Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    • 1
    • 2
    • 1337
    • 1338
    • 1339
    • 1340
    • 1341
    • 1985
    • 1986
    • 1339 / 1986
    Αντίλογος
    117
    39706
    729812
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • fanis75
      fanis75 moderator @criuser last edited by

@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Θέλουμε να έλθουν στην χώρα μας 2-3-4-5 εκ μουσουλμάνοι από Ασία και Αφρική ?

Προφανώς και όχι!! Απλή είναι η απάντηση.

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

elteo 1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • L
        lap @storm last edited by lap

@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Δεν έχεις και δεν έχετε αντίλογο σε θέματα και την πέφτετε στα μέλη,

Σε αυτό να γράψω μόνο. Συνήθως ο αντίλογος μου είναι με στοιχεία και δεδομένα. Μάλιστα με κατηγορούν για αυτό, ότι δηλαδή πάντα ψάχνω στο ίντερνετ σε σοβαρές σελίδες ή αναλύσεις για να βρω στοιχεία και δεδομένα πριν γράψω κάτι και δεν μιλώ αυθόρμητα.

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω διότι έρχονται σε αντίθεση με ένα αφήγημα ή μια διδαχή που έχεις στο μυαλό σου. Αυτό σε οδηγεί να εκνευριζεσαι. Χαλάρωσε και παρέθεσε στοιχεία που αναιρούν τα στοιχεία που παραθέτουμε.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • I
          insanedriver last edited by

Youtube Video

Eίναι όντως γ@μ@τοι

G 1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • elteo
            elteo @fanis75 last edited by

@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Θέλουμε να έλθουν στην χώρα μας 2-3-4-5 εκ μουσουλμάνοι από Ασία και Αφρική ?

Προφανώς και όχι!! Απλή είναι η απάντηση.

Εδώ η Τουρκία των 80 εκατομμυρίων έχει 4 εκατομμύρια μετανάστες και έβγαλε 25% εθνικιστές στην βουλή λόγω του προσφυγικού και εμείς μιλάμε για ανοικτά σύνορα, ουράνια τόξα και παγκόσμια ειρήνη.

1 Reply Last reply Reply Quote 4
            • piliourits
              piliourits @criuser last edited by

@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Η αριστερά, βλέπε Ζαίοι, αποδείχθηκε και ανίκανη να κυβερνήσει

Μία υπηρεσία (με θετικό πρόσημο) προσέφερε η διακυβέρνηση Σύριζα: ξεκαθάρισε τι εστί αριστερή διακυβέρνηση.

Από τότε ακούμε, από τους αριστερούς "μα ο Σύριζα δεν είναι αριστερά", "όχι δεν ήταν αυτό αριστερή κυβέρνηση, η αριστερά είναι κάτι άλλο, άγιο, όμορφο μεγάλο".
              ΌΧΙ. Αυτή είναι η αριστερά, αυτό που ζήσαμε επί αλ6.
              Κι ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά.

επισης βοηθησε να αντιληφθουμε το επιπεδο κατανοησης παντεληδων και μη
              λολα να ενα μηλο

η λόλα ήταν αυτή που ποθούσε το νάυλον καλσόν ?

Όχι, την άλλη λέει με τα κοτσιδάκια στην οικογένεια του αναγνωστικού, μεταξύ θρησκείας και πατρίδος.

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

• piliourits
                piliourits @ektoras last edited by

@ektoras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

@ektoras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Ο πλανήτης μας είναι τεράστιος, μας χωράει όλους και με το παραπάνω.

Αν κάποιος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να ζήσει σε μια περιοχή , μετακινείται κάπου αλλού, σε μια άλλη ελεύθερη περιοχή που είναι πιο βιώσιμη.

Φυσικά η μετακίνηση αυτή θέλει δουλειά. Δουλειά για την μετακίνηση, δουλειά για την ανάπτυξη υποδομών, δουλειά για την καλλιέργεια της γης και δουλειά για διάφορα άλλα.
                Υπάρχει και η άλλη εναλλακτική, να πας κάπου όπου θα σε δεχθούν ως ταλαιπωρημένο και θα απολαύσεις αυτά που οι κάτοικοι της περιοχής που θα επιλέξεις να πας, έχουν ήδη δημιουργήσει.

Η δεύτερη επιλογή είναι σίγουρα πιο άμεση πιο ξεκούραστη, απολαμβάνεις αυτά που νομίζεις ότι οι άλλοι τα βρήκαν θεόσταλτα, κλπ, κλπ, κλπ.

Όλοι οι Έλληνες μετανάστες αυτό έκαναν. Αυτή είναι η σύγχρονη ιστορία των Ελλήνων. Μια χώρα και ένα έθνος με δεκάδες γενιές μεταναστών. Πήγαν σε αναπτυγμένες χώρες για να εργαστούν και να έχουν ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς και τα παιδιά τους. Δεν έφυγαν από τα χωριά τους για να φτιάξουν κάπου πιο δίπλα ένα δεύτερο χωριό με πολύ κόπο και προσπάθεια. Έφυγαν σε ξένες έτοιμες και ανεπτυγμένες οικονομίες. Μάλιστα έστελναν εμβάσματα που συντηρούσαν τη εσωτερική ζήτηση της δικής μας αγορας και οικονομίας.

Ένα σημαντικό μέρος του τζίρου της ελληνικής αγοράς προερχόταν από αυτά εμβάσματα, ζημιώνοντας το ισοζύγιο πληρωμών των χωρών αυτών και έτσι οι εδώ αυτοδημιούργητοι είχαν έσοδα για να ζήσουν τα δικά τους παιδιά.

Στην συνταξιοδότηση τους ένα 30-40% επέστρεφε πίσω στην Ελλάδα με πολλές καταθέσεις σε ισχυρό νόμισμα τα οποία τα έκαναν επενδύσεις όπως σπίτια και αγορές τα οποία και παλι συνέβαλαν στην μεγένθυση της οικονομίας μας.

Όντως, πήγανε σε άλλους τόπους, με τα χαρτιά τους, την ευχή της μάνας τους, με όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον.

Δουλέψανε σκληρά, κάνανε οικογένεια ή φέρανε την οικογένεια τους στον νέο τόπο που επέλεξαν να δουλέψουν και να ζήσουν.

Τίμησαν την πατρίδα τους και τις οικογένειές τους, πολλοί από αυτούς αναδείχθηκαν σε παγκόσμιες προσωπικότητες και θεωρώ ότι είμαστε υπερήφανοι για τους απόδημους συμπατριώτες μας.

Σίγουρα μέσα σε αυτούς υπήρξαν και κάποιοι που ήταν λαμόγια, αλλά ήταν η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Όπως και οι πρόσφυγες Έλληνες που γύρισαν στην Ελλάδα, είτε από την Τουρκία είτε την Αίγυπτο είτε το πρώην ανατολικό μπλοκ.
                Έφεραν ιστορία, πολιτισμό, νέες ιδέες.

Ναι, σε όλη την Ελλάδα μετά την μικρασιατική τραγωδία χτίστηκαν συνοικίες, πόλεις, χωριά από το μηδέν, για να στεγάσουν κατατρεγμένους και ταλαιπωρημένους Έλληνες, που η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκαν και τις καλύτερες συνθήκες στην πατρίδα τους.

Πόσες επιχειρήσεις στην Ελλάδα ξεκίνησαν από Έλληνες πρόσφυγες, με γνώσεις και εμπειρίες που έφεραν από εκεί που ξεριζώθηκαν.

Αλήθεια υπάρχει σύγκριση;

Καμία σύγκριση δεν υπάρχει.
                Οι Έλληνες που έφταναν στο Έλις Άιλαντ πηδώντας απ το καράβι ήταν αγριάνθρωποι συγκρινόμενοι με τους Πακιστανούς και Αφγανούς που έρχονται εδώ σήμερα.
                Κι όπου έφταναν πολλοί, δημιουργουσαν δικά τους γκέτο και δεν αφομοιονωταν σχεδόν ποτέ με τους ντόπιους πληθυσμούς.
                Υπάρχουν άφθονα ιστορικά ντοκουμέντα που καμιά σχέση όντως δεν έχουν με το ρομαντικό ξαναγράψιμο της ιστορίας περί καλών καγαθων ελληνικής καταγωγής μεταναστών.
                Σε χώρες υπαναπτυκτες σε σύγκριση με τις ΗΠΑ, που δεν ήταν εύκολο να βγάλουν λεφτά, δημιούργησαν κανονική ελληνική μαφία, ενώ στις αυστηρές ευρωπαϊκές χώρες ήταν στον πάτο της κοινωνίας αναλαμβανοντας τις χειρότερες δυσκολότερες εργασίες.

Οι δε μοίρα των Μικρασιατών προσφύγων τραγική, εκπορνευση, ναρκωτικά, λαθρεμπόριο, δολοφόνοι προς ενοικίαση κλπ. Κάθε πόλη που δέχτηκε πρόσφυγες είχε την Τρούμπα της, ο Βόλος είχε το Καπακλί, που μετά την είσοδο ή έξοδος δεν ήταν εξασφαλισμενη. Τόσο τους καλοδεχτηκαν οι ντόπιοι. Κι ακόμη τα τραγουδάμε τα ρεμπέτικα με τους τεκεδες και τους νταβατζήδες με καημό...
                Εκτός κι αν μπορούσαν να φέρουν λεφτά και λίρες, εκεί άλλαζε το πράγμα, έχω μιλήσει με Βολιώτες επιχειρηματίες μετανάστες που αρκούσε ο λόγος τους για τα δάνεια τους...
                Να πούμε για τους παλινοστουντες τους οποίους ακόμη περιγράφουμε ως Ρωσοπόντιους;
                Καλή η Επιστημονική Φαντασία και το βιρτουαλ ριαλιτυ, αλλά υπάρχει πρόβλημα όταν συγκρούεται με την Ιστορία.

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

C 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • A
                  andya3 last edited by

Δεν είμαι νομικός. Λογικά όμως η είσοδος ανθρώπων σε άλλη χώρα, χωρίς την άδεια της χώρας, είναι παράνομη.

Τι προβλέπει ο νόμος? Σύληψη, κράτηση και απέλαση? Αν γίνεται μαζικά μπορεί να θεωρηθεί και εισβολή και να αντιμετωπιστεί ανάλογα? Αν γίνεται βάση σχεδίου και άρα υπάρχει δόλος, τι κάνεις? Αν λες στον παράνομο σταμάτα ή γύρνα πίσω και δεν ακούει τι κάνεις?

Τι καθηκον έχουν οι αρχές ενός κράτους? Να προστατεύσουν τα εδάφη της χώρας τους και τους κατοίκους της ή να "εξυπηρετήσουν" γενικώς και αορίστως τα ανθρωπιστικά ιδεώδη?

Επειδή προφανώς δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις στα παραπάνω. Δεν απαντά και η ΕΕ. Δείχνει με τη στάση της στην πράξη τι πιστεύει και το δρόμο που πρέπει ν' ακολουθήσουν τα κράτη μέλη.
                  Τώρα αν δεν αρέσει στους αριστερούς, δικαίωμά τους. Αλλά και πρόβλημά τους. Μάταια προσπαθούν να το κάνουν και πρόβλημα των υπολοίπων.

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                  • S
                    spi_duster last edited by

Αν μιλσουμε για αλλα εθνη ειμαστε ρατσιστες. Αν μιλησουμε για το δικο μας αρνητικα ειμαστε καλοι αριστεροι. Αν μιλησουμε θετικα κακοι δεξοι. Ετοιμα τα κουτακια του Πηλιου για να μη μεινει κανεις εκτος. Τεσπα για την διακριση καλου κακου υπαρχουν ταινιες οπως αυτες του Χαρυ Ποτερ και ειναι πιο διασκεδαστικες. Στην πραγματικη ζωη ομως ειναι μεγαλη βλακεια που δε τη χωρα το συμπαν.

....

1 Reply Last reply Reply Quote 6
                    • yem
                      yem last edited by yem

Ωραία που συγκρίνονται οι μεταναστευτικες τακτικές τριών αιώνων.

Έτσι και αλλιώς ο κόσμος και η τεχνολογία, η πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην επικοινωνία δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου τα τελευταία 200 χρόνια.

Όπως δεν έχουν αλλάξει και οι νόμοι των κρατών, οι συνθήκες μεταξύ τους και οι νορμες μετανάστευσης, ελεύθερη μετακίνηση μεταξύ χωρών Ε.Ε.

Δεν έχει αλλάξει η ευκολία στην έκδοση βίζα σε τρίτες χώρες για εργασία όπως Ρωσία /ΗΠΑ.

Ούτε υπάρχουν σύλλογοι/σύνδεσμοι απόδημων και ΜΚΟ που μπορούν να βοηθήσουν στην ένταξη.

Όλα τα ίδια από τότε.

Τα ζώα παραμένουν ζώα και άνθρωποι προχωράνε

Youtube Video

Με πορδές κανένας δεν πήγε μακριά ... έχουνε μικρό ντεπόζιτο

ektoras 1 Reply Last reply Reply Quote 8
                      • ektoras
                        ektoras @yem last edited by

@yem said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Ωραία που συγκρίνονται οι μεταναστευτικες τακτικές τριών αιώνων.

Έτσι και αλλιώς ο κόσμος και η τεχνολογία, η πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην επικοινωνία δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου τα τελευταία 200 χρόνια.

Όπως δεν έχουν αλλάξει και οι νόμοι των κρατών, οι συνθήκες μεταξύ τους και οι νορμες μετανάστευσης, ελεύθερη μετακίνηση μεταξύ χωρών Ε.Ε.

Δεν έχει αλλάξει η ευκολία στην έκδοση βίζα σε τρίτες χώρες για εργασία όπως Ρωσία /ΗΠΑ.

Ούτε υπάρχουν σύλλογοι/σύνδεσμοι απόδημων και ΜΚΟ που μπορούν να βοηθήσουν στην ένταξη.

Όλα τα ίδια από τότε.

Τα ζώα παραμένουν ζώα και άνθρωποι προχωράνε

Youtube Video

Με εντυπωσίασε που το ξέρεις αυτό το τραγούδι, είναι σαν την ταινία του Παύλου Μελά, υπάρχει αλλά καλό είναι να μην ακούγεται.

Αυτή η εκτέλεση μου αρέσει περισσότερο

Youtube Video

Έχε το νου σου στον φθόνο και τους τοξικούς ανθρώπους.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                        • L
                          lap last edited by lap

Οι άνθρωποι είναι ίδιοι, βασικά είναι οι παππούδες σας, μερικοί είστε οι ίδιοι κιολας που εργαστηκατε ως μετανάστες. Πήγατε και εργαστηκατε στην θέση άλλων στις χώρες που σας έδωσαν εργασία. Οι ανάγκες των ανθρώπων παραμένουν ίδιες στο πέρασμα όχι μονάχα των δεκαετιών αλλά των αιώνων. Το κύριο ερώτημα είναι το ποιες είναι αυτές. Αυτο κάνει κατά την ταπεινή μου άποψη ένας έξυπνος εγκέφαλος ενός ανθρώπου. Ένας ζώο δεν έχει την νοητική ικανότητα να αξιολογήσει ερμηνεύσει και δώσει λύσεις στα αίτια ενός προβλήματος. Μόνο να εκφράζει την ενόχληση του μπορεί η οποία πηγάζει και έχει αφορμή το όποιο πρόβλημα.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

fanis75 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                          • fanis75
                            fanis75 moderator @lap last edited by

Ένας ζώο δεν έχει την νοητική ικανότητα να αξιολογήσει ερμηνεύσει και δώσει λύσεις στα αίτια ενός προβλήματος.

To πρόβλημα είναι το ανθρώπινο είδος, οπότε η λύση δεν αρέσει σε κανέναν!

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

L 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                            • yem
                              yem last edited by

@lap εγω έχω πάει σε ξένη χώρα έστω και για λίγο, έκοψα το αεροπορικό μου εισιτήριο, νοίκιασα το δωμάτιο μου και δούλεψα.
                              Το ίδιο και μερικοί φίλοι μου, άλλοι σε επίπεδο εργάτη και άλλοι σε επιστημονικό επίπεδο, κανένας δεν έκανε μαντραπηδα, ο Παππούς της γυναίκας μου το ίδιο, εργάτης /αγράμματος και με καμια γνώση της ξένης γλώσσας, ούτε αυτός έκανε τον αβοήθητο Έλληνα που κάηκε η πατρίδα του από τους Γερμανούς και τον εμφύλιο, κύριος πήγε, δημιούργησε οικογένεια και όταν βαρέθηκε έφυγε.
                              Αυτή είναι η διαφορά με τα υπόλοιπα ζώα.

Με πορδές κανένας δεν πήγε μακριά ... έχουνε μικρό ντεπόζιτο

L 1 Reply Last reply Reply Quote 7
                              • L
                                lap @fanis75 last edited by

@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Ένας ζώο δεν έχει την νοητική ικανότητα να αξιολογήσει ερμηνεύσει και δώσει λύσεις στα αίτια ενός προβλήματος.

To πρόβλημα είναι το ανθρώπινο είδος, οπότε η λύση δεν αρέσει σε κανέναν!

Δώσε εσύ το παράδειγμα και θα αξιολογήσουμε εμείς τα αποτελέσματα και αναλόγως θα πράξουμε

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

fanis75 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • L
                                  lap @yem last edited by lap

@yem said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

@lap εγω έχω πάει σε ξένη χώρα έστω και για λίγο, έκοψα το αεροπορικό μου εισιτήριο, νοίκιασα το δωμάτιο μου και δούλεψα.
                                  Το ίδιο και μερικοί φίλοι μου, άλλοι σε επίπεδο εργάτη και άλλοι σε επιστημονικό επίπεδο, κανένας δεν έκανε μαντραπηδα, ο Παππούς της γυναίκας μου το ίδιο, εργάτης /αγράμματος και με καμια γνώση της ξένης γλώσσας, ούτε αυτός έκανε τον αβοήθητο Έλληνα που κάηκε η πατρίδα του από τους Γερμανούς και τον εμφύλιο, κύριος πήγε, δημιούργησε οικογένεια και όταν βαρέθηκε έφυγε.
                                  Αυτή είναι η διαφορά με τα υπόλοιπα ζώα.

Συγνώμη αλλά αυτά είναι δικές σας οικογενειακές ιστορίες να έχετε να τις λέτε όπως κάνουμε και εμείς ωραιοποιωντας μνήμες και ιστορίες.

Ένας αγράμματος εργάτης που δεν ξέρει την γλώσσα της χώρας που μεταναστεύει θα ήταν πολύ ζόρι για τους γύρω του όπως σήμερα είναι και για εμάς. Απλά ίσως δεν σας έχουν πει το τι ένιωθαν οι άλλοι, άλλωστε τι συζήτηση να πιάσεις με έναν που μιλά σπαστά μια γλώσσα, και εσείς νομίζετε ότι σας θαύμαζαν και ότι ανάβουν λαμπάδα κάθε φορά που σας θυμούνται.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

yem 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                  • elteo
                                    elteo last edited by

lap είσαι απάλευτος πραγματικά.

1 Reply Last reply Reply Quote 6
                                    • fanis75

Δώσε εσύ το παράδειγμα και θα αξιολογήσουμε εμείς τα αποτελέσματα και αναλόγως θα πράξουμε

Δεν κατάλαβα καν τι λες/προτείνεις!! Αλλά σε κάθε περίπτωση και εγώ στο ανθρώπινο είδος ανήκω, αρα και στο πρόβλημα. Οπότε τι περιμένεις από εμένα δεν ξέρω.

• L
                                        lap last edited by lap

Υποπτευομαι οχι μια εκδρομή στη φύση αλλά κάτι άλλο πιο σοκαριστικό.

Δώσε το παράδειγμα στο εαυτό σου να δούμε αν όντως αξίζει αυτό που προτείνεις και θα το αναλύσουμε

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• fanis75

Δώσε το παράδειγμα στο εαυτό σου να δούμε αν όντως αξίζει αυτό που προτείνεις και θα το αναλύσουμε

Δεν αξίζει γιατί δεν είναι ρεαλιστικό, οπότε δεν έχει νόημα η οποιαδήποτε συζήτηση. Απλά λέω ότι ψάχνουμε μια λύση σε ένα πρόβλημα που δεν έχιε λύση. Γιατί τν λύση την ψάχνουμε εμείς που είμαστε οι ίδιοι το πρόβλημα.

• L
                                            lap last edited by

Τεσπα υπάρχουν και άλλες προσεγγίσεις. Όπως η σταθερότητα, η προοπτική στις χώρες καταγωγής των ανθρώπων αυτών.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1337
                                            • 1338
                                            • 1339
                                            • 1340
                                            • 1341
                                            • 1985
                                            • 1986
                                            • 1339 / 1986