt,με ενα MG3+ πιο φθηνο αλλα με 195 ιππους και αυτοματο κιβωτιο?
MG3 Hybrid+ 2024