-
Ίσως επειδή οι του ΚΚΕ δεν προσφέρουν με την διαγωγή τους πάτημα για αστεία, φίλε storm. Δηλαδή άντε πες ότι έβγαζαν μια φωτο του Κουτσούμπα με μαγιό. Ο πρώτος ή ο τελευταίος χοντρός 60άρης είναι που πήγε παραλία; Να τον ψέξουν για τα κιλά του; Ανάγωγο και άηθες θα ήταν κάτι τέτοιο, αλλά κυρίως πολιτικά αδιάφορο. Δεν προσφέρει θέαμα ή πώληση φύλλων εφημερίδας κάτι τέτοιο.
-
@pp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@argosxolos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θύματα έχουμε και από την αστική δημοκρατία που επικαλείσαι πολλά περισσότερα από ολα τα υπόλοιπα μέσω της αστυνομικής ασυδοσίας
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άντε πάλι θεωρία των 2 άκρων, άντε πάλι ξέπλυμα στο ναζισμό. Παιδιά μυρίζει τέλεια πλέον, ούτε άρωμα των 300 ευρώ να του ρίχνατε, φτάνει! Μοσχομύρισε!
Κοίτα μανία οι αριστεροί να βγάλουν λάδι την Ερυθρά Τρομοκρατία, του ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ και του ΟΠΛΑ και την συνέχεια του με την Λευκή Τρομοκρατία
της 17Ν,
την Συνωμοσια των Πυρήνων της Φωτιάς,
τον Επαναστατικό Αγώνα,
Σέχτα Επαναστατών,
τον Επαναστατικό Λαϊκό Αγωνα,
Αντικρατικη Παλη,
και αλλες πολλες ακομα ασήμαντες ομαδουλες που έκλεβαν, σκότωναν, και λεηλατούσαν.Συγκινητική η προσπάθεια να πετάξεις τη μπάλα στην εξέδρα αλλά προσωπικά δε θα κάνω μακροβούτι στον υπόνομο για να ξεπλύνω το ναζισμό. Ντροπή και μόνο κάθε συμψηφισμός.
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αλλά όπως είπαμε η αριστερά τελείωσε στην Ελλάδα στις εκλογές...
Μπορεί να μας πήρε 33 χρόνια σε σχέση με τις άλλες σοβιετικές χώρες, αλλά το καταφέραμε.
Οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε...
Τώρα θα σας βλέπουμε μόνο σε καμιά πορεία για τον Κουφοντίνα, που ξέχασα δεν είναι αριστερός...
Επιστρέφω στην αποχή από τις πολιτικές συζητήσεις, αφού χωρίς αντίπαλο τι να συζητήσεις...
Στη φαντασία σου μπορεί, στην πραγματικότητα ούτε καν. Τώρα ανοησίες επιπέδου καφενομπαρμπάδων για την Ελλάδα ως Σοβιετική χώρα δεν αξίζει να τις σχολιάσω σε βάθος. Αυτά τα λένε οι 70+ που οκ, έχουν κόφτη πλέον πνευματικά, τα γνωρίζουμε, όλοι έχουμε στον περίγυρο μπαμπάδες, θείους κτλ.
@pp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ιστορικά γεγονότα είναι αυτά. Διάβασέ τα και από wikipedia, τα ίδια λένε. Επίσης, δεν θυμάμαι να κυβερνούσε το ΚΚΕ το 2017, για να αναφέρεις τον Ριζοσπάστη.
Ριζοσπάστη, αυγή, εφημερίδα των συντακτών, αλφαβήτα όλα ίδια είναι.
https://www.dimokratia.gr/apopseis/403383/dekemvriana/
https://www.kathimerini.gr/resources/toolip/doc/2019/04/23/1945_02_12.pdfΚαι τα ποδήλατα και τα αυτοκίνητα και τα καρότσια της λαικής ίδια είναι επειδή έχουν ρόδες. Πίπεια αντίληψη!
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ίσως επειδή οι του ΚΚΕ δεν προσφέρουν με την διαγωγή τους πάτημα για αστεία, φίλε storm. Δηλαδή άντε πες ότι έβγαζαν μια φωτο του Κουτσούμπα με μαγιό. Ο πρώτος ή ο τελευταίος χοντρός 60άρης είναι που πήγε παραλία; Να τον ψέξουν για τα κιλά του; Ανάγωγο και άηθες θα ήταν κάτι τέτοιο, αλλά κυρίως πολιτικά αδιάφορο. Δεν προσφέρει θέαμα ή πώληση φύλλων εφημερίδας κάτι τέτοιο.
Μωρέ, αν ήθελαν θα τους είχαν "κανιβαλίσει" και τους πολιτικούς του ΚΚΕ. Λόγοι υπάρχουν.
Εγώ πιστεύω ότι βολεύει να τους έχουν στο απυρόβλητο. -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μωρέ, αν ήθελαν θα τους είχαν "κανιβαλίσει" και τους πολιτικούς του ΚΚΕ. Λόγοι υπάρχουν.
Εγώ πιστεύω ότι βολεύει να τους έχουν στο απυρόβλητο.Τι να σου πω, δεν έχω εσωτερική πληροφόρηση. Η κοινή λογική μου απλά λέει ότι επειδή το ΚΚΕ είναι το πιο καθαρό από όλα τα κόμματα (και το αναγνωρίζουν αυτό και οι αντίπαλοι), το "σέβονται" οι φυλλάδες.
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm μα δεν ενδιαφέρει και κανένα που κάνουν διακοπές οι πολιτικοί αρχηγοί. Ακόμα λιγότερο, που κάνει ο Κουτσούμπας.
Εκτός αν νοικιάσουν με 500 ευρώ (το μήνα) εξοχική μονοκατοικία στο... Σούνιο... Αυτό είναι απόδειξη εκπληκτικών διαπραγματευτικών ικανοτήτων.
Πως δεν ενδιαφέρει;
Εδώ μέχρι και η προοδευτική ΕΦΣΥΝ των Αριστερών έβγαλε ειρωνικό ρεπορτάζ για τον Μητσοτάκη.
https://www.efsyn.gr/politiki/paraskinia/355501_kales-diakopes-na-ehoyme-prothypoyrge-moyκαι φρέσκο, σπαρταράει...
https://www.politics24.gr/ανδρουλάκης-στην-αστυπάλαια-συνεχίζ/ -
Εγώ πιστεύω ότι βολεύει να τους έχουν στο απυρόβλητο.Τι να σου πω, δεν έχω εσωτερική πληροφόρηση. Η κοινή λογική μου απλά λέει ότι επειδή το ΚΚΕ είναι το πιο καθαρό από όλα τα κόμματα (και το αναγνωρίζουν αυτό και οι αντίπαλοι), το "σέβονται" οι φυλλάδες.
Ξέρεις τι μου θυμίζουν όλα αυτά; Τον Γεωργιάδη που κάποια στιγμή είπε ότι δεν θα μπει σε διάλογο με τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ, αναγνωρίζει ότι υπάρχει διαφορά απόψεων, αλλά δεν θέλει να έρθει σε αντιπαράθεση γιατί το ΚΚΕ...είναι το ΚΚΕ...με τις γνωστές απόψεις.
-
Ξέρεις τι μου θυμίζουν όλα αυτά; Τον Γεωργιάδη που κάποια στιγμή είπε ότι δεν θα μπει σε διάλογο με τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ, αναγνωρίζει ότι υπάρχει διαφορά απόψεων, αλλά δεν θέλει να έρθει σε αντιπαράθεση γιατί το ΚΚΕ...είναι το ΚΚΕ...με τις γνωστές απόψεις.
Ναι, κάπως έτσι. Αν και έχω ακούσει τον Γεωργιάδη με αντικομμουνιστικούς μύδρους, πριν χρόνια, και πολύ βαριές εκφράσεις (του στυλ "καλύτερα το παιδί μου να βγει αδερφή παρά κομμουνιστής"). Από τότε που έγινε κορυφαίο στέλεχος έχει ηρεμήσει. Το επιβάλλει η θέση του άλλωστε.
-
Ναι, έγινε ξαφνικά ευγενικός ο Γεωργιάδης. Τώρα που έγινε υποκόμης πρέπει να τιμά τον τίτλο του. Μόλις τα βρει σκούρα θα αρχίσει πάλι να γαβγίζει σαν κοπρόσκυλας.
-
-
Ποιο κόμμα αν επιτρέπεται;
Γιατί μέχρι στιγμής τα κόμματα είναι στις ξαπλώστρες και στις παραλίες. Μέχρι και ο Ανδρουλάκης, το νέο αίμα, κάνει αντιπολίτευση από κάποιο νησί, την Αμοργό νομίζω.
Η αντιπολίτευση της παντόφλας δίχαλο...
Πω πω , είπες Ανδρουλάκης και μου έδωσες πάσα, κρατιεμαι τόσες μέρες μην πω τίποτα γιατί ντρέπομαι που τον ψήφισα ...
Αυτός και αν είναι εξαφανισμένος!
Με είχε ψήσει άσχημα με την τσαμπουκαλεμενη στάση του στο θέμα των υποκλοπών, αναφερόταν δυναμικά κάθε φορά σε αυτό το θέμα στις προεκλογικές ομιλίες του , λέω αν πάει καλά θα το πάει τέρμα , θα τους βάλει φυλακή και γι'αυτό τον επέλεξα.
Που ' ντος τώρα;;;;;;;
Πραγματικά ελπίζω να κρατά δυνάμεις και να είναι στρατηγική σκέψη αυτή η χαλαρότητα αφού τα πετσωμενα κουκουλωνουν τα πάντα, και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή που θα αλλάξουν τα κόζια να επιτεθεί.
Εκτός εάν τελικά το μονοκομματικό καθεστώς τον κρατάει από κάπου και τον έχουν δέσει καλά.
Θα δείξει σύντομα τι συμβαίνει.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πω πω , είπες Ανδρουλάκης...
Με είχε ψήσει άσχημα με την τσαμπουκαλεμενη στάση του στο θέμα των υποκλοπών, αναφερόταν δυναμικά κάθε φορά σε αυτό το θέμα στις προεκλογικές ομιλίες του , λέω αν πάει καλά θα το πάει τέρμα , θα τους βάλει φυλακή και γι'αυτό τον επέλεξα.
Πραγματικά ελπίζω να κρατά δυνάμεις και να είναι στρατηγική σκέψη αυτή η χαλαρότητα αφού τα πετσωμενα κουκουλωνουν τα πάντα, και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή που θα αλλάξουν τα κόζια να επιτεθεί.
Σταμάτα...με πέθανες...
Touché.
Δεν μπορώ να αρνηθώ πως ένα μικρό facepalm το κάνω και εγώ κάποια πρωινά μπροστά στον καθρέφτη μου όταν σκέφτομαι πως ψήφισα Ανδρουλάκη.
-
Ποιο κόμμα αν επιτρέπεται;
Βλάσφημε...
Ένα είν' το Κόμμα.Αναφέρεσαι στο κόμμα στο οποίο ο CEO του, κάνει διακοπές στο εξοχικό που έχει με leasing στο Θεολόγο;
Δεν ξέρω για εξοχικό, στο πόθεν έσχες του έχει 4 ακίνητα αλλά μόνο για το ένα βλέπω στοιχεία, Φθιώτιδα λέει.
Αλλά από γονική παροχή, όχι leasing.
Αλλά και να έχει εξοχικό με leasing...αυτός φταίει; Αναγκάστηκε αφού capitalism...
Τι να κάμει;
Εν τω μεταξύ επειδή μάλλον δεν το έπαιξαν τα πετσωμενα, διάβασα κάπου πως οι δημοσιογράφοι που έβγαλαν το θέμα για το σπίτι του Τσίπρα στο Σούνιο καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση και με χρηματική αποζημίωση μάλιστα.
Δεν ξέρω λεπτομέρειες μόνο μου έκανε και εμένα εντύπωση αυτό το κόλπο του εν είδη leasing που συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη.
Δεν το είχα ξανακουσει.Με ιντριγκάρει φορολογικά...
Ο ιδιοκτήτης βαρύνεται εκτός από τον φόρο ενοικίου και με την αξία του κόστους ανέγερσης που έχει αναλάβει ο Τσίπρας καθώς η αξία αυτή προσαυξανει την αξία της περιουσίας του και ως υπεραξία πρέπει να φορολογηθεί μάλιστα με την φορολογική κλίμακα εισοδήματος και όχι ενοικίων;Από την άλλη ο Τσίπρας δηλώνει κάθε χρόνο ως τεκμήριο - πόθεν έσχες τα ποσά της ανέγερσης+βελτιώσεων στην δική του δήλωση;
Και στο τέλος της μίσθωσης μήπως υπάρχει και όρος για εξαγορά από τον Τσίπρα με κάποιο εύλογο συμφωνηθέν τίμημα;
Πολύ ενδιαφέρον και ωραίο κόλπο , δεν έχω συναντήσει αντίστοιχη περίπτωση.
-
https://www.kathimerini.gr/society/562557910/ntomino-paraitiseon-sto-esy/
Ντόμινο παραιτήσεων στο ΕΣΥΌλα πάνε κατόπιν σχεδίου.
Η πλήρης απαξίωση του ΕΣΥ οδεύει σταθερά προς όφελος των ιδιωτών που θα παίρνουν προσοδοφόρα χειρουργεία από όσους έχουν και όσους μπορούν να πουλήσουν κάνα χωραφακι.Από την άλλη τα επείγοντα τμήματα θα συνεχίσουν την υποβάθμιση των υπηρεσιών τους με τραγικές συνέπειες μεταξύ άλλων και στον τουρισμό καθώς θα χαρακτηριστούν σε επίπεδο μπανανίας από πράκτορες και τουριστικούς οδηγούς.
Οι ΤΙΝΑ θα κάνουν καμία ιδιωτική ασφάλιση για τα βασικά και θα δικαιολογούν τα πάντα.
Οι αποδελοιποι ...στα φέρετρα , πιο φθηνά είναι , υπάρχει ακόμη από τον ΕΦΚΑ επιστροφή εξόδων κηδείας στους συγγενείς έως κάποιο ποσό , μια χαρά, σταθερά τολμηρά μπροστά.
-
@vagkirk said in [ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ -
Και μιλάμε τώρα για ... Ξυλόκαστρο... ούτε στον εχθρο σου δηλαδή, κάποτε πήγαινα μικρός σε εξοχικά φίλων , που να θυμάμαι και εγώ πόσο χάλια είναι , σαν επεισόδιο της σειράς Ρετιρέ... σκατα θάλασσα με πολύ αέρα και κύμα (εκατό μέτρα από την παραλία και το αυτοκίνητο άλλαξε χρώμα από την γλίτσα της αρμυρας - @mastoras78 την βοήθεια σου σημερα το έπλυνα και έχω κάτι ασπρα στίγματα-γυαλαδες που δεν βγαίνουν θα σου δείξω φωτό στο σχετικό θέμα - καλουτσικη η βόλτα το βράδυ στην παραλία και το ίδιο στο Κιάτο δίπλα, αλλά κόσμος και μέρη βγαλμένα από άλλες εποχές.
Έλα φίλε, είδα που με έκανες mention και μπήκα για πάρτη σου στο τόπικ που είχα καμιά δεκαριά σελίδες αδιάβαστες μιας και δεν βρίσκω πλέον κάτι ενδιαφέρον που αξίζει τον χρόνο μου.
Βάλε φωτογραφίες από τις στάμπες στο σχετικό νήμα μήπως βγάλουμε άκρη.. Θα βάλω τα δυνατά μου μόνο και μόνο επειδή ψήφισες Ανδρουλάκη..
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θα βάλω τα δυνατά μου μόνο και μόνο επειδή ψήφισες Ανδρουλάκη..
Παντού ΠΑΣΟΚοι. Αλληλεγγύη έχουν μεταξύ τους. Όποια πέτρα και αν σηκώσεις carmina burana ακούγεται από το υπερπέραν.
-
Ναι βρε δεν το ήξερες? Τόσο καιρό τι έμαθες εδώ μέσα.. Όλοι Πασόκοι είμαστε
-
Ε μα! Ξέρω να διαλέγω forum!
-
-
Τελικά δεν φτάνει το μπάτζετ...
-
Πω πω , είπες Ανδρουλάκης...
Σταμάτα...με πέθανες...
Touché.
Δεν μπορώ να αρνηθώ πως ένα μικρό facepalm το κάνω και εγώ κάποια πρωινά μπροστά στον καθρέφτη μου όταν σκέφτομαι πως ψήφισα Ανδρουλάκη.
Και καλα κανεις. Ξερεις φιλε μου επειδη μου θυμιζεις χωραφι πλουσιο με βαθυ υποστρωμα μα παραμελημενο απο τον ιδιοκτητη, αν μου επιτρεπεις θα σου δωσω φιλικη συμβουλη. Με αρχες αριστερες καταφευγεις σε λυσεις ημιτασιον, φτηνιαρικες δηλαδη για να καλυψεις τις αναγκες σου. Οταν σε συντομο χρονικο διαστημα αντιλαμβανεσαι το λαθος σου εκρυγνησαι και καταφευγεις στη μονη λυση που θεωρεις οτι θα σου δωσει διεξοδο. Να καταφερεσαι επι δικαιων και αδικων αρκει να σου θυμιζουν την επαρατη δεξια.
Χεστα. Πανε λοιπον ενα ΚΚΕ να ξενοιασεις. Αυτοι εχουν μια σταθερη γραμμη και αποψεις που δεν επιρεαζονται περιστασιακα απο τα γεγονοτα. Αυτο ειναι που σεβονται ολοι οι δημοκρατικοι στο ΚΚΕ. Για αυτο ακομη και ο Γεωργιαδης δεν τους βριζει πατοκορφα. Γιατι εχουν εντελως διαφορετικη κοσμοθεωρια που ακολουθουν ομως με αξιοπρεπεια και σοβαροτητα.
Πολυ πιθανο αν τους προσεγγισεις, να διαπιστωσεις και εσυ πως υπαρχει αλλος τροπος να υπερασπιζεσαι τις αποψεις σου διχως οργη θυμο και αγανακτηση. Γιατι? Μα γιατι δε σε πουλησε ο Μητσοτακης που δεν στηριζεις αλλωστε. Αυτοι που υποστηριζες σε πουλησαν και με αυτους πρεπει να εισαι θυμωμενος. Πιο πολυ με τον εαυτο σου ομως που αφησες να χαριζει την ψηφο σου σε ταγαρια, απατεωνες μα με αριστερο προσημο...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2