-
Το αυτόματο έχω εγώ την 116. Κυριολεκτικά είναι απόλαυση γενικά το αμάξι αλλά και το αυτόματο κιβώτιο. Και θα έλεγα πως καμουφλάρει εντέχνως, την σχετικά χαμηλή ιπποδύναμη. Αφού πάντα σε κάθε βύθισμα του δεξιού ποδιού,πάντα έχει την σωστή σχέση να μην σε κρεμάει.
-
Όσο σκέφτομαι ότι κόστιζε 22-23 Κ
Δεν μπορώ θα βάλω τα κλάματα
-
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Το αυτόματο έχω εγώ την 116. Κυριολεκτικά είναι απόλαυση γενικά το αμάξι αλλά και το αυτόματο κιβώτιο. Και θα έλεγα πως καμουφλάρει εντέχνως, την σχετικά χαμηλή ιπποδύναμη. Αφού πάντα σε κάθε βύθισμα του δεξιού ποδιού,πάντα έχει την σωστή σχέση να μην σε κρεμάει.
+1000
-
Αντιλαμβάνεσαι πως το στήσιμο είναι τόσο καλό που για πλάκα θα συναγωνιστεί περίπτερα μεγαλύτερης ιπποδύναμης. Με κόβω το επόμενο ΣΚ να πηγαίνω Εύβοια από Ριτσώνα. Πάνε χρόνια που έχω να πάω από κει.
-
Ή μήπως Πόρτο Γερμένο από Καζά? Ακούω ιδέες!
-
@spi_duster said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αντιλαμβάνεσαι πως το στήσιμο είναι τόσο καλό που για πλάκα θα συναγωνιστεί περίπτερα μεγαλύτερης ιπποδύναμης.
Xαλάρωσε ρε αδερφέ ....όλοι το παθαίνουμε όταν καβαλάμε νέο κάρο.
-
Παίζει να ναι κι αυτό. Όμως το αμάξι είναι ιδιαίτερα συγκινητικό σε αντιδράσεις. Στην κατοχή μου έχω και άλλο με 54 άλογα παραπάνω μα αν εκείνο το γουστάρω μια, τούτο εδώ δεν παίζεται.
-
Αντιλαμβάνεσαι πως το στήσιμο είναι τόσο καλό που για πλάκα θα συναγωνιστεί περίπτερα μεγαλύτερης ιπποδύναμης. Με κόβω το επόμενο ΣΚ να πηγαίνω Εύβοια από Ριτσώνα. Πάνε χρόνια που έχω να πάω από κει.
Μια κάποια υπερβολή
-
Παίζει να ναι κι αυτό. Όμως το αμάξι είναι ιδιαίτερα συγκινητικό σε αντιδράσεις. Στην κατοχή μου έχω και άλλο με 54 άλογα παραπάνω μα αν εκείνο το γουστάρω μια, τούτο εδώ δεν παίζεται.
Σπυρο , βαλε παραλληλο
https://www.racechip.com/shop/bmw/1-series-f40-from-2019/116i-1499ccm-109hp-80kw-190nm.html -
Πραγματικά καλή ιδέα φίλε. Thanks. Με προβληματίζει το ότι είναι leasing. Διαφορετικά θα το έβλεπα πολύ θετικά.
-
Πραγματικά καλή ιδέα φίλε. Thanks. Με προβληματίζει το ότι είναι leasing. Διαφορετικά θα το έβλεπα πολύ θετικά.
Δεν θα καταλαβουν τιποτα, Βαλε βγαλε ειναι
-
@alexandros-k said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Δεν θα καταλαβουν τιποτα, Βαλε βγαλε ειναι
Ωραίο φαίνεται. Κι εγώ έχω από leasing την 116d με αυτόματο. Με ένα 150ρι ευρώ σου υπόσχονται +23 ίππους που με τους 116 που έχει πάει στους 140 σχεδόν που μου φαίνονται υπεραρκετοί (εδώ και οι 116 με τις 7 σχέσεις σε βοηθάνε να μην "σέρνεσαι").
Αυτό γενικά που μπαίνει? Απαιτεί μετά παρέμβαση από συνεργείο για επαναπρογραμματισμούς κλπ?Edit: Είδα το video...
-
@fiverg said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@alexandros-k said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Edit: Είδα το video...
Καταλαβες ε ?
-
526 χλμ μετά. Απενεργοποιησα το start stop και την επέμβαση του τιμονιού για διόρθωση πορείας. Το Κρουζ κοντρόλ με δυνατότητα φρεναρισματος δε το χρησιμοποίησα καθόλου. Ούτε σκοπεύω. Ούτε στην μερκ δε το χρησιμοποιώ καθόλου. Χέρια στο τιμόνι και προσοχή στο δρόμο είναι αυτό που χρειάζεται. Λόγω πρώτων χλμ στρωσιματος τα έχω κάνει σε ανοικτούς κυρίως δρόμους όπως ΕΟ και ΑΟ. 6,4 μέση με σβελτους ρυθμούς. Το eco pro μου έδωσε 5 στα 5 για ικανότητες οδήγησης και δύο στα 5 για την αλλαγή σχέσεων. Αργώ να αλλάξω από 3 σε 4 και από 4 σε 5 κυρίως.
Σκέφτομαι να του προσθέσω το αυτόματο εναλλαγής μεσαίας και μεγάλης σκάλας. Το κόστος είναι πολύ μικρό. Μέσω του myBMW ειναι ενα απλό download και install. -
Απενεργοποιησα το start stop και την επέμβαση του τιμονιού για διόρθωση πορείας.
δεν σου επανέρχονται μόλις σβήσεις κινητήρα? έχω βαρεθεί καθε φορά να τα απενεργοποιώ.
-
Το Κρουζ κοντρόλ με δυνατότητα φρεναρισματος δε το χρησιμοποίησα καθόλου. Ούτε σκοπεύω.
Σκέφτομαι να του προσθέσω το αυτόματο εναλλαγής μεσαίας και μεγάλης σκάλας. Το κόστος είναι πολύ μικρό. Μέσω του myBMW ειναι ενα απλό download και install.Το ACC εννοεις δεν χρησιμοποιεις?
Ειναι πολυ βολικο στα ταξιδια γιατι κρατιεσαι να μην το πατας (1ον) και σιγουρα κανει καλυτερη διαχειριση στην καταναλωση (2ον). Οσο να ναι με το ποδι ξεφευγεις. Εγω το δουλευω αρκετα στο ταξιδι αλλιως βαραινει το ποδι και δεν κρατιεμαι χαμηλα.
Για τα φωτα δεν ξερω τι κοστος εχει η αναβαθμιση αλλα ειναι μεγαλη δουλεια η εναλλαγη μεσαιων -μεγαλων χωρις να σε ενδιαφερει μην ξεχαστεις και στραβωνεις τον απεναντι.
Κανει την νυχτερινη οδηγηση ξεκουραστη και ευκολη.Καλα χλμ!!
-
@elteo said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Απενεργοποιησα το start stop και την επέμβαση του τιμονιού για διόρθωση πορείας.
δεν σου επανέρχονται μόλις σβήσεις κινητήρα? έχω βαρεθεί καθε φορά να τα απενεργοποιώ.
Η επέμβαση για το τιμόνι λειτούργησε. Μέσα από τα settings το όρισα uncheck. Το start stop είναι ένα κουμπί που πατάω κάθε φορά που εκκινω. Το σιχαίνομαι το start stop.
-
@chrisk6 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Το Κρουζ κοντρόλ με δυνατότητα φρεναρισματος δε το χρησιμοποίησα καθόλου. Ούτε σκοπεύω.
Σκέφτομαι να του προσθέσω το αυτόματο εναλλαγής μεσαίας και μεγάλης σκάλας. Το κόστος είναι πολύ μικρό. Μέσω του myBMW ειναι ενα απλό download και install.Το ACC εννοεις δεν χρησιμοποιεις?
Ω ναι!
Για τα φωτα δεν ξερω τι κοστος εχει η αναβαθμιση αλλα ειναι μεγαλη δουλεια η εναλλαγη μεσαιων -μεγαλων χωρις να σε ενδιαφερει μην ξεχαστεις και στραβωνεις τον απεναντι.
Κανει την νυχτερινη οδηγηση ξεκουραστη και ευκολη.200 ευρώ tax included! Έτσι διάβασα εν τάχει στο my BMW.
Καλα χλμ!!
Ευχαριστώ φίλε και ανταποδίδω.
-
@chrisk6 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ω ναι!
Κανει την νυχτερινη οδηγηση ξεκουραστη και ευκολη.200 ευρώ tax included! Έτσι διάβασα εν τάχει στο my BMW.
Καλα χλμ!!
Ευχαριστώ φίλε και ανταποδίδω.
Καλα δεν το συζητω για 200ε...καντο εχτες!!
-
@elteo said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Η επέμβαση για το τιμόνι λειτούργησε. Μέσα από τα settings το όρισα uncheck. Το start stop είναι ένα κουμπί που πατάω κάθε φορά που εκκινω. Το σιχαίνομαι το start stop.
To κάνω και από τα settings αλλά επανέρχεται το ρημάδι. Ευτυχως είναι ένα κουμπί μόνο στο τιμόνι. Και πρέπει κάθε φορά σαν τον πιλότο να πατάω ss, λωρίδα συν κάτι άλλα που έχω σε obd.
H λωρίδα είναι βολική μόνο σε ΕΟ. Στην πόλη είναι επικίνδυνο. Καλά το ss συμφωνώ μεγαλύτερη αηδία δεν μπορούσαν να σκεφτούν.
Νέα BMW 1 Series 2019