-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Σου παραθετω ενα print screen απο το στικακι TOYOTA που σας ειχα παρει και σας ειχα ποσταρει εν αναμονη του YC.
Bεβαια δεν εχω παρακολουθησει εκτενως τη δισκογραφια της...
Ακους?
Η χαλαρωτική - smooth εμπειρία της οδήγησης ενός υβριδικού YC ταιριάζει απόλυτα με μουσική υπόκρουση city pop ,του μουσικού είδους δηλ που επικρατούσε την δεκαετία του ΄80 στην Ιαπωνία , ρυθμοί φάνκυ ντίσκο με τα ιαπωνικά φωνητικά να δίνουν μία απόκοσμη χροιά .
Όπως απόκοσμη για τα χρήματα που δίνουμε είναι η απόκριση του ecvt στην κίνηση της πόλης και η κατανάλωση !Eτσι! Eιναι αυτοκινητο για οδηγους με χαμηλη διαταραχη που απολαμβανουν καθε στιγμη στο πλαισιο των οριω του ΚΟΚ... Καποιες φορες που επρεπε να κινηθω πιο σβελτα νομιζα οτι ημουν σε αλλο αυτοκινητο, δε του παει... Η μηπως επειδη ειναι αυτοματο... Αλλα και οσες φορες ακουω κατι πιο dance, παλι δε του παει... Ασε που δεν αντεχει και το ηχοσυστημα και θελει πολυ χρονο να ρυθμισεις το ηχο σε αλλο πεδιο, techno, house, tech-house ειδικα οταν και το mastering που εχουν διαφερει... Επομενως, City-Pop στο YC και εισαι 'κομπλε'. Μακαρι να μπορουσα να ειχα και χωρο στο αυτοκινητο να ειχα και ενα κασσετοφωνο @ YC. Πριν 2 μηνες κυκλοφορησε και το https://lightintheattic.net/releases/9228-pacific-breeze-volume-3-japanese-city-pop-aor-boogie-1975-1987 - αν και δε μου αρεσε οσο τα 1 & 2 - γιατι εχει και πιο experimental synth-pop στο tracklist και uφος που δεν ειμαι τοσο κοντα τωρα, αλλα εχει Miho Fujiwara και ''Heartbeat'' * που εψαχνα & Teresa Noda's ''Tropical Love'' lovers rock που δε γνωριζα η δεν ειχα προσεξει...
Τελειο US soul-boogie dance κομματι με λιγο Μadonna με αγγιγμα Jellybean!
Nα κανουμε ενα YC Eco-friendly City (Pop) Dance party να 'γουσταρουμε'.
Εχω γινει λιγο παραπανω εκτος θεματος? Καλυτερα να σταματισουμε εδω τη κουβεντα για κατι που δεν εχει αμεση σχεση με το ΥC.
-
Δε του πάει η γρήγορη οδήγηση???
Μια χαρά θα πάει άμα αλλάξεις μουσικήκαι πατήσεις το γκάζι
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Περί μουσικής no comment
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν.
Μια φώτο λόγω ημερών, ζήλεψα από το πούμα και τα έβαψα μαύρα
Χριστος Ανεστη! ΤΕΛΕΙΑ ''ΠΙΝΕΛΙΑ''. Toυ παει πολυ Προεδρε. Καλη κινηση... Θα ηταν και ωραιο B-Tone σε μαυρο με wrapping, ωραια συνδυαζει το μαυρο με το λευκο γενικα, αν φυσικα δεν επιβαρυνει πολυ το καλοκαιρι το μαυρο χρωμα...
Eπιτελους βρηκα και τη φωτογραφια που σας ειχα αναφερει οτι βρηκα @ διαδυκτιο σε χαμηλη αναλυση και χρωστουσα να την ανεβασω. Ηταν σε ενα απο πολλα drives που εχω.
Ετσι λοιπον μοιαζει το δικο μου.
-
@tasosgeo said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα παίδες. Επιτέλους το παραλάβαμε και εμείς μετά από 14 μήνες με τα κόπων και βασάνων. Έπρεπε να πιέσω τον πωλητή μου και αυτός την Toyota Hellas για να φέρουν το αμάξι στην αντιπροσωπεία. Αλλιώς θα το έπαιρνα μετά το Πάσχα. Το αμάξι ήταν στην Toyota επί 25 μέρες και δεν έλεγαν να το φέρουν. Κόψανε δελτίο αποστολής για την αντιπροσωπεία και οι άχρηστοι δεν το είχαν φέρει και επι δύο μέρες προσπαθούσαν να βγάλουν άκρη. " Μα το έχεις, όχι δεν το έχω" έλεγε ο πωλητής μου. Επίσης στην αντιπροσωπεία γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ. Έρχονται νταλίκες, δεν έχουν που να βάλουν τα αυτοκίνητα και τις ξαναστέλνουν πίσω γεμάτες!!! Συν ότι δεν προλαβαίνουν να τα ετοιμάσουν για παράδοση.
Αυτά, δεν θα γκρινιάξω άλλο, το αμάξι είναι τέλειο δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε βόλτες λόγω εργασίας.
Σας εύχομαι Καλό Πάσχα με υγεία και πολύ χαρά.ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ! Μηπως να αρχισουμε να ριχνουμε ο ενας τον αλλον κανενα ψηφιακο 'κερμα' στο ψηφιακο του πορτοφολι αφου ειμαστε διασκορπισμενοι σε ολη τη χωρα και δε γινεται δια ζωσης?
-
Καλό είναι και το μαύρο άμα ρίξεις αξεσουάρ σε χρώμιο αλλά λερώνει αμέσως με τη σκόνη και τη γύρη. Εννοείται το μπλε και το χάλκινο πιο ωραία χρώματα.
Το δικό μου πρόβλημα ήταν ότι το παράγγειλα πριν έρθει Ελλάδα οπότε δε το είχα δει το αμάξι και έκανα safe επιλογή μη το δω όταν έρθει και τρομάξω -
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Για τα πίσω καθίσματα βρήκατε καμιά λύση;
Να πω μια ιδέα να εξετάσετε αν είναι εφαρμόσιμη;Θα μπορούσε μια ενιαία ή κομμάτια λεντοταινίας να στερεωθεί σε εσοχές π.χ. που ενώνεται ο καπλαμάς του ουρανού με άλλα τμήματα;
Και με ένα λεπτό καλωδιάκι τροφοδοσίας να τρέχει απ την μπρος πλαφονιέρα κρυμμένο με παρόμοιο τρόπο;Αν εντοπίσετε τις κατάλληλες εγκοπές, φαντάζομαι θα είναι σχετικά εύκολη υπόθεση. Π.χ. ίσως αριστερά και δεξιά στο σημείο που ενώνεται ο ουρανός με την κολώνα των πίσω παραθύρων;
Nαι, βρηκα λυση πολυ απλη αφου δε πιανουν τα χερια μου... Σας το ειχα αναφερει και οταν ξαναηρθα στο forum. Την εχω αναφερει στο Επιτιμο Προεδρο απο Κρητη, τον miro που ειχαμε τακτικη private επικοινωνια αφου ηταν ο πρωτος που παρελαβε δω. Ειχα σκοπο να τη γραψω στο νεο feedback, το ετησιο, αλλα εδω δεν εχω χρονο να διαβαζω το forum που να βρω να το συνταξω...
Λοιπον η λυση ειναι patafix... Επειδη ειναι κυρτο, το πλαστικο που αναφερει παρακατω ο @monman2, εχω στερεωσει μικρο LED επαναφορτιζομενο με patafix, περασε εκει ολο το καλοκαιρι και χειμωνα και ειναι ακομα εκει ενω κουνηθηκε και την επανατοποθετηση του παιδικου καθισματος χωρις να φυγει (ειχε πιαστει με το καλωδιο φορτισης). Φορτιζω με powerbank η μακρυ καλωδιο απο τον αναπτηρα... Κραταει πολυ, ειδικα το καλοκαιρι που δεν πολυαναβει... Αισθητικα ειναι ΟΚ επισης...
-
Κηφισιας προς κέντρο χθες το πρωί.
Με το προηγούμενο γιαρις θα είχα μέχρι 5.
Με τη Χ1 κλαμα στα 10 -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Κηφισιας προς κέντρο χθες το πρωί.
Με το προηγούμενο γιαρις θα είχα μέχρι 5.
Με τη Χ1 κλαμα στα 10συγνώμη αλλά καλά βλέπω; 11 χλμ σε 55 λεπτά;
-
Εγώ δεν αντέχω να είμαι στημένος τόσο. Στρίβω και όπου με βγάλει.
-
Γαμησε τα. Είχε φοβερή κίνηση χθες το πρωί (έφυγα 8:20 και έφτασα Σύνταγμα 9:15).
Δεν ξέρω που πάνε όλοι τους.
Κατά τα λοιπά κρίση !! -
Γαμησε τα. Είχε φοβερή κίνηση χθες το πρωί (έφυγα 8:20 και έφτασα Σύνταγμα 9:15).
Κατά τα λοιπά κρίση !!αν επιτρέπεις από που πήγες Σύνταγμα; και που παρκάρεις; αμάν πολύ ώρα για μικρή απόσταση....
-
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
συγνώμη αλλά καλά βλέπω; 11 χλμ σε 55 λεπτά;
Για αυτό μιλάω για κίνηση και κέντρο...αυτό ενοώ κίνηση και ορισμένοι δεν το "πιάνετε". Εμένα μου τυχαίνει και 1 ώρα για 7-8χλμ. Για τέτοιες συνθήκες μιλάμε καθημερινής μετακίνησης, όταν λέμε για υβριδικά και αυτόματα.
-
Κατά τα λοιπά κρίση !!αν επιτρέπεις από που πήγες Σύνταγμα; και που παρκάρεις; αμάν πολύ ώρα για μικρή απόσταση....
Κηφισιας μόνο, από ΟΑΚΑ μέχρι Μεγ Βρετανία. Πιάνω μια ακριανη λωρίδα και πάω όπως με πάει. Αλλαγή λωρίδας κάνω στο Μέγαρο για να στρίψω.
Το αφήνω σε πάρκινγκ.
Συνηθως φευγω νωρίτερα και δεν τρωω τόσο κίνηση.
Αν φύγω τέτοια ώρα παίρνω ησαπ και μετρο.
Σε 45 λεπτά είμαι Σύνταγμα και χωρίς το άγχος των γαμημενων των δίτροχων που αν μπορούσαν θα σε πάταγαν για να περάσουν.
Γενικά είναι άθλια η ποιότητα ζωής στην κολο πόλη που ζούμε.
Μόλις τελειώσουν το σχολείο τα παιδιά τα παρατάω και και έφυγα για επαρχία. Οπουδήποτε καλύτερα από εδώ. -
Κατά τα λοιπά κρίση !!Ποια κρίση? Εγώ δε βλέπω καμία κρίση και προσπαθώ να μην κρίνω εξ' ιδίων. Έχει καμία σχέση το σήμερα με 5-6 χρόνια πριν?
Εγώ βλέπω φουλ ανάπτυξη, αγορά εργασίας που έχει ανοίξει, ανοικοδόμηση, μεγάλα έργα, πωλήσεις αυτοκινήτων στα ύψη, τουρισμό εντός και εκτός, Βέρτης κάθε βράδυ sold out κτλ κτλ. Δεν ξέρω αν είναι 2000's η φάση αλλά νομίζω η κρίση είναι πολύ πίσω μας. Αν δεν ήταν και ο πληθωρισμός που κι αυτός έχει πάρει την κατηούσα, θα μιλάγαμε για σύγχρονες εποχές πασόκ.
ΨΨ σε ανέβασμα από Συγγρού προς Δυτ προάστια. Στο κατέβα είχε 3.6λτ. Και όλα αυτά με οδήγηση στην τύχη. Απλά πατάμε γκάζι να προχωράει.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
συγνώμη αλλά καλά βλέπω; 11 χλμ σε 55 λεπτά;
Για αυτό μιλάω για κίνηση και κέντρο...αυτό ενοώ κίνηση και ορισμένοι δεν το "πιάνετε". Εμένα μου τυχαίνει και 1 ώρα για 7-8χλμ. Για τέτοιες συνθήκες μιλάμε καθημερινής μετακίνησης, όταν λέμε για υβριδικά και αυτόματα.
Μακραν η καλύτερη λυση χωρίς τους περιορισμούς των ηλεκτρικών ή την ψιλοπατη των phev.
Ειδικά αν το αυτόματο έχει και auto hold όπως το YC κλαιν για την κίνηση.
Μόνο άγχος οι δίτροχοι κυριως άντε και κανας παπουα ή καριολιτσα που θα οδηγεί με το κινητό στο χέρι και δεν θα προσέχει μπροστά της. -
Στέφανε με τέτοιο πληθωρισμό, τιμές στο Θεό, μισθούς χωρίς την παραμικρή αύξηση από το 2009, θεωρώ πως όσα βλέπουμε σε συμπεριφορες είναι λόγω της πίεσης που άσκησε ο κορονοιος στον κόσμο και των χρημάτων που έριξαν στις αγορές.
Τι να την κάνω την ανάπτυξη στο τουρισμό οταν και ο νέος κόσμος δεν απασχολείται εκεί λόγω των συνθηκών δουλεμπορίου που ισχύει και εγώ που γαμιεμαι 9-20.30 καθημερινά στο γραφείο θέλω μια περιουσία να πάω διακοπές στη χώρα μου γιατί προτιμάμε τον κάθε άπλυτο αλλοδαπό.Άσε fubar η κατάσταση.
Ποιότητα ζωής για τα σκουπίδια.
Και που βγαίνουν 2 φράγκα δεν μπορείς να τα ευχαριστηθείς. -
Εγώ βλέπω ότι η αγορά έχει ανοίξει και υπάρχει τεράστια κινητικότητα, οι μισθοί δεν έχουν καμία σχέση με 3-4 χρόνια πριν (δουλειά μου είναι μεταξύ άλλων και η μελέτη εξέλιξης αυτών) και γενικά επικρατεί μία σχεδόν ελπιδοφόρα κατάσταση θεωρώ. Ξαναλέω προσπαθώ να μην κρίνω εξ' ιδιών γιατί πες εγώ μπορεί να είμαι κωλόφαρδος ή να μου κάτσε κάνα τζόκερ.
Τώρα συμπεριφορές κτλ είναι θέμα παιδείας κι εκεί πάσχουμε δραματικά οπότε δεν το εξετάζω.
-
Ρε σεις ποιά ελπιδοφόρα κατάσταση και πράσινα άλογα; Τέτοια μιζέρια δεν έχω ξαναδεί σε εποχή "νορμάλ", τα σούπερ μάρκετ άδεια, μιλάω με τους πωλητές και μου λένε οτι αρχίσανε να παίρνουν 100 γραμμάρια τυρί αντί για μισό κιλό λες και είμαστε τίποτα Ελβετοί, τα μαγαζιά έχουν κόσμο χωρίς να ψωνίζει όμως, μόνο μπανιστήρι, μιζέρια και άγχος παντου. Μιλάμε για χώρα υπο διάλυση, οι δείκτες δε λένε σχεδόν τίποτα, μιλήστε λίγο στην πιάτσα και θα δείτε. Μόνο κάτι σκατοκαφετέριες δουλεύουν και κάνα σουβλατζίδικο, αλλιώς μιλάμε περνάς Κηφισιά και Γλυφάδα 1 το βράδυ και έχει 2 άτομα ξέρω 'γω.
-
@diego1960 said in Toyota Yaris Cross:
μιλάω με τους πωλητές και μου λένε οτι αρχίσανε να παίρνουν 100 γραμμάρια τυρί αντί για μισό κιλό
Καλύτερα, και δεν θα το πετάνε και μειώνεται η κατανάλωση λιπαρών. Καιρός να αρχίσει και ο Έλληνας να ψωνίζει με βάση τις ανάγκες του και όχι για να χορτάσει το μάτι.
Toyota Yaris Cross