-
Εννοείται οι κάτοχοι έχετε την εμπειρία χρήσης και ξέρετε καλύτερα αν όντως δεν χρειάζεται καν να αγγίξεις οθόνη εν κινήσει δεν χρειάζονται οι συντομεύσεις αλλά θεωρώ ότι αν παίζει σχετικο σκάψιμο θα βοηθά ο διακοπτης
-
Αυτά τα μαραφετια είναι γκιμμικς και περιττά αξεσουάρ για να πλουτίζουν οι διάφοροι "δορυφόροι " " βελτιωτες ".
Πέραν της προστασίας οθόνης και ένα σετ από καλά πατάκια δεν χρειάζεται κάτι άλλο το αυτοκίνητο. -
Ένα drift mode
-
Εμένα το έφερε ο Santa Elon.
-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Εμένα το έφερε ο Santa Elon.
οταν κατεβηκε στη βουλγαρια να μοιρασει δωρα;
-
Στο update που έδωσε τα Χριστούγεννα είχε μέσα και το track mode.
-
σε Long Range εβγαλε Drift mode?
-
Παντως αυτο το model 2 πολλοι το περιμενουμε. Οταν βγει θα το παρω απο τους πρωτους. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει βγει και φοβαμαι με τις χαζομαρες τους οτι δε θα βγει! Ηδη εχω παρκινγκ με φορτιστη!
Μα ελεος τα λεφτα που εχασε με τους πυραυλους που φτιαχνει για το διαστημα! Ανατιναχθηκε ενας και δυο! Μα με τα λεφτα αυτα θα εβγαζε το model 2 σε σουπερ τιμη και θα τον ευγνωμονουσαν παγκοσμιως! Θα εκτοξευονταν η φημη του, αλλα αυτος πυραύλους κανει! Πως το λενε: αυτος ειναι παράωρος, πεταει πετρες στον ουρανο! -
@antonn said in TESLA FORUM:
Σε performance
-
Παντως αυτο το model 2 πολλοι το περιμενουμε. Οταν βγει θα το παρω απο τους πρωτους. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει βγει και φοβαμαι με τις χαζομαρες τους οτι δε θα βγει! Ηδη εχω παρκινγκ με φορτιστη!
Μα ελεος τα λεφτα που εχασε με τους πυραυλους που φτιαχνει για το διαστημα! Ανατιναχθηκε ενας και δυο! Μα με τα λεφτα αυτα θα εβγαζε το model 2 σε σουπερ τιμη και θα τον ευγνωμονουσαν παγκοσμιως! Θα εκτοξευονταν η φημη του, αλλα αυτος πυραύλους κανει! Πως το λενε: αυτος ειναι παράωρος, πεταει πετρες στον ουρανο!ριξε μια ματια προς το volvo ex30 και το mg4. Εκτος αν μπορεις να περιμενεις 2-3 χρονια. Αλλα τοτε ισως να μην υπαρχει το 8χιλιαρο...
-
Σε performance
μα απο την αρχη ειχε Drift Mode στο perfomance. Εχω διαβασει στο ιντερνετ οτι υπαρχει προγραμμα για να βαλεις Drift Mode σε ολα τα μοντελα! Αλλα εγω το Model 2 performance θα το παρω γιατι λογικα μονο αυτο απο την εταιρια θα εχει γνησιο drift mode. Ελπιζω βεβαια να ειναι Crossover και οχι χατσμπακ γιατι χαμηλο αυτοκινητο δεν ξαναπαιρνω και το Υ για εμενα ειναι γκουμούτσα και δυσκολα θα μπαινει και στο παρκινγκ μου και ακομα πιο δυσκολα θα το παρκαρω στο δρομο αν χρειαστει. Μια BMW F30 αυτοματη ολοκαινουργια ειχα παρει με εξτρα που με ειχε βοηθησει το φορουμ εδω, και μονο απο παρκινγκ σε παρκινγκ πηγαινα και την πουλησα με 12.000 μετα 3,5 χρονια! Μονο για φιγουρα ηταν, σχεδον αδυνατο το παρκινγκ στο δρομο και καθοσουν πολυ χαμηλα (οπως στο Miata MX-5 που ειχα παλια και πουληθηκε και αυτο στα 3,5 χρονια με 12.000 χλμ) παρολο που την ειχα κανει πρωτος στην Ελλαδα 220 αλογα, στελνοντας τον εγκεφαλο BR Performance Βελγιο. Αυτα τα χαμηλα πλεον δεν τα μπορω καθολου, να σκυβω να μπω και ακομα και οδηγοι αγωνων οταν μεγαλωσουν, χαμηλα αυτοκινητα δεν εχουν για καθημερινα. Εντωμεταξυ 15.000 χλμ κανω το χρονο και ποτε δεν εχω πεσει κατω απο 10.000 απο τοτε που εχω αυτοκινητο ακομα και φοιτητης, αλλα παντα ειχα δυο οχηματα και παντα θα εχω δυο.
-
Ετοιμο για Serres δηλαδη...?
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Μα ελεος τα λεφτα που εχασε με τους πυραυλους που φτιαχνει για το διαστημα! Ανατιναχθηκε ενας και δυο! Μα με τα λεφτα αυτα θα εβγαζε το model 2 σε σουπερ τιμη και θα τον ευγνωμονουσαν παγκοσμιως! Θα εκτοξευονταν η φημη του, αλλα αυτος πυραύλους κανει! Πως το λενε: αυτος ειναι παράωρος, πεταει πετρες στον ουρανο!ριξε μια ματια προς το volvo ex30 και το mg4. Εκτος αν μπορεις να περιμενεις 2-3 χρονια. Αλλα τοτε ισως να μην υπαρχει το 8χιλιαρο...
μπορω να περιμενω, και ας χασω το 8χιλιαρο. Εχω να φανταστεις απο καινουργιο RAV4 2003 με υγραεριο Vialle και 435.000 χλμ ως κυριο αυτοκινητο (σε υπεραριστη κατασταση) και με ευχαριστει πολυ και θα το κρατησω για παντα, αλλα θα εχω και model 2 για να ειμαι μεσα στην τεχνολογια. Και θελω επισης να ειμαι πλεον στην προπαραγγελια, να ειναι το πρωτο το δικο μου που θα ελθει Ελλαδα. Το ξερω βεβαια οτι θα εχω παιδικες ασθενειες αλλα ετσι το εχω στο μυαλο μου, που περιμενω καραουλι να βγει το 2
-
@storm said in TESLA FORUM:
Σε δύο σούπερ μάρκετ (το ένα ολοκαίνουριο) που πήγα πρόσφατα η στάθμευση στα κλειστά γκαράζ ήταν ελεγχόμενη και δεν επιτρέπεται η πολύωρη στάθμευση. Και στα δύο σούπερ, στα ταμεία μου έκαναν υποδείξεις και με έβαλαν στην μαύρη λίστα. Δεν ξέρω κάτω από ποιες προϋποθέσεις μπορεί να αφήσει κάποιος αρκετή ώρα το αυτοκίνητό του σε ένα τέτοιο γκαράζ. Έχω καλομάθει με το Avenue και με χάλασε που μου έκαναν παρατήρηση.
Σε κάθε περίπτωση και στα δύο σούπερ μάρκετ ψώνισα κάτι για να μου δώσουν κάρτα εξόδου. Αλλιώς έξοδος γιοκ.
Πως θα γίνουν χώροι φόρτισης σε αυτούς τους χώρους είναι απορίας άξιον...
Στο atrina δουλευεις?
-
@chrisk6 said in TESLA FORUM:
Πίστα και αυτοκίνητο 1800κιλα , είναι αστείο.
-
Για πες εντυπώσεις
-
Μα ελεος τα λεφτα που εχασε με τους πυραυλους που φτιαχνει για το διαστημα! Ανατιναχθηκε ενας και δυο! Μα με τα λεφτα αυτα θα εβγαζε το model 2 σε σουπερ τιμη και θα τον ευγνωμονουσαν παγκοσμιως! Θα εκτοξευονταν η φημη του, αλλα αυτος πυραύλους κανει! Πως το λενε: αυτος ειναι παράωρος, πεταει πετρες στον ουρανο!Αυτός είναι οραματιστής, απο τους μεγαλύτερους του αιώνα μας! Την τεσλα την έχει μόνο για να χρηματοδοτεί την εποίκηση στην Άρη
-
@chrisk6 said in TESLA FORUM:
Πίστα και αυτοκίνητο 1800κιλα , είναι αστείο.
Τόσο είναι το νέο Μ2, το ελαφρύτερο της Μ σειράς της bmw
-
Στην πίστα τα φορτηγάκια ξυρίζουν, σε κάνα downhill θα τρώνε τα μουτράκια τους
-
Μη ξεχνάτε γενικώς που έχουν το βάρος. Πολλά εκατοστά πιο χαμηλά από τα ελαφρύτερα θερμικά.
TESLA FORUM