-
@i-hasu said in TESLA FORUM:
Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο αλλά όσα Tesla συναντώ στον δρόμο κυρίως 3 και Υ πάνε μαμιώντας.
Μάλλον πάει με την περιοχή. Αγία Παρασκευή που βλέπω πάνε πολύ ήρεμα.
S και Χ δύσκολα συναντάς γενικά λόγω τιμής.
Πάντως 3αρια πλέον αρκετά βλέπω. -
@antonakis said in TESLA FORUM:
@i-hasu said in TESLA FORUM:
Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο αλλά όσα Tesla συναντώ στον δρόμο κυρίως 3 και Υ πάνε μαμιώντας.
Μάλλον πάει με την περιοχή. Αγία Παρασκευή που βλέπω πάνε πολύ ήρεμα.
S και Χ δύσκολα συναντάς γενικά λόγω τιμής.
Πάντως 3αρια πλέον αρκετά βλέπω.Κατευθύνομαι από Αγία Παρασκευη προς Ν. Φιλαδέλφεια. Αυτοί από Αγία Παρασκεύη πηγαίνουν.....Αυτός με το Υ έτσι που έφυγε είπα θα σκοτωθεί πιο κάτω.
S εχω πετύχει ένα και πήγαινε πολύ σιγά στα Βριλήσσια που μένω. Το είχε ηλικιωμένος. Από κοντά είναι τεράστιο πάντως.
-
Και εγώ συνήθως αργά τα βλέπω να πηγαίνουν, αλλά μιλάμε για Γλυφάδα και περίχωρα. Βουλιαγμένης 1-2 φορές έχω πετύχει αλλά δεν "άνοιξε" σε φανάρι.
-
Πάντως αν κάποιος κάνει 0-100 από στενό σε στενό, είναι λίγο επικίνδυνος.
-
@lap said in TESLA FORUM:
οτι πιο καινοτόμο υπάρχει
εξωσκελετός με ατσάλι απο τους πυραύλους της space-x
αλεξίσφαιρο όπως είναι στα 9mm , τζάμια ανθεκτικά στους βανδαλισμούς
τετραδιεύθυνση που θα μπορεί να το περιστρέψει επι τόπου σαν άρμα
μάλλον το πρώτο με τα digital φρενα της brembo
αεροδυναμική απο σενταν
και φυσικά θα κανει 5'' το 0-100 ...φορτωμένο
-
Βέβαια μοιάζει με κομμάτι κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας πάνω σε skateboard αλλά ας το παραβλέψουμε αυτό! Φαντάζομαι το 0-100 σε 5'' είναι τρομερά χρήσιμο σε τέτοιου τύπου αμάξωμα, ειδικά αν φορτώσεις τα ζα πισω!
Επίσης τα τζάμια είναι ανθεκτικά όντως ή σαν αυτά τότε που έγιναν ρεντίκολο στην παρουσίαση;🤭
Θα σου δώσω την τετραδιεύθυνση πάντως, αυτό όντως θα βοηθάει με μεγάλους όγκους.
-
-
@diego1960 said in TESLA FORUM:
Επίσης τα τζάμια είναι ανθεκτικά όντως ή σαν αυτά τότε που έγιναν ρεντίκολο στην παρουσίαση;🤭
Και που ξέρεις εσύ τι έγινε στην παρουσίαση του;
Τι κάνεις τα βράδια που κοιμούνται οι άλλοι; Βλέπεις παρουσιάσεις της Τέσλα;
-
Επειδή το cybertruck ανήκει στα μελλοντικά μοντέλα δεν θέλω να κάνω εικασίες αλλα είμαι σίγουρος οτι θα είναι κάτι πολύ επαναστατικό!
Πάμε τώρα σε κάτι κοσμογονικό για την βιομηχανική γραμμή παραγωγής
"Alien Dreadnought " factory
Youtube Videoη γραμμή παραγωγής του Henry Ford ελάχιστα εχει αλλάξει απο το 1913
καιρός ήταν ... -
Βέβαια μοιάζει με κομμάτι κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας πάνω σε skateboard αλλά ας το παραβλέψουμε αυτό! Φαντάζομαι το 0-100 σε 5'' είναι τρομερά χρήσιμο σε τέτοιου τύπου αμάξωμα, ειδικά αν φορτώσεις τα ζα πισω!
Θα σου δώσω την τετραδιεύθυνση πάντως, αυτό όντως θα βοηθάει με μεγάλους όγκους.
Μόλις έφαγα σε σαλαταρα! Μακάρι να είναι τόσο νόστιμο...
Εκείνη η φάση ήταν από τα μεγαλύτερα fail στην ιστορία του 21ου αιώνα ή όχι;!
-
Ηταν σίγουρα από τις πιο αστείες και ο ίδιος ο Musk το βοήθησε με το "oh my fuckin' God" που είπε σιγά! Η φάση είναι οτι έριξαν 2 canonballs σε περίπτωση που το πρώτο σπάσιμο ήταν τυχαίο!
Απλά φαντάσου κράξιμο στα σόσιαλ αν μια εταιρεία τυχαία με κακό όνομα στην πιάτσα....γκουχ γκουχ VW, είχε πατήσει τέτοια μπανανόφλουδα! Την επόμενη μέρα η μετοχή της θα έκανε μόνο για ταπετσαρία σε διαμέρισμα του '80.
ΥΓ: Αγαπώ κεφαλογραβιέρα αλλά πλέον δεν τη σηκώνω, έβγαλα δυσανεξία στα 25!
-
@dublin said in TESLA FORUM:
καλά λεει ο lap στο τέλος θα μου βγείτε και συν- μέτοχοι , κάθε βράδυ βιντεάκια για tesla
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
καλά λεει ο lap στο τέλος θα μου βγείτε και συν- μέτοχοι , κάθε βράδυ βιντεάκια για tesla
Δεν βλέπω τι λέει ο άνθρωπος. Τον έχω κάνει ban και έχει ησυχάσει το μυαλό μου, χωρίς παρεξήγηση lap-ακο!
Όπως και να έχει οι κινήσεις του Ηλωνα σηκώνουν συζήτησης..
-
Καμία παρεξήγηση, ξέρω ότι με διαβάζεις
-
Όπως και να έχει οι κινήσεις του Ηλωνα σηκώνουν συζήτησης..
δες το προηγούμενο βίντεο -πριν μερικά άσχετα όπως πάντα- αυτός ο παππούς ξέρει ,δούλευε σε εργοστάσια απο το ΄70 είναι τόσο πρωτοποριακό το στήσιμο της γραμμής παραγωγής που η morgan stanley λεει οτι οι παραδοσιακοί κατασκευαστές είναι τελειωμένοι
-
Ηταν σίγουρα από τις πιο αστείες και ο ίδιος ο Musk το βοήθησε με το "oh my fuckin' God" που είπε σιγά! Η φάση είναι οτι έριξαν 2 canonballs σε περίπτωση που το πρώτο σπάσιμο ήταν τυχαίο!
Απλά φαντάσου κράξιμο στα σόσιαλ αν μια εταιρεία τυχαία με κακό όνομα στην πιάτσα....γκουχ γκουχ VW, είχε πατήσει τέτοια μπανανόφλουδα! Την επόμενη μέρα η μετοχή της θα έκανε μόνο για ταπετσαρία σε διαμέρισμα του '80.
ΥΓ: Αγαπώ κεφαλογραβιέρα αλλά πλέον δεν τη σηκώνω, έβγαλα δυσανεξία στα 25!
O Μασκ είναι αρκετά ευφυής άνθρωπος, δε θα αμφέβαλα αν το είχε προσχεδιασμένο γιατί πολύ απλά είναι γέννημα θρέμμα του bad news are good news.
Εγώ πχ είδα την παρουσίαση του Cybertruck γιατί παντού αναπαραγόταν αυτό το fail, φαντάζομαι δεν θα ήταν άλλοι 5-10 μαζί με εμένα αλλά κάτι εκατοντάδες χιλιάδες.
Ακόμα και να ήταν fail είναι τόσο ικανός που το τρίπλαρε πανέξυπνα. Μιλάμε για τον άνθρωπο που καταφέρνει και κοροϊδεύει όλη την υφήλιο. Πέρασε την ηλεκτροκίνηση ως μόδα, τα κοστολογούσε πανάκριβα, πέταξε το τυράκι και τους έκανε όλους να στραφούνε προς τα εκεί και τώρα μειώνει στο ελάχιστο τις τιμές ωστέ να μη μπορούν να τον ανταγωνιστούν. Μιλάμε ότι κοροϊδεύει επιχειρήσεις κολοσσούς, εγώ του βγάζω το καπέλο γι αυτό. -
Το Cybertruck πάντως είναι σοκαριστικά άσχημο. Είναι σα να μας δουλεύει ο Elon, λέγοντας: " πόσο άσχημο μπορώ να κάνω ένα αυτοκίνητο και παρόλ' αυτά να το αγοράσουν κάποιοι;"
-
Κουκλάκι είναι!
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
οτι πιο καινοτόμο υπάρχει
εξωσκελετός με ατσάλι απο τους πυραύλους της space-x
αλεξίσφαιρο όπως είναι στα 9mm , τζάμια ανθεκτικά στους βανδαλισμούς
τετραδιεύθυνση που θα μπορεί να το περιστρέψει επι τόπου σαν άρμα
μάλλον το πρώτο με τα digital φρενα της brembo
αεροδυναμική απο σενταν
και φυσικά θα κανει 5'' το 0-100 ...φορτωμένο
Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει (ειδικά αυτό με τα παράθυρα), αλλά σου αρέσει να προβοκάρεις, αγαπητέ μου φίλε...
-
Ο ήλον ξέρει να προκαλεί, και αρέσκεται σε αυτό. Αναγκάζομαι να του βγάλω το καπέλο. Πάντα έλεγα ότι η τέζλα είναι υπετιμημένη, ακόμη και ότι θα φουντάρει και θα κλείσει, κλωτσώντας την ευκαιρία να αγοράσω μετοχές της και να έχω μια καλή σερμαγιά αυτή τη στιγμή. Αλλά, απ' ότι φαίνεται, συνεχίζει να σέρνει το χορό.
TESLA FORUM