-
Σπεύδουν βραδέως. Όταν μείνει από καύσιμα ο καταδιωκόμενος, έχει άλλα 300χλμ υπόλοιπο το ντίζελ για να τον πάει στη μπουζού.
-
Βαρδα μη πεσει σε κανενα toyota hybrid
-
@alexandros-k said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
Βαρδα μη πεσει σε κανενα toyota hybrid
Αυτό θα του παίζει τα φώτα το ντίζελ στη καταδίωξη, και μετά θα χει μόνο 200χλμ αντί για 300 υπόλοιπο για το γυρισμό.
Εκτός βέβαια κι αν πέσουν σε σταμάτα ξεκίνα στα φανάρια κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, και βουλώσει το dpf (δεν έχει φόβο από adblue το Μάζντα) -
-
Εγώ είδα σήμερα 2008 περιπολικό. Θα τη γλιτώσει πολύς κοσμάκης!
-
@xenos said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
2008
Αυτά που κατάσχουν, δεν γίνεται να τα χρησιμοποιήσουν;
Πολύ παλιά είχαν και 911, η ομάδα Σίγμα νομίζω. -
Η συντήρησή τους είναι αρκετά κοστοβόρα. Άλλωστε δεν υπάρχει και λόγος ύπαρξής τους.
Στο εξωτερικό κάτι τέτοια τα έχουν για ακραίες καταστάσεις (μεταφορά αίματος πχ) και σε έναν μικρό βαθμό για το φαίνεσθαι. -
Στο Ντουμπάι τα έχουν μόνο για το φαίνεσθαι...
-
Εννοείται πως θα έπρεπε να υπάρχουν διαφορετικοί στόλοι αυτοκινήτων της Αστυνομίας για κάθε χρήση, π.χ. αριθμός δίλιτρων TDi (και πάνω) με ενισχύσεις αμαξώματος για περιπολίες αυτοκινητοδρόμων και εν ανάγκη τυχόν καταδιώξεις...
(μόνο τον χρυσαυγίτη μακρυμάλλη βουλευτή χρειάστηκε να καταδιώξουν για δεκάδες χιλιόμετρα χωρίς να τον εμβολίσουν ή πυροβολήσουν, όπως κάνουν με τους γύφτους και τους αλλοδαπούς κακοποιούς)Τα σουπερ-καρς είναι μόνο για φωτογραφίες.
-
@piliourits said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
Εννοείται πως θα έπρεπε να υπάρχουν διαφορετικοί στόλοι αυτοκινήτων της Αστυνομίας για κάθε χρήση, π.χ. αριθμός δίλιτρων TDi (και πάνω) με ενισχύσεις αμαξώματος για περιπολίες αυτοκινητοδρόμων και εν ανάγκη τυχόν καταδιώξεις...
Αστυνομία μεγάλης ευρωπαϊκής χώρας (νομίζω Αγγλία) είχε υποστηρίξει παλιότερα ότι προτιμάει να έχει πολλά φθηνά περιπολικά, παρά λίγα "ειδικής" χρήσης, με τη λογική ότι δεν χρειάζεται να κάνεις καταδίωξη, αλλά να έχεις αυτοκίνητα να κάνεις μπλόκα.
-
Αυτό είναι το σωστό. Το να εμπλακείς σε καταδίωξη υψηλών ταχυτήτων είναι επικίνδυνο για όλους.
-
Και τα υβριδικά γιάρι μια χαρά κάνουν
https://www.quattroruote.it/news/curiosita/2019/04/05/toyota_yaris_250_ibride_per_l_arma_dei_carabinieri.html -
@panos2171 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
Η συντήρησή τους είναι αρκετά κοστοβόρα.
Χρηματοβόρα είναι το σωστό.
Κοστοβόρο, είναι κάτι που κατεβάζει το κόστος -
@bassstarlet said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
@panos2171 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
Η συντήρησή τους είναι αρκετά κοστοβόρα.
Χρηματοβόρα είναι το σωστό.
Κοστοβόρο, είναι κάτι που κατεβάζει το κόστος -
Μόλις μου έστειλε ένας από τους βοηθούς μου,ότι θα καθυστερήσει γιατί έγινε ένα τροχαίο στην γέφυρα της Χαλκίδας.Μου έστειλε μια εικόνα μετωπικής αυτοκίνητο με νταλίκα,κατεστραμμένο το ΙΧ και το μπροστινό μέρος του φορτηγού.Έχω δει πολλά άσχημα τροχαια λόγω νυχτερινής εργασίας 20 χρόνια αλλά αυτή η εικόνα είναι από τις χειρότερες που έχω δει.
Μακάρι να έχει γλιτώσει ο οδηγός! -
@a65 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
Και τα υβριδικά γιάρι μια χαρά κάνουν
https://www.quattroruote.it/news/curiosita/2019/04/05/toyota_yaris_250_ibride_per_l_arma_dei_carabinieri.html...μεγάλη οικονομία καυσίμου στα σημεία ελέγχου γιατί στο ready θα κρατάνε την καμπίνα δροσερή με τους ασυρμάτους ανοικτούς χωρίς να φοβούνται μήπως ξελιγωθεί η μπαταρία .
-
@antonmone said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
Μόλις μου έστειλε ένας από τους βοηθούς μου,ότι θα καθυστερήσει γιατί έγινε ένα τροχαίο στην γέφυρα της Χαλκίδας.Μου έστειλε μια εικόνα μετωπικής αυτοκίνητο με νταλίκα,κατεστραμμένο το ΙΧ και το μπροστινό μέρος του φορτηγού.Έχω δει πολλά άσχημα τροχαια λόγω νυχτερινής εργασίας 20 χρόνια αλλά αυτή η εικόνα είναι από τις χειρότερες που έχω δει.
Μακάρι να έχει γλιτώσει ο οδηγός!Δυστυχώς...
-
Τρελό μπουκαλιάρισμα στο κατέβασμα του Καρέα μετά την ΑΣΔΕΝ πριν λίγες ώρες, από 2 ακινητοποιημένα.
Μια clk (αν είδα καλά) στο αντίθετο ρεύμα, ανέβαινε σε γερανό.
Επίσης μεγάλη καθυστέρηση στο ανέβασμα στο ίδιο ύψος περίπου, από ελαφριά καραμπόλα μάλλον.
Στην Βουλιαγμένης στο ύψος του Βασιλόπουλου, μια clk cabrio είχε μείνει στην δεξιά λωρίδα.
Η πιο παλαβή Κυριακή που θυμάμαι... -
Χθες βράδυ Μεσογείων & Σουλίου, ένα ασημί πόλο στη μεσαία λωρίδα και ένας δικυκλιστής ανάσκελα στην άσφαλτο.
-
Τραγικό τροχαίο στην παραλιακή: Οδηγός μηχανής έπεσε πάνω σε επτά αυτοκίνητα και σκοτώθηκε [εικόνες]
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ