-
Όχι
Όλοι έξω είναι.guess what
Και της ΧΑ..α και επειδή το λες διαρκώς συγκρινοντας.πρωτον η ΧΑ δεν δολοφόνησε μόνο τον Φύσσα.δολοφονησε και τον λουκμαν
Δεύτερον.πογκρομ στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας καμία αριστερή οργάνωση δεν έκανε ποτέ...η εξίσωση των δύο άκρων είναι πολύ βολική μερικές φορές
Περίεργα είναι αυτά που λες εσύ τώρα γιατί το παίζεις τρελιτσα και πετάς αλλού την μπάλα ο (α)Θεός και η ψυχή σου -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@katafractos17 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ενοχλεί ο χαρακτηρισμός ναζί ή φασίστας.
Γιατι αποδιδει το γεγονος σε κατι αλλο απο την πραγματικοτητα που ειναι ο χουλιγκανισμός. Αυτο καταλαβαινω οτι λεει ο Κρουζερ και συμφωνω.
Μέσα στον χουλιγκανισμό υπήρχαν αλλά και υπάρχουν πλέον πολλά ακραία στοιχεία από διάφορους χώρους.
Κάποια από αυτά είναι φασίστες και ναζί γιατί μαζί με όλους τους άλλους βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και για να περάσουν τις ιδεολογίες τους αλλά και να κάνουν πράξεις τις ορέξεις τους και να εξαπλώσουν τη δράση τους.Δεν είναι κάποια άλλη πραγματικότητα ο χουλιγκανισμός. Περιέχει και πολλούς από αυτούς μέσα στις τάξεις του και φυσικά δεν είναι τωρινό φαινόμενο.
Οι συγκεκριμένοι λοιπόν που ήρθαν είναι φασίστες και ναζιστές, δηλωμένοι και περήφανοι κιόλας γι' αυτό.
Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που ενοχλεί.
Το σταματάω λοιπόν εδώ γιατί δεν μου αρέσει η τροπή που παίρνει η συζήτηση.Ενοχλεί γιατί βάζετε τον χουλιγκανισμό στα κουτάκια του ναζισμού όπως βλέπεις και σε άλλα σχόλια, οπότε έτσι ξεπλένετε τον χουλιγκανισμό, αφού οι 21, 4, 7 και 13 για εσάς είναι δημοκράτες ή και αριστερούληδες, οπότε εξ ορισμού δεν είναι χούλιγκαν, γιατί έχουν μάνες...
Πες μου πραγματικά που είδες να γράφω για τις θύρες των ελληνικών ομάδων και να χαρακτηρίζω ότι δεν είναι χούλιγκαν ένα μέρος αυτών.
Αυτοί που σκότωσαν τον Άλκη είναι ξεκάθαρα δολοφόνοι, χουλιγκάνια, τραμπούκοι, κτλ.
Απάντησα νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα ξέπλυμα χουλιγκανισμού και ανέλυσα το σκεπτικό μου και αυτά που γνωρίζω ξεκάθαρα.
Μέσα στους χούλιγκαν υπάρχουν και μερίδες όλων αυτών των στοιχείων.
Αυτό είναι γεγονός καταγεγραμμένο και όχι ιδέα δική μου.
Όλα τα φασισταριά, οι νεοναζί, οι ακραίοι εθνικιστές, κτλ, βρίσκουν στέγη σε κλαμπ οργανωμένων γιατί μέσα από εκεί βρίσκουν έξτρα έδαφος δράσης.
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να τα ξαναγράψω.
Εκτός αν δε γράφω σωστά ελληνικά.Έγραψα δε ότι οι συγκεκριμένοι της Δυναμό Ζάγκρεπ είναι φασίστες ναζί δηλωμένοι και μου λες ότι βάζω τον χουλιγκανισμό σε κουτάκια του ναζισμού.
Ε τι να πω.Ωραία είναι δηλωμένοι ναζί. Και είναι φονιάδες.
Το ερώτημα είναι οι άλλοι φονιάδες που ΔΕΝ είναι δηλωμένοι ναζί, αλλά μπορεί να είναι και αριστερούληδες, ή να είναι απολιτικοί, είναι χούλιγκαν και φονιάδες, ή τους ξεπλένουμε γιατί ο στόχος είναι να αναδείξουμε το ναζί και όχι το χούλιγκαν ?
Και αν εσύ το βλέπεις απλά ως αεκτζής, άλλοι το βλέπουν απλά ως αριστερούληδες και ευκαιρία να πατήσουν πάνω στον Νεκρό, μήπως και ξαναβρούν το χαμένο αριστερό ηθικό πλεονέκτημα που ποτέ δεν είχαν στην πραγματικότητα.
Εγώ όμως σαν παναθηναικός και φίλαθλος που έχω υποφέρει από τα δικά μας ρεμάλια, που έχουν μέσα ναζί και αριστερούς και παραβατικούς και είναι όλοι τους καλά αδερφάκια μέσα στον σύνδεσμο τους που μου κατέστρεψε την ομάδα και μου έκοψε το γήπεδο, γιατί όταν τους κράζαμε στο ΟΑΚΑ, έφευγαν αμέσως ομάδες καταδρομικές από την 1 και 35 και πήγαιναν στις άλλες θύρες να δείρουν όσους τους αποδοκίμαζαν. Προφανώς κανείς μας δεν μπορούσε να τα βάλει με συμμορίες και έτσι κέρδισαν.
Τώρα με την αριστερούλικη μαλακία περί ναζί και μόνο, πάλι τα χουλιγκάνια κερδίζουν και αυτό δεν θα το αφήσω ασχολίαστο έστω και αν χαλάω το αριστερό παραμυθάκι.
Οπότε σε ρωτάω σαν αεκτζή. Αν της Δυναμό οι χούλιγκαν δεν ήταν ναζί, αλλά ήταν απολίτικοι, αριστεροί ή οτιδήποτε άλλο και σκότωναν τον Μιχάλη, θα ήταν διαφορετικό το φονικό ?
Η δεν θα υπήρχε φονικό, οπότε όποιος το λέει σκοτώνει πάλι τον Αλκη και τον Φιλόπουλο και τον Μιχάλη.
Ρε συ, έχω απαντήσει σε όλα. Τι με ξανά ρωτάς;
Πόσες φορές να απαντήσω;Δεν καταλαβαίνω αυτό το «αριστερούλικη μαλακία».
Έλεγες για κουτάκια, αλλά τελικά τα βάζεις εσύ, κατηγοριοποιώντας ως «αριστερούλικη μαλακία» την αναφορά σε ναζί και φασίστες.
Λες και δεν μπορεί ο υπόλοιπος κόσμος να αναφερθεί για αυτούς.
Ξεπερνάς με ευκολία λοιπόν το γεγονός με τους συγκεκριμένους και προσπαθείς να αναδείξεις περισσότερο πρόβλημα με αριστερούς στο χώρο των οργανωμένων, πιθανόν και γιατί δεν γουστάρεις τον αριστερό χώρο αν κρίνω από τα υποκοριστικά, τα «παραμυθάκια», κτλ.
Άραγε μήπως εδώ μπαίνει ο χουλιγκανισμός σε κουτάκια «αριστερούλικα» σύμφωνα με το σκεπτικό σου;
Και τέλος πάντων αν θες να μιλήσεις για «αριστερούλικα» φυντάνια στο χώρο των χούλιγκανς πες μας για ποιους αριστερούς μιλάς για να ξέρουμε.
Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι που προσδιορίζονται ως αριστεροί. Είναι μεγάλο το εύρος.
Θέλεις να το κάνεις λίγο πιο συγκεκριμένο;
Για παράδειγμα και η 17Ν αριστεροί προσδιορίζονταν αλλά έτρωγαν κόσμο, έχοντας ξεκινήσει μια δικιά τους άρρωστη και ακραία μάχη.
Όμως είχε σχέση όλο αυτό με την κομμουνιστική θεωρεία;
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να αυτό προσδιορίζεται όπως γουστάρει. Από κυβερνήσεις μέχρι όποιον θέλεις.
Κάντο λοιπόν πιο συγκεκριμένο.Δεν θα βγάλει κάπου αυτή η συζήτηση αλλά τέλος πάντων.
Δεν μπορεί να γίνει πιο συγκεκριμένο.
Οι χούλιγκαν, είτε ναζί είναι, είτε αριστεροί είναι, είτε απολίτικοι, είναι χούλιγκαν.
Και σαν χούλιγκαν πλακώνονται και σκοτώνουν κόσμο.
Οι Κροάτες ήρθαν εδώ ως ναζί για να εμπλακούν σαν πολιτική ομάδα, με άλλη πολιτική ομάδα ?
Τα παόκια που σκότωσαν τον Αλκη, τον σκότωσαν ως αριστεροί στο πλαίσιο πολιτικής αντιπαράθεσης ?
Το ραντεβού για μάχη στην Λαυρίου μεταξύ Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών που οδήγησε στον θάνατο του Φιλόπουλου, ήταν πολιτική μάχη ?
Ολα αυτά και πόσα ακόμα που ευτυχώς δεν κατέληξαν σε φονικά, ήταν επιθέσεις χούλιγκαν.
Οσο τις βγάζετε από το κάδρο για να κάνετε πολιτική σπέκουλα, σκοτώνετε πάλι τα θύματα, γιατί φαίνονται ως πολιτικά θύματα και όχι ως θύματα χουλιγκανισμού που είναι.
Δεν νομίζω ότι δεν γίνομαι κατανοητός.
Τουλάχιστον από όσους ΘΕΛΟΥΝ να το καταλάβουν.
Για όσους αγαπούν την σπέκουλα θα έχουν το ανάλογο τρολάρισμα.
Αλλωστε το να παίξεις με τον λαϊκισμό δεν είναι κάτι δύσκολο...
Ποια σπέκουλα και λαϊκισμό βρε συ;
Έβγαλα εγώ από το κάδρο τους χούλιγκαν;
Εγώ έγραψα τόσες φορές και θα το ξαναγράψω άλλη μία, ότι όλα αυτά τα στοιχεία βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να παρεισφρήσουν μέσα στους χούλιγκανς και να βρουν έξτρα πεδίο δράσης είτε για να κάνουν αυτά που θέλουν, είτε και για να προσηλυτίσουν νέα μέλη στις τάξεις τους.
Ούτε ότι οι χούλιγκανς αποτελούνται 100% από αυτούς, ούτε διάφορα άλλα.
Αυτό το μίγμα είναι όμως οι χούλιγκανς. Ένα μίγμα που περιέχει και αυτά τα στοιχεία μέσα καθώς και άλλα.
Και ήταν πάντα έτσι. Δεν είναι τωρινό φαινόμενο.Δεν γίνεται να γράφω συνέχεια τα ίδια. Ούτε να απαντάω για πράγματα το οποία δεν έχω γράψει ή για πράγματα τα οποία έχω απαντήσει δυο τρεις φορές.
Όποιοι καταλάβαμε, καταλάβαμε.
Καλή μας συνέχεια. -
Και μια και το βάζετε στην ζυγαριά, έχουμε ένα θύμα από τους φασίστες της ΧΑ και δεκάδες θύματα από τους αριστερούς μετά την μεταπολίτευση.
Αλήθεια τώρα;
-
@pp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
...την Ερυθρά Τρομοκρατία, του ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ...
Γελάει ο κόσμος.
-
Οπότε δεν έχουμε πλέον απορίες, αυτοί που ανησυχούν για την ανάδειξη και στοχοποιηση των Νεοναζί σήμερα, προέρχονται απ αυτούς που ανησυχούσαν για τη στοχοποιηση των γερμανοτσολιάδων παππούδων τους πριν.
-
Ετσι μπράβο την συζήτηση την πήγατε πάλι στο αριστερά δεξιά, αφού δεν σας νοιάζουν οι φονιάδες χούλιγκαν, ούτε τα άτυχα θύματα τους.
Πολιτική σπέκουλα και μόνο, μήπως η αριστερά εμφανιστεί πάλι στις συζητήσεις ως λάζαρος αριστερής κοπής...
Αλλά όπως είπαμε η αριστερά τελείωσε στην Ελλάδα στις εκλογές...
Μπορεί να μας πήρε 33 χρόνια σε σχέση με τις άλλες σοβιετικές χώρες, αλλά το καταφέραμε.
Οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε...
Τώρα θα σας βλέπουμε μόνο σε καμιά πορεία για τον Κουφοντίνα, που ξέχασα δεν είναι αριστερός...
Επιστρέφω στην αποχή από τις πολιτικές συζητήσεις, αφού χωρίς αντίπαλο τι να συζητήσεις...
-
Για να αλλάξουμε λίγο θεματολογία, αν είδατε προέκυψε ενα απίστευτο θέμα με εμπόριο βρεφών, δεν ξέρω τι κλινική - ίδρυμα είναι αυτό στα Χανιά.
Η ΝΔ-Κικίλιας έκανε πρόεδρο του πριν δύο χρόνια αυτόν που ήταν ο μοναδικός που μειοψήφισε για την αναστολή λειτουργίας όταν άρχισαν να έρχονται στο φως καταγγελίες για τα εγκλήματα που γίνονταν.
Σήμερα υπό το βάρος των αποκαλύψεων τον έδιωξαν.
Ο Πολακης τα είχε καταγγείλει στην Βουλή από την πρώτη στιγμή.
Βρώμα και δυσωδία παντού στο μπλε μονοκομματικό καθεστώς, από όπου και να τους πιάσεις λερώνεσαι...
-
Τι υπονοείς vagίτη;
Ότι πρόκειται για μαφία δεξιών που με κυβέρνηση ΝΔ έχουν πέσει σαν τις ακριδες;
Γιατί, οι άλλοι ήταν καλύτεροι; -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι υπονοείς vagίτη;
Ότι πρόκειται για μαφία δεξιών που με κυβέρνηση ΝΔ έχουν πέσει σαν τις ακριδες;
Γιατί, οι άλλοι ήταν καλύτεροι;Όχι , όχι , όχι , προς Θεού!
Ποτέ δεν θα σκεφτόμουν έτσι.
Δεν είδα βγήκε κάποιος να πει πως συνέβη κάτι αντίστοιχο επί ΣΥΡΙΖΑ για να το συμψηφισουμε ώστε να μας μείνει η γεύση πως και οι δεξιοί είναι τα ίδια σκατα με τους προηγούμενους και όχι χειρότεροι τελικά;Έχω και 2 παιδάκια ρε Πηλίου δεν είναι να παίζεις αυτή την εποχή με τέτοια, χεσμενος κυρ Παντελής είμαι ,για να καταλάβεις εδώ με το ζόρι και γνωριμίες καταφέραμε σε αυτή την αθλιότητα και εξαθλίωση ακρίβειας που μας έχει επιβάλει το καθεστώς να πάμε μια εβδομάδα σε ένα κατ'ονομα all inclusive με τιμή κάτω από το μισό από όσο πλήρωσαν οι νοικοκυραίοι Αλβανοί συμπολίτες μας (2500 -3000€ στους πάνω ορόφους φυσικά )
που αποτελούσαν την πλειοψηφία -καθώς οι Έλληνες μικρομεσαίοι σε φουλ season μόνο σε άθλια δωματιάκια που πηγαίναμε με τους γονείς μας την δεκαετία του 80 μπορούν να πληρώσουν-Οπότε όπως καταλαβαίνεις στο μπάρ της πισίνας και της παραλίας την ώρα που εγώ έπινα μισό μισό με την γυναίκα μου ένα καφεδάκι (5€) και αυτοί Aperol και κοκτειλαρες έπρεπε να υπερθεματίζω συνεχώς τον Μητσοτάκη όταν η κουβέντα πήγε στο τι ψήφισαν και στα πολιτικά.
Ευτυχώς έχω και εγώ Mercedes W203 (άλλη κατάντια αυτή που μας έριξε ο Κούλης να κυκλοφορεί η καημένη η γυναίκα μου με Ρομά - AMG look mercedes) κατώτερο φυσικά από τα δικά τους Ε και ML αλλά βοήθησε να γίνω πιστευτός και αποδεκτός στην παρέα τους.Και μιλάμε τώρα για ... Ξυλόκαστρο... ούτε στον εχθρο σου δηλαδή, κάποτε πήγαινα μικρός σε εξοχικά φίλων , που να θυμάμαι και εγώ πόσο χάλια είναι , σαν επεισόδιο της σειράς Ρετιρέ... σκατα θάλασσα με πολύ αέρα και κύμα (εκατό μέτρα από την παραλία και το αυτοκίνητο άλλαξε χρώμα από την γλίτσα της αρμυρας - @mastoras78 την βοήθεια σου σημερα το έπλυνα και έχω κάτι ασπρα στίγματα-γυαλαδες που δεν βγαίνουν θα σου δείξω φωτό στο σχετικό θέμα - καλουτσικη η βόλτα το βράδυ στην παραλία και το ίδιο στο Κιάτο δίπλα, αλλά κόσμος και μέρη βγαλμένα από άλλες εποχές.
Επόμενη πίστα ...Τολό Αργολίδας και Άστρος Κυνουρίας, (αν και το Ξηροπήγαδο που πήγα πρόσφατα το λάτρεψα , θάλασσα και κολπίσκοι μακριά από το συνηθισμένο τοπίο της Πελοποννήσου.
Έχει ένα καταπληκτικό παιδιά εκεί σπίτι https://air.tl/BUh5acMu με λίγο κάτω από 200 ευρώ την μερα με δική του σχεδόν παραλία που είναι τέλεια. )
Τι να κάνουμε, θα προσαρμοστούμε, που θα πάει.Ευτυχώς που γλιτώσαμε από τους Ζαιους, το λέω και το τονίζω με έμφαση.
Επίσης πριν λίγο είδα δηλώσεις μιας φασιστοφατσας, Πρόεδρος Κροατίας λέει να λέει κάτι πράγματα για τους συλληφθέντες συμπατριώτες του και τις Ελληνικές Αρχες που μου σηκώθηκε η τρίχα!
Μας πήραν στο ψιλό οι Ναζί!!!!!!
Εκείνος ο τουρίστας ο δικός μας που είναι ρε παιδιά μια εβδομάδα τώρα;
Είχαμε και ένα Δένδια που μόνο με την παρουσία του επέβαλε την προσοχή στις θέσεις μας τον έφαγε και αυτό το καθεστώς από ότι κατάλαβα.
Ποιον έχουμε αλήθεια υπουργό εξωτερικών ξέρετε;
-
Ποιο κόμμα αν επιτρέπεται;
Γιατί μέχρι στιγμής τα κόμματα είναι στις ξαπλώστρες και στις παραλίες. Μέχρι και ο Ανδρουλάκης, το νέο αίμα, κάνει αντιπολίτευση από κάποιο νησί, την Αμοργό νομίζω.
Η αντιπολίτευση της παντόφλας δίχαλο...
-
Βγαίνει ο άλλος και πετάει π@π@ριές, επεμβαίνει στα εσωτερικά του Ελληνικού κράτους και η κυβέρνηση μας πετάει χαρταετό αντί να του έχει απαντήσει άμεσα και να το έχει βάλει στη θέση του.
Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο και η δήλωση του κροάτη, είναι ένα χαστουκάκι στον ποπούλη του Δία που έγραψε :
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καθάρματα ήταν όλοι. Όμως οι οι Κροάτες είναι δηλωμένοι Ναζί. Γιατί δεν το αναγνωρίζεις;
Οπως μπορείς να θυμηθείς και για τους Κροάτες και για τους Ουκρανούς, το παρελθόν τους καθορίζει το παρόν τους.
Τα έχουμε πει αυτά στον σχολιασμό άλλων χωρών.
Και δεν είναι οι μόνοι. Και μάλιστα πολλοί λένε ότι δεν είναι ναζί, αλλά την πολιτική τους ακολούθησαν το 1990 στην Γιουγκοσλαβία.
Δεν αναφερόμουν γενικά στον κροατικό λαό, αλίμονο. Στους συγκεκριμένους Κροάτες χούλιγκαν που είναι οπαδοί του Χίτλερ αναφέρομαι!!!
Οπότε μια χαρά το έχω γράψει...
Από την άλλη επί της ουσίας, η επέλαση των ναζί χούλιγκαν μια χαρά θεωρείται εγκληματική οργάνωση, ήτοι κακούργημα, άρα μια χαρά προφυλακίστηκαν.
Αυτή την απάντηση πρέπει να δώσει ο υπουργός δικαιοσύνης ή το πολύ ο ΥΠΕΞ στον κροάτη, όχι ο ΠΘ ώστε να τον υποτιμήσουν διπλωματικά για να καταλάβει ότι με κάποια πράγματα δεν παίζουν.
Μην μπερδέυεις την απάντηση-απαίτηση του Κροατικού Κράτος με τον Κροατικό Λαό. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να θεωρήσω όλους τους Κροάτες Ναζί, ή ότι επικροτούν τους δολοφόνους και τους χούλιγκαν. Οπότε καμία ξυλιά σε εμένα. Το Ελληνικό Κράτος να δώσει την απάντηση που αρμόζει. Αλλά λανθάνεις στο τελευταίο. Κανονικά η ΠτΔ πρέπει να απαντήσει, καθώς την δήλωση την έκανε ο ομόλογός της. Άρα μιλάμε για διαμάζη στο Ανώτατο πολιτειακό επίπεδο, πάνω ακόμα και από το ΠΘ! Βέβαια το ΥΠΕΞ πρέπει να κάνει κι αυτό την προβλεπόμενη διαμαρτυρία του. Άλλο αυτό όμως και άλλο να λέμε ότι όλοι οι Κροάτες είναι το ίδιο...
Τα δύο άκρα όσο και να σας πονάνε, υπάρχουν και είναι δίδυμα, ταυτόσημα, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Και τα δύο μισούν την Αστική Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα δικαιώματα.Η Αριστερά, η αυθεντική (ΚΚΕ), καταδικάζει κάθε πράξη τρομοκρατίας. Λαική επανάσταση ήταν η πορεία του ΕΛΑΣ στην Αθήνα: https://www.ertnews.gr/dimosio-vima/arthrografia/o-matomenos-dekemvris-tou-1944-ke-i-machi-tis-athinas/
Για να ξέρουμε ποιοι είναι οι θύτες και ποοοί τα θύματα. Δεν θα μας αλλάξεις την ιστορία Βασίλη... -
Προφανώς δεν είναι όλοι οι Κροάτες ναζί, δεν έχω τίποτα με τους Κροάτες, έχω και φίλους Κροάτες που έζησαν στη Γιουγκοσλαβία κι αναπολούν τις εποχές εκείνες, πολέμησαν και στον εμφύλιο και καταριούνται το σημερινό φασιστικό καθεστώς της Κροατίας.
Αντίθετα εμείς βλέπω είμαστε περήφανοι για τον σταθερό εκφασισμό που μας πάει μπροστά.Πως τόλμησε πάντως ο Κροατης να πει τέτοια κουβέντα, δεν ξέρει ποιον έχουμε Ηγέτη κι ότι στο Καπιτωλιο μας κάνουν μπλοτζομπς;
-
Γελάει ο κόσμος.
Κλαίει ο κόσμος με αυτούς που σκοτώσανε οι ΕΑΜητες τότε!
Τουλάχιστον ανιστόρητος: https://www.ertnews.gr/dimosio-vima/arthrografia/o-matomenos-dekemvris-tou-1944-ke-i-machi-tis-athinas/
-
Κανονικά η ΠτΔ πρέπει να απαντήσει,
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Πότε σήκωσε κεφάλι η Ελλάδα για να σηκώσει τώρα;
Μία φορά δόθηκε η ευκαιρία με ένα πρόσφατο δημοψήφισμα και αυτό πήγε άκλαφτο.
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ποιο κόμμα αν επιτρέπεται;
Βλάσφημε...
Ένα είν' το Κόμμα.Αναφέρεσαι στο κόμμα στο οποίο ο CEO του, κάνει διακοπές στο εξοχικό που έχει με leasing στο Θεολόγο;
-
Γελάει ο κόσμος.
Κλαίει ο κόσμος με αυτούς που σκοτώσανε οι ΕΑΜητες τότε!
Τουλάχιστον ανιστόρητος: https://www.ertnews.gr/dimosio-vima/arthrografia/o-matomenos-dekemvris-tou-1944-ke-i-machi-tis-athinas/
ΕΡΤ του 2017??? Επί ΣΥΡΙΖΑ… σαν να διαβάζω ριζοσπάστη!
Ιστορικά γεγονότα είναι αυτά. Διάβασέ τα και από wikipedia, τα ίδια λένε. Επίσης, δεν θυμάμαι να κυβερνούσε το ΚΚΕ το 2017, για να αναφέρεις τον Ριζοσπάστη.
-
Τόσο καταλαβαίνεις απλά...
-
Δηλαδή δεν επιτρέπεται ένας κομμουνιστής να κάνει διακοπές; Που τα είδατε αυτά; Στην ΕΣΣΔ ήταν κρατική πολιτική η επιδότηση των διακοπών!!!
-
Ευτυχώς που έχουμε κι εσένα να μας δροσίζεις με τα κρύα σου, γιατί έπιασαν ζέστες πάλι...
-
Δηλαδή δεν επιτρέπεται ένας κομμουνιστής να κάνει διακοπές; Που τα είδατε αυτά; Στην ΕΣΣΔ ήταν κρατική πολιτική η επιδότηση των διακοπών!!!
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα να κάνουν όλοι οι πολιτικοί διακοπές. Άνθρωποι είναι και αυτοί.
Αυτό που έχω γράψει σε προηγούμενο ποστ είναι, ότι ενώ όλους τους πολιτικούς αρχηγούς τους βγάζουν (οι "καλοπροαίρετοι") στα μανταλάκια με παντόφλα και μαγιό (προφανώς για πρόκληση εντυπώσεων και παραπολιτική) για έναν ανεξήγητο λόγο τους πολιτικούς του ΚΚΕ δεν τους ακουμπά κανένας.
Αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι τυχαίο. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει προσυνεννόηση να μην βλαφτεί με κανένα τρόπο η εικόνα τους.
Φαντάζομαι π.χ. τον Κουτσούμπα σε φωτό σε θάλασσα με μαγιό. Τι δούλεμα θα έπεφτε και τι καζούρα από τους παραπολιτικούς (ανώνυμους και επώνυμους).
Και όπως λέει ο σοφός λαός. Μία εικόνα, χίλιες λέξεις...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2