-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@katafractos17 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ενοχλεί ο χαρακτηρισμός ναζί ή φασίστας.
Γιατι αποδιδει το γεγονος σε κατι αλλο απο την πραγματικοτητα που ειναι ο χουλιγκανισμός. Αυτο καταλαβαινω οτι λεει ο Κρουζερ και συμφωνω.
Μέσα στον χουλιγκανισμό υπήρχαν αλλά και υπάρχουν πλέον πολλά ακραία στοιχεία από διάφορους χώρους.
Κάποια από αυτά είναι φασίστες και ναζί γιατί μαζί με όλους τους άλλους βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και για να περάσουν τις ιδεολογίες τους αλλά και να κάνουν πράξεις τις ορέξεις τους και να εξαπλώσουν τη δράση τους.Δεν είναι κάποια άλλη πραγματικότητα ο χουλιγκανισμός. Περιέχει και πολλούς από αυτούς μέσα στις τάξεις του και φυσικά δεν είναι τωρινό φαινόμενο.
Οι συγκεκριμένοι λοιπόν που ήρθαν είναι φασίστες και ναζιστές, δηλωμένοι και περήφανοι κιόλας γι' αυτό.
Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που ενοχλεί.
Το σταματάω λοιπόν εδώ γιατί δεν μου αρέσει η τροπή που παίρνει η συζήτηση.Ενοχλεί γιατί βάζετε τον χουλιγκανισμό στα κουτάκια του ναζισμού όπως βλέπεις και σε άλλα σχόλια, οπότε έτσι ξεπλένετε τον χουλιγκανισμό, αφού οι 21, 4, 7 και 13 για εσάς είναι δημοκράτες ή και αριστερούληδες, οπότε εξ ορισμού δεν είναι χούλιγκαν, γιατί έχουν μάνες...
Πες μου πραγματικά που είδες να γράφω για τις θύρες των ελληνικών ομάδων και να χαρακτηρίζω ότι δεν είναι χούλιγκαν ένα μέρος αυτών.
Αυτοί που σκότωσαν τον Άλκη είναι ξεκάθαρα δολοφόνοι, χουλιγκάνια, τραμπούκοι, κτλ.
Απάντησα νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα ξέπλυμα χουλιγκανισμού και ανέλυσα το σκεπτικό μου και αυτά που γνωρίζω ξεκάθαρα.
Μέσα στους χούλιγκαν υπάρχουν και μερίδες όλων αυτών των στοιχείων.
Αυτό είναι γεγονός καταγεγραμμένο και όχι ιδέα δική μου.
Όλα τα φασισταριά, οι νεοναζί, οι ακραίοι εθνικιστές, κτλ, βρίσκουν στέγη σε κλαμπ οργανωμένων γιατί μέσα από εκεί βρίσκουν έξτρα έδαφος δράσης.
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να τα ξαναγράψω.
Εκτός αν δε γράφω σωστά ελληνικά.Έγραψα δε ότι οι συγκεκριμένοι της Δυναμό Ζάγκρεπ είναι φασίστες ναζί δηλωμένοι και μου λες ότι βάζω τον χουλιγκανισμό σε κουτάκια του ναζισμού.
Ε τι να πω. -
@bassstarlet said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Με λίγα λόγια, παραδέχεσαι την δραματοποίηση μιας ήδη δραματικής ιστορίας.
Άλλη μια ευκαιρία, να ανεμίσουμε την σημαία του anti-FA anti-Nazi για να δείξουμε πως είμαστε δημοκράτες-φιλειρηνιστές.Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Σε πείραξε που μίλησα για φασίστες και ναζιστές;
Αν οι αντιλήψεις σου είναι κατά εκεί, τότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σταματήσουμε το διάλογο μας εδώ, γιατί δεν θα βγάλουμε ούτε άκρη, ούτε νόημα.Δεν αντέχω πια αυτή την καραμέλα, να βαφτίζονται όλοι φασίστες/ναζιστές, για να ενεργοποιούνται τα αριστερίστικα συναισθήματα.
Αυτή η ιδεοληψία έχει σαπίσει πλέον.
Κάποιος που σκοτώνει για αυτούς τους γελοίους λόγους (ομάδα εν προκειμένω) δεν χρειάζεται να «βαπτιστεί» με τίποτα άλλο εκτός από το ότι είναι κοινός αλήτης και εγκληματίας που πρέπει να μείνει στη φυλακή μέχρι τα βαθιά του γεράματα.
Όλα τα άλλα περιττές σάλτσες που έχουν άλλους σκοπούς. -
Έγραψα δε ότι οι συγκεκριμένοι της Δυναμό Ζάγκρεπ είναι φασίστες ναζί δηλωμένοι και μου λες ότι βάζω τον χουλιγκανισμό σε κουτάκια του ναζισμού.
Ε τι να πω.Δεν θα καταδικάσουν τον Νεοναζισμό, απ όπου κι αν προέρχεται, όποια έκφανση κι αν έχει, όσο και να χτυπιέσαι κάτω εσύ ή ο οποιοσδήποτε, όλα αυτά γίνονται για τα ποδοσφαιρικά, γιατί στο χάντμπολ δεν έχει νεοναζί, εε;
-
"Η σύζυγος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, η Άννα-Μαρία Τσικρικώνη, όπως μας πληροφορούν την Παρασκευή «Τα Νέα», θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ που τυγχάνει να είναι και... υφυπουργός Άμυνας!"
Να μην καταντήσουμε Ελλάδα, θα λένε στη Ζιμπάμπουε...
-
Όταν είναι δηλωμένοι Ναζί, δεν είναι σάλτσα, αλλά γεγονός. Αλλά χαλάει τους ακροδεξιούς να λέμε την αλήθεια μάλλον...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
"Η σύζυγος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, η Άννα-Μαρία Τσικρικώνη, όπως μας πληροφορούν την Παρασκευή «Τα Νέα», θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ που τυγχάνει να είναι και... υφυπουργός Άμυνας!"
Και ο πρoηγούμενος Α ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης εκλέχθηκε βουλευτής αφού διετέλεσε υπουργός Άμυνας με το ΣΥΡΙΖΑ. So?
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και ο πρoηγούμενος Α ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης εκλέχθηκε βουλευτής αφού διετέλεσε υπουργός Άμυνας με το ΣΥΡΙΖΑ. So?
https://forum.4troxoi.gr/topic/93482/forum-antilogos-geloiografia-hioymor/3932
-
Ναι οκ. Στα παλιά μου υποδήματα τι θα κάνει η κυρία του κυρίου. Δεν σε είδα όμως να εξανιστασαι με τον Αποστολάκη που την μια μέρα φόραγε στολή την επόμενη γραβάτα. Όπως σου ξαναείπα τα βλέπεις όλα μονόπλευρα. Ότι κατηγορείς τους άλλους. Αυτό και τέλος δεν ξανά ασχολούμαι.
-
Απλά για ενημέρωση κάποιοι όντως έχουν κλειστούς συνδέσμους
Δε νομίζω ότι σταματάει η βία με αυτό το μέτρο
Όπως δεν σταματά και με την απαγόρευση μετακίνησης.και τον επαγγελματικό αθλητισμό να καταργουσαμε αύριο πάλι βία θα υπήρχε
Η βία γενικά δεν σταματάει.το τι την γεννάει είναι άλλη κουβέντα -
-
Η βία θα σταματήσει, όταν θα αποφασίσει το κράτος να μας απαλλάξει μια και δια παντός:
Κλείνοντάς τους μέσα, μέχρι τα βαθιά τους γεράματα. -
Με λίγα λόγια, παραδέχεσαι την δραματοποίηση μιας ήδη δραματικής ιστορίας.
Άλλη μια ευκαιρία, να ανεμίσουμε την σημαία του anti-FA anti-Nazi για να δείξουμε πως είμαστε δημοκράτες-φιλειρηνιστές.Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Σε πείραξε που μίλησα για φασίστες και ναζιστές;
Αν οι αντιλήψεις σου είναι κατά εκεί, τότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σταματήσουμε το διάλογο μας εδώ, γιατί δεν θα βγάλουμε ούτε άκρη, ούτε νόημα.Δεν αντέχω πια αυτή την καραμέλα, να βαφτίζονται όλοι φασίστες/ναζιστές, για να ενεργοποιούνται τα αριστερίστικα συναισθήματα.
Αυτή η ιδεοληψία έχει σαπίσει πλέον.
Κάποιος που σκοτώνει για αυτούς τους γελοίους λόγους (ομάδα εν προκειμένω) δεν χρειάζεται να «βαπτιστεί» με τίποτα άλλο εκτός από το ότι είναι κοινός αλήτης και εγκληματίας που πρέπει να μείνει στη φυλακή μέχρι τα βαθιά του γεράματα.
Όλα τα άλλα περιττές σάλτσες που έχουν άλλους σκοπούς.Μόνοι τους έχουν βαπτιστεί ναζιστές οι συγκεκριμένοι.
Δεν τους βαφτίσαμε εμείς.
Αλλά ότι βολεύει τον καθένα να πιστεύει.
Κάποιους τους βολεύει η λέξη "πατριώτες" για παράδειγμα. Έτσι για ξεκάρφωμα.Όλα τα υπόλοιπα για ιδεοληψίες και σάλτσες είναι γενικότητες.
Εγώ μιλάω συγκεκριμένα κι εσύ προσπαθείς να πετάξεις τη μπάλα αλλού.
Επειδή λοιπόν μάλλον κατάλαβα κάποια πράγματα, ας το αφήσουμε εδώ. -
Πιτζιπιτζίδη μου, δεν βγάζω νόημα, τί εννοείς;
Εσείς, πόσες μπύρες ήπιατε σήμερα;
-
Για να μαθαίνουν τις λεπτομερειες του προβλήματος παλιοί και νέοι, Νεοδημοκράτες και μη, αφού η επίσημη Δημοσιογραφία δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά...
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όταν είναι δηλωμένοι Ναζί, δεν είναι σάλτσα, αλλά γεγονός. Αλλά χαλάει τους ακροδεξιούς να λέμε την αλήθεια μάλλον...
Ειναι γνωστο πως υπαρχουν οργανωμενοι συνδεσμοι με φασιστικες προτιμησεις. Πχ οι της Λατσιο στην Ιταλια. Στην Ισπανια τα ιδια. Οι Κροατες ως λαος οπως και Ουκρανοι συνεργαστηκαν με τους ναζι. Για τους κροατες εκπροσωπο στην κομμουνιστικη πλευρα του ποδοσφαιρου δε γνωριζω αν και πιθανολογω πως δεν θα υπαρχει εφοσον προκειται για μια χωρα κατα βαση γεννημα θρεμα των προγονων τους.
Σε καθε περιπτωση το ζητημα μας δεν ειναι ο φασισμος ή οτι αλλο στους χουλιγκαν. Ειναι η ιδια η υπαρξη τους που τους καθιστα επικινδυνους για καθε σοβαρο ανθρωπο.
Επειδη η κουβεντα παει ετσι, μηπως να ρωτησω τι κομμα στηριζουν οι Ολυμπιακοι, τι οι Παναθηναικοι, τι οι Αεκτζηδες και τι οι Παοκτζηδες ή οι Αριανοι? Γελοιο. Φυσικα και δεν υπαρχει απαντηση σε αυτο το ερωτημα. -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ενοχλεί ο χαρακτηρισμός ναζί ή φασίστας.
Γιατι αποδιδει το γεγονος σε κατι αλλο απο την πραγματικοτητα που ειναι ο χουλιγκανισμός. Αυτο καταλαβαινω οτι λεει ο Κρουζερ και συμφωνω.
Μέσα στον χουλιγκανισμό υπήρχαν αλλά και υπάρχουν πλέον πολλά ακραία στοιχεία από διάφορους χώρους.
Κάποια από αυτά είναι φασίστες και ναζί γιατί μαζί με όλους τους άλλους βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και για να περάσουν τις ιδεολογίες τους αλλά και να κάνουν πράξεις τις ορέξεις τους και να εξαπλώσουν τη δράση τους.Δεν είναι κάποια άλλη πραγματικότητα ο χουλιγκανισμός. Περιέχει και πολλούς από αυτούς μέσα στις τάξεις του και φυσικά δεν είναι τωρινό φαινόμενο.
Οι συγκεκριμένοι λοιπόν που ήρθαν είναι φασίστες και ναζιστές, δηλωμένοι και περήφανοι κιόλας γι' αυτό.
Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που ενοχλεί.
Το σταματάω λοιπόν εδώ γιατί δεν μου αρέσει η τροπή που παίρνει η συζήτηση.Ενοχλεί γιατί βάζετε τον χουλιγκανισμό στα κουτάκια του ναζισμού όπως βλέπεις και σε άλλα σχόλια, οπότε έτσι ξεπλένετε τον χουλιγκανισμό, αφού οι 21, 4, 7 και 13 για εσάς είναι δημοκράτες ή και αριστερούληδες, οπότε εξ ορισμού δεν είναι χούλιγκαν, γιατί έχουν μάνες...
Πες μου πραγματικά που είδες να γράφω για τις θύρες των ελληνικών ομάδων και να χαρακτηρίζω ότι δεν είναι χούλιγκαν ένα μέρος αυτών.
Αυτοί που σκότωσαν τον Άλκη είναι ξεκάθαρα δολοφόνοι, χουλιγκάνια, τραμπούκοι, κτλ.
Απάντησα νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα ξέπλυμα χουλιγκανισμού και ανέλυσα το σκεπτικό μου και αυτά που γνωρίζω ξεκάθαρα.
Μέσα στους χούλιγκαν υπάρχουν και μερίδες όλων αυτών των στοιχείων.
Αυτό είναι γεγονός καταγεγραμμένο και όχι ιδέα δική μου.
Όλα τα φασισταριά, οι νεοναζί, οι ακραίοι εθνικιστές, κτλ, βρίσκουν στέγη σε κλαμπ οργανωμένων γιατί μέσα από εκεί βρίσκουν έξτρα έδαφος δράσης.
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να τα ξαναγράψω.
Εκτός αν δε γράφω σωστά ελληνικά.Έγραψα δε ότι οι συγκεκριμένοι της Δυναμό Ζάγκρεπ είναι φασίστες ναζί δηλωμένοι και μου λες ότι βάζω τον χουλιγκανισμό σε κουτάκια του ναζισμού.
Ε τι να πω.Ωραία είναι δηλωμένοι ναζί. Και είναι φονιάδες.
Το ερώτημα είναι οι άλλοι φονιάδες που ΔΕΝ είναι δηλωμένοι ναζί, αλλά μπορεί να είναι και αριστερούληδες, ή να είναι απολιτικοί, είναι χούλιγκαν και φονιάδες, ή τους ξεπλένουμε γιατί ο στόχος είναι να αναδείξουμε το ναζί και όχι το χούλιγκαν ?
Και αν εσύ το βλέπεις απλά ως αεκτζής, άλλοι το βλέπουν απλά ως αριστερούληδες και ευκαιρία να πατήσουν πάνω στον Νεκρό, μήπως και ξαναβρούν το χαμένο αριστερό ηθικό πλεονέκτημα που ποτέ δεν είχαν στην πραγματικότητα.
Εγώ όμως σαν παναθηναικός και φίλαθλος που έχω υποφέρει από τα δικά μας ρεμάλια, που έχουν μέσα ναζί και αριστερούς και παραβατικούς και είναι όλοι τους καλά αδερφάκια μέσα στον σύνδεσμο τους που μου κατέστρεψε την ομάδα και μου έκοψε το γήπεδο, γιατί όταν τους κράζαμε στο ΟΑΚΑ, έφευγαν αμέσως ομάδες καταδρομικές από την 1 και 35 και πήγαιναν στις άλλες θύρες να δείρουν όσους τους αποδοκίμαζαν. Προφανώς κανείς μας δεν μπορούσε να τα βάλει με συμμορίες και έτσι κέρδισαν.
Τώρα με την αριστερούλικη μαλακία περί ναζί και μόνο, πάλι τα χουλιγκάνια κερδίζουν και αυτό δεν θα το αφήσω ασχολίαστο έστω και αν χαλάω το αριστερό παραμυθάκι.
Οπότε σε ρωτάω σαν αεκτζή. Αν της Δυναμό οι χούλιγκαν δεν ήταν ναζί, αλλά ήταν απολίτικοι, αριστεροί ή οτιδήποτε άλλο και σκότωναν τον Μιχάλη, θα ήταν διαφορετικό το φονικό ?
Η δεν θα υπήρχε φονικό, οπότε όποιος το λέει σκοτώνει πάλι τον Αλκη και τον Φιλόπουλο και τον Μιχάλη.
-
Απαράδεκτος είσαι κριούζερ σε αυτό το θέμα. Αυτοί είναι Ναζί-χούλιγκαν. Δηλωμένοι!!! Η απάντηση είναι ότι "θα μπορούσαν να ήταν αριστεροί"; Δηλαδή το αντιαριστερό σου μένος ως εκεί φτάνει; Ότι ίσως οι δολοφόνοι θα μπορούσα να ήταν και αριστεροί; Σκέψου λίγο τι λες...
-
Αυτοί που σκότωσαν τον Αλκη τι ήταν ?
-
Τουρλουμπούκι, αρκεί να μην καταδικαστούν ευθέως τα ιδεολογικά ξαδερφάκια, οι παρακρατικοι ακροδεξιοί Νεοναζί.
Είτε οι Νεοναζί εμφανίζονται ως "πολιτικό κόμμα" όπως οι Χρυσαυγίτες, ως ποδοσφαιρικοι οπαδοί όπως οι Κροάτες, ή οποιονδήποτε άλλο μανδύα, πρωτίστως και κυρίως παραμένουν Νεοναζί.Αριστεροί παρακρατικοι δολοφόνοι δεν υπάρχουν παρα σε περίεργα μυαλά που πλάθουν την πραγματικότητα όπως θα ήθελαν να είναι.
-
Καθάρματα ήταν όλοι. Όμως οι Κροάτες είναι δηλωμένοι Ναζί. Γιατί δεν το αναγνωρίζεις;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2