-
Όταν τελειώνει κάθε ελπίδα.
-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Δημάρχους με κομματικά κριτήρια... Η αυτοκτονία της αυτοδιοίκησης.
Δηλαδή γι αυτό περιεφεραν τον Κυριάκο σε κάθε Περιφέρεια και μεγάλο Δήμο, για να ψηφίσουν οι Νεοδημοκράτες του τόπου με κομματικά κριτήρια;
Κελ ντεκαντανς.... -
Δημάρχους με κομματικά κριτήρια... Η αυτοκτονία της αυτοδιοίκησης.
Δηλαδή γι αυτό περιεφεραν τον Κυριάκο σε κάθε Περιφέρεια και μεγάλο Δήμο, για να ψηφίσουν οι Νεοδημοκράτες του τόπου με κομματικά κριτήρια;
Κελ ντεκαντανς....Κάτσε εσύ ακόμα να ξεπεράσεις το σοκ...
-
Για όσους θυμούνται..
-
Η επανεκλογή Μπέου αποτελεί έκπληξη και σοκ;
Και το βάζεις εδώ για να πας κόντρα σε μένα;
Γράψε απλά "Ζήτω η ΝΔ" πιο πολύ τόπο θα πιάσει, στην κατάλληλη επιφάνεια.
-
Γράψε απλά "Ζήτω η ΝΔ" πιο πολύ τόπο θα πιάσει, στην κατάλληλη επιφάνεια.
Το αστείο είναι ότι νομίζεις ότι όλοι βλέπουν τη ζωή με βάση τις πολιτικές τους απόψεις. Μη κρίνεις κάποιον χωρίς να τον ξέρεις. Αυτό από μένα και σε αφήνω στην ησυχία σου. Have fun.
-
Σήμερα στην Ιωλκού
-
με γαλλικό πάντα...
-
-
Συμβαίνει σε όλους.
-
Μου θυμίζει ένα άλλο ωραίο που είχε ανέβει κάποτε με ένα μηχανάκι ανταγωνίστριας εταιρείας παρκαρισμένο έξω από σπίτι με φωτάκι το βράδυ lol
-
-
-
Παλιές, αθώες εποχές.
Ιδανικό αξεσουάρ για όσους κινούνται Κηφισό.
-
Γι αυτό λέμε "μόνο καφέ δεν κάνει!"
-
Παλιές, αθώες εποχές.
Ιδανικό αξεσουάρ για όσους κινούνται Κηφισό.
Μάλλον τέτοιο....
-
@diego1960 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Παλιές, χυδαίες σεξιστικές εποχές.
Απλά εμετικές διαφημίσεις, τα ίδια με τις γυναίκες στην κουζίνα κτλ.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Μόλις είδα την διαφήμηση, φαντάστηκα μια γυναίκα να οδηγεί το αυτοκίνητο αυτό και μου ήρθε αναγούλα! Μετά σκέφτηκα ότι θα το τράκαιρνε, μου ήρθαν στο μυαλό εικόνες από τρακαρισμένα αυτοκίνητα, με όμορφες γυναίκες που δεν ξέρουν να οδηγούν να βγαίνουν και να ρωτάνε "ποιο είναι τελικά το φρένο;" και φρίκαρα τελείως.
-
Εγω να πω την αλήθεια στα σοβαρά πάντως στο δρόμο, πιο πολύ τα μηχανάκια φοβάμαι και τους ταξιτζήδες, μετά τους 75+ και κάπου στο τέλος μαζι με την πλειοψηφία είναι οι γυναίκες. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν τόσο κακό "όνομα", μάλλον έχει γίνει σαν τις ξανθιές και τους Πόντιους στα ανέκδοτα.
-
@diego1960 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Εγω να πω την αλήθεια στα σοβαρά πάντως στο δρόμο, πιο πολύ τα μηχανάκια φοβάμαι και τους ταξιτζήδες, μετά τους 75+ και κάπου στο τέλος μαζι με την πλειοψηφία είναι οι γυναίκες. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν τόσο κακό "όνομα", μάλλον έχει γίνει σαν τις ξανθιές και τους Πόντιους στα ανέκδοτα.
Νομίζω ότι από τότε που βάλανε καθρεφτάκι στο σκιάδιο του συνοδηγού οι γυναίκες δεν έχουν πλέον τόσο κακό όνομα ως οδηγοί. Πρέπει όμως να λυθεί και το πρόβλημα με τους παππούδες και τα μηχανάκια.
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ