-
@monman2 said in TESLA FORUM:
@dublin
Σου απαντάει η Tesla με νεα μείωση τιμών 7%
https://www.teslarati.com/tesla-discount-inventory-vehicles-europe/να συνεδριάσει η ΕΕ τώρα !
μα τι κάνουν ;
σκέφτονται να δώσουν παράταση στα θερμικάΈτσι όπως τα πάνε θα πάρω και εγώ στο τέλος. Απλά μπορείς να ξεκινάς τα πρώτα σου ποσταρισματα λιγότερο προσβλητικά και προβοκατορικα. Με τον άλλον τρόπο δεν μπαίνω καν στον κόπο να ασχοληθώ. Αν κλιμακώσει, φορτώνεις, αλλά όταν γράφεις το πρώτο ποστ μόνος σου Κυριακή πρωί, σε φάση "θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε", είναι λίγο αντι-διαλεκτικο.
(Η λέξη διαλεκτική προέρχεται από την ελληνική λέξη διαλέγομαι, που σημαίνει διεξάγω συζήτηση. Στην αρχαιότητα με τη διαλεκτική εννοούσαν την τέχνη να φτάνει κανείς στην αλήθεια μέσω της σύγκρουσης αντιθέτων απόψεων, όπως στο σύνολο σχεδόν των Πλατωνικών έργων.)
-
@dublin said in TESLA FORUM:
@dublin
Σου απαντάει η Tesla με νεα μείωση τιμών 7%
https://www.teslarati.com/tesla-discount-inventory-vehicles-europe/να συνεδριάσει η ΕΕ τώρα !
μα τι κάνουν ;
σκέφτονται να δώσουν παράταση στα θερμικάΈτσι όπως τα πάνε θα πάρω και εγώ στο τέλος. Απλά μπορείς να ξεκινάς τα πρώτα σου ποσταρισματα λιγότερο προσβλητικά και προβοκατορικα. Με τον άλλον τρόπο δεν μπαίνω καν στον κόπο να ασχοληθώ. Αν κλιμακώσει, φορτώνεις, αλλά όταν γράφεις το πρώτο ποστ μόνος σου Κυριακή πρωί, σε φάση "θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε", είναι λίγο αντι-διαλεκτικο.
(Η λέξη διαλεκτική προέρχεται από την ελληνική λέξη διαλέγομαι, που σημαίνει διεξάγω συζήτηση. Στην αρχαιότητα με τη διαλεκτική εννοούσαν την τέχνη να φτάνει κανείς στην αλήθεια μέσω της σύγκρουσης αντιθέτων απόψεων, όπως στο σύνολο σχεδόν των Πλατωνικών έργων.)
Είναι το αποτέλεσμα της τρικυμίας (όπου αυτή συμβαίνει).
Ενας αχταρμάς μηχανολογικών λύσεων, πολιτικών αποφάσεων, προσωπικών και οπαδικών πεποιθήσεων, οικονομικών δυνατοτήτων, ευσεβών πόθων, μόδας, πίστης.
Αίφνης τσατιζόμαστε, επειδή η καλή μας η Ε.Ε., δεν απαγορεύει στους άλλους, "τους άχρηστους" κατά τα λοιπά, να συνυπάρχουν με εμάς.
Οχι ότι χρειαζόμαστε πολιτική υποστήριξη για να υπάρχουμε... -
Με την παράταση που ζητάνε θα πληρώνεται 40.000 για χιλιάρι και ΔΕΝ θα είναι το puma με τα 170
Δυστυχώς απο την παραγωγή στην ανακύκλωση θα πηγαίνουν τα θερμικά ...
και την κοντόφθαλμη πολιτική των ηγετών θα την πληρώσει η ΕΕ με ανεργία και κουπόνια -
Μπαινω καμια φορα στην ελληνικη ομαδα της Tesla στο FB και καθε φορα πεφτω σε post "Απειθαρχων" ..
Μετα απο λιγες ωρες επεμβαινουν τα Σωματα Ασφαλειας και επιβαλουν την ταξη βεβαια...
Σβηνουν, σκουπιζουν ,καθαριζουν και τον Απειθαρχο Αντιφρονουντα με συνοπτικες διαδικασιες τον στελνουν διακοπες στη Γυαρο....
-
Εκεί που λέει ότι τον πιάνει πονοκέφαλος κατάλαβα ότι δεν έχει οδηγήσει γρήγορα αυτοκίνητα γιατί είχα σε RS3
-
@anergos13 said in TESLA FORUM:
Μπαινω καμια φορα στην ελληνικη ομαδα της Tesla στο FB και καθε φορα πεφτω σε post "Απειθαρχων" ..
Μετα απο λιγες ωρες επεμβαινουν τα Σωματα Ασφαλειας και επιβαλουν την ταξη βεβαια...
Σβηνουν, σκουπιζουν ,καθαριζουν και τον Απειθαρχο Αντιφρονουντα με συνοπτικες διαδικασιες τον στελνουν διακοπες στη Γυαρο....
Να πω την αλήθεια,δεν κατάλαβα και πολλά από το ποστ.
Γράφει ότι δεν του δίνει την αίσθηση του στιβαρού αυτοκινήτου, αλλά δεν δικαιολογεί που ενοχλήθηκε.
Κουνάει;
Βυθίζεται η ανάρτηση και δεν ακολουθεί;
Έχει ελαφρύ - αργό τιμόνι;
Έχει κακό ζύγισμα;
Είναι το πλαίσιο χαλβάς;
Μόνο για την θέση οδήγησης εξέφρασε καθαρή άποψη ότι δεν του αρέσει και απ'ότι κατάλαβα μάλλον τον "τρομάζει" η αδιάκοπη παροχή ισχύος. -
Κακώς τα σβήνουν τέτοια ποστ, γιατί είναι μνημεία ηλιθιότητας. Σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί κάποιος να εντοπίσει ως ελαττώματα σε ένα Tesla, αλλά ότι δεν έχει καλή οδική συμπεριφορά, πάτημα και φρένα, σίγουρα όχι! Εγώ όταν οδήγησα το Model 3 LR φίλου μου, εντυπωσιάστηκα από αυτά.
-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Γράφει ότι δεν του δίνει την αίσθηση του στιβαρού αυτοκινήτου, αλλά δεν δικαιολογεί που ενοχλήθηκε.
Κουνάει;
Έχει κακό ζύγισμα;
Είναι το πλαίσιο χαλβάς;
Μόνο για την θέση οδήγησης εξέφρασε καθαρή άποψη ότι δεν του αρέσει και απ'ότι κατάλαβα μάλλον τον "τρομάζει" η αδιάκοπη παροχή ισχύος.ειχε δωσει καποιες απαντησεις (το post ειχε περιπου 100 σχολια) αλλα το εφαγε η μαρμαγκα....
δυο βασικα στοιχεια που ανεφεραν οι περισσοτεροι (και καποιοι κατοχοι)...
οτι στο LR πχ τα 400 αλογα δεν υποστηριζονται αναλογα απο αναρτηση και φρενα (αρκετα παραπονα)
ολοι τον παρεπεμπαν στο Performance αν θελει Ολο το πακετο.... -
Κουνάει;
Έχει κακό ζύγισμα;
Είναι το πλαίσιο χαλβάς;
Μόνο για την θέση οδήγησης εξέφρασε καθαρή άποψη ότι δεν του αρέσει και απ'ότι κατάλαβα μάλλον τον "τρομάζει" η αδιάκοπη παροχή ισχύος.ειχε δωσει καποιες απαντησεις (το post ειχε περιπου 100 σχολια) αλλα το εφαγε η μαρμαγκα....
οτι στο LR πχ τα 400 αλογα δεν υποστηριζονται αναλογα απο αναρτηση και φρενα (αρκετα παραπονα)
ολοι τον παρεπεμπαν στο Performance για εχει Ολο το πακετο....Αν τους θίξεις την ιερή αγελάδα πέφτουν να σε φάνε. Αυτό συμβαίνει γενικά με όλα τα ηλεκτρικά, απλά με τα tesla είναι πιο έντονο. Διαβάζω κάτι περιπτώσεις και οι απαντησεις-λυσεις είναι μνημειώδεις.
-
@racefun1971 said in TESLA FORUM:
Κουνάει;
Έχει κακό ζύγισμα;
Είναι το πλαίσιο χαλβάς;
ολοι τον παρεπεμπαν στο Performance για εχει Ολο το πακετο....Αν τους θίξεις την ιερή αγελάδα πέφτουν να σε φάνε. Αυτό συμβαίνει γενικά με όλα τα ηλεκτρικά, απλά με τα tesla είναι πιο έντονο. Διαβάζω κάτι περιπτώσεις και οι απαντησεις-λυσεις είναι μνημειώδεις.
μονο στην Αμερικανικη ομαδα τα γραφουν ολα χωρις περιστροφες ....
-
Υπάρχουν ανάμεσα μας γιαυτό και δεν νοείται mercedes χωρίς AMG πακέτο , το πιο άνετο και ταξιδιάρικο αυτοκίνητο του κόσμου το κατάντησαν μηχανή λιθοτριψίας ,να κοπανάει σαν honda vtec με koni κίτρινα σφιγμένα τέρμα.
Ενα LR είναι ενας άνετος πύραυλος που κλείνει σε dt τα κενά στην κίνηση
αν κάποιος το θέλει για πίστα ουτε το perfomance δεν φτάνει
αλλα απο την άλλη υπάρχουν αρκετά κανάλια στο youtube που δείχνουν τι βελτιωτικά προϊόντα υπάρχουν ...ενα ας πούμε απο την Unplugged Performance που ετοιμάζει αυτοκίνητα για την ανάβαση στο pike's peak
Youtube Video -
Υπάρχουν ανάμεσα μας γιαυτό και δεν νοείται mercedes χωρίς AMG πακέτο , το πιο άνετο και ταξιδιάρικο αυτοκίνητο του κόσμου το κατάντησαν μηχανή λιθοτριψίας ,να κοπανάει σαν honda vtec με koni κίτρινα σφιγμένα τέρμα.
Ενα LR είναι ενας άνετος πύραυλος που κλείνει σε dt τα κενά στην κίνηση
αν κάποιος το θέλει για πίστα ουτε το perfomance δεν φτάνει
αλλα απο την άλλη υπάρχουν αρκετά κανάλια στο youtube που δείχνουν τι βελτιωτικά προϊόντα υπάρχουν ...ενα ας πούμε απο την Unplugged Performance που ετοιμάζει αυτοκίνητα για την ανάβαση στο pike's peak
Youtube VideoΤο θεμα που αναφερουν ειναι οτι στον κοσμο των Θερμικων που γνωριζουμε αυτοκινητο 400+ αλογων ειναι στημενο οπως πρεπει για να αξιοποιησει πληρως την δυναμη....
Εδω υπαρχουν τα 400 αλογα αλλα πασχει σε πολλα σημεια (αρκετοι κατοχοι το αναγνωριζουν - ειδικα στην Αμερικανικη ομαδα)
-
Πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί -όπως εγω- που θα ήθελα ενα LR όπως ακριβώς είναι μαλακό άνετο και με 18άρες ... αλλα ξέχασα όσα εχουν
400367 άλογα πρέπει να είναι "τραπέζια"Απο την άλλη δεν νομίζω να υπάρχει θερμικό που να βάζει τα άλογα καλλίτερα στο δρόμο απο τα ηλεκτρικά μοτερ με τον ακριβή έλεγχο που εχουν απο τους μικροεπεξεργαστές του αυτοκινήτου.
-
@anergos13 said in [TESLA FORUM]
Το θεμα που αναφερουν ειναι οτι στον κοσμο των Θερμικων που γνωριζουμε αυτοκινητο 400+ αλογων ειναι στημενο οπως πρεπει για να αξιοπησει πληρως την δυναμη....
Εδω υπαρχουν τα 400 αλογα αλλα πασχει σε πολλα σημεια (αρκετοι κατοχοι το αναγνωριζουν - ειδικα στην Αμερικανικη ομαδα)
Ακριβώς αυτό! Ναι μεν 4.4 στα 0-100 ναι μεν μονίμως ροπή αλλά....dragster.
Την αίσθηση του πονοκεφάλου την είχα κι εγώ ενώ δε την είχα στην F430, ειδικά σαν συνοδηγός θα έπρεπε να ήταν εξίσου αισθητός. Θα μου πεις είναι κάτι που ίσως συνηθίζεται απλά επειδή αναφέρθηκε το θυμήθηκα κι εγώ.
Περί στριψίματος όπως είχα αναφέρει παλαιότερα το Υ τουλάχιστον έστριβε αλλά σε σχετικά χαμηλές ταχύτητες, παράπάνω δεν υπήρχε η δυνατότητα να δοκιμαστεί. Το πλαίσιο δεν έδινε αίσθηση στιβαρότητας λόγω των τριγμών κατά τ άλλα δεν ένιωθες ότι στρεβλώνει. Σαν άνεση ήταν σκληρό γι αυτό άλλωστε και δεν έπαιρνε κλίσεις. Δε μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν κατά πολύ μαλακότερο από την F430 (μόνο αυτήν έχω σα σύγκριση παραπλήσιας ιπποδύναμης).
Τώρα πόσο διαφορετικό είναι το 3 από το Υ δεν ξέρω αλλά υποτίθεται ότι το 3 θα έπρεπε να είναι πιο πλαδαρό όντας στην κατηγορία των ψετοSUV.
Γενικά σε κάποια βλέπω ότι συμφωνώ με τον τύπο παραπάνω αλλά σε κάποια δεν ξέρω τι διαφορετικό περίμενε. Βέβαια σαν κάτοχος μάλλον είδε πολλά περισσότερα με τη χρήση. -
Γενικότερα ο κόσμος πιστεύει όταν βλέπει ένα suv πως θα είναι άνετο και με μαλακές αναρτήσεις. Το αντίθετο συμβαίνει. Τα suv έχουν σκληρότερο σετ απ' από τα χαμηλότερα ξαδέλφακια τους.
-
Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο αλλά όσα Tesla συναντώ στον δρόμο κυρίως 3 και Υ πάνε μαμιώντας. Ειδικά εκείνος με το Υ στην Νέα Ιωνία που έφυγε από το φανάρι λες και έκανε dragster και χάθηκε στις αρκετά κλειστές στροφές τον σταύρωσα να μην πάθει ατύχημα!!! Τι τους έχει πιάσει? Αισθημα ανωτερότητας κοιτάξτε το νέο μου παιχνίδι?
-
@lap said in TESLA FORUM:
Γενικότερα ο κόσμος πιστεύει όταν βλέπει ένα suv πως θα είναι άνετο και με μαλακές αναρτήσεις. Το αντίθετο συμβαίνει.
Κάτι που φυσικά θα έπρεπε να ισχύει αλλά θέλει λεφτά. Οπότε δίνουν ύψος αλλά σκληραίνουν μια απλή ανάρτηση για να μη τουμπάρουν
@i-hasu said in TESLA FORUM:
Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο αλλά όσα Tesla συναντώ στον δρόμο κυρίως 3 και Υ πάνε μαμιώντας. Ειδικά εκείνος με το Υ στην Νέα Ιωνία που έφυγε από το φανάρι λες και έκανε dragster και χάθηκε στις αρκετά κλειστές στροφές τον σταύρωσα να μην πάθει ατύχημα!!! Τι τους έχει πιάσει? Αισθημα ανωτερότητας κοιτάξτε το νέο μου παιχνίδι?
Εγώ το ακριβώς αντίθετο, τους βλέπω να πηγαίνουν πάντα αργά.
Κι εγώ μαμιώντας θα το πήγαινα, δεν είναι το κοιτάξτε τι έχω είναι το ότι μπορεί να το κάνει καλά και με χαμηλό (ακόμα) κόστος. -
-
Έχω προσπεράσει αμέτρητα Τέσλα με το ντάστερ, όσα πετυχαίνω σαν την κότα πάνε.
-
Πω πω τι πονόματος είναι αυτός; Το 5χρονο που το σχεδιάσε πρέπει να πληρώθηκε με ένα σακουλάκι Haribo
TESLA FORUM