-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αηδία με πιάνει βλέποντας το ΚΚΕ στο μαύρο φόντο σε αυτή την εικόνα.
Μου την έδωσε και προχτές ο Κουτσουμπας με τις ηλιθιότητες που είπε...
Κάθε φορά που λέω να μόνο το ΚΚΕ πρέπει να ψηφίσουμε έρχεται πάντα προεκλογικά με την στάση του και με εξοργίζει απέναντι του , λες και ξεχρεώνει γραμμάτια στο Μητσοτακεικο από την μία και στην Μούμια του Στάλιν από την άλλη με κάτι αμφισημες δηλώσεις για την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία...Τα είχε πει όλα ο Τζιμακος αλλά κάθε φορά τα ξεχνάω...
είναι αρρώστια, έρωτας το ΚΚ ...Μου την έχει δώσει και το άλλο το...δεκανίκι της ΝΔ , ο Βαρουφακης τελικά όπως εξελίσσονται τα πράγματα, έχουν πάρει στο μεζέ τα στελέχη του τα κανάλια και οι αντίπαλοι για τις Δήμητρες και τις τράπεζες και έχει γίνει ο μεγαλύτερος επικοινωνιακος μπαμπούλας των νοικοκυραίων κυρ Παντεληδων ...
-
Παρατηρώντας το ξεκατίνιασμα που πέφτει στα μικρά δεξιά κόμματα, εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος το γιατί ένας "δεξιός" έχει σαν λύση την ΝΔ και μόνο.
Γιατί όπως έχω πει πολλές φορές πιο δεξιά από αυτήν υπάρχουν μόνο φασουλήδες (και εγκληματίες).
Οπότε η "αντικατάσταση της ΝΔ" από κάποιον άλλο δεξιό σχηματισμό "καθαρό και αμόλυντο" (κάτι ανάλογο με το σύριζα-πασόκ του '15, λέμε τώρα...) για αυτή την τετραετία μάλλον αναβάλλεται...
Και σκεφτείτε κιόλας ότι όλο αυτό το τζέρτζελο υπάρχει γιατί έχουμεαπλάη αναλογική και όλοι θέλουν να πάρουν κάποιο ποσοστό για να πουλήσουν μετά την ψήφο τους. Αν γίνουν ξανά εκλογές με ενισχυμένη, θα εξαφανιστούν όλοι τους. -
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ΑΥΤΗ την ΕΡΤ δεν έχω πρόβλημα να την πληρώνω
Όταν το δημοσίο μοχλευει μια αγορά και εν τέλη ανεβαίνει το επίπεδο.
-
Ερώτηση....
Πώς γίνεται με τον κόσμο στα κάγκελα, δικαίως ή όχι δεν εστιάζω σε αυτο, οι Ζαιοι να πιάνουν το 32% το 2019 και τώρα με την φθορά της ΝΔ, με πληθωρισμό στα ύψη κτλ, η ΝΔ να ελπίζει σε δημοσκόπηση σε 32-33% και οι Ζαιοι σε 27%;
-
Ήθελα απ το μεσημέρι να γράψω, ότι όλοι εσείς οι "δεν είμαι ΝΔ, αλλά..." θα πρέπει να προσέχετε λίγο και να σκεφθείτε, πως όταν δεν υπάρχει "τίποτα" δεξιότερα της ΝΔ, σημαίνει ότι κατάντησε Ακρο-Δεξιά, όπως μαρτυρούν και τα πρωτοκλασάτα Υπουργικά στελέχη της...
-
Όταν απαντηθεί (ναι, καλά) το πώς η ΝΔ θα αυξήσει μισθούς δίχως κανένα πρόβλημα αλλά αν το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάμε σε 4ο μνημόνιο θα απαντηθεί και το δικό σας ερωτήμα αγαπητέ γυρε...
-
Δεν λένε αυτό; Λένε ότι είναι ότι να ναι και κάπως γεια σου οι πιο δεξιά.
Μάντεψε τι λένε και οι κεντροαριστεροί για πιο αριστερά.
-
Μα Έλληνας να πολεμάει Έλληνα!?
Της π......ς γίνεται στη Πολυκατοικία... -
πως όταν δεν υπάρχει "τίποτα" δεξιότερα της ΝΔ, σημαίνει ότι κατάντησε Ακρο-Δεξιά, όπως μαρτυρούν και τα πρωτοκλασάτα Υπουργικά στελέχη της...
Μια χαρά, όσο πιο δεξιά τόσο πιο καλά!!
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όταν απαντηθεί (ναι, καλά) το πώς η ΝΔ θα αυξήσει μισθούς δίχως κανένα πρόβλημα αλλά αν το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάμε σε 4ο μνημόνιο θα απαντηθεί και το δικό σας ερωτήμα αγαπητέ γυρε...
Στην θεωρία με επενδύσεις κάι ανάπτυξη, κάτι στο οποίο ο Σύριζα είναι αντίθετος (περιμένει το λεφτόδεντρο). Εαν θα γίνει ή όχι είναι άλλο θέμα, αλλά τουλάχιστον στην θεωρία βγαίνει για την ΝΔ ενώ για τον Σύριζα όχι αφού δεν πιστέυει στην ανάπτυξη και έξω οι ξένοι και το κεφάλαιο.
Και για να τελειώνουμε, ο Διευθυντής του περιοδικού που μας φιλοξενεί τα λέει μια χαρά στο Editorial του Απριλίου:
"Πάμε δυνατά με σχέδιο για να βγεί....Πάμε επιτέλους σοβαρά και έντιμα. .....
....Με εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό, είναι μόνόδρομος η επόμενη ημέρα να συνδέεται με σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά. ..." -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και για να τελειώνουμε, ο Διευθυντής του περιοδικού που μας φιλοξενεί τα λέει μια χαρά στο Editorial του Απριλίου:
....Με εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό, είναι μόνόδρομος η επόμενη ημέρα να συνδέεται με σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά. ..."Πςςςςς
(on that bombshell, time to end, goodbye)
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ερώτηση....
Πώς γίνεται με τον κόσμο στα κάγκελα, δικαίως ή όχι δεν εστιάζω σε αυτο, οι Ζαιοι να πιάνουν το 32% το 2019 και τώρα με την φθορά της ΝΔ, με πληθωρισμό στα ύψη κτλ, η ΝΔ να ελπίζει σε δημοσκόπηση σε 32-33% και οι Ζαιοι σε 27%;
έλα ντε... είναι η λογική σκέψη που κάνει κάποιος και περιμένει ότι η διαφορά θα είναι μικρή και ο πρώτος με τον δεύτερο δεν έχουν κριθεί.
εκτός και αν ο σύριζα με την συμπεριφορά του στον εμβολιασμό (καθαρά υπέρ παρά τις καντρίλες του πολάκη) έχασε όλους του "ψέκες" και "αντισυστημικούς" που τον ψήφισαν στις προηγούμενες. -
Ήθελα απ το μεσημέρι να γράψω, ότι όλοι εσείς οι "δεν είμαι ΝΔ, αλλά..." θα πρέπει να προσέχετε λίγο και να σκεφθείτε, πως όταν δεν υπάρχει "τίποτα" δεξιότερα της ΝΔ, σημαίνει ότι κατάντησε Ακρο-Δεξιά, όπως μαρτυρούν και τα πρωτοκλασάτα Υπουργικά στελέχη της...
είπαμε, και έχει και κάτι εγκληματίες για όποιον θέλει ακροδεξιά.
-
-
....Με εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό, είναι μόνόδρομος η επόμενη ημέρα να συνδέεται με σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά. ..."Κρίμα που δεν μπαίνει στο forum!
-
Ωραία τα λέει, τα λεφτά από που θα τα πάρει;
Τις επενδύσεις που θα χρειαστούν σε ΔΕΗ, ΕΛΠΕ κλπ;
Τα αναλύει κάπου, έχεις δει κάτι; -
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
....Με εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό, είναι μόνόδρομος η επόμενη ημέρα να συνδέεται με σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά. ..."Κρίμα που δεν μπαίνει στο forum!
Κάτι μου λέει πως μπαίνει.... Αν παρατηρήσεις στα άρθρα του πετάει σπόντες για τα θέματα που θίγονται εδώ μέσα. Ετεροχρονισμένα βέβαια αλλά οκ
Από εμάς εδώ τους ψυχασθενείς του περιοδικού ένα μεγάλο χαίρε
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ωραία τα λέει, τα λεφτά από που θα τα πάρει;
Τις επενδύσεις που θα χρειαστούν σε ΔΕΗ, ΕΛΠΕ κλπ;
Τα αναλύει κάπου, έχεις δει κάτι;Κάτι διάβασα και άκουσα αλλά τα έχω χύμα. Δεν έχω και πολύ χρόνο να τα δω πιο επισταμένα. Αν βρω κάποια πηγή θα την βάλω να έχουμε πιο πλήρη εικόνα.
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κάτι μου λέει πως μπαίνει.... Αν παρατηρήσεις στα άρθρα του πετάει σπόντες για τα θέματα που θίγονται εδώ μέσα. Ετεροχρονισμένα βέβαια αλλά οκ
Από εμάς εδώ τους ψυχασθενείς του περιοδικού ένα μεγάλο χαίρε
Εγώ σου υπογράφω ότι δεν έχει καν κωδικούς για το forum
-
Χαχα, το forum διαβάζεται και χωρίς αυτούς....
Αλήθεια;
Αμάν κυρ Διευθυντά.... Βάλτε εκεί πέρα έναν στην τύχη....4τροχοι οχι drive ή κάτι τέτοιο.
-
Επειδη πολλη σπεκουλα για το θεμα τουτο σκεφτηκα να το βαλω εδω. Νομιζω μια χαρα δενει με οσα εχουν γραφτει κατα καιρους.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2