-
@nickthetrib said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@gatoz said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Έχω οδηγήσει τέτοια, μπος
Οδηγός ήμουν.
Είχαν κανιβαλισει τα καθίσματα και κρατιόμουν-κρεμιόμουν από το τιμόνι για να πατήσω τον γαμοσυμπλεκτη τους!!!
Ευτυχώς δεν μου χρέωσαν καμία σε διαδρομή εκτός στρατοπέδου, θα είχαμε νεκρούς!!!Μπαντιλικια σε χώμα με τέτοιο τριαξονικο τουρμπατο και καπνα αβερτα από την εξάτμιση.
Ωραία χρόνια! -
-
-
Αλλιώς τους θυμόμανε τους αγρότες.
-
Όταν ήταν στον αέρα όμως μια χαρά μίλησε και ο βλακάκος δημοσιογράφος τον ρώτησε για τα μαλλιά του και του λέει θα προτιμούσα να μιλήσουμε για τα προβλήματα μας.
-
@xenos said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
ον ρώτησε για τα μαλλιά του και του λέει θα προτιμούσα να μιλήσουμε για τα προβλήματα μας
-
-
#make_a_wish
«Τέλος, θα ήθελα να κάνω μία ειδική αναφορά στις τράπεζες, οι οποίες σήμερα ακόμα φαίνονται διστακτικές να χρηματοδοτήσουν την αγορά ακινήτων. Δεν είναι ενθαρρυντικά τα νούμερα των νέων στεγαστικών δανείων τα οποία δίνονται. Και πρέπει, ειδικά τώρα που έχουν επανέλθει σε κανονικότητα, να είναι πιο τολμηρές. Και βέβαια έχουμε δώσει τη δυνατότητα χρηματοδότησης στέγης και από μη τραπεζικά ιδρύματα, για να ανοίξει και λίγο αυτή η αγορά και να μην αισθάνεται κάποιος ότι το στεγαστικό δάνειο είναι απαγορευμένος καρπός. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Και νομίζω ότι μπορούμε να δουλέψουμε με καλή πίστη σε αυτή την κατεύθυνση.»
Κ.Μ. σήμερα
-
Να βρείτε κάποιον να πιστεύει σε σας και να σας αγαπάει
όπως οι Νεοδημοκράτες τον Μητσοτάκη...
Να σας κοιτάζει στα μάτια και να σας μιλάει σαν να ήταν στη λίστα Πετσα...
-
Τραπεζικά δάνεια από σαραφικα δεν γίνεται.
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Τραπεζικά δάνεια από σαραφικα δεν γίνεται.
τι ειναι τα σαράφικα?
-
Ενεχυροδανειστήρια
-
-
-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Θέλω να γίνω
Σαν ΑμερικάνοςΚάτι είχα καταλάβει.
Δεν σ αρέσει ο Μητροπάνος δηλαδή;
-