-
που ειναι το αρθρο που λεει για την φρεγατα Υδρα στην Υεμενη;
-
@wantone said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
-
@criuser said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Πωπω ξεφτυλα...
Δεν ήρθαν ακόμη τα υπερπλοια που αγοράσαμε κάτι δις , οι Μπελαρες και οι Στελαντις ;
-
δεν λεει και τιποτα αυτο το αρθρο και μοιαζει να γραφτηκε απο εμπορους που θελουν να πωλησουν υλικο στο ΠΝ.
Δηλ τα Φαλανξ φτιαχτηκε για να καταριπτει εξοσετ και δεν μπορει να ριξει ενα ντρον?
υπαρχουν βιντεο στην Ουκρανια που χρησιμοποιουν γερμανικα αντιαεροπορικα της δεκαετιας του 70 και δουλευουν καλα για ντρονς.
-
απο εμπόρους ή αντιρρησίες συνείδησης
-
Αν όντως υπήρξαν στελέχη που ζήτησαν να επαναπατριστουν, θα πρέπει και να εκδιωχθούν από το σώμα. Κατά τα άλλα εντελώς ασοβαρη η προσέγγιση του άρθρου.
-
@spi_duster said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Αν όντως υπήρξαν στελέχη που ζήτησαν να επαναπατριστουν, θα πρέπει και να εκδιωχθούν από το σώμα. Κατά τα άλλα εντελώς ασοβαρη η προσέγγιση του άρθρου.
ναι αυτο λεω και εγω, στερειτε λογικης το αρθρο
-
Είναι σίγουρο, πως ΑΑ που προορίζονται για αεροσκάφη «κανονικού» μεγέθους, μπορούν να βάλουν κατά οποιουδήποτε drone?Καλά, δεν εννοώ, και τα παιδικά...
Δεν ξέρω, ρωτάω.Από την άλλη, χαίρομαι ιδιαιτέρως για τους γείτονες, που κάποια στιγμή θα φτιάξουν και δικό τους αεροσκάφος, μεταξύ των άλλων.
Και σε βάθος χρόνου, ακόμα και πυρηνική βόμβα.
Εμείς από που αγοράζουμε σφαίρες, ξέρετε; -
Εγώ σε αυτά τα πράγματα θέλω να γίνεται συζήτηση και να μην χαιδεύονται αυτιά, είτε του κόσμου που νομίζει ότι η Ειρήνη έρχεται από μόνη της και τσάμπα, είτε των ενστόλων που νομίζουν ότι πήγαν για να έχουν μία στολή που γουστάρουν κάποιες, αλλά από δουλειά σαν γραμματέας δήμου της επαρχίας.
Και για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Δεν είναι όλες οι δουλειές ίδιες.
Οντως πρέπει να πληρώνονται σωστά, αλλά πρέπει να υπάρχουν και κανόνες.
Πριν λίγα χρόνια στην ορκομωσία του γιού στον Πόρο, στην παρέλαση, ήταν και ένας ΠΥ τους λέγαμε εμείς, Ε λέγονται τώρα, γύρω στα 35-40 που είχε ύψος κάτω 1.70 και ένα βάρος πάνω από 110 κιλά.
Κάποτε λέγανε ότι πιο εύκολα περνάς από πάνω τους, παρά γύρω - γύρω.
Απαράδεκτη εμφάνιση για ένστολο και δη μόνιμο.
-
@bassstarlet said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Εμείς από που αγοράζουμε σφαίρες, ξέρετε;
Από εκεί που αγοράζουμε και τα C-HR μας.
-
Το υπέρβαρο, ίσως διορθωθεί (κάποτε..)
Εκείνο που δεν διορθώνεται, είναι τα δεκάδες τατουάζ που κάνουν, αφού μπουν μέσα. -
Το υπέρβαρο, ίσως διορθωθεί (κάποτε..)
Εκείνο που δεν διορθώνεται, είναι τα δεκάδες τατουάζ που κάνουν, αφού μπουν μέσα.Μέχρι να διορθωθεί ας τον αποσύρουν από τέτοιες εκδηλώσεις και τελετές.
Τα τατουάζ είναι θέμα, αν φαίνονται.
-
@criuser said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Εγώ σε αυτά τα πράγματα θέλω να γίνεται συζήτηση και να μην χαιδεύονται αυτιά, είτε του κόσμου που νομίζει ότι η Ειρήνη έρχεται από μόνη της και τσάμπα, είτε των ενστόλων που νομίζουν ότι πήγαν για να έχουν μία στολή που γουστάρουν κάποιες, αλλά από δουλειά σαν γραμματέας δήμου της επαρχίας.
Και για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Δεν είναι όλες οι δουλειές ίδιες.
Οντως πρέπει να πληρώνονται σωστά, αλλά πρέπει να υπάρχουν και κανόνες.
Πριν λίγα χρόνια στην ορκομωσία του γιού στον Πόρο, στην παρέλαση, ήταν και ένας ΠΥ τους λέγαμε εμείς, Ε λέγονται τώρα, γύρω στα 35-40 που είχε ύψος κάτω 1.70 και ένα βάρος πάνω από 110 κιλά.
Κάποτε λέγανε ότι πιο εύκολα περνάς από πάνω τους, παρά γύρω - γύρω.
Απαράδεκτη εμφάνιση για ένστολο και δη μόνιμο.
M ολο τον σεβασμο μου κανει εντυπωση πως πατερας και γιος υπηρετησαν ναυτικο .
Μου θυμιζει φιλο μου που εμφανιζεται δυσαρεστημενος γιατι τα παιδια του υπηρετησαν στο πολεμικο μουσειο , ενω αυτος τους ηθελε στις ειδικες δυναμεις , και παροτρυνει τα παιδια τους οι αλλοι να τα στειλουν ειδικες δυναμεις . Υπ οψιν αυτος υπηρετησε δοκιμος στην στρατολογια κεφαλλονια. Με τεραστια πατρικη περιουσια και φυσικα δημοσιος υπαλληλος. -
Είναι σίγουρο, πως ΑΑ που προορίζονται για αεροσκάφη «κανονικού» μεγέθους, μπορούν να βάλουν κατά οποιουδήποτε drone?Καλά, δεν εννοώ, και τα παιδικά...
Δεν ξέρω, ρωτάω.Από την άλλη, χαίρομαι ιδιαιτέρως για τους γείτονες, που κάποια στιγμή θα φτιάξουν και δικό τους αεροσκάφος, μεταξύ των άλλων.
Εμείς από που αγοράζουμε σφαίρες, ξέρετε;σιγουρο ειναι
οι γνωστες παπαρολογιες του τυπου ειναι παρωχημενα οπλα για την Ελλαδα αλλα για την Ουκρανια δουλευουν μια χαρα. ετσι ωστε να δωθουν δωρεαν και εμεις να ξοδεψουμε για καινουρια.
-
Εμείς από που αγοράζουμε σφαίρες, ξέρετε;σιγουρο ειναι
οι γνωστες παπαρολογιες του τυπου ειναι παρωχημενα οπλα για την Ελλαδα αλλα για την Ουκρανια δουλευουν μια χαρα. ετσι ωστε να δωθουν δωρεαν και εμεις να ξοδεψουμε για καινουρια.
Δεν κατάλαβες καλά, εμείς κρατήσαμε υπερηφάνως τα φοβερά και τρομερά OSA αντί να τα στείλουμε στην Ουκρανία και να πάρουμε εμείς Gepard κλπ. Μετά ξύπνησαν οι Ουκρανοί και τα πήραν απ ευθείας.
Μια χαρά το ξεκινησε η κυβέρνηση το θέμα της αντικατάστασης παλιών ρωσικών όπλων με τα BMP αλλά μετά κώλωσε... Πληρώνονται αυτά... -
τα Gepard ηταν για χρονια σε αποθηκευση. πως και δεν τα ζητησαμε παλαιοτερα;
-
-
Τι τα θέλουμε τα όπλα, αφού πάμε με τον σταυρ...εεε με το διεθνές δίκαιο;
Α ναι, για τις παρελάσεις, και να τον τζίρο των 'μερικάνων.
(παράγγειλα πίτσα) -
Οτσο και ο πατέρας μου στο ναυτικό υπηρέτησε.
Αλλά οι παππούδες ήταν πεζικάριοι. 1ο Σύνταγμα.
Ο ένας πήγε και Ουκρανία. Το φχαριστήθηκαν. 14 και 10 χρόνια θητεία. Εμειναν μόνιμοι εξ εφέδρων στο τέλος...
Μέχρι και στον Β΄ ΠΠ πήγαν μεσήλικες. Ο ένας είχε αποστρατευθεί και τον ξαναπήραν στα 53 του.Και όταν η γιαγιά μου πήγε να δει τον γιό της, τον θείο μου, που ήταν ΣΕΑ Ιατρός σε Α/Τ και έβλεπε τα παράσημα των αξιωματικών, έλεγε άκαπνοι όλοι τους...
-
Έσκαψε το Μηχανικό(αριστερά) τρύπα χωρίς να την σηματοδοτήσει. Το άρμα προχωρούσε το βράδυ με σβηστά φώτα και άθλιες διόπτρες κι έπεσε μέσα. Η ανάσυρση χρειάστηκε 4 χ D9 σε σειρά.

Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί)