-
-
@nmsm2 said in Peugeot 3008 2016:
διότι τα λεφτά μαζεύονται με κόπο και χρόνο
Δεν πούλησες κανένα χωράφι;
-
Έχω βάλει αβοκάντο που είναι και της μόδας..
-
Πούλα το να πάρεις premium peugeot.
-
Θα αγοράσω αγρότη premium, δηλαδή peugeot, όταν βγάλει, διότι ακόμη δεν διαθέτει
-
Πριν επιλέξω αυτοκίνητο έκανα test drive σε tucson, compass, sportage, qq, αλλά ναι στη peugeot ούτε καν μπήκα διότι είχα θέσει minimum τεχνικών προδιαγραφών για αγορά, λεφτά για διαστημική τιμή plug in δεν είχα οπότε έπρεπε να δώσω έμφαση σε κινητήρα (κοιτούσα αποκλειστικά πλήρως υβριδικό οπότε βγήκε εκτός το qq, το epower είναι εκτός budget), ανάρτηση, και για τον λόγο αυτό δοκίμασα τις ανω εταιρείες και όχι peugeot. Αν ήταν να δώσω 35.000 για peugeot με ημιάκαμπτο και κινητήρα 1.2, θα είμαι ειλικρινής, προτιμώ πεζός, διότι τα λεφτά μαζεύονται με κόπο και χρόνο.. αν ήταν leasing ή εταιρικό θα ήμουν οκ.
Και πολύ καλά έκανες ότι έκανες. Και εγώ δεν έπαιρνα VW με τίποτα αλλά πήγα και τα είδα και έκανε και κάποια test drive, αλλά σε καταλαβαίνω τι εννοείς. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα τις δυνατότητες, το θυμικο, τις απαιτήσεις και τα θέλω και πιστεύω του. Είναι φαινομενικά εύκολη, αλλά ταυτόχρονα και πολύπλοκη απόφαση.
Απλά μην απαξιώνουμε τους άλλους είναι το point μου, γιατί ούτε ξέρουμε τις προσωπικότητές τους, ούτε τις συνθήκες επιλογής, ούτε τις ανάγκες των άλλων.
Holy Grail δεν υπάρχει..
-
28 χηνόπουλα για 3008 ακούγεται καλό νούμερο τη σήμερον.
-
Eπιτέλους κατάλαβε η peugeοt ότι αμάξι με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του 3008 που προανέφερα και τιμή 33.000 ευρώ μόνο leasing παίζει άντε και καμιά θεία άνω των 60 γαλλοτραφείσα θα το αγόραζε με τόσο δύσκολο ανταγωνισμό. Όποιος πήρε πήρε. Οπότε τα 27χ. είναι η τιμή που του αναλογεί τεχνολογικά. Καλό το piano και η γαρνιτούρα αλλά δυστυχώς υπάρχει και η εξέλιξη στους κινητήρες. Για να είμαι δίκαιος έβγαλε και mild hybrid (φορτιστή κινητού τηλεφώνου το λέω εγώ)για να τσεπώσει τεχνολογική υπεραξία και να ανταγωνισθεί τις λοιπές εταιρείες (toyota, honda ούτε για πλάκα στο υβριδικό σύστημα, kia, hyundai, mazda μπορεί στα mild hybrid). Eαν με το περιτύλιγμα δεν δώσει έμφαση και στον κινητήρα και τεχνικά θέματα (αναρτήσεις κλπ) το μοναδικό κοινό της θα είναι αγοραστές που ψωνίζουν αυτοκίνητο με το μάτι...
Με τέτοια επιχειρήματα και ύφος, δυστυχώς δεν μπορείς να πείσεις και πολλούς.
-
Το υβριδικό σύστημα της peugeot ( στα χαρτιά, και το τονίζω, αυτό το στα χαρτιά ) είναι καλύτερο από τη λύση της toyota. Η εταιρία λοιπόν προσφέρει κινητήρες υβριδικούς ( γιατί μάλλον ξεχνάτε ότι τα μπριζάτα , είναι ΚΑΙ υβριδικά ) , από 180 άλογα εώς 300 με τετρακίνηση. Αυτή η λύση της εταιρίας έχει ( στα χαρτιά , επαναλαμβάνω) , μικρότερους ρύπους (κατά πολύ) και μικρότερη κατανάλωση από τη λύση της toyota και χωρίς τη βαβούρα του cvt. και τα φορολογικά βάρη του δίλιτρου.
Για πραγματικές καταναλώσεις ας μας πούνε οι κάτοχοι του ( σε όσους δουλεύει ) . Οι ίδιοι κάτοχοι αναφέρουν ,για να σας προλάβω, ότι και με άδεια μπαταρία , το σύστημα δουλεύει σε παρόμοια φιλοσοφία με υβριδικά και δεν κουβαλά απλά ένα έρμα ( άδεια μπαταρία ) , πάντα το σύστημα φροντίζει για την αποδοτικότερη λειτουργία και δε στερεύει ποτέ, όταν δουλεύει , είπαμε.....
Είναι πιο ακριβό; Εννοείται !!!!
Αλλά αυτό δε συμβαίνει πρώτη φορά στην αυτοκίνηση. Ανέκαθεν υπήρχε και πάντα θα υπάρχει.
Τι προσπαθούμε να αποδείξουμε , ότι το corolla είναι πιο VFM ; ναι είναι !!! ότι ο 1,2 δεν έχει κάποιο νόημα ύπαρξης; Συμφωνώ. Υπάρχει κάποιο άλλο νόημα σε αυτό; Νιώθει κάποιος ότι έχει επενδύσει καλύτερα τα χρήματά του αγοράζοντας CC έναντι 1,2 τρικύλινδρου ; Εννοείται , δίκιο έχει κιόλας. Γιατί εξακολουθεί , η εταιρία , να το βγάζει με τον 1,2 ; E συγγνώμη αλλά και yaris cross βγαίνει με ατμοσφαιρικό σύνολο 1.500 κυβικών χωρίς ούτε καν μούφα σύστημα , γιατί δε ξεκινάμε σταυροφορία και στο εκεί τοπικό;
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
η εμπειρια μου λεει
στο φουμπου των βιτ γινεται συζητηση περι εκδρομων και ελαστικων για χιονια κλπ
το φουμπου των 3008 ειναι κυτιο παραπονων.
#chrepiaΕγώ ξέρω ότι στο Vitara Club και νήμα με θέμα Τι ζημιές μας έχει βγάλει το vitara υπάρχει, αλλά και ενότητα με Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά.
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
η εμπειρια μου λεει
στο φουμπου των βιτ γινεται συζητηση περι εκδρομων και ελαστικων για χιονια κλπ
το φουμπου των 3008 ειναι κυτιο παραπονων.
#chrepiaΕγώ ξέρω ότι στο Vitara Club και νήμα με θέμα Τι ζημιές μας έχει βγάλει το vitara υπάρχει, αλλά και ενότητα με Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά.
φυσικα και υπαρχει
και ειναι ανοιχτη να τη βλεπει οποιος θελει.
οχι κλειστη ομαδα...
και ψαξε βρες στα εκατονταδες βιταρα με μεσο ορο μια εκατονταδα χιλιαδες χιλιομετρα το καθενα καποιο σοβαρο θεμα.
μετα μπες στο 3008, στο φουμπου. που εχεις ΕΣΥ προσβαση και οχι ολοι.
τι ακριβως βλεπεις? ε? -
@antonakis said in Peugeot 3008 2016:
@lap said in Peugeot 3008 2016:
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Αυτό πάντως που οι μέτοχοι της PSA διαφημίζουν τις τιμές των νέων μοντέλων πριν το site... πολύ πλάκα έχει γενικά.
π.χ. στο site το 3008 αυτή τη στιγμή ξεκινάει από 33.300...
27.900 λέει ο από πάνω, βγάλε άκρη.3ο διαφορετικό μέσο ποσταρω, έτσι για την πορωση. Αυτό ακριβώς ανέφερα στον παραπάνω εγκάθετο, ούτε διαβάζετε, ούτε ενημερώνεστε, και το χειρότερο; Ούτε ακούτε..tunnel vision.
Εγώ είπα για το site της Peugeot. Ακόμα τις παλιές τιμές έχει... λογικά μαζούτ καίει ο web developer ακόμα.
Τώρα εσύ είσαι ο εκγαθετος ή εγώ;
Εγώ τρολαρω καλύτερα. Απαράδεκτο στο χώρο της τεχνολογίας, να μην ενημερώνεται το επίσημο site της εταιρείας.
Λες και έχουμε ακόμα ISDN συνδέσεις. Έλεος κάπου.
> Νέος τιμοκατάλογος; Ενημέρωσε το. Εκπτώσεις; Γράφτο κάπου.
Θα μυρίσω τα νύχια μου εγώ;Αλλά έτσι κι αλλιώς, αύξηση θα πάρουν. Οπότε λίγο αξία έχει η προσφορά μικρής διάρκειας. Μάλλον, δεν πούλησαν όσα περίμεναν.
Υπαρχει ο τιμοκαταλαγος στο site απο την 1η Φεβρουαριου , με την τιμη 27,900
-
η μέση κατανάλωση του νέου 3008 PHEV των 180 ίππων είναι μόνο 1,5 λτ./100 χλμ., με τις εκπομπές ρύπων να αγγίζουν τα 33 γρ./χλμ. Στις επιδόσεις, το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται στα πολύ καλά 8,8 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 215 χλμ./ώρα.
Να θυμίσω ότι οι μεγαλύτερες εκδόσεις έχουν ακόμη μικρότερη κατανάλωση, λιγότερους ρύπους, καλύτερες επιδόσεις (κάτω από 6 τα 0-100), και επίσης σε κάποια έκδοση διανύεις 65 Ηλεκτρικά χιλιόμετρα..
Ένα καλό/φθηνό/οικονομικό αυτοκίνητο είναι η Corollιτσα, αλλά όταν παίζουν τα μεγάλα παιδιά κάνει στην άκρη να περάσουν..
-
η μέση κατανάλωση του νέου 3008 PHEV των 180 ίππων είναι μόνο 1,5 λτ./100 χλμ., με τις εκπομπές ρύπων να αγγίζουν τα 33 γρ./χλμ. Στις επιδόσεις, το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται στα πολύ καλά 8,8 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 215 χλμ./ώρα.
Να θυμίσω ότι οι μεγαλύτερες εκδόσεις έχουν ακόμη μικρότερη κατανάλωση, λιγότερους ρύπους, καλύτερες επιδόσεις (κάτω από 6 τα 0-100), και επίσης σε κάποια έκδοση διανύεις 65 Ηλεκτρικά χιλιόμετρα..
Ένα καλό/φθηνό/οικονομικό αυτοκίνητο είναι η Corollιτσα, αλλά όταν παίζουν τα μεγάλα παιδιά κάνει στην άκρη να περάσουν..
σιριουσλυ?
με εμενα μελος στο φορουμ εδω γραφεις τετοια πραγματα?
7 μηνες.
εφτα. -
@alexandros-k said in Peugeot 3008 2016:
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Αυτό πάντως που οι μέτοχοι της PSA διαφημίζουν τις τιμές των νέων μοντέλων πριν το site... πολύ πλάκα έχει γενικά.
π.χ. στο site το 3008 αυτή τη στιγμή ξεκινάει από 33.300...
27.900 λέει ο από πάνω, βγάλε άκρη.3ο διαφορετικό μέσο ποσταρω, έτσι για την πορωση. Αυτό ακριβώς ανέφερα στον παραπάνω εγκάθετο, ούτε διαβάζετε, ούτε ενημερώνεστε, και το χειρότερο; Ούτε ακούτε..tunnel vision.
Εγώ είπα για το site της Peugeot. Ακόμα τις παλιές τιμές έχει... λογικά μαζούτ καίει ο web developer ακόμα.
Τώρα εσύ είσαι ο εκγαθετος ή εγώ;
Εγώ τρολαρω καλύτερα. Απαράδεκτο στο χώρο της τεχνολογίας, να μην ενημερώνεται το επίσημο site της εταιρείας.
Λες και έχουμε ακόμα ISDN συνδέσεις. Έλεος κάπου.
> Νέος τιμοκατάλογος; Ενημέρωσε το. Εκπτώσεις; Γράφτο κάπου.
Θα μυρίσω τα νύχια μου εγώ;Αλλά έτσι κι αλλιώς, αύξηση θα πάρουν. Οπότε λίγο αξία έχει η προσφορά μικρής διάρκειας. Μάλλον, δεν πούλησαν όσα περίμεναν.
Υπαρχει ο τιμοκαταλαγος στο site απο την 1η Φεβρουαριου , με την τιμη 27,900
Αυτός εννοείς φαντάζομαι
https://www.peugeot.gr/content/dam/peugeot/greece/pricelists/generic-pricelist/2023/Timokatalogos_Anwtaths_Lianikhs_Timis_PEUGEOT_February_2023 v.2.pdf
-
Αυτον εχω εγω
-
Άλλη συμπεριφορά για μετόχους...
Για την πλέμπα η v2 δεν έχει αυτή την έκδοση. Άρα φαντάζομαι περιορισμένη εισαγωγή. Σαν τα Ford design ίσως. -
Για την πλέμπα η v2 δεν έχει αυτή την έκδοση. Άρα φαντάζομαι περιορισμένη εισαγωγή. Σαν τα Ford design ίσως.Δεν ειμαι μετοχος. Με αυτες τις τιμες δυσκολα θα επαιρνα Πεζω σημερα σαν ιδιωτης . Στο σιτε , αν πας στον τιμοκαταλογο βγαζει αυτον που ποσταρα
v1 λεει το pdf που κατεβασα
-
Φθάσαμε στο σημείο να συγκρίνουμε plug in αυτοκίνητο 45.000 ευρώ με την corollιτσα (πράγμα που δείχνει το επίπεδο της corolla πλέον), οπότε αντίστοιχα το απλό 3008 1.2 πρέπει να συγκριθεί το aygo.
-
@alexandros-k said in Peugeot 3008 2016:
Για την πλέμπα η v2 δεν έχει αυτή την έκδοση. Άρα φαντάζομαι περιορισμένη εισαγωγή. Σαν τα Ford design ίσως.Δεν ειμαι μετοχος. Με αυτες τις τιμες δυσκολα θα επαιρνα Πεζω σημερα σαν ιδιωτης . Στο σιτε , αν πας στον τιμοκαταλογο βγαζει αυτον που ποσταρα
v1 λεει το pdf που κατεβασα
Κάτω δεξιά το site έχει το link για το v2...
Τώρα αν έχει και αλλού hidden link δεν ξέρω... άρα τελικά υπάρχει η Active pack τώρα ή όχι?
Δεν με νοιάζει. Βαρέθηκα. I give up.
Peugeot 3008 2016