-
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μέχρι και με τον Μπογδάνο και το Βελόπουλος θα συμφωνήσω βρε φουστη μου, εκεί μας φτάσανε.
https://x.com/bogdanosk/status/1794316126954156257?t=E-Q2tDZLrwG3ujaAEakk_g&s=19
Τον σιχαίνομαι τον Μπογδάνο, αλλά μπράβο που το ανέβασε!
Απλά ειναι τόσο μεγάλη η έπαρση και η ασυδοσία της ΝΔ, που πλέον τα κάνουν όαλ φανερά και δεν τους νοιάζει τίποτα!! Ελπίζω κάποια στιγμή να το καταλάβουν οι ανεγκέφαλοι ψηφοφόροι...δεν έχω πολλές ελπίδες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ελπίζω κάποια στιγμή να το καταλάβουν οι ανεγκέφαλοι ψηφοφόροι...δεν έχω πολλές ελπίδες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Μην ελπίζεις πολύ.
Μια παρέα λίγοι νοματαίοι είμαστε εδώ στο φόρουμ και οι ακομμάτιστοι μας πετάνε στη μούρη το 41% σε κάθε ευκαιρία...
Να είσαι/τε σίγουρος/οι όλοι, ότι στις εθνικές εκλογές οι ακομμάτιστοι θα το ρίξουν δαγκωτό και θα πολεμήσουν να ανεβάσουν κι άλλο το ποσοστό. Να τους πούμε ανεγκέφαλους; -
Ο Cash A Luckys επισκέφτηκε την Παλαιστίνη;
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
(Βλέπω να το παίρνει ο παναθηναϊκός)
Έπρεπε να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός για να αποκτήσει η Ελλάδα αξία στον Ευρωπαικό αθλητισμό τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ.
-
@zithos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
(Βλέπω να το παίρνει ο παναθηναϊκός)
Έπρεπε να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός για να αποκτήσει η Ελλάδα αξία στον Ευρωπαικό αθλητισμό τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ.
Πολυ σωστά,τα υπόλοιπα 6 ευρωπαϊκά που έχει ο Παναθηναϊκός ,ήταν επι Παπάγου!Απο τότε ξεραιλα ,μέχρι που βγήκε ο Ηγέτης!
-
Ας μην έριχνε χρήματα ο γιανακολπουλος θα σας έλεγα εγώ.
Κατά τα αλλά 7 φορες τελικό, εφτά φορες πρωταθλητής. Εντυπωσιακο!
Αμάν ρε θρύλε..... σε μάτιασαν οι γκαντεμοσαυροι.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ε λοιπόν και ο Κόκκαλης είχε ρίξει λεφτά για να παίρνει 20 χρόνια συνεχόμενα κάλπικα πρωταθλήματα. Με τον Κυριάκο τέρμα αυτά, ούτε στον Μαρινάκη δεν χαρίστηκε.
-
Τι σχέση έχει ο Κυριάκος; Χτυπησες στο κεφάλι μικρός η έτσι γεννήθηκες;
-
Τι σχέση έχει ο Κυριάκος; Χτυπησες στο κεφάλι μικρός η έτσι γεννήθηκες;
Ο Κυριάκος έφερε την αξιοκρατία στον αθλητισμό, για αυτό διαπρέπουν οι Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.
-
Αααα! Ε ναι!
-
Τζόρνταν, Κούκοτς, Πιπεν ο οποιος είχε πάει σε αυτό το final , Ρόντμαν, το 9 είναι ο Χάρπερ;;;;
Τι ομαδάρα!!!!
-
Να τους πούμε ανεγκέφαλους;
Για εμένα ναι, όποιος ψηφίσει ξανά ΝΔ και Κυριάκο είναι ή ανεγκέφαλος ή απλά συμμετέχει στην μάσα. Και επειδή στην μάσα άντε να συμμετέχει στο 10-20%, η πλειοψηφία ειναι απλά ανεγκέφαλοι.
-
Ε λοιπόν και ο Κόκκαλης είχε ρίξει λεφτά για να παίρνει 20 χρόνια συνεχόμενα κάλπικα πρωταθλήματα. Με τον Κυριάκο τέρμα αυτά, ούτε στον Μαρινάκη δεν χαρίστηκε.
να σου πω,
γιατρο ειδες?
παρε ακομη ενα #faaaaaaaaapppp
που εχεις να δεις τιτλο απο το 10 και τον παπανδρεα -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάρτε ξανά τον Κόκκαλη να σας χορτάσει τίτλους αλλά το γέλιο θα έρθει όταν παίξετε με μη Ελληνική ομάδα.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάρτε ξανά τον Κόκκαλη να σας χορτάσει τίτλους αλλά το γέλιο θα έρθει όταν παίξετε με μη Ελληνική ομάδα.
πραγματι βαρυς ο πονος αυτουνου που καθεσαι επανω - καποιοι εχουν τελικο αυριο.
απο τους αλλους, οχι με σκουληκια και στημενες γκομενες -
Αδέρφια μη μαλωνετε μεταξύ σας, δώστε
τόπο στην οργή, μιλάει οπιτζιπεε, ο Ζύθος ήθελα να πω, άλλοι είναι οι πραγματικοί οχτροί, όχι ο Μητσοτάκης. -
-
Ειναι υποχρεωμενη να τα πληρωσει; πολυ θαθελα να δω την αποδειξη .
καλο το ανεκδοτο για το προστιμο στο υπουργειο
Χεστηκε το υπουργειο και ο υπουργος .
Δηλαδη θα το πληρωσουμε ολοι. -
Οι βλακες που την ψήφισαν θα έπρεπε να πληρώσουν μόνο. Αλλά αυτά είναι τα θέματα της Δημοκρατίας. Έχει το τίμημα της.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2