-
Δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο Pick up ούτε το φανταζόμουν. Θεωρούσα ότι το Raptor είναι, τουλάχιστον για την ελληνική αγορά, "λα κρεμ ντε λα κρεμ, που λένε και στη Γαλλία.
Σήμερα όμως είδα το αντίπαλο δέος.
Toyota Tundra 5.7 με ελληνικότατες πινακίδες
Παιδιά, μου έφυγε το κλαπέτο. Μόνο ο θόρυβος ήταν απίστευτος!!!
Απίστευτο εργαλείο!!!! -
@megane98hp said in Carspotting [#7]:
Δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο Pick up ούτε το φανταζόμουν. Θεωρούσα ότι το Raptor είναι, τουλάχιστον για την ελληνική αγορά, "λα κρεμ ντε λα κρεμ, που λένε και στη Γαλλία.
Απίστευτο εργαλείο!!!!Είναι για τις ΗΠΑ αυτά. Υπάρχει και το Tacoma.
-
@i-hasu said in Carspotting [#7]:
@megane98hp said in Carspotting [#7]:
Απίστευτο εργαλείο!!!!Είναι για τις ΗΠΑ αυτά. Υπάρχει και το Tacoma.
Και πως το έφερε στην Ελλάδα και μάλιστα καινούργιο, το παλικάρι?
-
Παραεισαγωγη προφανώς.
-
Είδα χτες το Μπουζ της φόλκς . Ωραίο ήταν. 70000+ λέει...
-
Για χιπιζ εισοδηματίες.
-
-
@criuser said in Carspotting [#7]:
Είδα χτες το Μπουζ της φόλκς . Ωραίο ήταν. 70000+ λέει...
Τα τελευταία καινούρια 9θεσια transporter το 2020 2.0 diesel 29.000 γιουρα. Το 2020 λόγω Covid έδινε γνωστός μου από Μύκονο vito 1,6 9θεσιο με 16.000 χλμ 29.000 Γιούρα με δέρματα μέσα και πολλά extra. Τώρα ας φάνε την 70.000αρα στο κεφάλι.
-
Σήμερα το πρωί στην Νέα Χαλκηδόνα στην διασταύρωση Περικλέους και Κώστα Βάρναλη 8:00-8:10 ενα μπορντό Nissan Qashqai.
@panormus772 εσύ ήσουν;;; -
@nickthetrib said in Carspotting [#7]:
Σήμερα το πρωί στην Νέα Χαλκηδόνα στην διασταύρωση Περικλέους και Κώστα Βάρναλη 8:00-8:10 ενα μπορντό Nissan Qashqai.
@panormus772 εσύ ήσουν;;;Not.
Έχω 5 μέρες να κινηθώ... -
Μεσημεράκι ηλιόλουστου Σαββάτου και μπλέκοντας στην μικρή κίνηση στο φλοίσβο πηγαίνοντας για δουλειά κάθομαι πίσω από ένα typeR για να τον #Paiksw λίγο χαζεύοντας την τριπλή μπούκα του και την αεροτομή φλαπ από μπόινγκ ακούγοντας το ωραίο γουργουρητό από το μοτέρ και ξαφνικά νιώθω ένα ουρλιαχτό να και ένα μπάσο ήχο να μου σκάει στο σβέρκο...πάει λέω μέσα , παθαίνω έμφραγμα , αλλά όχι ήταν μια κατάμαυρη καλλονή .
.
Τώρα πιά φεράρι είναι δεν ξέρω .... αλλά δεν κυκλοφορούν και πολλές , δεν ξέρω αν βγήκαν και καλές δλδ.
-
@yem said in Carspotting [#7]:
Μεσημεράκι ηλιόλουστου Σαββάτου
και ξαφνικά νιώθω ένα ουρλιαχτό να και ένα μπάσο ήχο να μου σκάει στο σβέρκο...πάει λέω μέσα , παθαίνω έμφραγμα , αλλά όχι ήταν μια κατάμαυρη καλλονή .Πρόσεξε καλά τι και πως το γράφεις.🫢
Εχουμε και μυγιάγγιχτους, φιλάσθενους με υπερακουσία στο κύκλο. -
@manast said in Carspotting [#7]:
υπερακουσία στο κύκλο
Και μιας που το λες , σκεφτόμουν πόσο τυχερός νιώθω που έχω ακούσει αυτά τα μοτέρ απο κοντά και απο μέσα, ένας ήχος εξωτικός / ονειρεμένος ενώ παραδίπλα ήταν ένα Tesla που ίσως να έριχνε - ή στο μέλλον θα ρίχνει - κολόνες στην Ferrari αλλά καθότανε εκεί νερόβραστο και άχρωμο με την 24" τηλεόραση του μέσα και το αποστειρωμένο εσωτερικό/εξωτερικό του .
Ξέρω τι θα πούνε οι lovers των EV οκ και εγώ δεν είμαι Hater αλλά ούτε και petrollhead ,απλά αυτή είναι η αλήθεια .
EDIT: Ευτυχώς που είχα φουλάρει και μηδενίσει το τριπ και είδα μ/ο 5,9 λ-lpg απο την κατηφόρα του Kιφησσού
και τους κοίταγα όλους αφ ̓ υψηλού ή μάλλον χαμηλού -
-
εντυπωσιακή και τεράστια
-
-
Ακούω πριν χρόνια, στη ΕΚΟ που (δυστυχώς) έχω απέναντι, έναν ήχο σαν από ντάτσουν με τρύπια εξάτμιση.
Λεω «κανάς γύφτος θα έχει πάει να βάλει βενζίνη..»
Ανοίγω την μπαλκονόπορτα, και βλέπω ένα φεράρι να κάνει μανούβρες! -
Mitsubishi Pajero
Μπαρουτοκαπνισμενο απο Ουκρανια. -
Όταν έχεις Kia εικοσαετίας αλλά φαντασιώνεσαι Volvάρα...
-
Carspotting [#7]