-
@elteo said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@kkostask said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Εμείς που πάθαμε περισσότερα με bmw παρά με Πεζώ, μετράμε ή μπα?
Μα ούτως ή άλλως είναι σκληροί ανταγωνιστές στο ποιος είναι πιο αναξιόπιστος.
-
@harisma23 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@alexandros-k said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ανεφερομαι σε αυτους που εγραψαν παραπανω
Παντως εγω δεν επαθα τιποτα μεχρι στιγμηςΤότε ήσουν από τους ελάχιστους πολύ τυχερούς που δεν τους δάγκωσε ο πρίγκιπας (THP)...
Δεν είχα ποτέ πρίγκιπα.
Ηταν ένα λάθος της PSA να συνεργαστεί με τους πρίγκιπες της BMW που είχαν παράδοση στις πατάτες, επειδή δεν είχε τούρμπο κινητήρες ενώ οι ατμοσφαιρικοί της TU και XU τους οποίους και είχα - έχω ακόμα, ήταν και είναι άσπαστοι...
-
@harisma23 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@criuser said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Και εγώ δεν έπαθα τίποτε με 11 Citroen και τώρα ένα Πεζώ, αλλά αφήνω τους κατακα(Η)μένους στον πόνο τους...
Εντάξει, Βασίλη. Είτε δεν έπαθες τίποτα, είτε δεν θυμάσαι τι έπαθες, είτε φταίνε οι Γερμανοί (όταν θυμάσαι).
Είπαμε δεν έπαθα, γιατί δεν είχα γερμανικούς κινητήρες.
Και τώρα με το αντμπλού, είπαμε της Μπος είναι....
-
Οχι γιατί τους χαλάς την ονείρωξη του κλειδιού...
-
@elteo said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Μα ούτως ή άλλως είναι σκληροί ανταγωνιστές στο ποιος είναι πιο αναξιόπιστος.
Λάθος, τώρα που μεγάλωσε η Στελλάντις κάνει μλκιουλες γερμανικές με θέματα στους κινητήρες.
Σου λέει τόσα χρόνια οι άλλοι κονόμαγαν και με 1 χρόνο εγγύηση, τους πλήρωναν οι πελάτες τους για τις ζημιές που έβγαζαν. Μήπως αυτός είναι ο σωστός εμπορικός δρόμος ?
Πάντως στην Γαλλία τους κράζουν για το θέμα της αξιοπιστίας, ενώ οι γερμανοί και οι εδώ γερμανόπληκτοι, τα έκρυβαν, μήπως πέσει η μεταπώληση και το πρεστίζ στον γείτονα...
-
@kmour0 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Έχεις προσωπική εμπειρία από την αξιοπιστία που λες? Πόσο αναξιόπιστη είναι η Bmw?
Ναι εχω με 4 bmw και 2 μινι που εχουν περασει απο τα χέρια μου και την bmw που ακομα εχει ο πατέρας μου.
-
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Έχεις προσωπική εμπειρία από την αξιοπιστία που λες? Πόσο αναξιόπιστη είναι η Bmw?
Ναι εχω με 4 bmw και 2 μινι που εχουν περασει απο τα χέρια μου και την bmw που ακομα εχει ο πατέρας μου.
Ρωτησε και για Peugeot (που την θαβεις) . Δεν ειχες και ποτέ, αν δεν κανω λαθος
αλλά το θαψιμο....θαψιμο -
αλλά το θαψιμο....θαψιμοΕμένα για BMW με ρώτησε και απάντησα.
-
αλλά το θαψιμο....θαψιμοΕμένα για BMW με ρώτησε και απάντησα.
Εγω καταλαβα οτι ρωτησε και για Peugeot
Επειδη ειπες "ετη φωτος πιο αξιόπιστη από το 2008"Απο κατω το παραθετω οπως γραφτηκε
Προφανώς bmw με τα χίλια. Ακόμα και η αναξιόπιστη bmw ειναι ετη φωτος πιο αξιόπιστη από το 2008. Οσο για το χειροκινητο, αθλιότερο χειροκίνητο από psa δεν εχω οδηγήσει ατην ζωή μου! Να μην πουμε για ποιότητα, ανάρτηση και οδική συμπεριφορά.
-
Εσείς θα αγιάσετε ως οσιομάρτυρες! Πήγατε από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη!
-
@criuser said in Νέα BMW 1 Series 2019:
οι ατμοσφαιρικοί της TU και XU τους οποίους και είχα - έχω ακόμα, ήταν και είναι άσπαστοι...
Τι να σπάσει σε αυτούς τους ματρακάδες, που απλά έσερναν το θλιβερό κουφάρι τους αργά-αργά; Λίγες οι εξαιρέσεις σε αυτήν την οικογένεια, που είχαν και επιδόσεις.
-
Για τους παλιούς, οι γερμανοί είχαν 1600 με 70 άλογα, οπότε αν οι γαλλικοί ήταν αργοί, οι γερμανικοί ήταν ήδη νεκροί....
-
Υπήρχαν και τα golf 3 - Vento που από 1.8 λίτρα έβγαζαν 75 ατίθασα.
Οι γαλλικοί ήταν ένα σκαλί παραπάνω αλλά ξεκάθαρα οι Ιάπωνες ήταν έτη φωτός μπροστά. -
Που ήταν έτη φωτός μπροστά οι Ιάπωνες το 80 και το 90 ?
Σε καμία περίπτωση.
-
Ακριβώς 80s - 90s. Tα μοτέρ της τουοτα και της χοντα, κυρίως, δεν είχαν καμία σχέση με τα ευρωπαϊκά. Σε δύναμη, τεχνολογία, πολιτισμένη λειτουργία.
-
Ναι είδα τώρα τι κινητήρες είχε η κορόλα 4 και η κορόλα 5 και τρόμαξα...
-
Σε σχέση με τον tu ήταν μοτερούκλες πάντως. και στο λέει κάποιος που ήταν κάτοχος tu (ZX 1.6 o πατέρας).
Οι Γάλλοι έφτιαχναν αμαξάρες (306) των οποίων το αδύνατο σημείο ήταν πάντα ο κινητήρας που δε μπορούσε να ακολουθήσει το υπόλοιπο σύνολο.
Μόνο τα καπώ να άνοιγες η εικόνα μιλούσε από μόνη της. -
Πάντως εγώ δεν θυμάμαι κανένας τότε να καιγόταν για τογιότα.
Χόντα ναι.
Στην υπόλοιπη Ευρώπη δε, πρακτικά ανύπαρκτα τα γιαπωνέζικα.
Εγώ βέβαια δεν ασχολούμουν με βελτιώσεις κλπ, μια και τα αμάξια τα έχω πάντα για δουλειά και για ταξίδια...
-
Τα 1.3 και 1.6 της ΤΟΥΟΤΑ εκείνης της εποχής με 90 και 115 άλογα ήταν πολύ μπροστά σε σχέση με τους tu.
Βέβαια το υπόλοιπο αυτοκίνητο corolla ή carina δεν είχε να πει τίποτα το ιδιαίτερο. -
Το Καρίνα μπροστά στην ΧΑΝΤΙΑ που έχω ακόμα, ήταν πολύ πίσω παντού.
Και βέβαια μην στεκόμαστε μόνο στις βενζίνες, γιατί οι γάλλοι είχαν ντιζελάρες, άλλο που εδώ δεν μπορούσαμε να έχουμε.
Νέα BMW 1 Series 2019