-
@gchris7 said in Toyota C-HR 2023:
Να θυμίσω οτι το CHR που ειχε σούπερ πρωτοποριακό σχέδιο για την εποχή έβγαινε και σε βενζίνη manual και ειχε 4-5 χιλιαρικα κατω στην τιμη. 20-21 νομίζω ξεκινούσε.
Μια χαρά τιμούλα για toyota...
Είχα πάει σε έκθεση να το δω τότε, όπως και το Corolla. Μου φάνηκε τεράστιο το CH-R τότε και το απέρριψα. -
@storm said in Toyota C-HR 2023:
Δεν καταλαβαίνω.
4008, 408, 40 χιλιάρικα. Έχω μπερδευτεί.
Το 408 δεν είναι μεσαίο hatchback κοντά στα 5 μέτρα αυτοκίνητο; Μία τεράστια μαούνα.
Τι σχέση έχει με το CH-R η αναφορά στο 408;Και γιατί να υπάρχουν αναφορές στα Γαλλικά σε αυτό το θέμα;
Ποιο 408? Το 308 manual βενζινη ξεκιναει απο τα 28+ και αν θες αυτόματο βενζίνη ξεκινάς απο τα 33. Τι συζητάμε τωρα? Γελαει ο κόσμος.
-
Δεν καταλαβαίνω.
Το 408 δεν είναι μεσαίο hatchback κοντά στα 5 μέτρα αυτοκίνητο; Μία τεράστια μαούνα.
Τι σχέση έχει με το CH-R η αναφορά στο 408;Και γιατί να υπάρχουν αναφορές στα Γαλλικά σε αυτό το θέμα;
το 408 ειναι crossover. Kαι ναι είναι μαούνα 4,7 μετρα!
-
Ώρα να αποχωρήσω από το θέμα.
Εγώ εδώ μπήκα για να γράψω για Toyota.
Αν θέλω να γράψω για τα Γαλλικά θα γράψω στα αντίστοιχα θέματα. -
@gtsartsal said in Toyota C-HR 2023:
Δεν καταλαβαίνω.
το 408 ειναι crossover. Kαι ναι είναι μαούνα 4,7 μετρα!
Προσωπικά ως οδηγό για τα αυτοκίνητα ακολουθώ αυτό το site:
https://www.automobiledimension.com/family-cars.php
Peugeot 408 ... Family Car όπως και το Citroen C4. -
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023:
Λεμε για το chr γιατι το peugeot 4008 1.2 βενζινη ποσο εχει?Παλι σχεδιασμο πουλανε και εκει
Πόσο έχει το Peugeot 4008 1.2;
Δεν το βρίσκω στον τιμοκατάλογο.
https://www.peugeot.gr/content/dam/peugeot/greece/pricelists/generic-pricelist/2023/Timokatalogos_lianikis_Peugeot_Octoberv2.pdfΑν θυμαμαι καλα 39000 το 1.2 με 130αλογα αυτοματο.Συγνωμη 408 ηθελα να πω
-
@gchris7 said in Toyota C-HR 2023:
Να θυμίσω οτι το CHR που ειχε σούπερ πρωτοποριακό σχέδιο για την εποχή έβγαινε και σε βενζίνη manual και ειχε 4-5 χιλιαρικα κατω στην τιμη. 20-21 νομίζω ξεκινούσε.
Μια χαρά τιμούλα για toyota...
Είχα πάει σε έκθεση να το δω τότε, όπως και το Corolla. Μου φάνηκε τεράστιο το CH-R τότε και το απέρριψα.19.900€ 1,2t μηχανικό κιβώτιο με imt ,γκάζωνε στα κατεβάσματα 200 τελική είναι τα chr που πάνε γρήγορα στην εθνική
-
Αποκαλυψες το μυστικό!
Δεν είναι υβριδικά τα γρήγορα. -
Είχα πάει σε έκθεση να το δω τότε, όπως και το Corolla. Μου φάνηκε τεράστιο το CH-R τότε και το απέρριψα.Τεράστιο το chr? Αν επιτρέπεται τι αμάξι οδηγείς;
-
@monman2 said in Toyota C-HR 2023:
19.900€ 1,2t μηχανικό κιβώτιο με imt ,γκάζωνε στα κατεβάσματα 200 τελική είναι τα chr που πάνε γρήγορα στην εθνική
Μωρέ έχω πάει δύο φορές στην Toyota. Την πρώτη όταν είχα βγει να αγοράσω SUV (και προέκυψε το C3 Aircross) και την δεύτερη για το μικρομεσαίο hatchback (Corolla).
Πολύ ακριβά τα Toyota για μένα και δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά της επίσημης εμπορίας (Polis στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής). Βασικά δεν με ήθελαν για πελάτη. Απευθύνθηκα στα κεντρικά και με γείωσαν εντελώς. Ούτε Porsche να ήθελα να αγοράσω.Οπότε ως γνωστόν την 1η φορά κατέληξα στο C3 Aircross με φουλ εξοπλισμό στα 16 χιλιάρικα και την 2η φορά στο Leon πάλι με 16 χιλιάρικα. Τα Toyota έβγαιναν πολύ πάνω από 20 χιλιάρικα για κανονικές εκδόσεις. Πολύ ακριβά τα Toyota για μένα, ανεξαρτήτως εποχή.
-
@tkin73 said in Toyota C-HR 2023:
Τεράστιο το chr? Αν επιτρέπεται τι αμάξι οδηγείς;
Ο Storm το έγραψε
εμένα μεσαίο μου φαίνεται γιατί είχα 18 χρόνια mondeo (4,75 μέτρα) και για 5 iQ (3 μέτρα)
δεν με ενοχλεί το μήκος, με κάμερες και αισθητήρες No Problem να κόβει το τιμόνι θέλω ... -
@monman2 said in Toyota C-HR 2023:
@tkin73 said in Toyota C-HR 2023:
Τεράστιο το chr? Αν επιτρέπεται τι αμάξι οδηγείς;
Ο Storm το έγραψε
εμένα μεσαίο μου φαίνεται γιατί είχα 18 χρόνια mondeo (4,75 μέτρα) και για 5 iQ (3 μέτρα)
δεν με ενοχλεί το μήκος, με κάμερες και αισθητήρες No Problem να κόβει το τιμόνι θέλω ...Eννοειται ότι είναι μεσαίο μόνο αν προέρχεσαι από κατηγορία κορσα θα σου φανεί μεγάλο τεράστιο πάλι σε καμία περίπτωση.,
-
Κάθησα να το χαζέψω λίγο στο toyota.gr. Εντάξει δεν θα πω κάτι για τις τιμές ή για τις "πονηρές" εκδόσεις, αλλά βλέπω ότι είναι μόνο αυτόματο; Δεν βγαίνει πλέον με μηχανικό κιβώτιο;
-
Κάθησα να το χαζέψω λίγο στο toyota.gr. Εντάξει δεν θα πω κάτι για τις τιμές ή για τις "πονηρές" εκδόσεις, αλλά βλέπω ότι είναι μόνο αυτόματο; Δεν βγαίνει πλέον με μηχανικό κιβώτιο;
Κανένα υβριδικό δεν βγαίνει με μηχανικό.
Έχει σταματήσει το 1.2 τούρμπο οπότε μόνο αυτόματα. -
α, ok. Δεν ξέρω από αυτά.
Όπου βλέπω υβρίδια, σαυρίδια, γαμοσταυρίδια, και όλα αυτά τα περίεργα... απομακρύνομαι.Αυτά είναι για τους Μότιδες που έχουν άκρες...
-
Δεν βγαίνει πλέον με μηχανικό κιβώτιο;
Εχει καταργηθεί - ευτυχώς - εδώ και χρόνια, από την προηγούμενη γενιά που σταμάτησαν το αμιγώς βενζίνης. Υβρίδια μόνο, τα οποία εξ' ορισμού ειναι αυτόματα μόνο, αλλιώς δεν δουλεύει το υβριδικό σύστημα.
-
Καλά που με ενημερώσατε.
Από μένα μπράβο στη Toyota.
Να τα κάνει όλα υβρίδια να μην μπαίνω και σε διαδικασία να χάσκω τα αυτοκίνητά της...Όπως κάνω και για άλλους πολλούς κατασκευαστές.
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
Δεν βγαίνει πλέον με μηχανικό κιβώτιο;
Εχει καταργηθεί - ευτυχώς - εδώ και χρόνια, από την προηγούμενη γενιά που σταμάτησαν το αμιγώς βενζίνης. Υβρίδια μόνο, τα οποία εξ' ορισμού ειναι αυτόματα μόνο, αλλιώς δεν δουλεύει το υβριδικό σύστημα.
Δοκίμασα πρόσφατα το επίσης υβριδικό με αυτόματο dct fiat 500x. Η μέρα με τη νύχτα πραγματικά, η Τογιότα πολύ μπροστά σε αίσθηση, ομαλότητα, και κατανάλωση.
-
@scorpio571 said in Toyota C-HR 2023:
Δοκίμασα πρόσφατα το επίσης υβριδικό με αυτόματο dct fiat 500x. Η μέρα με τη νύχτα πραγματικά, η Τογιότα πολύ μπροστά σε αίσθηση, ομαλότητα, και κατανάλωση.
Δεν έχει καμία σχέση, ειδικά με τέτοιες υλοποιήσεις που είναι πρόχειρες και βιαστηκές. Μόνο της Χόντα και της Νισσάν συγκρίνονται σε υβριδική λειτουργία με το σύστημα της Τογιότα.
-
Μπορει καποιος να μας πει αν τα συστηματα ασφαλειας της πρωτης γενιας του c-hr και γενικα των τελευταιων τουοτα ειναι αξιοπιστα?Δηλαδη το acc, τα αυτοματα φρεναρισματα και γενικα η αυτονομη οδηγηση ειναι σε καλο επιπεδο ή βγαζουν θεματα?
Toyota C-HR 2023