-
ντεβέλοπερ που λένε και στα γκρίκλις....
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Α Πασπίτης και περήφανος μάλιστα...
Από ποια σχολή ?
Του Ακη, του Γιάννου, του Μπόμπολα, του Κρόκου, του Τόμπρα, του Κουρή, του Θείου Βρέφους ?
Βασικά όμως το πρόβλημα είναι ότι να είσαι πασπίτης και να μην είσαι τουλάχιστον Μπαχάμες το τριήμερο, έχεις θέμα...
Γιατί όσους ήξερα, πρώτα διοριζόντουσαν και μετά ορκίζονταν....
Δυστυχώς δεν μπήκα στα βαθειά, για 2-3 καλά φιλαράκια μου ακολουθούσα.
Ήμασταν τότε και στην πλευρά των Προεδρικών,Τσοχατζοπουλικων δηλαδή όπως μας έλεγαν οι άλλοι- είχαμε φάει πολύ ξύλο από τους εκσυγχρονιστές- στηρίζαμε και ΓΑΠ ο οποίος δεν το είχε με τα του παρασκηνίου , δεν ήθελε να εμπλακεί ανοιχτά, ήταν άλλου επιπεδου πολιτικός άντρας και εξαιρετικός άνθρωπος, καμία σχέση με τα γνωστά μπλε και πράσινα πολιτικαντικα ανθρωπάκια.
Γινόταν χαμός εκείνα τα χρόνια στα συνέδρια και στις συναντήσεις, ξενερωνα δυστυχώς με αυτά, δεν με εξέφραζαν πλέον και οι δικοί μου , οπότε τα παράτησα.
Οι εκσυγχρονιστές ήταν πιο κοντά στη λογική μου, φοβερος και ο Ανδρουλάκης τοτε ως εκσυγχρονιστής , ικανός , συμβιβαστικός ,χαμηλών τόνων - ένας από εμάς κανονικά - κατά την άποψη μου τώρα ίσως να είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός στην ιστορία της χώρας αν έσπαγε το ποδάρι του ο διάολος που έχει κατσικωθει πανω από την χώρα μας... -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Xαχαχα
Και εμένα δεν μου αρέσουν όλα στους Ζαιους. Έβρισκα κάποια στελέχη ακραία, αν δεν κάνω λάθος έχουν απομακρυνθεί από τους Ζαιους αυτοί.
Από την αλλη σε κανένα κόμμα δεν συμφωνείς με όσα λένε τα στελέχη τους.
Βρίσκεις πολλά στελέχη που δεν συμφωνείς μαζί τους.
Για αυτό δεν ήμουν σε κανένα κόμμα ούτε ως φοιτητής ούτε μετά για το μέλλον δεν ξέρω, αλλά γενικά δεν είναι και τόσο του στυλ μου τα κόμματα. Δεν μπορώ να βγαίνω απολογούμενος για πράγματα που δεν πιστεύω και τα λέει κάποιος άλλος. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες των λεγομένων του.
Αυτά που γράφω θεωρώ πως θα τα έλεγε ο καθένας με μια μέση λογική δεν είναι κάτι το φοβερό, βασικές γνώσεις είναι.
Αν και δεν συμφωνώ πάντοτε με τον Σταϊκούρα, σέβομαι τις γνώσεις καθώς και τον δομημένο τρόπο σκέψης του όσες φορές έχω δει να μιλάει. Και αυτό διότι όταν μιλάει ξεκινάει τις τεχνικές αναλύσεις και αυτό είναι το πεδίο που μου αρέσει να αναλύω, και φυσικά βρίσκω λάθη ή με κάνει να ψάξω τη θεωρία και βιβλιογραφία πίσω από αυτό..... Χαχαχα
@andya3 Το ότι κρίνεις εσύ την κατανόηση περί πραγματικότητας, οικονομίας και πολιτικής είναι ένα κακό θέαμα επαρχιακού τσίρκου.
Επαρχιακό τσίρκο είναι οι Ζαίοι και τοπικό χωριού το ΠΑΣΟΚ. Δε ζηλεύω τη δόξα τους Γύρε, μη μου δίνεις τέτοια γαλόνια.
Κατά τ' άλλα ο συμπατριώτης μου ο Σταικούρας είναι ένας εξαιρετικός υπουργός οικονομικών, σοβαρός, μορφωμένος, χαμηλών τόνων και κρατάει γερά τα γκέμια του προυπολογισμού. Καταφέρνει επίσης να δίνει σε όλες τις κοινωνικές ομάδες από κάτι, φοβερός ισορροπιστής.
Διαφωνώ με τη λογική των pass, που μάλλον είναι δική του ιδέα. Παραμένει πάντως απ' τους καλύτερους υπουργούς οικονομικών που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια.
Ειδικά αν τον συγκρίνεις με Αλογοσκούφη, Γιάνη ή Τσακαλώτο, ο ψευδός είναι όαση στην έρημο. -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οι εκσυγχρονιστές ήταν πιο κοντά στη λογική μου, φοβερος και ο Ανδρουλάκης τοτε ως εκσυγχρονιστής , ικανός , συμβιβαστικός ,χαμηλών τόνων - ένας από εμάς κανονικά - κατά την άποψη μου τώρα ίσως να είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός στην ιστορία της χώρας αν έσπαγε το ποδάρι του ο διάολος που έχει κατσικωθει πανω από την χώρα μας...
Προσωπική άποψη για τον Ανδρουλάκη έτσι όπως τον ψυχολογώ από το τρόπο που μιλάει και εκφράζεται.
Έχει ψυχολογικά θέματα. Αμφισβητώ ότι θα πάει μπροστά γιατί έχει την τάση να τσακώνεται και να βγάζει θυμό. Και ήδη έχει πολλούς και μεγάλους εχθρούς εντός ΠΑΣΟΚ.Περιστατικά πολλά. Μόνο μετά τις εκλογές, παρόλο που έπρεπε να βγάζει μία ικανοποίηση που το ΠΑΣΟΚ ανακάμπτει, τσακώθηκε στον ΣΚΑΙ με την Κοσιώνη, έβγαλε θυμό και τσαντίλα, και κατάφερε να τσακωθεί και με τον Καστανίδη. Με τον Λοβέρδο έχουν κόψει παρτίδες και σχεδόν όλα τα γνωστά στελέχη έχουν κάνει στην άκρη.
Η εικόνα του (εντελώς μετριοπαθούς) Καστανίδη (υποψήφιος και αυτός για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ) να μην πλησιάζει καν για χειραψία τον Ανδρουλάκη δείχνει ότι (και) ο Ανδρουλάκης δεν μπορεί να διαχειρισθεί σωστά το κόμμα.
Ο άνθρωπος πάσχει από διπλωματική διαχείριση και τρόπους ώστε να κρατήσει ενωμένο το κόμμα. Ακόμη και στο debate έβγαζε θυμό και έδειχνε έτοιμος για να τσακωθεί.
Το περίεργο είναι ότι αντί να διακρίνεται περισσότερο ο Ανδρουλάκης στα ΜΜΕ που είναι και πρόεδρος, ποιο πολύ διακρίνεται ο Μάντζος που είναι πολύ ποιο ήρεμος, ποιο πράος και ευγενικός και δεν είναι έτοιμος να εκραγεί ή να πλακωθεί στα μπουκέτα.
Μία πρόβλεψη δική μου. Ο Μάντζος έχει μέλλον...και δεν γράφω κάτι παραπάνω.
Δεν αντάλλαξαν ούτε χειραψία Ανδρουλάκης και Καστανίδης
https://www.intronews.gr/politiki/paraskinia/den-antallaxan-oyte-cheirapsia-androylakis-kai-kastanidis/
-
Είναι ζορισμένος ο Ανδρουλάκης. Πολύ. Γι' αυτό βγάζει πράγματι μια αναίτια επιθετικότητα.
Έχει πολλούς παλιούς Πασόκους μέσα στο κόμμα, που ο κόσμος δεν θέλει ούτε να τους βλέπει και δεν ξέρει τι να τους κάνει.Είναι και πολιτικά στη μέση ανάμεσα σε ΝΔ και Σύριζα και παίζει συνέχεια άμυνα και κάνει ελιγμούς.
Είναι και ψάρακας, με το που ανέλαβε έπεσε πάνω στις εκλογές, χωρίς να είναι καν βουλευτής.
Προσωπικά τον θεωρώ ελπιδοφόρο. Θα τον φάει τον Αλ6. Είναι θέμα χρόνου.
-
Καλά. Κράτα μικρό καλάθι. Ακόμη δεν έχει εκτεθεί τόσο ώστε να τον ξεσκίσουν το ίντερνετ και τα social media. Και εκεί θα φανεί ο χαρακτήρας του. Κρύβεται ο Ανδρουλάκης ή τον κρύβουν.
Του Γκαραντή...του Φραγκοφονιά και ο Τάκης ο Ξώφτερνος...
-
Καλά αφού ο ΓΑΠ είναι όλα αυτά, λογικό ο Ανδρουλάκης, που ως γνωστόν γ....εί και δέρνει, θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός...
-
Μετά τις υποκλοπές βγήκε στα κάγκελα ο Ανδρουλάκης , τρελάθηκε όταν είδε πως το καθεστώς Μητσοτάκη πήγε να τον δέσει παρασκηνιακά.
Και πολύ καλά κάνει κατά την άποψη μου , εδώ το θέμα αυτό που τόσο το υποτιμούμε καθώς ο λαός δεν δίνει σημασία διαλυμένος απο τις οικονομικές ανισότητες και την ακρίβεια , σε άλλες εποχές τώρα θα περιμέναμε τις καταδικαστικές αποφάσεις ειδικών και ανώτατων διακαστηρίων.
Δεν είναι άπειρος , έχει βγεί βουλευτής με πολλούς ψήφους 2 φορές αν θυμάμαι καλά , δεν πήγε κόντρα στην Φώφη και δεν χαρακτηρίστηκε ως Βενιζελικός αν και είχε πολύ καλές σχέσεις , και έκανε και πολύ δουλειά στο Ευρωκοινοβούλιο.
Κράτησε ισορροπίες και βγήκε φουλ μπροστά την κατάλληλη στιγμή για την προεδρία του κόμματος.
Για τον Καστανίδη που αναφέρθηκε ο @storm , όντως ένας πολύ μετριοπαθής και αξιοσέβαστος πολιτικός , νομίζω ότι ήταν σαν να του το φύλαγε ο Κρητικός.
Θυμάμαι τότε πως ο Καστανίδης είχε εξουσιοδοτηθεί απο τον ΓΑΠ να βάλει τάξη στη νεολαία , να συμμαζέψει τους Πασπίτες των σχολών που ήταν φουλ αριστεροί και να φέρει πιο κοντά τους εκσυγχρονιστές και με κάποια απόφαση του πρίν απο ένα συνέδριο έβαλε φωτιά στην διαδικασία με αποτέλεσμα να απέχουν οι εκσυγχρονιστές και να χάσει ο ίδιος ο Ανδρουλάκης ή καποιος δικός του την ηγεσία της νεολαίας που την είχαν σίγουρη σχεδόν και οι αριστεροι...αποφάσισαν σχεδόν να βγάλουν την ΠΑΣΠ εκτός νεολαίας.
Και γενικά ο Ανδρουλάκης δεν συγχώρεσε όπως πολλοί την στρατηγική ΓΑΠ που έφερε το ΠΑΣΟΚ εκλογικά εκεί που το έφερε με την διαχείρηση της κρίσης.
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο άνθρωπος πάσχει από διπλωματική διαχείριση και τρόπους ώστε να κρατήσει ενωμένο το κόμμα. Ακόμη και στο debate έβγαζε θυμό και έδειχνε έτοιμος για να τσακωθεί.
Δες κουνιέται φύλλο πάντως απο όσους θα μπορούσαν να τον αμφισβητήσουν , βοήθησε και φυσικά το ότι ανέβασε λίγο τα ποσοστά του και θεωρήθηκε προσωπική νίκη.
Έχει και κάποια μεγάλα συμφέροντα πίσω του και έχουν κάνει όλοι τουμπεκι , ποιός ο Λοβέρδος να μιλήσει που ήθελε το Πασόκ συνιστώσα της ΝΔ , και ο Βενιζέλος απο ότι κατάλαβα στήριξε θεσμικά τον Ανδρουλάκη στο θέμα των υποκλοπών.Για την οργή και τον θυμό που λές ωθήθηκε προς αυτή την συμπεριφορά, είναι εξοργιστικό και αδιανόητο αυτό που έγινε με το θέμα των υποκλοπών και κυρίως ως προς την επικοινωνιακή διαχείριση και το κουκούλωμα και την σιωπή της κοινωνίας που κατάφερε το καθεστώς , που ενοχοποίησαν τον βιασμένο που δεν έκατσε να απολαύσει τον βιασμό!
Άρθρα επι άρθρων για τον...ασόβαρο Ανδρουλάκη που αυτοαπομονώνεται και απομακρύνεται απο το κεντρό και άπειρες τόσες ανοησίες!@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
διακρίνεται ο Μάντζος που είναι πολύ ποιο ήρεμος, ποιο πράος και ευγενικός και δεν είναι έτοιμος να εκραγεί ή να πλακωθεί στα μπουκέτα.
Εξαιρετικό στέλεχος , μόνος του ισούται με τους 100 πρώτους μπαγλαμάδες της ΝΔ , και τα περισσότερα νέα παιδιά της γενιάς του Ανδρουλάκη έτσι είναι στο ΠΑΣΟΚ , είχε κάνει και φοβερή δουλειά η Φώφη σε αυτό.
Ακόμη και ξεχασμένοι απο την επικαιρότητα όπως ο Χριστοδουλάκη που είδα τις προάλλες σε καποιο πάνελ ...όαση , ανάσα δροσιάς!!! ο λόγος του απέναντι στον Τραμπισμό και την λιμοκοντόρικη παρουσία των νεαρών στελεχών της ΝΔ!
-
Για αυτό τους αφήνει εκεί ο Κούλης στο πασοκ.
Για να εκπαιδευτούν και την κατάλληλη στιγμή θα τους πάρει στην Πρώτη Ομάδα, όπως έκανε με τόσους άλλους...
-
Μάλλον λίγο ανάποδα πρέπει να δεις το θέμα των υποκλοπών. Το παλληκάρι είναι αψυ και φημολογείται ότι έχει βαρύ χέρι γι αυτο και η παρακολούθηση του. Άλλα μπρος στην λεηλασία του σύριζα μάλλον τα βρήκαν με τον Κυριάκο. Αυτός κάνει τον αδικημένο του "παρακρατους" και οι καταγγελίες κουκουλωθηκαν.
-
Για αυτό τους αφήνει εκεί ο Κούλης στο πασοκ.
Για να εκπαιδευτούν και την κατάλληλη στιγμή θα τους πάρει στην Πρώτη Ομάδα, όπως έκανε με τόσους άλλους...
Ναι , δυστυχώς , Κούλη θα λέμε και θα κλαίμε!
Τι θα κάνει μεθαύριο ο Ανδρουλάκης στις εκλογές;
Θα ροκανίσει - μαλλον - κάτι παραπάνω απο τον Σύριζα και απο αυτούς που όπως εγώ γοητεύονται απο την αντιμητσοτακική ρητορική του , αλλά τι ποσοστό είναι αυτό δεν ξέρω.
Απο την άλλη πλευρά πως θα πάρει κάποιους που πήγαν στην ΝΔ με μεγάλα εισοδήματα 40.000+ και περιουσίες 500.000€ + που είδαν όφελος απο την μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης , του ΕΝΦΙΑ και έκαναν δωρεές στα παιδιά και τα εγγόνια τους με το αφορολόγητο των 800.000 , λέτε να σκεφτούν πως δίνοντας παντοδυναμία στον Μητσοτάκη ταίζουν ένα τέρας που στο τέλος θα γυρίσει και θα τους δαγκώσει;
Το ακούω και απο δεξιούς αυτό αλλά...πλέον δεν τους πιστεύω , μόλις 2 μήνες μετά τα Τέμπη και δεν κατάφεραν να φυτρώσουν τρίχες στα μπαλάκια τους και να ψηφίσουν λίγο τιμωρητικά μήπως έρθει η ...Προοδευτική συμμαχία και χάσουν κανα 500άρικο σε φόρο μερισμάτων στην ΙΚΕ τους που νομίζουν πως εξομοιώνεται με την Motor Oil...
Λογικά ο Ανδρουλάκης θα χτίσει ένα ποσοστό τώρα που θα αποτελέσει βάση και θα το ενισχύσει σε δημοτικές και ευρωεκλογές ώστε την επόμενη τετραετία να μπορεί να ζητήσει στήριξη για να γίνει ο δεύτερος ισχυρός πόλος.
-
Δηλαδή πάλι ο φόρος μερισμάτων, ο ενφια και όλα τα κακά του Κούλη, αλλά για το ξυσταριό δεν λέτε κουβέντα.
Μπήκε Ιούνιος και από τον περασμένο Νοέμβριο έχουν γίνει αιτήσεις σε ΔΕΔΔΗΕ και ΕΥΔΑΠ, για ένα απλό διαχωρισμό μιας μεζονέτας σε δύο διαμερίσματα και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα.
Και εντάξει το παιδί του και την οικογένεια του έβαλε μέσα ο άνθρωπος, σκέψου να το είχε πουλήσει και ο αγοραστής ενός έτοιμου σπιτιού να μην μπορούσε να το κατοικήσει 8 μήνες και να πλήρωνε και δόση σε στεγαστικό και ενοίκιο εκεί που έμενε...
Για αυτό εκεί εκεί στην Β και Γ Εθνική, μαζί με το Αιγάλεω και την Προοδευτική...
Ανασύσταση φακέλου από άδεια πολυκατοικίας, της δεκαετίας του 70 που χάθηκε από το αρχείο της πολεοδομίας έχει παραδοθεί εδώ και 7 μήνες. Μας είχαν πει από την αρχή ότι δεν προλαβαίνουν και θα κάνει 6 μήνες και τώρα απλά δεν σηκώνουν τηλέφωνο.
Και οι ιδιοκτήτες θέλουν να μεταβιβάσουν σε παιδιά, άλλοι να πουλήσουν και μας πρήζουν στα τηλέφωνα και δεν το πιστεύουν αυτό που συμβαίνει.
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μάλλον λίγο ανάποδα πρέπει να δεις το θέμα των υποκλοπών. Το παλληκάρι είναι αψυ και φημολογείται ότι έχει βαρύ χέρι γι αυτο και η παρακολούθηση του. Άλλα μπρος στην λεηλασία του σύριζα μάλλον τα βρήκαν με τον Κυριάκο. Αυτός κάνει τον αδικημένο του "παρακρατους" και οι καταγγελίες κουκουλωθηκαν.
Τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ για λόγους ενδοοικογενιακής βίας δηλαδή;
Θα προχωρούσε η κορυφαία υπηρεσία παρακολούθησης της χώρας μας σε έρευνα για ένα ιδιωτικό θέμα;
Δεν ήταν για εθνικούς λόγους;Παραδέχεστε δηλαδή πως υπάρχει παρακράτος και βόθρος που λυμαίνεται την δημοκρατία μας και ...κάνετε πλακίτσα με αυτό;
-
αλλά για το ξυσταριό δεν λέτε κουβέντα.
Τι να πούμε για το ξυσταριό βρε κρουζερ ;
Απο το 2019 που είναι στην εξουσία ο Μητσοτάκης γιατί δεν τα έλυσε τα ζητήματα αυτά;Το Πασόκ , ο ΑΓΠ και ο Τσίπρας φταίνε ;
Τους έδωσε 2 χρόνια επι πανδημίας γκασμάδες να τα ξύνουν ξαπλωμένοι , το μισό του προεκλογικό πρόγραμμα αφορά προνόμια και αυξησεις μισθών και επιδομάτων για τους ΔΥ και περιμένεις απο τον Μητσοτάκη να του πιέσει τώρα.
Ανεξάρτητη δεν είναι η ΔΕΔΗΕ , σε ξένους δεν ανήκει η μισή;
Στην καλύτερη θα πουλήσει το άλλο μισό , θα ιδιωτικοποιήσει 49% της ΕΥΔΑΠ με παχυλές εθελούσιες που θα τις πλήρώσεις απο τους φόρους σου και οι ξύστες θα πάρουν και δεύτερο γκασμά δώρο , και εσύ ως επαγγελματίας θα συνεχίσεις να παλεύεις να βρείς άκρη με το νεό τηλεφωνικό κεντρο ή την νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα την έχουν χρεώσει μερικά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στον προυπολογισμό του κράτους αετονύχιδες ΙΤδες. -
Ναι για αυτό κράζουμε και τον Κούλη ως γαλάζιο πασοκ, αλλά προφανώς δεν θεωρούμε καλύτερο το ορίτζιναλ πασοκ.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Παραδέχεστε δηλαδή πως υπάρχει παρακράτος και βόθρος που λυμαίνεται την δημοκρατία μας και ...κάνετε πλακίτσα με αυτό;
Ειπεν ο υπερήφανος (κατά δηλωσην) οπαδός του τομπρα.
Τέλος πάντων, εγώ γράφω για να μην υπάρχει τόσος ενθουσιασμός επί προσωπικού (ο κρητικαρος, ο αδιάφθορος, ο έτσι, ο αλλιώς....), καλό είναι να μένουμε στις πολιτικές και μόνο.
Επί των πολιτικών, αξιοσημείωτο ότι και το πασοκ μιλάει πλεον για επιπλέον φόρους για να κανει κοινωνικη πολιτικη. Το οτι θα φυγει η μητσοτακης αε και αμεσως θα αρχισει να ρεει χρημα το ξεχασαμε. Βεβαίως οι φοροι αυτοί θα αφορούν τα "υπερκερδη", τα "μεγάλα μερισματα" κλπ κλπ. Πλην όμως, πέραν του εντυπωσιασμου, όπως έδειξε και η περίοδος των μνημονίων, αυτά δεν φτάνουν ούτε για ζητω. Ο μόνος αξιοπιστος τρόπος για να προκύψει χρήμα είναι να πλερώσει η πλεμπα. Ο σύριζα έβαλε το όριο πλουτου στα 20Κ τον χρόνο για τετραμελή οικογένεια. Το πασοκ; -
μερες εχω να μπω...
περασα καλα βεβαια....ρε συ βαγκοκερκη, καπου μιλησες για οαση για τον χριστοδουλακη? ε? συγκεκριμενα?
το καθε μικρομεγαλολαμογιο σου χαμογελαει χορτατο με τα λεφτα μου. και τα δικα σου.
και εσυ βλεπεις δροσια.
σκατα ηταν το πασοκ, σκατα θα μεινει. -
@lap δωράκι για σένα, τον @vagkirk το civil και τους υπόλοιπους του αριστερού συναφιού του forum.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ:
Απευθείας αναθέσεις ΝΔ 2020-2022 (2 χρόνια) : 6,7 δις για ΜΕΘ, μάσκες, αντιικά φάρμακα και εμβόλια λόγω πανδημίας.
Απευθείας αναθέσεις ΣΥΡΙΖΑ 2018-2019 (1 χρόνος) : 8 δις, άγνωστο που και γιατί.
Η απατεωνιά, η ψευτιά, η υποκρισία, ο διχασμός, ο τοξικός λόγος, όλα μαζεμένα σ' ένα αριστερό κόμμα με ονοματεπώνυμο. ΣΥΡΙΖΑ.
Ένα ακόμα ηχηρότερο bye-bye από τον Ελληνικό λαό στον Αλ6 και στα συντρόφια στις επόμενες εκλογές το προσδοκώ. Θα είναι δίκαιο και ελπίζω να γίνει πράξη.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap δωράκι για σένα, τον @vagkirk το civil και τους υπόλοιπους του αριστερού συναφιού του forum.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ:
Απευθείας αναθέσεις ΝΔ 2020-2022 (2 χρόνια) : 6,7 δις για ΜΕΘ, μάσκες, αντιικά φάρμακα και εμβόλια λόγω πανδημίας.
Απευθείας αναθέσεις ΣΥΡΙΖΑ 2018-2019 (1 χρόνος) : 8 δις, άγνωστο που και γιατί.
Η απατεωνιά, η ψευτιά, η υποκρισία, ο διχασμός, ο τοξικός λόγος, όλα μαζεμένα σ' ένα αριστερό κόμμα με ονοματεπώνυμο. ΣΥΡΙΖΑ.
Ένα ακόμα ηχηρότερο bye-bye από τον Ελληνικό λαό στον Αλ6 και στα συντρόφια στις επόμενες εκλογές το προσδοκώ. Θα είναι δίκαιο και ελπίζω να γίνει πράξη.
Βάλε πηγή! Από πού είναι αυτά τα νούμερα;
-
@fiverg έπρεπε να κάνω search το τομπρας δεν το θυμόμουν, κάπου εκεί πετάχτηκε και ένα Μαυρίκης...
Αλλά όλα αυτά κάποιες δεκαετίες πίσω.Τώρα έχουμε επιλέξει τον άριστο απόφοιτο του Χάρβαρντ, τον Μωυσή, τον σιμουλτανε, τα ίδια και χειρότερα και αυτός;
Στο ίδιο πνεύμα, @andya3 τα ιδια έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ με τις απευθείας αναθέσεις δηλαδή;
Αισχος να ακολουθεί και η ΝΔ την ίδια τακτική!Τι στο διάολο ρε παιδιά;
Πως το ανεχεστε αυτό ;
Με τι σκεπτικό συνεχίζετε να τους στηρίζετε και να τους ψηφίζετε;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2