-
@doncic77 said in Toyota Corolla Cross:
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα, έχει παραλάβει κανένας με τον καινούργιο τιμοκατάλογο να μας πει τι αύξηση του χρέωσε ο αντιπρόσωπος;
800€
Πόσο είναι η αύξηση βάσει της αρχικής τιμής στην έκδοση που διάλεξες;
Αν εννοείς πόσο βγαίνει τώρα στο site το αμάξι που έχω παραγγείλει , είναι στα 40890€ όταν τον Οκτώβριο ήταν στα 39100€.
Δεν ειναι ευθέως συγκρίσιμα όμως γιατί έχει αλλάξει και ο εξοπλισμός της Lounge πλέον.
Εγώ πέρασα σήμερα από την αντιπροσωπεία, ενημερώθηκα ότι το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί και είναι εν πλω, αλλά όταν ρώτησα ποια είναι η τελική τιμή αρνήθηκε να μου απαντήσει ευθέως λέγοντας ότι μπορεί να πάρει και άλλη αύξηση μέχρι να φτάσει.
μα ξέρει ότι θα πληρώσει ο πελάτης όσα ζητήσει, διότι Toyota.
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Και να ανεβάσεις στροφές έχεις δει λάδι μη συνθετικό να κινείται στους -20 και πως διαχέεται στα μηχανικά μέρη; Σε μια τέτοια συνθήκη θες να σηκώσουν άμεσα και φορτίο τα μηχανικά μέρη.
Είπαμε αυτός θα πληρώνει....εμεις θα λεμε ιστορίες για αγρίους
https://youtu.be/rwHExzxPL0Q Αυτό είναι cold start!!
-
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα, έχει παραλάβει κανένας με τον καινούργιο τιμοκατάλογο να μας πει τι αύξηση του χρέωσε ο αντιπρόσωπος;
800€
Πόσο είναι η αύξηση βάσει της αρχικής τιμής στην έκδοση που διάλεξες;
Αν εννοείς πόσο βγαίνει τώρα στο site το αμάξι που έχω παραγγείλει , είναι στα 40890€ όταν τον Οκτώβριο ήταν στα 39100€.
Δεν ειναι ευθέως συγκρίσιμα όμως γιατί έχει αλλάξει και ο εξοπλισμός της Lounge πλέον.
Εγώ πέρασα σήμερα από την αντιπροσωπεία, ενημερώθηκα ότι το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί και είναι εν πλω, αλλά όταν ρώτησα ποια είναι η τελική τιμή αρνήθηκε να μου απαντήσει ευθέως λέγοντας ότι μπορεί να πάρει και άλλη αύξηση μέχρι να φτάσει.
μα ξέρει ότι θα πληρώσει ο πελάτης όσα ζητήσει, διότι Toyota.
Πάνε δλδ για δεύτερη δλδ αύξηση μέσα σε 2 μήνες ; Μπράβο η οικονομική Τογιότα!! Στην ακριβή βάλανε την πρώτη φορά 1800 άμα βάλουν αλλά 1800 καβαντζαρει το κασκαι όντας μικρότερο λίγοτερο ποιοτικό με χειρότερη ηχομόνωση και έχοντας και το φπ...όλο και πιο vfm γίνεται αυτό το Τογιότα...
-
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
Πάνε δλδ για δεύτερη δλδ αύξηση μέσα σε 2 μήνες ;
Δεν έχει άλλη αύξηση τώρα, κατά Μάιο/Ιούνιο μεριά.
-
-
Παιδιά καλησπέρα!! Ξέρετε τι λάστιχο φοράει η Corolla CrossStyle?
-
18αρες δεν έχει η Style? Εάν ναι, τότε 225/50/18
-
Το δικό μου έχει τις διαστάσεις που έγραψε ο stef και είναι dunlop maxx sport, εάν έρχονται όλα τα style, style skyview με το ίδιο ελαστικό.
-
Κάποιος έγραψε ότι η cc μετά τις αυξήσεις χάνει το πλεονέκτημα vfm. Ξεκίνησε η διάθεση του Μitsubishi asx (η αντιγραφή του captur) ξεκινά από 30.000 βασική έκδοση με τρικύλινδρο κινητήρα 1.0 90 άλογα, το πλήρως υβριδικό ξεκινά η βασική έκδοση 33.500 1.6 145 άλογα, δηλαδή με χρώμα και συναφή 34.500, όσο δηλαδή η cc στην έκδοση style. Εάν τα αυτοκίνητα συνεχίζουν να ανεβαίνουν προβλέπω τα απλά θερμικά να αρχίζουν από 30.000 μέχρι το τέλος του έτους. Οπότε ακόμη και μετά την αύξηση μάλλον παραμένει vfm το cc
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Κάποιος έγραψε ότι η cc μετά τις αυξήσεις χάνει το πλεονέκτημα vfm. Ξεκίνησε η διάθεση του Μitsubishi asx (η αντιγραφή του captur) ξεκινά από 30.000 βασική έκδοση με τρικύλινδρο κινητήρα 1.0 90 άλογα, το πλήρως υβριδικό ξεκινά η βασική έκδοση 33.500 1.6 145 άλογα, δηλαδή με χρώμα και συναφή 34.500, όσο δηλαδή η cc στην έκδοση style. Εάν τα αυτοκίνητα συνεχίζουν να ανεβαίνουν προβλέπω τα απλά θερμικά να αρχίζουν από 30.000 μέχρι το τέλος του έτους. Οπότε ακόμη και μετά την αύξηση μάλλον παραμένει vfm το cc
υπολόγισε και τον φορο πολυτελείας για 2000 κυβικα αν δεν έρθει η 1,8 εκδοση
-
Εννοείται θα έρθει και το 1.8αρι. Το καλύπτει και το μάνουαλ ως μοντέλο οπότε αποκλειεται να έγινε αυτό τυχαία και επίσης σ΄ ενα βιντεάκι του Autogefuhl πιο πάνω που έβαλα αναφέρει ο Γερμανός ότι κυκλοφορεί κι εκει σε 1800. Άρα είναι θέμα χρόνου.
-
Εαν έρθει cc 1.8 δύο χιλίαρικα κάτω σε τιμή έναρξης δηλαδή γύρω στα 30χιλ βασική έκδοση πλήρως υβριδικό, θα ξεπουλήσει. Αν και πιθανολογώ (από τις τιμές που λανσάρονται τα νέα μοντέλα 2023) ότι θα ανέβουν και άλλο οι τιμές μέχρι το καλοκαίρι οπότε θα ξεκινά από την τιμή εκκίνησης του cc 2.0.
-
αν ερθει το 1,8 θα είναι οσα και τα octavia ταξι, θα βαρεθειτε να το βλέπετε
-
καταλαβαίνω την ανάγκη όλων μας να υπερασπιστουμε την κάθε μας αγορά, αλλά όσο και να επιμείνετε, δεν είναι σώνει και καλά VFM. και μη μου πείτε για αξιοπιστία, είναι πολύ νέο αυτοκίνητο για κάτι τέτοιο. έχουν ακριβύνει όλα τα αυτοκίνητα και ο λόγος είναι ένας. ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ. όπως μειώνουν οι εταιρίες λιανικής το προϊόν στο σούπερ έτσι παίρνεις αυτοκίνητο 1.5 χρόνο μετά, με τα μισά από αυτά που το έχουν λανσάρει μέσα, αν θέλεις υποβραχιόνιο πίσω πρέπει να πληρώσεις δεν ξέρω και εγώ πόσα κλπ.
επειδή είναι Toyota, μπορεί να κάνει λοιπόν ανενόχλητα αυξήσεις μέσα στη χρονιά όσες θέλει και ο υπερκαταναλωτης να της πει και ευχαριστώ από πάνω.
Όχι μόνο δώρα έπρεπε σου κάνουν με την αγορά αλλά και να βάλουν 2 μαζί να σου κάνουν αυτό που σκεφτόμαστε όλοι.
είπαμε, είμαστε μαλακες αλλά δεν θέλουμε να μας το λένε οι άλλοι.
-
Θα ήθελα να μάθω ποιος κατασκευαστής ΔΕΝ έχει κάνει αυξήσεις.
-
Μου έκαναν δώρο, αισθητήρες μη εργοστασιακούς, συναγερμό, κάτι μπουρδες (πατάκια) και έκπτωση εάν θυμάμαι καλά 500 ευρώ στην τιμή αγοράς Σεπτεμβρίου, συν την πληρωμή 500 ευρώ από την αύξηση που τσίμπησε λίγο πριν παραλάβω. Οπότε δεν έχω παράπονο. Πάντως από την εμπειρία μου τις λίγες ημέρες που το οδηγώ, είναι κάτι παραπάνω από πλήρες σαν αυτοκίνητο, φθηνό δεν είναι αλλά για αυτό που σου προσφέρει κατά την οδήγηση θεωρώ ότι είναι ακόμη vfm σε σύγκριση με tucson, qq (το 12βολτο) και τα συναφή της κατηγορίας...
-
Μου έκαναν δώρο, αισθητήρες μη εργοστασιακούς, συναγερμό, κάτι μπουρδες (πατάκια) και έκπτωση εάν θυμάμαι καλά 500 ευρώ στην τιμή αγοράς Σεπτεμβρίου, συν την πληρωμή 500 ευρώ από την αύξηση που τσίμπησε λίγο πριν παραλάβω. Οπότε δεν έχω παράπονο. Πάντως από την εμπειρία μου τις λίγες ημέρες που το οδηγώ, είναι κάτι παραπάνω από πλήρες σαν αυτοκίνητο, φθηνό δεν είναι αλλά για αυτό που σου προσφέρει κατά την οδήγηση θεωρώ ότι είναι ακόμη vfm σε σύγκριση με tucson, qq (το 12βολτο) και τα συναφή της κατηγορίας...
ωραίος μια χαρά. το σχόλιο ήταν γενικό, δεν ήταν προσωπικό.
-
Εμπειρία από αντιπροσωπεία σε Αθήνα.
Για να καταλάβετε με ποιους έχουμε να κάνουμε.α) Την Πέμπτη 19/1 επισκέφτηκα την Έκθεση επί της οδού χχχχχ προκειμένου να ρωτήσω χρόνους παράδοσης για το Toyota Corolla Cross και συγκεκριμένα την έκδοση Style χρώματος γκρι.
Ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε κ. χχχχχχχχ, καταρχήν μπαίνοντας στο σύστημα μου είπε ότι οι παραδόσεις για την συγκεκριμένη έκδοση είναι περίπου στο δωδεκάμηνο αναμονής.
Με ενημέρωσε ότι υπάρχουν κάποιες άλλες εκδόσεις/χρώματα οι οποίες θα έρθουν νωρίτερα σχετικά. Ξαφνικά, κατά τη συζήτηση και όταν του είπα ότι εγώ ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά, με ενημέρωσε ότι εκείνη τη στιγμή βλέπει ένα αμάξι στην έκδοση/χρώμα που θέλω για εκτιμώμενη παράδοση 5ο/2023. Μου είπε ότι αυτό δεν είναι σίγουρο αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μια ένδειξη.
Χαρούμενος έκανα άμεσα παραγγελία και την επόμενη Δευτέρα έστειλα την προκαταβολή € 1.000.
Στις 20/1 μίλησα εκ νέου με το κατάστημά σας όπου με εξυπηρέτησε ο χχχχχχ και μετά από απαίτησή μου μου έστειλε το πρώτο screenshot που δείχνει ως εκτιμώμενη ημερομηνία τον 5/2023, για επιβεβαίωσηΣτις 1/2/2023, μετά από εκ νέου επικοινωνία με τον κ. χχχχχ, μετά από πιεστικές ερωτήσεις μαθαίνω ότι η εκτίμηση έχει πάει για 1/2024. Όταν αναρωτήθηκα πως γίνεται να υπάρχει τέτοια απόκλιση, η απάντηση ήταν ότι γίνεται συχνά αυτό. Ζήτησα εκ νέου να μου σταλεί screenshot από το σύστημα και εκεί διαπίστωσα ότι υπάρχει άλλο ένα πεδίο, το οποίο εντέχνως και σκοπίμως δεν μου δόθηκε εξ' αρχής με αποτέλεσμα να νομίζω ότι θα παραλάβω περίπου τον 5/2023 .
Δυστυχώς η όλη ταλαιπωρία μου έχει και συνέχεια
β) Στην ίδια επικοινωνία της 1/2 ενημερώθηκα ότι υπάρχει άμεσα διαθέσιμο ένα Corolla Cross Style μαύρο για αγορά. Σήμερα επικοινώνησα με τον κ. ....... για να ρωτήσω αν είναι ακόμα διαθέσιμο. Μου το επιβεβαίωσε και ζήτησα ρητώς να μου το κρατήσει και μάλιστα σε εκ νέου τηλεφώνημα κανονίσαμε να περάσω το απόγευμα για τα διαδικαστικά.
Με μεγάλη μου έκπληξη με παίρνει πίσω και μου λέει ότι τελικά έγινε λάθος και το αμάξι έχει πουληθεί.
Ενοείται ότι έχει κοινοποιηθεί και η Toyota Ελλάδος.
-
Αν και ξέρω ότι μας διαβάζουν από κάποιες αντιπροσωπείες των Αθηνών, νομίζω το σωστό θα ήταν να πεις και ποιος ακριβώς είναι. Δεν είναι κακό.
-
Να πάρεις τηλ. στην toyota hellas (customer service) με τον ΑΦΜ και τον αριθμό παραγγελίας θα σου πει πότε προβλέπει και πότε προέβλεπε το σύστημα παράδοση, εάν δηλαδή έχει κάτι αλλάξει ή σε δουλεύουν. Το αμάξι το ετοιμοπαράδοτο υπήρχε προφανώς από ακύρωση και έφυγε σε γνωστό σε χρόνο μηδέν. Ζούγκλα έχει γίνει η αγορά αυτοκινήτων, εκεί που το 2010-2015 σε παρακαλούσαν τώρα μόνο που δεν μας κάνουν και χάρη που τα σκάμε, ανεξαρτήτως αντιπροσωπείας και μάρκας.
Toyota Corolla Cross