-
CR70 στο παρμπρίζ είναι πολύ σκούρο; Επηρεάζει το βράδυ ίσως; Είναι νόμιμο;
Η Xpel βλέπω δεν έχει 90, όπως η 3Μ, οπότε το 70αρι είναι μονόδρομος.
Edit: Βλέπω ότι ακόμα και η CR90 της 3Μ έχει VLT 72%, ο νόμος λέει 75% οπότε ακόμα και αυτή είναι παράνομη, εκτός αν χάνω κάτι...
-
@netgeo said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
CR70 στο παρμπρίζ είναι πολύ σκούρο; Επηρεάζει το βράδυ ίσως; Είναι νόμιμο;
Η Xpel βλέπω δεν έχει 90, όπως η 3Μ, οπότε το 70αρι είναι μονόδρομος.
Edit: Βλέπω ότι ακόμα και η CR90 της 3Μ έχει VLT 72%, ο νόμος λέει 75% οπότε ακόμα και αυτή είναι παράνομη, εκτός αν χάνω κάτι...
Το 70 δεν είναι σκούρο. Αλλά είχα βάλει παντού εκτός από το παρμπρίζ. Και στα πλαϊνά που το όριο είναι 70 η cr70 έχει 69 οπότε εκτός ορίου, αλλά και πιστοποίηση μου έδωσαν και σε κτεο/μεταβίβαση δεν είχα θέμα.
-
Αν θέλετε να βάλετε με ασφάλεια μεμβράνη στο παρμπρίζ βάλτε την ίδια και στα πλαϊνά παράθυρα οδηγού συνοδηγού

αυτό το mondeo πχ φοράει παντού 70άρες...
10 χρόνια δεν με σταμάτησαν ποτέ, πουθενά ,ταξίδευα και εκτός Ελλάδος και δεν είχαν ζητήσει στο ΚΤΕΟ ουτε τα χαρτιά του εγκαταστάτη. -
Αυτό σκεφτόμουν κ γω. 70ρες παντού εκτός από το πισω και το πάνω.
-
@monman2 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Αν θέλετε να βάλετε με ασφάλεια μεμβράνη στο παρμπρίζ βάλτε την ίδια και στα πλαϊνά παράθυρα οδηγού συνοδηγού

10 χρόνια δεν με σταμάτησαν ποτέ, πουθενά ,ταξίδευα και εκτός Ελλάδος και δεν είχαν ζητήσει στο ΚΤΕΟ ουτε τα χαρτιά του εγκαταστάτη.Στάθης?

-
-
@monman2 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
10 χρόνια δεν με σταμάτησαν ποτέ, πουθενά ,ταξίδευα και εκτός Ελλάδος και δεν είχαν ζητήσει στο ΚΤΕΟ ουτε τα χαρτιά του εγκαταστάτη.Πολύ ομορφο το Mondeo!!!! Πένα το είχες, αμαξάρα
-
Χθες μπήκαν και οι μεμβράνες στον Αλέξανδρο:
https://tint.town/el/tesla-model-3-2/Το 2ο Μ3 που δουλεύει, XR Plus παντού και στο παρμπρίζ. Για να είμαστε "νόμιμοι" έβαλα μπρος 70 (το πιο ανοιχτό που είχε) και πίσω 35.
-
Κάποτε υπήρχαν μεμβράνες που τοποθετούνταν εξωτερικά των τζαμιών με μικρότερο χρόνο εγγύησης φυσικά. Ξέρει κανείς αν υπάρχουν τώρα;
-
Καλησπέρα και απο εμένα.
Είμαι σε δίλλημα η σε 3M color stable(cs) η σε νανοκεραμικές armolan.
Σε μετρήσεις η διαφορά τους ειναι στο IRR 3M:70% και οι armolan 92%.
Ο λόγος είναι οτι η μια έχει όνομα και η άλλη δεν είναι τόσο σχετικά γνωστή.
Περιμένω τις απόψεις σας. -
@chazzz said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Καλησπέρα και απο εμένα.
Περιμένω τις απόψεις σας.Δώσε κάτι παραπάνω και βάλε 3Μ crystalline, μια φορά θα τις βάλεις. Είναι για την προστασία σου και αν έχεις σταθερά συνεπιβάτες ακόμα πιο σημαντικό.
-
Καλησπέρα και απο εμένα.
Περιμένω τις απόψεις σας.Δώσε κάτι παραπάνω και βάλε 3Μ crystalline, μια φορά θα τις βάλεις. Είναι για την προστασία σου και αν έχεις σταθερά συνεπιβάτες ακόμα πιο σημαντικό.
Το ότι μπορεί να δώσεις τα διπλά-τριπλά δεν κάνει ένα προϊόν καλύτερο
-
@yem said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Καλησπέρα και απο εμένα.
Το ότι μπορεί να δώσεις τα διπλά-τριπλά δεν κάνει ένα προϊόν καλύτερο
Συνήθως, και το τονίζω συνήθως, ότι πληρώσεις παίρνεις, σε αυτήν την ζωή...
Και συνήθως το διπλο-τριπλο πληρωμένο ΕΙΝΑΙ καλύτερο...
-
Ένα 50% παραπάνω μου ειχε δώσει τιμή η 3M SSL. Όχι 3 φορές πάνω...
Αλλά ας ρωτήσει και ας κρίνει. -
@antoniokon συνήθως ισχύει , αλλά επειδή είμαστε στην Ελλαδάρα έχουμε δει τι γίνεται , προτιμώ να πάρω το πιο "οικονομικό" και να δώσω την διαφορά για καλύτερο εγκαταστάτη .
Επίσης μιλάμε για armolan η οποία είναι αρκετά καλή μάρκα . -
Τι εννοεις οτι ειμαστε στην Ελλαδαρα
;
Σαφως και υπαρχει μεγαλη διαφορα στις αντηλιακες μεμβρανες αναλογα την ποιοτητα που θα επιλεξουμε και την διαφορα στην θερμοκρασια.
Προσωπικα το εψαξα παρα πολυ με τις αντηλιακες μεμβρανες και κατεληξα στις Xpel XR Plus.
Το youtube εχει παρα πολλα βιντεο με τις διαφορες μεταξυ νανοκεραμικες,απλες και πολυστρωματικη νανοκεραμικη που εβαλα εγω προσωπικα.
Σαφως μεγαλο ρολο παιζει και ο εγκαταστατης αλλα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη πληρωνω λιγα για μια μεμβρανη και πληρωνω πολλα στον εγκαταστατη.
Παντως οτι πληρωνεις παιρνεις αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Bonus video
Youtube Video -
Ψάχνομαι να περάσω φιμε την μια w202 και τη w203 sportcoupe.
Στη w202 κάτι όχι σκούρο, μέτριο θα λεγα αλλά θέλω οπωσδήποτε να κόβει βλαβερή ακτινοβολία.
Στη w203 sc λόγω σχήματος κτλ θέλω και στο παρμπρίζ αν υπάρχει διάφανη μεμβράνη και τα υπόλοιπα πάλι να κόβουν απόλυτα βλαβερή ακτινοβολία και ζεστή, χρώμα ίσως τα πιο σκούρα.
Αν έχει κάποιος άποψη και για τιμές για αυτά που θα προτείνει θα ήταν ευπρόσδεκτο. -
Xpel XR Plus ήταν και η δική μου επιλογή. Ειναι αρκετα μεγαλη και αισθητη η διαφορα σε σχέση με άλλες που είχα. και απο 3Μ είχα μείνει ικανοποιημενος που εβαλα παλιά (δεν θυμαμαι πια σειρα ήταν) αλλά η Xpel XR Plus είναι πολύ καλύτερη από αυτη της 3Μ που είχα τουλάχιστον
εβαλα και XPEL XR απλή στα πίσω του KA. είναι απλά οκ, είναι ξεκαθαρη η διαφορά με την Plus. Η 3Μ που είχα ήταν στα ιδια και λίγο καλύτερη νομίζω. Δεν την προτείνω
-
@cirus said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Xpel XR Plus ήταν και η δική μου επιλογή. Ειναι αρκετα μεγαλη και αισθητη η διαφορα σε σχέση με άλλες που είχα. και απο 3Μ είχα μείνει ικανοποιημενος που εβαλα παλιά (δεν θυμαμαι πια σειρα ήταν) αλλά η Xpel XR Plus είναι πολύ καλύτερη από αυτη της 3Μ που είχα τουλάχιστον
εβαλα και XPEL XR απλή στα πίσω του KA. είναι απλά οκ, είναι ξεκαθαρη η διαφορά με την Plus. Η 3Μ που είχα ήταν στα ιδια και λίγο καλύτερη νομίζω. Δεν την προτείνω
Τιμή?
-
@w202-amg said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
@cirus said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Τιμή?
Οταν τις εγκατεστησα πριν 2 χρόνια ειχα πάρει τιμή πακέτο μαζι με κεραμική και ppf μπροστα στο αμάξι οπότε δεν ξέρω ξεχωριστα τιμές. Εξαλου μετα απο 2 χρόνια όλα έχουν ακριβυνει και δεν θελω να σε παραπληροφορήσω.
καλύτερα να πάρεις τηλ καναν εγκαταστατη να ρωτησεις.
ΔΕΝ συγκαταλέγεται πάντως στις οικονομικές επιλογες αν αυτο σε ενδιαφέρει. Συγκαταλέγεται στις καλύτερες αν όχι η καλύτερη
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ - αντηλιακές μεμβράνες