Φίλε sargus,
Το ίδιο ακριβώς θέμα συζητούν πολλοί κάτοχοι του αυτοκινήτου μας. Είναι όντως υπερβολικά πρώιμες αυτές οι αλλαγές, και για αυτό το είχα τσεκάρει με τα μάτια μου στο δικό μου και είχαν δίκαιο! Τώρα για ποιό λόγο τα τωρινά civic τερματίζουν τα τακάκια για πλάκα? Νομίζω ότι έχω μια απάντηση πέρα απο την προφανή, δηλαδή μαλακά τακάκια χωρίς καθόλου αμύαντο, όπως προστάζουν οι οικο-λογικές του σήμερα. Το αυτοκίνητο μας, σε γρήγορη οδήγηση εφαρμόζει ένα σύστημα σταθεροποίησης, φρενάροντας κατά το δοκούν τροχούς για να μην υποστρέφει - υπερεστρέφει το αυτοκίνητο.
Ίσως ΚΑΙ ΑΥΤΟ να συμβάλει στην συχνή αλλαγή απο τακάκια. Ο otokomae είχε δοκιμάσει άλλα τακάκια, νομίζω brembo. Μπορεί να μας πει, τις εντυπώσεις του απο η λειτουργία και τη διάρκεια- αντοχή αυτών των pads.
@sargus said in Νέο Honda Civic 2017:
Σήμερα πήγα πρώτη φορά για σερβις εκτός της αντιπροσωπείας.
Μου είπε λοιπόν το παλικάρι ότι να ετοιμάζομαι για αλλαγή πίσω τακάκια την επόμενη φορά.
Γυρίζω σπίτι, κοιτάζω τα τεφτέρια μου και βλέπω ότι πριν 15.000 χλμ και συγκεκριμένα στα 35.000 χλμ με είχαν βάλει από την αντιπροσωπεία και είχα αλλάξει και τα μπρος και τα πίσω. Είναι δυνατόν μόλις 15.000 χλμ μετά να ετοιμάζονται να θέλουν αλλαγή πάλι τα πίσω;;;
Γενικά δεν εμπιστεύομαι τους τύπους της αντιπροσωπείας γιατί τους έχω πιάσει έκθετους σε διάφορα αλλά εδώ τι έγινε άραγε;