-
@tony85 said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Σήμερα το απόγευμα παραλαμβάνω επιτέλους μετά από 15 μήνες αναμονής. Μπορεί κανείς να επισημάνει τα σημεία που πρέπει να τσεκαρω πριν παραλάβω?
-
Παραλαβη των κουπονιών για την επέκταση της εγγύησης του υβριδικού συστήματος.
-
Επιβεβαίωση των εγγυήσεων από το σχετικό αυτοκόλλητο στο book service.
3.Συνδεση του αυτοκινήτου στο MyT application.
- Έλεγχος αναγραφής ορθών ατομικών στοιχείων στην άδεια κυκλοφορίας.
5.Γενικός έλεγχος του αυτοκινήτου για τυχόν γρατζουνιές, βαθουλώματα, διχρωμίες κλπ.
6.Έλεγχος τοποθέτησης τυχόν δώρων-αξεσουάρ.
7.Αν δεν εχεις γενική εμπειρία απο αυτόματο, κρατάς το αριστερό πόδι κολλημένο στη βάση του καθίσματος και έφυγες!
Καλοτάξιδο με υγεία!
Αναμένουμε εντυπώσεις. -
-
Αν κάποιος ενδιαφέρεται έχει η Avis κάποια κομμάτια style bitone. Ήταν από παραγγελία εταιρειας που ακυρώθηκε λόγω των αυξήσεων.
Έπισης κάποιες style παίζει να υπάρχουν επίσης από ακυρώσεις σε αντιπροσωπειες. -
Ήταν να παραλάβω μέχρι τη Παρασκευή αλλά τελικά πάμε για τέλος της άλλης...και ξενέρωσα...αλλά μετά λέω...για σκέψου να περιμένεις 1 χρόνο...δε γαμιέται!!!
Πάντως πιστεύω θα πέσουν πολλές ακυρώσεις καθίστε να δείτε....σιγά μη περιμένουν 1 χρόνο όλοι... τουλάχιστον οι φρέσκοι στις παραγγελίες...
Υ.Γ όσον αφορά το συναγερμό...σήμερα πήρα τηλ τον εγκατάσταση μου που μου έβαλε τον pandora στο Mercedes να τον ρωτήσω για το Yaris cross να δηλώσω τον cobra που θα μου μου βάλουν και να βάλω pandora.και μου λέει πριν 1 ώρα με πήρε τηλ κάτοχος chrε τοποθετημένο cobra εργοστασιακό απ' τη παραλαβή...το βρήκε τακαρισμενο έξω απ' το σπίτι του!!!!του πήραν της ζάντες!!!και όταν πήγε στη Toyota να διαμαρτυρηθεί για το συναγερμό τον έστειλα να πάει να βάλει pandora και τον κατεύθυναν εκεί...γαμησεταααααα παιδιααααα -
@cptm said in Toyota Yaris Cross:
Ήταν να παραλάβω μέχρι τη Παρασκευή αλλά τελικά πάμε για τέλος της άλλης...και ξενέρωσα...αλλά μετά λέω...για σκέψου να περιμένεις 1 χρόνο...δε γαμιέται!!!
Πάντως πιστεύω θα πέσουν πολλές ακυρώσεις καθίστε να δείτε....σιγά μη περιμένουν 1 χρόνο όλοι... τουλάχιστον οι φρέσκοι στις παραγγελίες...
Υ.Γ όσον αφορά το συναγερμό...σήμερα πήρα τηλ τον εγκατάσταση μου που μου έβαλε τον pandora στο Mercedes να τον ρωτήσω για το Yaris cross να δηλώσω τον cobra που θα μου μου βάλουν και να βάλω pandora.και μου λέει πριν 1 ώρα με πήρε τηλ κάτοχος chrε τοποθετημένο cobra εργοστασιακό απ' τη παραλαβή...το βρήκε τακαρισμενο έξω απ' το σπίτι του!!!!του πήραν της ζάντες!!!και όταν πήγε στη Toyota να διαμαρτυρηθεί για το συναγερμό τον έστειλα να πάει να βάλει pandora και τον κατεύθυναν εκεί...γαμησεταααααα παιδιαααααΣτο Bronx μένετε;!
-
Ο φθηνότερος Pandora κάνει 300+120 τοποθέτηση.
Ο cobra 230 τελική.
Αν έχεις ασφάλεια και πάρκινγκ μειώνεται το ρίσκο.
Ο καθένας ανάλογα τη χρήση και που παρκάρει επιλέγει. -
@fanis75
Η εικόνα που παρουσιάζεις για το YC με εντυπωσιάζει, οι ταχύτητες ταξιδιού 130-150 (!!!) είναι πολύ υψηλές και απορώ που σε ικανοποίησαν οι ρεπριζ.
Οδήγησα το απλό Yaris, ουσιαστικά το Mazdoyaris, και μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν πήγα σε υψηλές ταχύτητες αλλά έως 90χλμ/ωρα ήταν εξαιρετικό. Δεν μπόρεσα να βγω σε ανοικτό δρομο, εκτιμώ όμως ότι θα πηγαίνει ακόμα καλύτερα σε επιταχύνσεις από το YC. Εντυπωσιαστηκα από αυτό που λες.. ότι το ΥC ήταν πιο αθόρυβο από την COROLLA κατά την επιτάχυνση.... . -
@christostsp said in Toyota Yaris Cross:
Εντυπωσιαστηκα από αυτό που λες.. ότι το ΥC ήταν πιο αθόρυβο από την COROLLA κατά την επιτάχυνση.... .
Σε συκγκεκριμένες συνθήκες, κυρίως με φουλ γκάζι και έχει να κάνει και με την χροιά του μοτέρ. Στην Κορόλα ο ήχος είναι πολύ χάλια στο Γιάρις είναι λιγότερο ενοχλητικός. Πάντως μαθαίνω ότι στην Κορόλα FL το έχουν βελτιώσει πολύ...αναμένω να την οδηγήσω σε καμια 10αρια μέρες.
-
@fanis75
Η εικόνα που παρουσιάζεις για το YC με εντυπωσιάζει, οι ταχύτητες ταξιδιού 130-150 (!!!) είναι πολύ υψηλές και απορώ που σε ικανοποίησαν οι ρεπριζ.
Οδήγησα το απλό Yaris, ουσιαστικά το Mazdoyaris, και μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν πήγα σε υψηλές ταχύτητες αλλά έως 90χλμ/ωρα ήταν εξαιρετικό. Δεν μπόρεσα να βγω σε ανοικτό δρομο, εκτιμώ όμως ότι θα πηγαίνει ακόμα καλύτερα σε επιταχύνσεις από το YC. Εντυπωσιαστηκα από αυτό που λες.. ότι το ΥC ήταν πιο αθόρυβο από την COROLLA κατά την επιτάχυνση.... .Το ηλεκτρομοτερ παρέχει καλη επιτάχυνση εν κινήσει αν το σανιδώσεις.
Το ξέρω από το προηγούμενο γιαρις που έχουμε που δεν μας εξέθεσε ποτε ακόμα και σε ταξίδια.Όσον αφορά το θόρυβο και αυτό λογικό γιατί έχει νεωτερης γενιάς υβριδικό απο την προ facelift κορολλα που έχει ο Φανης.
-
@ fanis75 Και εγώ.. είμαι ακόμα σε διλλημα Yaris ή Corolla... Βλέπω ότι τα υβριδικά είναι αρκετά λογική αγορά. Ιδωμεν.
Πάντως επειδή είδα την f/l Corolla δεν έχει ηχομονωτικο κάτω από το καπό. Η δική σου έχει; -
@iceman7 Το νέο Yaris μου φάνηκε πολύ στιβαρό όχημα, ειλικρινά σε σχέση με άλλα μικρά είναι πολύ ανταγωνιστικό σε όλους τους τομείς (τα πλαστικά δεν μετρούν για εμένα)
-
@ fanis75 Και εγώ.. είμαι ακόμα σε διλλημα Yaris ή Corolla... Βλέπω ότι τα υβριδικά είναι αρκετά λογική αγορά. Ιδωμεν.
Πάντως επειδή είδα την f/l Corolla δεν έχει ηχομονωτικο κάτω από το καπό. Η δική σου έχει;Σαφώς καλύτερο αυτοκίνητο η Κορόλα, δεν υπάρχει σύγκριση. Απλά και το YC είναι ανέλπιστα καλό και εντός μόδας suv και πιο μανιτζέβελο λόγω μεγέθους. Μαθαίνω ότι η FL Corolla είναι εξαιρετική και στον δρόμο (εννοώ το υβριδικό σύστημα), μου λένε ότι έχει σαφή αναβάθμιση από το δικό μου...αναμένω όταν την οδηγήσω.
Όχι δεν έχει ηχομόνωση στο καπό η δικιά μου...δεν κάνει και τίποτα. Ο περισσότερο θόρυβος είναι από τον καθρέπτη (δλδ τον διαχωριστικό μεταξύ κινητήρα και καμπίνας) εκεί θες ηχομόνωση και από τους θόλους.
@iceman7 Το νέο Yaris μου φάνηκε πολύ στιβαρό όχημα, ειλικρινά σε σχέση με άλλα μικρά είναι πολύ ανταγωνιστικό σε όλους τους τομείς (τα πλαστικά δεν μετρούν για εμένα)
Το πλαίσιο είναι πολύ στιβαρό, το νοιώθεις όταν το οδηγήσεις.
-
κανεις με γιαρι να ερθει στην επομενη βολτιτσα εκτος δρομου?
να δουμε την τετρακινηση?
ε?
κανεις? -
Το fiesta που είχα είχε μόνωση στο καπώ.
Κάποια στιγμή επιχείρησα να πλύνω μοτέρ και είχα τη φαεινή ιδέα να πλύνω και το μονωτικό.
Το αποτέλεσμα φοβερό, κράμασε ωσάν ουρανός από golf 5, μνί καλλιγραφία δηλαδή.
Το πέταξα σκουπίδια και δε κατάλαβα καμία διαφορά στον θόρυβο προς το χειρότερο.@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Όχι δεν έχει ηχομόνωση στο καπό η δικιά μου...δεν κάνει και τίποτα. Ο περισσότερο θόρυβος είναι από τον καθρέπτη (δλδ τον διαχωριστικό μεταξύ κινητήρα και καμπίνας) εκεί θες ηχομόνωση και από τους θόλους.
-
@fanis75 ευχαριστουμε για τις εντυπωσεις, με τι driving mode ησουν στο ταξιδι;
-
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
To αναφέρω, στο πήγαινε normal και στο γύρνα power.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
To αναφέρω, στο πήγαινε normal και στο γύρνα power.
Ευχαριστω (ατιμη πρεσβυωπία)
Γνωστος μου λεει οτι ενεργοποιει το power στις προσπερασεις στην εθνικη, θεωρεις υπαρχει λογος;
Ειναι τοσο εντονη η διαφορά στο ξεπεταγμα; -
Παραλάβαμε και εμείς (για την σύζυγο) το Yaris Cross.
Καλοταξιδο και καλά χιλιόμετρα ασφαλή!!!!!
(Έμεινα λίγο πίσω στο διάβασμα του εν λόγω topic)
Το χρώμα του πάει πολύ.... -
Γνωστος μου λεει οτι ενεργοποιει το power στις προσπερασεις στην εθνικη, θεωρεις υπαρχει λογος;
Ειναι τοσο εντονη η διαφορά στο ξεπεταγμα;Πρεσβυωπία εεε?? ....welcome to the club...χαχαχα!!
Δεν έχει μεγάλη διαφορά, ουσιαστικά έχει πιο άμεση απόκριση στο γκάζι, με λιγότερο πάτημα. Αν π.χ. στο normal το πατάς στα 2/3, στο power εχεις ίδιο αποτέλεσμα με 1/2 πάτημα...κάπως έτσι να το πω λίγο μπακαλίστικα. Δηλαδή εαν είσαι normal και θες να προσπεράσεις, αντί να αλλάζεις drive mode, απλά πάτα πιο πολύ το γκάζι.
-
Ειναι τοσο εντονη η διαφορά στο ξεπεταγμα;Πρεσβυωπία εεε?? ....welcome to the club...χαχαχα!!
Δεν έχει μεγάλη διαφορά, ουσιαστικά έχει πιο άμεση απόκριση στο γκάζι, με λιγότερο πάτημα. Αν π.χ. στο normal το πατάς στα 2/3, στο power εχεις ίδιο αποτέλεσμα με 1/2 πάτημα...κάπως έτσι να το πω λίγο μπακαλίστικα. Δηλαδή εαν είσαι normal και θες να προσπεράσεις, αντί να αλλάζεις drive mode, απλά πάτα πιο πολύ το γκάζι.
Στο PWR κατά την επιτάχυνση συνεισφέρει πιο πολύ ο ηλεκτροκινητήρας
Φαίνεται στο διάγραμμα ισχύος
μου έκανε εντύπωση γιαυτό και η αίσθηση οτι πας με μισό γκάζι δεν είναι τελικά μόνο αίσθηση υπάρχει λόγος και είναι ο ηλεκτροκινητήρας που εμπλέκεται για περισσότερη ώρα . -
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
κανεις με γιαρι να ερθει στην επομενη βολτιτσα εκτος δρομου?
να δουμε την τετρακινηση?
ε?
κανεις?Ψάχνεις yaris για να νιώθεις ασφαλής, ανε κολλήσεις να σε σύρει όξω ?
Toyota Yaris Cross