-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έχω ξαναγράψει ότι αυτή τη στιγμή είναι πανίσχυρος και στην κυβέρνηση και στο κόμμα. Δεν μπορεί να του κουνηθεί κανένας. Και όλα αυτά βέβαια, τα κέρδισε με το σπαθί του και τις ικανότητές του.
Συμφωνώ, αλλά στο τελευταίο και ο ίδιος θα γελάει εαν το διαβάσεις. Ποιες ικανότητες και σπαθί ρε συ!?!? Έλεος. Τα κέρδισε λόγω ονόματος και απουσίας αντιπάλου. Αυτό έλειπε να τρέχει μόνος του και να μην βγει πρώτος. Εαν είχε σοβαρό αντίπαλο, θα είχε κανταπονιστεί, αλλά δεν έχει. Με το σπαθί του δεν έχει κερδίσει τίποτα, αφού και αυτός είναι άλλος ένα άεργος, τεμπέλης πολιτικός που του έκατσαν πάρα πολύ καλά οι συγκυρίες. Ναι είναι ο καλύτερος που έχουμε, αλλά αυτό δεν τον κάνει ικανό και καλό, απλά δείχνει πόσο χάλια είναι οι άλλοι....τόσο απλά!!
Το αν ο Κυριάκος κέρδισε λόγω ονόματος, αδυναμίας αντιπάλων, ή συγκυριών γενικά, είναι παραφιλολογία και προσωπική άποψη του καθενός.
Η πραγματικότητα δεν αλλάζει, ότι και να πιστεύει ο καθένας. Θριάμβευσε εκλογικά σε 3 εκλογές, εξανέμισε τους πολιτικούς αντιπάλους του και έχει γίνει απόλυτος κυρίαρχος παντού, σε κόμμα και κυβέρνηση. Η επιτυχία του για τα μεταπολιτευτικά πολιτικά δεδομένα, μόνο με του ΑΠ μπορεί να συγκριθεί. Είναι θρίαμβος.Καταλαβαίνω βέβαια ότι η εικόνα του δεν συνάδει με τα δεδομένα που έχουν στο μυαλό τους οι Έλληνες για έναν πολιτικό αρχηγό και Πρωθυπουργό. Ο Κυριάκος είναι πιο πολύ στυλ Ευρωπαίου Manager, όπως πχ οι Ρούτε και Σόλτς, παρά κλασσικός μπρουτάλ Ελληναράς.
Ατυχώς η ιδεολογική ηγεμονία του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς γενικά, εκπαίδευσε τους Έλληνες σε πρότυπα αμόρφωτων και συγκεντρωτικών ηγεμονίσκων, που βγαίνουν στα μπαλκόνια και συνεπαίρνουν τον κόσμο με τις ομιλίες τους, τάζοντας λαγούς με πετραχείλια και κοροιδεύοντας. Για ποιον να μιλήσω, τον Αλ6, τον Κουτσούμπα, τον ευρωβοσκό τον Ανδρουλάκη, πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο.
Τέλος πάντων, καιρός να πάμε παρακάτω και σ' αυτό το θέμα. Είναι σημαντικός εκσυγχρονισμός να αποδεχτούμε ότι χρειάζονται μορφωμένοι και σοβαροί άνθρωποι στην ηγεσία και όχι πολιτικοί παραπαρόλοι.
ακομη ενας ανικανος καποιας οικογενειας με διασυνδεσεις ειναι. εαν εσυ βλεπεις ηγετη, πανεπιστημιου και σινα θα βρεις βοηθεια
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έχω ξαναγράψει ότι αυτή τη στιγμή είναι πανίσχυρος και στην κυβέρνηση και στο κόμμα. Δεν μπορεί να του κουνηθεί κανένας. Και όλα αυτά βέβαια, τα κέρδισε με το σπαθί του και τις ικανότητές του.
Συμφωνώ, αλλά στο τελευταίο και ο ίδιος θα γελάει εαν το διαβάσεις. Ποιες ικανότητες και σπαθί ρε συ!?!? Έλεος. Τα κέρδισε λόγω ονόματος και απουσίας αντιπάλου. Αυτό έλειπε να τρέχει μόνος του και να μην βγει πρώτος. Εαν είχε σοβαρό αντίπαλο, θα είχε κανταπονιστεί, αλλά δεν έχει. Με το σπαθί του δεν έχει κερδίσει τίποτα, αφού και αυτός είναι άλλος ένα άεργος, τεμπέλης πολιτικός που του έκατσαν πάρα πολύ καλά οι συγκυρίες. Ναι είναι ο καλύτερος που έχουμε, αλλά αυτό δεν τον κάνει ικανό και καλό, απλά δείχνει πόσο χάλια είναι οι άλλοι....τόσο απλά!!
Το αν ο Κυριάκος κέρδισε λόγω ονόματος, αδυναμίας αντιπάλων, ή συγκυριών γενικά, είναι παραφιλολογία και προσωπική άποψη του καθενός.
Η πραγματικότητα δεν αλλάζει, ότι και να πιστεύει ο καθένας. Θριάμβευσε εκλογικά σε 3 εκλογές, εξανέμισε τους πολιτικούς αντιπάλους του και έχει γίνει απόλυτος κυρίαρχος παντού, σε κόμμα και κυβέρνηση. Η επιτυχία του για τα μεταπολιτευτικά πολιτικά δεδομένα, μόνο με του ΑΠ μπορεί να συγκριθεί. Είναι θρίαμβος.Καταλαβαίνω βέβαια ότι η εικόνα του δεν συνάδει με τα δεδομένα που έχουν στο μυαλό τους οι Έλληνες για έναν πολιτικό αρχηγό και Πρωθυπουργό. Ο Κυριάκος είναι πιο πολύ στυλ Ευρωπαίου Manager, όπως πχ οι Ρούτε και Σόλτς, παρά κλασσικός μπρουτάλ Ελληναράς.
Ατυχώς η ιδεολογική ηγεμονία του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς γενικά, εκπαίδευσε τους Έλληνες σε πρότυπα αμόρφωτων και συγκεντρωτικών ηγεμονίσκων, που βγαίνουν στα μπαλκόνια και συνεπαίρνουν τον κόσμο με τις ομιλίες τους, τάζοντας λαγούς με πετραχείλια και κοροιδεύοντας. Για ποιον να μιλήσω, τον Αλ6, τον Κουτσούμπα, τον ευρωβοσκό τον Ανδρουλάκη, πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο.
Τέλος πάντων, καιρός να πάμε παρακάτω και σ' αυτό το θέμα. Είναι σημαντικός εκσυγχρονισμός να αποδεχτούμε ότι χρειάζονται μορφωμένοι και σοβαροί άνθρωποι στην ηγεσία και όχι πολιτικοί παραπαρόλοι.
ακομη ενας ανικανος καποιας οικογενειας με διασυνδεσεις ειναι. εαν εσυ βλεπεις ηγετη, πανεπιστημιου και σινα θα βρεις βοηθεια
Το τραγούδι του πόνου της αριστεράς και των αριστερών, προβλέπεται να κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα. Οπότε θα σου πρότεινα να ανατρέξεις εσύ σε βοήθεια, μάλλον θα τη χρειαστείς περισσότερο από μένα.
-
Τέλος πάντων, καιρός να πάμε παρακάτω και σ' αυτό το θέμα. Είναι σημαντικός εκσυγχρονισμός να αποδεχτούμε ότι χρειάζονται μορφωμένοι και σοβαροί άνθρωποι στην ηγεσία και όχι πολιτικοί παπαρολόγοι.
Σε αυτό συμφωνώ, αλλά τι σχέση έχει ο Κυριάκος με όλα αυτά!?!?! Εγώ δεν μίλησα για μπακόνια και λαϊκιστές, αλλά όλα αυτά που περιγράφεις δεν τα έχει ο Κυριάκος....τίποτα από αυτά δεν έχει. Άχρηστος είναι, απλά είναι λιγότερο άχρηστος από τους άλλους, με καλυτερους συμβούλους, πιο βαρύ όνομα και περισσότερα λεφτά - απλά πράγματα. Είπαμε είναι ο καλύτερος πολιτικός που έχουμε, αλλά αυτό δεν λέει κάτι, στον πάτο είναι και αυτός.
-
Όσο εσείς συζητάτε υπολόγισα οριζόντιους φόρους γυναικας με ένα απλό μισθουλακο. Φυσικά δεν της αναγνωρίζουν μεταπτυχιακά, τη θυμάμαι να λιώνει πάνω από τον υπολογιστή για να προλάβει και εργασία και μεταπτυχιακές μελέτες,. Αλλά τεσπ, βοηθούσα και εγώ. Είμαι μανούλα στις μελέτες.
Φόρος οριζόντιος σε αυτόν το μήνα πάνω από 600 ευρώ. Εννοείται πληρώνει και άμεσο φόρο.
Γιατί ρε μπαγλαμαδες παλιό κλέφτες να πληρώνει η κοπέλα 600 ευρώ φόρο το μήνα
Αυτή δεν έχει όνειρα για ένα αυτοκινητάκι; Ένα σπιτάκι να βάλει πλάτη να μπει μέσα; Φυσικά τίποτα δεν έχειΥπόψιν δύο με τρεις φορές πλήρωσε βενζίνη μισό ντεπόζιτο στο μικρό, δηλαδή 20 λίτρα το πολυ. Όλα τα άλλα σε βενζινάδικο τα πληρώνω εγώ. Δηλαδή αν τα πλήρωνε αυτή θα είχε 700 ευρώ σε φόρους το μήνα
Φυσικά αυτό το μήνα έφαγε από αποταμίευσεις τις οποίες τις δούλεψε με 14 ώρα
Και εχουμε τον κάθε παπάρα με τις περιουσίες να μιλάει.
Πόθεν έσχες σε όλους.
Στα διαλα να πάτε -
"Η ηγεμονία του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς γενικότερα....". Ρε συ Άντυ κρίμα να τα γράφεις αυτά και να γελάμε! Δεν είναι αριστερά το ΠΑΣΟΚ και ΔΕΝ είχε ηγεμονία η αριστερά γενικότερα στην Ελλάδα καθότι δεν κυβέρνησε ποτέ! Αυτά είναι φοβίες και μανία καταδίωξης κάτι ακροδεξιών χουντομπαρμπάδων που γράφουν σε κάτι Θλίβεραλ κτλ.
Κατά τα άλλα "ηγεμονίσκοι στα μπαλκόνια τύπου Αλέξη, Ανδρουλάκη και Κουτσούμπα" αλλά "Ευρωπαικό προφίλ manager" και "ηγετικές ικανότητες"¨το ζαβό του σογιού που δεν κάνει ούτε για να σκουπίζει σκάλες και αν δεν είχε το επώνυμο ίσως να φλιπάριζε φτερούγες μην αρπάξουν σε κάνα κοτοπουλάδικο. Ειλικρινά τα πιστεύεις αυτά ή τρολάρεις; Γιατί δε βλέπω καμία επαφή με την πραγματικότητα, μόνο γαλάζια γυαλιά που σε κάνουν να τα βλέπεις όλα ΝΔ.
Στα άλλα σας τα έχουμε πει 100 φορές. Να πανηγυρίζουν για το "τέλος της αριστεράς" (που δεν ήρθε κιόλας αλλα οκ το ξεπερνάμε αυτό) οι έχοντες και πραγματικοί καπιταλιστές τύπου καναλάρχες, μεγαλοβιομήχανοι και εφοπλιστές να το καταλάβω. Εσείς που δεν έχετε στον ήλιο μοίρα είναι τουλάχιστον αστείο, αλλά και σημάδι της κατάντιας του εκπαιδευτικού μας συστήματος.
-
Ρε συ Ντιέγκο, πόσα θες να μας τρελάνεις;
Να καθαρίζει τραπέζια σε φαστφουντάδικο, ίσως, ναι, ο,τι μλκια και να έκανε θα ήταν επανορθώσιμη, αλλά ψήστης ο Κούλης, και μάλιστα εντάσεως εργασίας;
Θα το κλείνανε το μαγαζί τον πρώτο μήνα, κι είναι ακριβά τα φραντσάηζ! -
Πόσο σας ήρθε το ρεύμα;
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πόσο σας ήρθε το ρεύμα;
Δεν ξέρω , τα πληρώνει η γυναίκα μου,
τσίμπησε πάλι , φταίνε και λίγο τα κλιματιστικά τώρα,
αλλα απο τα λεγόμενα της
Μάιο και Ιούνιο ειδικά έτριβε τα μάτια της , νόμιζε πως έκαναν λάθος , δεν θυμόταν απο πότε έιχε να έρθει τόσο χαμηλά ,
τα λαμόγια έκαναν κράτει όπως με τα καύσιμα λόγω εκλογών. -
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
"Η ηγεμονία του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς γενικότερα....". Ρε συ Άντυ κρίμα να τα γράφεις αυτά και να γελάμε! Δεν είναι αριστερά το ΠΑΣΟΚ και ΔΕΝ είχε ηγεμονία η αριστερά γενικότερα στην Ελλάδα καθότι δεν κυβέρνησε ποτέ! Αυτά είναι φοβίες και μανία καταδίωξης κάτι ακροδεξιών χουντομπαρμπάδων που γράφουν σε κάτι Θλίβεραλ κτλ.
Κατά τα άλλα "ηγεμονίσκοι στα μπαλκόνια τύπου Αλέξη, Ανδρουλάκη και Κουτσούμπα" αλλά "Ευρωπαικό προφίλ manager" και "ηγετικές ικανότητες"¨το ζαβό του σογιού που δεν κάνει ούτε για να σκουπίζει σκάλες και αν δεν είχε το επώνυμο ίσως να φλιπάριζε φτερούγες μην αρπάξουν σε κάνα κοτοπουλάδικο. Ειλικρινά τα πιστεύεις αυτά ή τρολάρεις; Γιατί δε βλέπω καμία επαφή με την πραγματικότητα, μόνο γαλάζια γυαλιά που σε κάνουν να τα βλέπεις όλα ΝΔ.
Στα άλλα σας τα έχουμε πει 100 φορές. Να πανηγυρίζουν για το "τέλος της αριστεράς" (που δεν ήρθε κιόλας αλλα οκ το ξεπερνάμε αυτό) οι έχοντες και πραγματικοί καπιταλιστές τύπου καναλάρχες, μεγαλοβιομήχανοι και εφοπλιστές να το καταλάβω. Εσείς που δεν έχετε στον ήλιο μοίρα είναι τουλάχιστον αστείο, αλλά και σημάδι της κατάντιας του εκπαιδευτικού μας συστήματος.
Θα στο γράψω όσο πιο επίσημα μπορώ. Μπας και σου μείνει τίποτα. Και επειδή απ' ότι φαίνεται τα πράγματα στην Ευρώπη γενικά δεν πάνε καλά. Και η περήφανη Ήπειρός μας βαδίζει ολοταχώς προς περαιτέρω φτωχοποίηση. Άρα σε μας που είμαστε και πιο αδύναμοι θα πονέσει πιο πολύ.
Αγαπητέ Μαραντόνα,
Προσγειώσου στην πραγματικότητα του κόσμου τούτου. Και της χώρας τούτης. Όσο είναι καιρός, γιατί άμα περάσουν τα χρόνια είναι πιο δύσκολο και αφήνει και κατάλοιπα.
Φιλικά,
Andy
-
Πόσο σας ήρθε το ρεύμα;
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πόσο σας ήρθε το ρεύμα;
αλλα απο τα λεγόμενα της
Μάιο και Ιούνιο ειδικά έτριβε τα μάτια της , νόμιζε πως έκαναν λάθος , δεν θυμόταν απο πότε έιχε να έρθει τόσο χαμηλά ,
τα λαμόγια έκαναν κράτει όπως με τα καύσιμα λόγω εκλογών.4μηνιυ ήταν;
600 κάτι ευρώ σε εμάς, εμάς μάλλον 4 Μήνου, θα ρωτήσω για σιγουριά.... Τι έγινε ρε γαμωτο;
-
Ηγεμονία των κλεφτών και των λαμογιων έχουμε.
-
Πόσο σας ήρθε το ρεύμα;
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πόσο σας ήρθε το ρεύμα;
αλλα απο τα λεγόμενα της
τα λαμόγια έκαναν κράτει όπως με τα καύσιμα λόγω εκλογών.4μηνιυ ήταν;
600 κάτι ευρώ σε εμάς, εμάς μάλλον 4 Μήνου, θα ρωτήσω για σιγουριά.... Τι έγινε ρε γαμωτο;
Τα χιλιάρικα σε πάγια φεύγουν σαν στραγάλια...την κοινωνία μου μέσα
-
Πόσο σας ήρθε το ρεύμα;
65e 18/7/2023 επιδότηση κράτους 3e
63e 19/6/2023 εκκαθαριστικός, επιδότηση κράτους 92e.Μια χαρά. Κανένα πρόβλημα. Μπράβο Κούλη.
-
Τι καταναλώσεις έχεις περίπου;
Την επιδότηση εγώ και εσύ την πληρώσαμε από την άλλη τσέπη
-
O τελευταίος λογαριασμός γράφει κατανάλωση 187Kwh (0,155e€/kWh)
Περίοδος Κατανάλωσης 13/06/2023 - 11/07/2023. -
Μόνο;;;;;
Δεν ανάβεις κλιματισμό, θερμοσίφωνα, φούρνο κτλ;
-
Τα πάντα ανάβω φίλε lap.
-
Τι διάολο, έχω ένα κλιματιστικό που είναι 26αρι στη ψύξη και όλα τα άλλα καινούργια. Ο κωλοθερμοσίφωνας την έκανε την δουλειά.
-
Πολλά παίζουν ρόλο.
Εγώ προφανώς καταναλώνω λίγο ρεύμα για τους γνωστούς λόγους. -
Εγώ έχω αρκετή τηλεργασια και τα κόστη ανεβαίνουν αισθητά. Άλλο ένα παράπλευρο της τηλεργασιας.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2