-
Αρα, ανοίγει ο δρόμος στην φιλοσοφία πως φταίει το θύμα εάν προκαλουσε κάποιον που ήθελε να παρανομήσει;
-
Γονείς δεν είχε; ο εστιάτορας με την Μ3, να την μαζέψουν; Φοράνε Μ στην τριάρα, και μετά φταίει ο
βιασκλέφτης;Ελληνική Δικαιοχαχαχαχα....
-
Παιδιά εγώ διαφωνώ, ποιος αφήνει M3 τόσο απροστάτευτη και εκτεθειμένη;
Δεν μιλάμε για κάνα yaris cross, το M3 είναι σαν...το μωράκι σου!
Σίγουρα petrolhead οι δικαστές, είμαι 100% μαζί τους! -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν αστειεύομαι, απλά οι πολίτες έχουν πιο σύνθετα κριτήρια από τα νδ-σύριζα-πασοκ-αριστερά..
Θα το δει και ο Ανηψιός και λίγο και ο Χαρδαλιάς...
Εντελώς τυχαία δημοσκοπήσεις για δήμους και περιφέρειες δεν βλέπουμε 3 μέρες πριν τις εκλογές...
Όπως δεν είναι μαλακες οι Βολιώτες και ξέρουν το συμφέρον τους, έτσι κι οι Αθηναίοι, τετραπέρατοι.
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φάε ενα report ακόμα
Και ένα quote για να μην το σβήσεις
-
Για όσους απορούν τι έγινε και με μπανάρανε, τόλμησα να αντιμιλήσω (!!!!) αν είναι δυνατόν
Οι χαρακτηρισμοί και οι ύβρεις το μόνο που θα σου αποφέρουν είναι αποβολές και κάποια στιγμή μόνιμη διαγραφή.
Με ορισμένα (συγκεκριμένα) μέλη δεν προβλέπεται ούτε διάλογος, ούτε αντίλογος, ούτε αντιπαραθέσεις. Απλά αγνοείς...επιδεικτικά.
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όπως δεν είναι μαλακες οι Βολιώτες και ξέρουν το συμφέρον τους, έτσι κι οι Αθηναίοι, τετραπέρατοι.
Εντάξει οι Βολιώτες που δεν είναι μαλάκες θα ψηφίσουν Μπέο. Αυτοί που είναι μαλάκες τι θα ψηφίσουν;
Ξέρω, ξέρω, η απάντηση είναι αυτή:
.
.
.
Οι τετραπέρατοι Αθηναίοι θα ψηφίσουν Μπακογιάννη. Οι χαζοί;
Ξέρω, ξέρω, η απάντηση είναι αυτή:
.
.
.
.
.
.
.Για όσους απορούν τι έγινε και με μπανάρανε, τόλμησα να αντιμιλήσω (!!!!) αν είναι δυνατόν, στο μουνόπανο του φόρουμ, το RealZeus (γνωστό και ως αληθινό μουνόπανο). που 'χει τα κονέ και "αλωνίζει" πουλώντας...μαγκιά σε ένα φόρουμ!! Ο ορισμός του θρασύδειλου δηλαδή.
Σας χαιρετώ, χαιρετώ και το μουνόπανο.Φάε ενα report ακόμα
Και ένα quote για να μην το σβήσεις
Είσαι αυστηρός !Report για την ψήφο στον Μπακογιάννη;Όλες τις κολόνιες που έχεις να ρίξεις ,δύσκολα ξεβρωμίζει η κατάσταση!
-
Ειρήνη υμίν...
Δημοσκοπήσεις τελικά βγήκαν 2 ΔΥΟ ημέρες πριν τις εκλογές, καθότι από Παρασκευή και μετά δεν επιτρέπεται.
Και να δούμε πόσο θα βγουν, γιατί χλωμό το βλέπω να πάνε με πάθος να ψηφίσουν ανηψιό και Χαρδαλιά. Ισως η αποχή χτυπήσει κόκκινο, ίσως του χτυπήσουν με άλλο τρόπο...Από την άλλη καλό είναι να ρίξουμε τους τόνους και τους χαρακτηρισμούς ένθεν κακείθεν.
-
Στην αρχή νόμιζα ότι μου πήραν συνέντευξη, αλλά τελικά έκανα λάθος.
Κωνσταντοπούλου: «Golden Boy» ο Κασσελάκης - Όποτε ανοίγει το στόμα λέει κοτσάνα
«Αυτό που παρακολουθούμε είναι πραγματικά θλιβερό. Νομίζω ότι εκθέτει όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ολόκληρη τη χώρα. Μπροστά στα μάτια μας εκτυλίχθηκε επιθετική εξαγορά πτωχευμένου κόμματος από ένα κατά δήλωσή του ‘’Golden Boy’’. Όποτε ανοίγει το στόμα του λέει και μια κοτσάνα για τα εθνικά θέματα, για πολύ σοβαρά ζητήματα, ή κάνει ατόπημα όπως ήταν οι ‘’ταρζανιές’’ στο σχολείο των ΑμεΑ. Ταυτόχρονα, το ίδιο πρόσωπο περιφέρεται και περιφέρει εξευτελίζοντας τους συν αυτώ μπροστά στα μάτια των πολιτών και για τις κάμερες» δήλωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.«Με στενοχωρεί όλη αυτή η κατάσταση γιατί είναι μια συνολική υποβάθμιση της πολιτικής ζωής. Ξέρω ότι η ΝΔ χαίρεται παρά πολύ που έχει τον Κασσελάκη αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, άλλα πραγματική αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή είναι η Πλεύση Ελευθερίας» τόνισε.
Όπως εκτιμά η κ. Κωνσταντοπούλου, «είναι πολύ δύσκολο να πορευτεί ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά που συμβαίνουν σήμερα δεν είναι παρά τα επίχειρα όσων έγιναν το 2015, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ πούλησε την ψύχη του και τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν. Επιτρέπουν να τους περιπαίζουν στη Βουλή αποκαλώντας τον αρχηγό τους ‘’Μασσελάκη, Φαμελλάκη’’ κλπ και εκείνοι θίγονται ως υπερασπιστές του ιερού δισκοπότηρου».
https://www.real.gr/politiki/arthro/konstantopoulou_golden_bou_o_kasselakis_opote_anoigei_to_stoma_leei_kotsana_binteo-953782/ -
Ο κόσμος μιλάει πάντα με την ψήφο του. Αυτή είναι η δημοκρατία. Το αν αρέσει το αποτέλσμα σε κάποια μέλη του forum ή γενικά είναι αδιάφορο. Λογικά και ο Μπακογιάννης θα βγει και ο Μπέος και ο Χαρδαλιάς.
Το να συνεχίζουν τη γνωστή τακτική τους οι αριστεροί να βρίζουν τον κόσμο επειδή δεν ψηφίζει σύμφωνα με τα γούστα τους. Εκτός από επιβεβαίωση της έμφυτης αντιδημοκρατικότητάς τους. Τους εκθέτει και συνεχώς και ανεπανόρθωτα.
-
Εγώ θέλω να ρωτήσω.
Εντάξει, ας σας τα χώνω εγώ που είστε ορκισμένοι Νεοδημοκράτες μερικοί, αφού δεν διώκεται ποινικά σαν αδίκημα, καλά κάνετε.Τώρα ας πούμε που θα ξαναβγεί μάλλον ο Μπακογιάννης, εσείς χαίρεστε, καμαρωνετε;
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο κόσμος μιλάει πάντα με την ψήφο του. Αυτή είναι η δημοκρατία. Το αν αρέσει το αποτέλεσμα σε κάποια μέλη του forum ή γενικά είναι αδιάφορο.
Τότε να κλειδωθεί το θέμα...ή/και άλλα πολλά θέματα.
Κριτική γίνεται στις αποφάσεις των επιλογών των πολιτών, στα εκλογικά αποτελέσματα, στα πολιτικά θέματα και σε οτιδήποτε προκύπτει στα γεγονότα. Μέχρι εκεί καλά είναι.
Όταν ξεκινούν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και οι εμμονές για επιβολή προσωπικών απόψεων, τότε χαλάει το κλίμα του φόρουμ...
-
Εγώ θέλω να ρωτήσω.
Εντάξει, ας σας τα χώνω εγώ που είστε ορκισμένοι Νεοδημοκράτες μερικοί, αφού δεν διώκεται ποινικά σαν αδίκημα, καλά κάνετε.Τώρα ας πούμε που θα ξαναβγεί μάλλον ο Μπακογιάννης, εσείς χαίρεστε, καμαρωνετε;
Αν είναι ΝΔ είναι καλό, δεν το ξέρεις; Ακόμα και το Saruman να κατέβαζαν, μονοκούκι θα πήγαινε η ψήφος. Τρίποντο στην κάλπη από την είσοδο της αίθουσας.
-
Ξέρεις εμείς που ψηφίζουμε ενίοτε ΝΔ, ενίοτε το ξαναλέω, δεν στενοχωριόμαστε αν βγει ή αν δεν βγει ο καθένας, γιατί δεν έχουμε ατομικό συμφέρον από αυτό, ούτε όμως και ιδεολογική εμμονή.
Ιδιαίτερα στην αυτοδιοίκηση που το βασικό είναι η διαχείριση των τοπικών προβλημάτων και η ανάπτυξη του τόπου, τα κριτήρια είναι ελάχιστα πολιτικά.
Δεν ψηφίζω Αθήνα και δεν με νοιάζει ο Μπακογιάννης, αλλά δύσκολα θα τον ψήφιζα, αν έβλεπα κάποιον σοβαρό στην αντιπολίτευση.
Το ίδιο και για την περιφέρεια.Το δύσκολο είναι να βρεις σοβαρό όμως.
Το εύκολο είναι να μην ψηφίσεις καθόλου.
Αλλά έτσι δίνεις την ψήφο σου σε άλλον να την ασκήσει και αυτό δεν είναι σωστό.
Από την άλλη όμως όταν έχουμε τύπους που κατεβαίνουν στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση με κομματική μόνο άποψη, ε τότε βλέπουμε αυτούς τους τύπους όπως είναι. Γελοία κομματόσκυλα, συνήθως άεργα.
-
Μία απορία έχω , στο Βόλο , η Ν.Δ. καθώς και στις εθνικές συγκεντρώνει τεράστιο ποσοστό , δεν έχει έναν αξιόλογο άνθρωπο ο οποίος να μην έχει καταδικαστεί και φυλακιστεί για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης , εκβιασμούς και λοιπά ωραία και να μην έχει στο παρελθόν του παραβάσεις αγορανομικού ενδιαφέροντος , ή τουλάχιστον να μην έχει εργαστεί ως μπράβος ( τα δύο τελευταία, αξιέπαινα , σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου, το πρώτο , γνωστό στο Πανελλήνιο). Τόση λειψανδρία πια;
Στο Δήμο Αθηναίων , να θυμίσω απλά ότι ο Μεγάλος Περίπατος , έργο αστικής ανάπλασης (έργα πρασίνου και οδοποιίας ) προκηρύχθηκε ως προμήθεια!!!! (εντυπωσιακό),, χαρακτηρίστηκε ως αναγκαίο για την “αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του COVID 19, οπότε η προμήθεια έγινε με την απευθείας διαπραγμάτευση ( ακόμα πιο εντυπωσιακό) με αποτέλεσμα το έργο να καταχωρηθεί με έκπτωση 7,9% !!!!! Κάτι φωνές για σχέση του αναδόχου με την οικογένεια, τις αφήνω καθώς κινούνται στα όρια της παραπολιτικής.
Μετά από αυτή τη γιορτή , το έργο καθώς έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια μελέτες επί μελετών για το θέμα , ξηλώθηκε και άντε πάλι από την αρχή. Εντωμεταξύ ο γόνος τη μία λέει κάναμε λάθος επί του θέματος , μία λέει θα το ξαναέκανα. Ούτε ο ίδιος δε ξέρει πια...
-
-
@civil357 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μία απορία έχω , στο Βόλο , η Ν.Δ. καθώς και στις εθνικές συγκεντρώνει τεράστιο ποσοστό , δεν έχει έναν αξιόλογο άνθρωπο ο οποίος να μην έχει καταδικαστεί και φυλακιστεί για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης , εκβιασμούς και λοιπά ωραία και να μην έχει στο παρελθόν του παραβάσεις αγορανομικού ενδιαφέροντος , ή τουλάχιστον να μην έχει εργαστεί ως μπράβος ( τα δύο τελευταία, αξιέπαινα , σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου, το πρώτο , γνωστό στο Πανελλήνιο). Τόση λειψανδρία πια;
Στο Δήμο Αθηναίων , να θυμίσω απλά ότι ο Μεγάλος Περίπατος , έργο αστικής ανάπλασης (έργα πρασίνου και οδοποιίας ) προκηρύχθηκε ως προμήθεια!!!! (εντυπωσιακό),, χαρακτηρίστηκε ως αναγκαίο για την “αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του COVID 19, οπότε η προμήθεια έγινε με την απευθείας διαπραγμάτευση ( ακόμα πιο εντυπωσιακό) με αποτέλεσμα το έργο να καταχωρηθεί με έκπτωση 7,9% !!!!! Κάτι φωνές για σχέση του αναδόχου με την οικογένεια, τις αφήνω καθώς κινούνται στα όρια της παραπολιτικής.
Μετά από αυτή τη γιορτή , το έργο καθώς έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια μελέτες επί μελετών για το θέμα , ξηλώθηκε και άντε πάλι από την αρχή. Εντωμεταξύ ο γόνος τη μία λέει κάναμε λάθος επί του θέματος , μία λέει θα το ξαναέκανα. Ούτε ο ίδιος δε ξέρει πια...
Δεν ξέρω τα του Βόλου, αλλά συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις ο τύπος έχει κατέβει μόνος του και μετά την εκλογή του αφού έχει κάνει έργο τον στηρίζει το κόμμα για τις επόμενες εκλογές.
-
Οι δημοτικές εκλογές στο δήμο Αθηναίων από το 1979 είναι αμιγώς κομματικές εκλογές με αποτέλεσμα να έχουν καταστρέψει την πρωτεύουσα της χώρας.
Αν ποτέ βγει δήμαρχος εντελώς ανεξάρτητος και υπερκομματικός τότε ίσως δοθεί η δέουσα προσοχή.Μέχρι τότε...από το κακό στο χειρότερο.
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ θέλω να ρωτήσω.
Αν είναι ΝΔ είναι καλό, δεν το ξέρεις; Ακόμα και το Saruman να κατέβαζαν, μονοκούκι θα πήγαινε η ψήφος. Τρίποντο στην κάλπη από την είσοδο της αίθουσας.
Ο Σάρουμαν άργησε κάτι χιλιετίες να φανεί ότι έχει διαφθαρεί από την εξουσία. Και όταν φάνηκε ακόμα στήριξη είχε!
Οπότε έχουμε καιρό ακόμα!!! -
Στο βιντεάκι αυτός ήταν ο τύπος που έλεγε εγώ ζω στο Βέλγιο, τον έψαχνα να το ποσταρω όταν κάναμε την σχετική συζήτηση..... χαχαχαχα
Σαν να σου λέει, τι με νοιάζει τι νομοι ψηφίζονται, εγκώ τουρίστα!!!!
Αυτό λέγαμε πως αν δεν ζουν εδώ σε εμάς, κάποια έτη ή δεν πληρώνουν φόρους εδώ, δεν πρέπει να ψηφίζουν.
Θυαμαμι και μια άλλη γιαγια, έλεγε πως όλα είναι σε νορμάλ τιμές, γιατί διαμαρτύρεται ο κόσμος; τελικά ζούσε στην Γερμανία με μισθούς Γερμανίας και ήταν τουρίστα!Τα καλύτερα μυαλά στέλνουμε στο εξωτερικό.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2