-
Αλλο ένα Πεζώ με σήμα Άλφα....άλλη μια άσχημη Αλφα Ρομέο. Καλά θα πάει και αυτό!
-
κινεζιά
-
Το σήμα στον προφυλακτήρα είναι για πρεσβυωπες;
-
Ευτυχώς άνοιξα το λινκ πρωί...αλλιώς θα είχα εφιάλτες...
-
Αρνά , με γαλλική προφορά παρακαλώ !
Εμφανισιακά , με κάθε επιφύλαξη από αυτά που βλέπουμε , κατάφεραν να την κάνουν πιο άσχημη από το 2008 ( το οποίο είναι όμορφο ) σίγουρα .... Θα μου πεις δεν ήταν πάντα όλες οι alfa όμορφες , αλλά εδώ μπορεί και να το παρακάνανε...
Αναμονή για περισσότερες φωτογραφίες και "ζωντανή " παρουσία.
-
Ωραιο!!!!!
-
Αυτό δεν μοιάζει η οροφή με το Frontera της Peu εεε Opel?
-
Σε το τομές θα βγει; Ξέρουμε;
-
@lap said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
Σε το τομές θα βγει; Ξέρουμε;
Απ ότι γνωρίζω , θα πουληθει ολοκληρο.
-
Τ9 και apple! Ζευγάρι μετά από καβγαδάκι
-
-
Οι Tonale βλέπονται και τολμώ να πω ότι είναι και ίσως το πιο όμορφο της κατηγορίας. Αυτό εδώ το περίμενα και αν ήταν πολύ όμορφο ίσως με έβαζε σε σκέψεις για trade με το Ford Puma, αλλά τελικά είναι τερατούργημα. Από τις πιο άσχημες Alfa που έχω δει, ειδικά μπροστά τα φανάρια και η μάσκα όλη καμία σχέση με τις όμορφες "φάτσες" του υπόλοιπου range (Stelvio, Giulia, Tonale).
-
Ως ντιζάιν θα έλεγα ναι.
Ως Αλφα Ρομεο ΟΧΙ.
Ειναι προτιμότερο απ το 2008 παντως.
Μου αρέσουν τα suv με κυρτο πισω παρμπρίζ.Τυπου κουπε δηλαδή. -
Δε μου κάθεται καλά για Alfa έτσι όπως το βλέπω.
Για οτιδήποτε άλλο, ως μια καινοτομία, καλό φαίνεται.Ας δούμε κι άλλες φώτο κανένα βιντεάκι και -κυρίως- όταν έρθει κι από κοντά, αλλά με την 1η ματιά δεν...
-
Μάλλον θέλουν να πιάσει και να πουλήσει.
Διότι αν δεν αρέσει στους αλφιστι, που παρόλα αυτά, δεν αγοράζουν Άλφα Ρομέο ίσως αρέσει στους υπόλοιπους που όντως θα την αγοράσουν.
-
Διότι αν δεν αρέσει στους αλφιστι, που παρόλα αυτά, δεν αγοράζουν Άλφα Ρομέο
Δεν υπάρχουν Αλφίστι πια....και εαν έχει μείνει κανείς δεν είναι σε ηλικία που μπορεί να οδηγήσει!!
Απλά προσπαθούν να πουλήσουν την και καλά σπορ εικόνα της Άλφα στους νέους, μπας και πιάσει....αλλά δεν...οι νέοι κοιτάνε οθόνε, μπιμπλίκια και ινφοτεηνμεντ, όχι φρένα, αναρτήσεις και μοτέρ.
-
Γιατί αυτή δεν θα έχει καλό μοτέρ και ανάρτηση και φρένα;
Δοκίμασα το avenger, στατικά. Το κιβώτιο ταχυτήτων σε αίσθηση κουμπωματος είναι επικά καλύτερο από κάθε stallantis ή psa έχει κατασκευαστεί ποτέ. Θα έλεγα ότι θυμίζει καλό ιαπωνικό!!!
Αν περάσει και στην Άλφα Ρομέο φαντάζομαι θα είναι στα συν του αυτοκινήτου
-
Κρίμα περίμενα πολύ καλύτερο από αυτό μπροστά. Πίσω είναι όμορφη αλλά μπροστά είναι όχι από μένα. Δεν θυμίζει Alfa ούτε το βρίσκω ομορφο
-
Γιατί αυτή δεν θα έχει καλό μοτέρ και ανάρτηση και φρένα;
Όχι για Άλφα....για Πεζώ και Σιτροέν, μια χαρά είναι.
-
Σκέτη απογοήτευση.
Το μόνο που έμεινε να θυμίζει Alfa είναι το σήμα και τα γράμματα στο πίσω μέρος.
Το οποίο πίσω μέρος θυμίζει Kia και το μπροστά Renault.
Θα ρθει και η ανακοίνωση για έναν ωραιότατο ημιάκαμπτο με τον 1.200αρι μοτέρ με 32000+ να δέσει το γλυκό.
Περίμενα περισσότερα από τους Γάλλους γιατί Ιταλοί πλέον δεν υπάρχουν!
Alfa Romeo Junior (B-SUV)