-
5 ημέρες Στοκχόλμη έκλεισα....για να συνέλθω μετά την αποτυχία των καλοκαιρινών διακοπών...
-
Τώρα θιξατε το αδύνατο σημείο μου. Το να κάνουμε δώρα σε άλλους, είναι αντίθετο με την οικονομικη θεωρία της ευημερίας. Αγοράζεις σε κάποιον κάτι που πιθανότατα δεν θέλει ή αν είχε τα χρήματα θα έπαιρνε ενδεχομένως κάτι αλλο.
Συνεπώς, δώστε χρήματα να τα διαθέσουν όπως επιθυμούν και μην αγοράζετε αυτό που εσείς νομίζετε ότι αυτοί θέλουν. Αυτό είναι κακή κατανομή πόρων και τα υπόλοιπα είναι αμερικανιές σε περιτύλιγμα. Στο κάτω κάτω ευτυχία δεν είναι τα υλικά αγαθά.
Για εμένα δεν με βλέπω για δώρο φέτος αν και αν μπορούσα, μάλλον θα έκανα κάποιο ταξίδι σε συνδυασμό με παρακολούθηση συναυλίας.
-
Βασικά καλημέρα σας.
ιδανικά θα ήθελα πολλά δώρα...αλλά δεν το βλέπω....
Αυτό που είναι εφικτό ..να φτιάξω καινούριο σταθερό pc ...γιατί ο παλιός έκλεισε 17 χρόνια..δεν σηκώνει άλλη αναβάθμιση...θα τον κανιβαλισω και θα φτιάξω έναν με ελαχιστες απαιτήσεις....να παίζει Forza horizon,need for speed, cod , cm 01-02 και FM.
Καλές γιορτές.
Ευχαριστώ. -
Μου έχω πάρει ήδη την καινούργια βιογραφία του Ελονα. Ιδανικά θα ήθελα να μου κάνω δώρο λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο
-
@red_monster said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Μου έχω πάρει ήδη την καινούργια βιογραφία του Ελονα
Καλά από Τέσλα έπεσες σε βιογραφία;
Με απογοητεύεις. Έχω ελπίδες σε εσένα, είσαι από την γενιά μου (λογικά) και θα σαι απο τους πρώτους από εμάς με tesla.
-
Ελα ρε μπορείς να βρεις και πιο φτηνό κωλόχαρτο από τη βιογραφία του E-lol, προσωπικά σε κάνα τρίφυλλο θα πήγαινα
-
Μελομακαρονα. Οπως καθε Χριστουγεννα.
-
@jamesd said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Τώρα θιξατε το αδύνατο σημείο μου. Το να κάνουμε δώρα σε άλλους, είναι αντίθετο με την οικονομικη θεωρία της ευημερίας. Αγοράζεις σε κάποιον κάτι που πιθανότατα δεν θέλει ή αν είχε τα χρήματα θα έπαιρνε ενδεχομένως κάτι αλλο.
Συνεπώς, δώστε χρήματα να τα διαθέσουν όπως επιθυμούν και μην αγοράζετε αυτό που εσείς νομίζετε ότι αυτοί θέλουν. Αυτό είναι κακή κατανομή πόρων και τα υπόλοιπα είναι αμερικανιές σε περιτύλιγμα. Στο κάτω κάτω ευτυχία δεν είναι τα υλικά αγαθά.
Για εμένα δεν με βλέπω για δώρο φέτος αν και αν μπορούσα, μάλλον θα έκανα κάποιο ταξίδι σε συνδυασμό με παρακολούθηση συναυλίας.
ποιος κανει δωρα σε αλλους? Μονο σε ατομα της οικογενειας μπορεις να κανεις δωρα.
-
@wantone said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
@jamesd said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
ποιος κανει δωρα σε αλλους? Μονο σε ατομα της οικογενειας μπορεις να κανεις δωρα.
Νομίζουν ότι κατοικούν στις ΗΠΑ ξέρω γω.
-
@diego1960 said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Ελα ρε μπορείς να βρεις και πιο φτηνό κωλόχαρτο από τη βιογραφία του E-lol, προσωπικά σε κάνα τρίφυλλο θα πήγαινα
Πήρα και το κομμουνιστικο μανιφεστο του ένγκελς μαζί
-
@lap said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Τίποτα, δεν θυμάμαι να μου αγοράζω δώρα στα Χριστούγεννα παρά μονάχα όταν ήμουν παιδάκι με τα λεφτα από τα κάλαντα. Και εκείνα και πάλι ένα μεγάλο μέρος τα έδινα άλλου. Το συναίσθημα του να δίνεις είναι υπέροχο
Αγοράζω όμως για άλλους δώρα. Και ακριβά και πρακτικά. Δεν τα λυπάμαι τα χρήματα όταν κάνω δώρα. Κοσμήματα και τέτοια δεν αγοράζω. Δεν δίνω Φράγκο για τέτοια πράγματα. Αλλά για πρακτικά πράγματα όπως τηλεοράσεις, ταμπλέτες κτλ κτλ
Εμένα επειδή με ξέρουν μου αγοράζουν πρακτικά πράγματα. Παλιότερα μου αγόραζαν βιβλία, cd μουσικής ( ψαγμενης και πρωτότυπης) και τώρα πλεον κάλτσες και μποξερακια άντε και κανένα πουλόβερ.
ΕΣΥ αγοράζεις τηλεοράσεις και ταμπλετ και εσένα σου αγοράζουν κάλτσες και βρακιά; Θέλεις να γίνουμε φίλοι ;
Προσωπικά δεν θέλω να μου αγοράζουν τίποτα γιατί βαριέμαι να πρέπει να τους αγοράσω και εγώ, δεν έχω χειρότερο απο «βόλτα στα μαγαζιά» -
Το ιδανικό δώρο που θα έκανα στον εαυτό μου είναι ένα R8. Καθότι είναι οριακά λίιιιιιγο πιο πάνω από το "μπάτζετ" μου θα πάρω ένα δώρο στις 3 γυναίκες μου και δεν θα με χαλάσει καθόλου η αγκαλιά το χαμόγελο και το φιλί τους.
-
Τωρα στις γιορτές δεν κάνω δωρα σε μένα. Ετσι και αλλιώς μου είναι το καλυτερο δώρο τα φιλια και χαμογελα των αγαπημένων μου που τους παίρνω δώρα εγω ειδικα απο τα ανιψακια μου.
Το μονο δωρο που θέλω εγω είναι να έχω γυρίσει Ελλάδα να τους δω και να μην ξαναφύγω καπάκια για αλλη δουλειά εξωτερικο μεχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτο μονο θέλω
-
@cirus said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Τωρα στις γιορτές δεν κάνω δωρα σε μένα. Ετσι και αλλιώς μου είναι το καλυτερο δώρο τα φιλια και χαμογελα των αγαπημένων μου που τους παίρνω δώρα εγω ειδικα απο τα ανιψακια μου.
Το μονο δωρο που θέλω εγω είναι να έχω γυρίσει Ελλάδα να τους δω και να μην ξαναφύγω καπάκια για αλλη δουλειά εξωτερικο μεχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτο μονο θέλω
Ελα πες την αληθεια στα παιδια.Θελεις να μου κανεις δωρο για ΠΣΚ το puma
-
@alex-mix said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
@cirus said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Ελα πες την αληθεια στα παιδια.Θελεις να μου κανεις δωρο για ΠΣΚ το puma
εχει μεινει απο μπαταρία τοσο που λείπω μαράζωσε. Πήγαινε απο το σπίτι φορτισε το και πάρτο βόλτα χαχαχαχαχαχ
-
εχει μεινει απο μπαταρία τοσο που λείπω μαράζωσε. Πήγαινε απο το σπίτι φορτισε το και πάρτο βόλτα χαχαχαχαχαχ
Αν ημουν κοντα φιλε θα πηγαινα
-
@red_monster said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
@lap said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!:
Τίποτα, δεν θυμάμαι να μου αγοράζω δώρα στα Χριστούγεννα παρά μονάχα όταν ήμουν παιδάκι με τα λεφτα από τα κάλαντα. Και εκείνα και πάλι ένα μεγάλο μέρος τα έδινα άλλου. Το συναίσθημα του να δίνεις είναι υπέροχο
Αγοράζω όμως για άλλους δώρα. Και ακριβά και πρακτικά. Δεν τα λυπάμαι τα χρήματα όταν κάνω δώρα. Κοσμήματα και τέτοια δεν αγοράζω. Δεν δίνω Φράγκο για τέτοια πράγματα. Αλλά για πρακτικά πράγματα όπως τηλεοράσεις, ταμπλέτες κτλ κτλ
Εμένα επειδή με ξέρουν μου αγοράζουν πρακτικά πράγματα. Παλιότερα μου αγόραζαν βιβλία, cd μουσικής ( ψαγμενης και πρωτότυπης) και τώρα πλεον κάλτσες και μποξερακια άντε και κανένα πουλόβερ.
ΕΣΥ αγοράζεις τηλεοράσεις και ταμπλετ και εσένα σου αγοράζουν κάλτσες και βρακιά; Θέλεις να γίνουμε φίλοι ;
Προσωπικά δεν θέλω να μου αγοράζουν τίποτα γιατί βαριέμαι να πρέπει να τους αγοράσω και εγώ, δεν έχω χειρότερο απο «βόλτα στα μαγαζιά»Χεχε, ακριβώς. Πρακτικά και ουσιαστικά δώρα.
Και για εμένα η βόλτα στα μαγαζιά είναι η χειρότερη. Είμαι από αυτούς που κουβαλάω τσάντες και κάθομαι έξω από τα μαγαζθα μαζι με τους υπόλοιπους βαριεστημενους. Αλλά σε ότι έχει τεχνολογία και συσκευές οκ μου αρέσει.
-
Λοιπον σκεφτηκα απο δω σκεφτηκα απο κει τι δωρο θελω και τελικα το βρηκα
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΝ LAP -
Είπαμε, αλλά μη το παραχ@@ουμε, δεν μοιράζω δεξιά και αριστερά τηλεοράσεις. Μη χαίρεστε.....
Μαζεύω για tesla
-
Plasma Cutter οταν πετυχω προσφορα
Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!