-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές τους. Καταλαβαίνω επίσης ότι είναι πανάκριβο για αυτά που προσφέρει και σαν αμάξι, αλλά εμένα μου κάνει γι αυτά που θέλω. Τώρα αν μου βγει έχει καλώς, αν πάλι όχι, να έχω υγεία και να προχωρήσω παρακάτω.
Αυτό που είπε ο φίλος με τα τριξίματα είναι ένα θέμα γιατί εγώ τώρα έχω ένα opel Astra k χιλιάρι που το έχω πάρει καινούργιο το 2017 και δεν κάνει μέσα ούτε κιχ. Αν υπάρχουν τέτοια θα είναι απλά ξενέρωμα. -
@nascar1 said in Ford Puma 2019:
@wantone said in Ford Puma 2019:
@cirus said in Ford Puma 2019:
@micz said in Ford Puma 2019:
Πράγματι παιδιά είναι ακριβό. Εμένα όμως επειδή μου αρέσει και με δελέασε η εγγύηση 8 χρόνων, όπως και το χαμηλό επιτόκιο, παρήγγειλα το st 170 με ηλιοροφή και μου βγήκε στα 42.268. Μου είπαν τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα το έχω. Για να δούμε, πρώτη φορά παίρνω Ford….
Καλορίζικο και καλοταξιδο .
Μιας και έχω το st και γω θα σου πω πάρα πολύ σύντομα τα εξής.
Θα το ευχαριστηθείς οδηγικά. Είναι πραγματικά εκπληκτικό πόσσα χαμόγελα θα σου χαρίσει. Είναι πολύ διασκεδαστικό. Θα σου αρέσει πάρα πολύ ο χώρος αποσκευών που είναι τεράστιος για το μέγεθος του.
Δεν μπορώ να σου πω δεν είναι πολύ ακριβο, είναι. Τώρα αν το αξίζει θα το δεις μόνος σου.
Στα αρνητικά να είσαι προετοιμασμένος για τριξιματα με τον καιρό, όλα τα ford το έχουν αυτό από παλια. Εγώ έκανα ηχομόνωση για να μην έχω. Τα λάστιχα περιμετρικά του αυτοκινήτου είναι άθλια σε ποιότητα. Μην κάνεις κάνα λάθος και ρίξεις από πολύ κοντά με πιεστικό όταν πλένεις. Μέσα ο χωρος για τους πίσω είναι μικρός. 2 άτομα μεσαίου ύψους θα κάτσουν μια χαρά , αλλά οι ψηλοι όχι και τόσο. Η ποιότητα μέσα είναι μια χαρά , όχι κάτι το σπουδαίο αλλά μια χαρά
To ST 1500 200 ιππους δεν υπαρχει πια?
42268 για 1000αρι Puma απλα ειναι τρελλα οταν στα ιδια χρηματα αγοραζεις Μ3 LR
Πες τα ρε άνθρωπε μου. Και παιρνεις αμαξάρα.. Όχι μπρίκι. Όχι ότι έχω κάτι με το πουμα αλλά έχει χαθεί το μέτρο και η λογική...
Ισχύει ότι στην αμαξαρα αυτή αν τρακάρεις μπορείς να πας μόνο σε 2 φανοποιεια αποκλειστικά της Tesla (πχ Αθήνα)και όχι αλλού?
Και ότι προπληρωνεις από την τσέπη σου το κόστος (ασχέτως αν φταίς η έχεις μικτή) και τα παίρνεις πίσω όταν τελειώσει η διαδικασία?
Προφανώς περιμένοντας και τα ανταλλακτικά??Καλόταξιδο το αυτοκίνητο να είναι και απροβληματιστο!!!
-
@paraskevas013 said in Ford Puma 2019:
Πράγματι παιδιά είναι ακριβό. Εμένα όμως επειδή μου αρέσει και με δελέασε η εγγύηση 8 χρόνων, όπως και το χαμηλό επιτόκιο, παρήγγειλα το st 170 με ηλιοροφή και μου βγήκε στα 42.268. Μου είπαν τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα το έχω. Για να δούμε, πρώτη φορά παίρνω Ford….
Καλορίζικο και καλοταξιδο .
Μιας και έχω το st και γω θα σου πω πάρα πολύ σύντομα τα εξής.
Θα το ευχαριστηθείς οδηγικά. Είναι πραγματικά εκπληκτικό πόσσα χαμόγελα θα σου χαρίσει. Είναι πολύ διασκεδαστικό. Θα σου αρέσει πάρα πολύ ο χώρος αποσκευών που είναι τεράστιος για το μέγεθος του.
Δεν μπορώ να σου πω δεν είναι πολύ ακριβο, είναι. Τώρα αν το αξίζει θα το δεις μόνος σου.
Στα αρνητικά να είσαι προετοιμασμένος για τριξιματα με τον καιρό, όλα τα ford το έχουν αυτό από παλια. Εγώ έκανα ηχομόνωση για να μην έχω. Τα λάστιχα περιμετρικά του αυτοκινήτου είναι άθλια σε ποιότητα. Μην κάνεις κάνα λάθος και ρίξεις από πολύ κοντά με πιεστικό όταν πλένεις. Μέσα ο χωρος για τους πίσω είναι μικρός. 2 άτομα μεσαίου ύψους θα κάτσουν μια χαρά , αλλά οι ψηλοι όχι και τόσο. Η ποιότητα μέσα είναι μια χαρά , όχι κάτι το σπουδαίο αλλά μια χαρά
Καλημέρα βασίλη,, μετά την ηχομόνωση, έφυγε το τρίξιμο στις πόρτες? εγώ παρατηρώ και κάπου πίσω από από την καμπίνα των επιβατών ενα τρεμόπαιγμα όταν βάζω μουσικούλα καλή με μπασάκι!!
Ναι έφυγαν τα τριξιματα όλα. Και ειδικά αυτό που λες που κάνει με τα ηχεία. Το έβαζα στο 7 που δεν είναι πολύ δυνατά και ετριζε. Τώρα το βάζω 15 και 20 και δεν τρίζει τίποτα. Άλλο αμάξι με την ηχομόνωση έγινε.
-
Και για όσους ενδιαφέρονται για το νέο puma να ξέρετε το εξής και να περιμένετε λιγο . Μόλις ξεστοκαρουν το παλιό , το καινούργιο puma θα πέσει 2500-3000ευρω κάτω αμέσως στις τιμές που έχει τώρα το προηγούμενο πριν το facelift .
-
@gtsartsal said in Ford Puma 2019:
Εντάξει δεν είναι και πρώτη φίρμα....
Αλλά όσοι γνωρίζουν από ηθοποιούς, μπορεί και να τον ξέρουν
Ο Σπύρος ή Σπυρίδων Μήλιος (1800-1880), γνωστός και ως Σπυρομήλιος, υπήρξε στρατιωτικός, αγωνιστής της Επανάστασης του 1821, πολιτικός, πληρεξούσιος, βουλευτής και πέντε φορές υπουργός Στρατιωτικών, διοικητής της σχολής Ευελπίδων.
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές τους. Καταλαβαίνω επίσης ότι είναι πανάκριβο για αυτά που προσφέρει και σαν αμάξι, αλλά εμένα μου κάνει γι αυτά που θέλω. Τώρα αν μου βγει έχει καλώς, αν πάλι όχι, να έχω υγεία και να προχωρήσω παρακάτω.
Αυτό που είπε ο φίλος με τα τριξίματα είναι ένα θέμα γιατί εγώ τώρα έχω ένα opel Astra k χιλιάρι που το έχω πάρει καινούργιο το 2017 και δεν κάνει μέσα ούτε κιχ. Αν υπάρχουν τέτοια θα είναι απλά ξενέρωμα.Κοίτα μην ακούς κανέναν . Μόνο εσύ ξέρεις πραγματικά. Και μένα ήταν το μοναδικό που μου έκανε κλικ σε όλα εκτός της τιμής όταν το αγόρασα και δεν το μετάνιωσα. Και δω τότε οι περισσότεροι μου έλεγαν ότι δεν είναι λογική επιλογή. Κάνε αυτό που γουσταρεις αν σαρεσει . Κακό αμάξι δεν είναι. Όμως στον τομέα των τριξιματων να είσαι προετοιμασμένος. Ford και τριξιματα με το πέρασμα των χρόνων πάνε μαζί. Είχαμε πολλά ford και ξέρω πολύ καλά τι λέω. Μόνο με ηχομόνωση θα απαλάχθεις και δεν ξέρω για πόσσα χρόνια. Μετά από σχεδόν 3 που το έχω και έκανα ηχομόνωση είναι πολύ καλά προς το παρόν.
-
Δεν θα υπάρξουν κιτ υπερ-κυβισμού, άραγε;
Βέβαια, η εγγύηση είναι ένα πρόβλημα. -
Ναι θα υπερκυβίσουν τον τρικύλινδρο από τα 999 κυβικά στα 1060 κυβικά και θα γίνει super.
-
Καλοτάξιδο και εύχομαι να το χαρείς με Υγεία!!
Είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο, το καλύτερο B SUV στον δρόμο, μακράν από τα υπόλοιπα.
ΥΓ: Σε τι χρώμα το πήρες....?
-
Καλοτάξιδο και εύχομαι να το χαρείς με Υγεία!!
Είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο, το καλύτερο B SUV στον δρόμο, μακράν από τα υπόλοιπα.
ΥΓ: Σε τι χρώμα το πήρες....?
Ευχαριστώ πολύ, το χρώμα είναι το Desert Island Blue.
-
ΜΠΡΑΒΟ!!! Χίλια μπράβο
-
@bassstarlet said in Ford Puma 2019:
Δεν θα υπάρξουν κιτ υπερ-κυβισμού, άραγε;
Βέβαια, η εγγύηση είναι ένα πρόβλημα.τι είναι Honda GLX παπί 50αρι να το κάνεις 72cc?
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
ΜΠΡΑΒΟ!!! Χίλια μπράβο
Ευχαριστώ και πάλι, είχα ένα δίλλημα μεταξύ κόκκινου και μπλε και τελικά υπερίσχυσε το μπλε…
-
@elteo said in Ford Puma 2019:
τι είναι Honda GLX παπί 50αρι να το κάνεις 72cc?
Αχαχαχα κλαιω .Που το θυμηθηκες .
-
Ευχαριστώ και πάλι, είχα ένα δίλλημα μεταξύ κόκκινου και μπλε και τελικά υπερίσχυσε το μπλε…
Είχες δίλλημα ανάμεσα στα 2 ωραιότερα (μακράν!!) χρώματα για το Puma!! οταν το κοίταζα, ήταν το μεγαλύτερο δίλλημα και τλεικά είχα καταλήξει στο κόκκινο (οριακά). Βέβαια το ST θα το έπαιρνα σε Mean Green....!!!
-
Είχες δίλλημα ανάμεσα στα 2 ωραιότερα (μακράν!!) χρώματα για το Puma!! οταν το κοίταζα, ήταν το μεγαλύτερο δίλλημα και τλεικά είχα καταλήξει στο κόκκινο (οριακά). Βέβαια το ST θα το έπαιρνα σε Mean Green....!!!
Και εγώ, αν υπήρχαν στο fl θα ήμουν μεταξύ του πράσινου και του Azura Blue, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές….
-
Μακράν το καλύτερο χρώμα είναι το azure blue. Μετά το fantastic red και το ruby red. Μετά το desert island blue
Και μετά τα άλλα.
Και το δικό μου μαύρο ωραίο είναι για 2 ώρες μετά το πλύσιμο αλλά μετά όχι
-
Και εγώ, αν υπήρχαν στο fl θα ήμουν μεταξύ του πράσινου και του Azura Blue, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές….
Τι εννοείς ??? Στο st μπορείς να διαλέξεις οποίο από αυτά θες
-
Μακράν το καλύτερο χρώμα είναι το azure blue. Μετά το fantastic red και το ruby red. Μετά το desert island blue
Και μετά τα άλλα.
Και το δικό μου μαύρο ωραίο είναι για 2 ώρες μετά το πλύσιμο αλλά μετά όχι
Το καλυτερο χρωμα εχουμε αστους να λενε.Και βρωμικο παλι ειναι το πιο ομορφο βρωμικο χρωμα
-
Έχετε δίκιο με την λογική που το βλέπετε, αλλά εγώ ήθελα χιλιάρι σχετικά γρήγορο με φουλ εξοπλισμό και αυτές τις διαστάσεις συν τα 8 χρόνια, μια που θα το οδηγώ εγώ και γυναίκα μου. Μην ξεχνάτε πως από εδώ και στο εξής όλα τα θερμικά και υβριδικά ακριβά έχουν γίνει. Ένα Άστρα κάνει στις ακριβές εκδόσεις 45000 και 50000 με εξοπλισμό, το Yaris 30.000 και 32000 και πάει λέγοντας…
43κ για Ford. Μάλιστα. Σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να το χαρείς.
Ford Puma 2019