-
@tgd said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
@fanis75 said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
Μπάλα στην εξέδρα ως συνήθως....γιατί πως αλλιώς να κρυφτεί η αλήθεια...άκου 18 (μοίρες), γελάνε και οι πέτρες....χαχαχα.
Σκέψουν ότι η ηλεκτρική BMW i4 έχει 15 μοίρες...
οι μοιρες δεν σε σωζουνε οταν εισαι σουργελο οπως το ρουμανικο χρεπι με την ανυπαρκτη τετρακινηση
-
@gatoz said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
οι μοιρες δεν σε σωζουνε οταν εισαι σουργελο οπως το ρουμανικο χρεπι με την ανυπαρκτη τετρακινηση
Tου οποίου η τετρακίνηση είναι καλύτερη και ικανότερη του Βιτάρα....οπότε καταλαβαίνουμε όλοι τι 4κινηση έχει το Βιτάρα!!
-
εγω δεν ξεψαχνιζω να βρω ΕΝΑ βιντεακι καποιο ασχετου λατινου
υπαρχουν απειρα που δειχνουν οτι λεω και ποσο αχρηστο ειναι το χρεπι της ρουμενιας.
αλλωστε μια βολτα στα βουνα δινει τη λυση, #mono_vitara θα δεις
οπως και μια βολτιτσα στις ανακυκλωσεις στον ασπροπυργο οπου θα βρεις οτι ρουμανέικο επιθυμεις.
και μην ξεχναμε, εσυ ουτε καν.... πηρες χουβερ με ευκαμπτη σωληνα. ειναι η καθημερινη σου τιμωρια για τις υβρεις σου -
Tου οποίου η τετρακίνηση είναι καλύτερη και ικανότερη του Βιτάρα....οπότε καταλαβαίνουμε όλοι τι 4κινηση έχει το Βιτάρα!!
Όχι δεν είναι, το αντίθετο η 4κινηση του βιτάρα είναι πολύ ποιο έξυπνη και καλύτερα εξελιγμένη. Η τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο εκτός δρόμου και υπέρ του ντάστερ οφείλεται στην απόσταση από το έδαφος, στις γωνίες προσέγγισης/ράμπας/διαφυγής και στην αρχιτεκτονική και διαδρομές της ανάρτησης. Επίσης ναι μεν το μαμά ντάστερ απλά σπάει πλάκα με το μαμά βιτάρα στο χώμα όμως ο σπανιόλος συγκρίνει χιλιάρι βενζίνα με 1.5 λίτρο πετρέλαιο επί τη βάσει της τότε τιμής τους - αλλού για αλλού δηλαδή.
-
@argyn said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
το μαμά ντάστερ απλά σπάει πλάκα με το μαμά βιτάρα στο χώμα
Αυτό κρατάω και μου φτάνει....I rest my case που λένε και στο χωριό του γάτου!! Συνολικά το Βιτάρα ειναι καλύτερο αυτοκίνητο, όλοι συμφωνούμε. Αλλά στο χώμα το Ντάστερ είναι αρχηγός.
-
Όποιος θέλει εκτός δρόμου όχημα αγοράζει εκτός δρόμου όχημα και όχι ντεμέκ ημίμετρα για πρωτευουσιάνους.
Για τους υπολοίπους που πιθανά είχαν στερηθεί το παιχνίδι στα μικράτα τους και έχουν βαλθεί να αναπληρώσουν την έλλειψη ετεροχρονισμένα χοροπηδώντας εν χορώ γύρω από λασπόλακους: To να καρφώσεις φτερά στον κώλο σου, δεν σε κάνει κόκορα.
-
το μαμά ντάστερ απλά σπάει πλάκα με το μαμά βιτάρα στο χώμα
Αυτό κρατάω και μου φτάνει....I rest my case που λένε και στο χωριό του γάτου!! Συνολικά το Βιτάρα ειναι καλύτερο αυτοκίνητο, όλοι συμφωνούμε. Αλλά στο χώμα το Ντάστερ είναι αρχηγός.
μονο στο γκρεμο ειναι...
εσυ βεβαια ειπαμε, hoover -
Όποιος θέλει εκτός δρόμου όχημα αγοράζει εκτός δρόμου όχημα και όχι ντεμέκ ημίμετρα για πρωτευουσιάνους.
Για τους υπολοίπους που πιθανά είχαν στερηθεί το παιχνίδι στα μικράτα τους και έχουν βαλθεί να αναπληρώσουν την έλλειψη ετεροχρονισμένα χοροπηδώντας εν χορώ γύρω από λασπόλακους: To να καρφώσεις φτερά στον κώλο σου, δεν σε κάνει κόκορα.
οταν επαιζα στα μικρατα στα χωρια που μεγαλωσα, παντα υπηρχε ο ενας καποιος που τον κοροιδευαμε. προσπαθουσε με ατακες που θεωρουσε ο ιδιος εξυπνες να μπει στη παρεα.
ουτε μπακοτερμα ομως... -
@gatoz said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
οταν επαιζα στα μικρατα στα χωρια που μεγαλωσα, παντα υπηρχε ο ενας καποιος που τον κοροιδευαμε. προσπαθουσε με ατακες που θεωρουσε ο ιδιος εξυπνες να μπει στη παρεα.
ουτε μπακοτερμα ομως...Παλιμπαιδίζοντες ενήλικες στερημένοι την πραγματική επαφή με την φύση σε τετράτροχα οφροντ αναπηρικά καροτσάκια, θέαμα θλιβερό όντως, ειδικά όταν η θρασύτητα και η υπερβολή υπερβαίνει τις ικανότητες - πάντως έπαιζα με το midjourney προχτές, επ ευκαιρία της πατάτας με την διάσημη πλεόν φωτογραφία, και σε θυμήθηκα:
Gatoz μετά τρακτεροτζιπούρας - πλέον προσωρινώς μπακότερμα λόγω φούιτ :
-
μπακοτερμα καθοτι εργαζομενος λιαν σκληρως αν και χτυπημενος.
πλην ομως ουχι στερημενος κατανοησης πικροχολων εταιροφωτων παρασιτων.
σαν φιλικη συστασις, επισκεψου ουρολογο. -
Προφανώς είναι άδικη η σύγκριση του diesel με τον 1000άρη. Με τον 1600άρη diesel το vitara θα τα πήγαινε πολύ καλύτερα. Εγώ απορώ πάντως γιατί ο γατος θεωρεί το duster χρέπι, δηλαδή πόσο καλύτερα έπρεπε να πάει στο χώμα? δε φτάνει αυτό για τον μέσο οδηγό που θα αγοράσει το ρουμάνικο 4χ4?
-
παγκότερμα όχι μπακότερμα.
-
@dimitrioskosmas said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
Προφανώς είναι άδικη η σύγκριση του diesel με τον 1000άρη. Με τον 1600άρη diesel το vitara θα τα πήγαινε πολύ καλύτερα. Εγώ απορώ πάντως γιατί ο γατος θεωρεί το duster χρέπι, δηλαδή πόσο καλύτερα έπρεπε να πάει στο χώμα? δε φτάνει αυτό για τον μέσο οδηγό που θα αγοράσει το ρουμάνικο 4χ4?
γιατι ειναι κακοφτιαγμενο και διαλυεται... γιατι οταν το οδηγας ειναι σαν μπανιερα. με κρυο νερο. γιατι μολις μπει σε διαγωνιο περασμα αρχιζεις περπατημα να πιασει σημα το κινητο να ερθουν να σε τραβηξουν. και εσυ πηρες φορντ αν θυμαμαι καλως. ενω το ντουστερ ηταν φθηνοτερο. οχι? ο γατος προτιμα ακομη και κτελ εαν δεν του καθεται στο ματι. και το αυτο ευχεται και στους φιλους του. που ειδαν το φως το αληθινο.... ξερει αυτος
-
παγκότερμα όχι μπακότερμα.
ουτε εσενα σε παιζανε... φαινεται....
φωναζε η μαμα 'μη λερωθεις φανουρη?'χαχαχαχα
-
Έχει πάρει κανά δυο παυσίπονα παραπάνω αυτός μου φαίνεται.
-
Τι έγινε ρε παιδιά;!
(Σπύρος Παπαδόπουλος - Οι Απαράδεκτοι)
-
@antonakis said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
Έχει πάρει κανά δυο παυσίπονα παραπάνω αυτός μου φαίνεται.
ουτε ντεπον ο γατος. σας γλενταει και μονο που τον σκεφτεστε....
μονο κατι ασχημομουρικα ντουστερ και σουξου να βλεπω δεν μπορω
bova μου θυμιζουν
χαχαχα -
Από τη στιγμή που χάθηκαν τα 3 διαφορικά στα μικρά off road, νομίζω χάθηκε η μπάλα και όλα στο περίπου τις ίδιες δυνατότητες έχουν πια. Όχι;
(εκτός jimny - τι θα γίνει ρε παιδιά με το 5θυρο;;;; Θα έρθει ποτέ;;;) -
@xenos said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
(εκτός jimny - τι θα γίνει ρε παιδιά με το 5θυρο;;;; Θα έρθει ποτέ;;;)
Η σουζούκι έχει δημοσιεύσει ένα χονδρικό ροουντμαπ των μοντέλων της - εικάζουν για το 2024 αλλά μάλλον κανείς δεν ξέρει με ακρίβεια https://www.globalsuzuki.com/ir/library/financialpresentation/pdf/2022/bsgs_fy2030.pdf
-
Δεν τρολαρω.. αυτό θα το λιγουρευομουν..
Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?