-
Edit: Επειδή όντως τα 12500 ευρώ ήταν too good to be true, βρήκα τιμες
@dublin πολύ πιο πάνω κοστίζει τελικά. Με 70 άλογα και 1000 κιλά σχεδόν.
Όχι σε αυτές τις τιμές 1000 φορές suzuki
https://www.alvolante.it/news/lancia-ypsilon-2023-prezzi-381023
-
"όσο για το κόστος, η τιμή της ανανεωμένης ypsilon στην ιταλία θα ξεκινά από τα 13.450 ευρώ και μπορεί να πέσει στα 11.450 ευρώ με το οικολογικό μπόνους της κυβέρνησης της ιταλίας."
Το γράφει στο link παραπάνω. Το lpg θα είναι σίγουρα ακριβότερο, δεν υπάρχει αμφιβολία περί αυτού.
Έχουν επιδοτήσεις εκεί, το είπα και παραπάνω, ενδιαφέρον θα είχε να βλέπαμε τα φθηνότερα αυτοκίνητα γενικά στην Ιταλία.
Ελλάδα πάντως 12.500 Spacestar, 14.090 i10 και 14.190 Picanto.
-
Ότι να ναι γράφουν. Δες τις τιμές τους σε ιταλικό site.
Προφανώς μετέφρασε ο δημοσιογράφος τις τιμές προ φορων
-
Μπήκα στο lancia.it οι τιμές είναι πολύ πιο κάτω από ότι λέει το link που έδωσες, και πιο πάνω από αυτό που έδωσα εγώ! Έχει αφαιρέσει την κρατική επιδότηση από το 13.450 που αυτή είναι η φθηνότερη τιμή που παίζει.
ΑΛΛΑ έχει πολλούς διακανονισμούς π.χ
1820€ προκαταβολή+ 36 δόσεις επί 129€ + τελικό ποσό εξόφλησης 7602€ = 14.066€, δεν το λες και άσχημα για 3 χρονακια αποπληρωμή.. δηλαδή σε 3 χρόνια έχεις συνολικά πληρώσει λιγότερα από το i10 μετρητοίς..
-
Κοίτα το έκανα και εγώ.
Έβαλα ως έξτρα μόνο την οθόνη διότι εντάξει 2023 όχημα χωρίς οθόνη δεν αγοράζεις πάνω από 12000
Μου έβγαλε 16500 ευρώ με κόκκινο χρώμα τελείως βασική έκδοση και με έκπτωση.Όμως!!!!
Έχει αλλά 2000 ευρώ έκπτωση αν την αγοράσεις ηλεκτρονικά!!!! Δεν έχω ξαναδεί τοσο μεγάλη έκπτωση σε ηλεκτρονική αγορά αυτοκινήτου
Οπότε πάει με δεύτερη έκπτωση αγοράς από το ίντερνετ στα 14500 για 70 άλογα mild hybrid και τελείως βασική έκδοση. Χμμμ δύσκολα.
Στα 12500 θα συμφωνούσα.Πάντως όντως βγαίνει 11500-12500 χωρίς φόρους.
-
Αν και όχι τόσο σχετικό,φαίνεται πολύ καλή ιδέα...
Θα έρθει σαν αντικαταστάτης της Τζουλιέττα,σε 4-5 χρόνια αν δεν κάνω λάθος...
Τους φανατικούς βέβαια ίσως τους χαλάει η ιδέα ότι τα νέα Fiat-Alfa Romeo-Lancia θα είναι ουσιαστικά Peugeot με κάποιες παραλλαγές,αλλά από το να είναι σε χειμερία νάρκη όπως ήταν τόσα χρόνια,καλύτερα έτσι...
Θα προτιμούσα το όνομα Alfasud αντί για Alfetta...υπάρχει όμως μια φήμη ότι το μικρό SUV που θα βγει του χρόνου,βασισμένο στο Jeep Avenger,που μια το λέγαν Palade μία Brennero,θα ονομαστεί Alfasud...υπάρχει και μια άλλη φήμη ότι κάποια στιγμή αργότερα θα βγει με το όνομα Alfasud ένα μικρό αμάξι σαν το Corsa και το 208(ουσιαστικά σαν αντικαταστάτης της Mito)και το B-SUV θα ονομαστεί αλλιώς...για να δούμε!
Υ.Γ.Περιμένουμε πως και πως και την νέα Delta σε 5 χρόνια...το αδερφάκι της Alfetta...και το C-SUV της Lancia(μάλλον θα ονομαστεί Beta)σε 3 χρόνια... -
@nolimit14 said in Lancia Ypsilon 2022:
Αν και όχι τόσο σχετικό,φαίνεται πολύ καλή ιδέα...
Θα έρθει σαν αντικαταστάτης της Τζουλιέττα,σε 4-5 χρόνια αν δεν κάνω λάθος...
Τους φανατικούς βέβαια ίσως τους χαλάει η ιδέα ότι τα νέα Fiat-Alfa Romeo-Lancia θα είναι ουσιαστικά Peugeot με κάποιες παραλλαγές,αλλά από το να είναι σε χειμερία νάρκη όπως ήταν τόσα χρόνια,καλύτερα έτσι...
Θα προτιμούσα το όνομα Alfasud αντί για Alfetta...υπάρχει όμως μια φήμη ότι το μικρό SUV που θα βγει του χρόνου,βασισμένο στο Jeep Avenger,που μια το λέγαν Palade μία Brennero,θα ονομαστεί Alfasud...υπάρχει και μια άλλη φήμη ότι κάποια στιγμή αργότερα θα βγει με το όνομα Alfasud ένα μικρό αμάξι σαν το Corsa και το 208(ουσιαστικά σαν αντικαταστάτης της Mito)και το B-SUV θα ονομαστεί αλλιώς...για να δούμε!
Υ.Γ.Περιμένουμε πως και πως και την νέα Delta σε 5 χρόνια...το αδερφάκι της Alfetta...και το C-SUV της Lancia(μάλλον θα ονομαστεί Beta)σε 3 χρόνια...Υπάρχει αντίστοιχο νήμα.. τουλάχιστον σχετικοτερο..
"Συνεχίζοντας, ο Γάλλος CEO της Alfa Romeo τόνισε ότι ο σχεδιασμός του μοντέλου θα είναι “πολύ cool”, ενώ παραδέχτηκε ότι η Alfetta είναι ένα “πολύ ευρωπαϊκό project” και μια εξαίρεση από τον προϊοντικό σχεδιασμό που επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό σε παγκόσμια μοντέλα."
Όπως ήταν και η δικιά μου αίσθηση, με τα παγκόσμια μοντέλα θα χρηματοδοτούνται και τα ιδιαίτερα πρότζεκτ και οι καινοτομίες.
-
Τα μαθατε τα μαθατε;;. Εκλεψαν το πρωτότυπο και το βούτηξαν στη λίμνη
https://twitter.com/lerdvauto/status/1734657297023189183
Έστω και πλημμυρισμένο όμορφο φαίνεται.
-
Ούτε καν μπλε δεν πρόλαβαν να το βάψουν.
-
Χαχαχα!
Αγανάκτησαν οι άνθρωποι...τι να έκαναν;
-
Έμα, θα πήραν πρωτότυπο lancia και θα τους έγραψε κανένα Peugeot στην οθόνη...
Το πετάς κύριε δικαστά ή όχι? -
Το πετας, το πετας!!!!
Αθώος!!!!
Φήμες λένε πως δεν το έκλεψαν αλλά το εριξε ο ίδιος ο δοκιμαστής της Stellantis όταν του έβγαλε μήνυμα στο καντράν "anti-pollution fault"
Τον βρήκαν να τα πίνει σε ένα μπαρ φορώντας σοβρακοφανελα και τις κάλτσες του τραγουδώντας τραγούδια της ξενιτιάς.
-
Πωπω κανονική επιχείρηση διάσωσης με δύτες!
Άλλο ένα B SUV δηλαδή και το Ypsilon από 27.999€ στο δίκτυο Συγγελίδης...
Μοιάζει με ένα συνδιασμό Puma - Juke - με Jeep γραμμές στο καπώ...
Άλλο ένα στον σωρό δηλαδή.Όπως και για το αντίστοιχο ΑR που διαβάσαμε στο άλλο τοπικό.
Δεν πρόκειται να φτουρισουν αυτοί στη Stellantis.
Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους εντελώς.Μόνο εκείνο το Fiat Panda project που έχουμε δει εδώ και κάνα δυο χρόνια από τους Ιταλούς.
με την έντονη σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας θα είχε κάποια αξία , αλλά βλέπω να το θάβουν και αυτόΤην Citroen όπως είδαμε με το νέο C3 την μαρκαλεψαν εντελώς, μικρές Alfa όπως Mito και C hatch δεν βλέπω στον ορίζοντα οπότε πάει ο όμιλος ακυβέρνητο καράβι εκτός από την Peugeot.
-
e-208 με άλλο περιτύλιγμα;
-
-
Επειδή είδα τις φωτογραφίες με το αμφίβιο πρωτότυπο, δεν μπορώ να πω ότι έχω ξετρελαθεί, εκτός αν κρύβονται κάποιες λεπτομέρειες από την τελική βερσιόν. Θυμίζει αρκετά C3 και δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει, γενικά, το Υ έχει ένα δικό του Στυλ, εξωτερικά τουλάχιστον, δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό. Κάπως χοντροκομμένο μου φαίνεται εκ πρώτης, αναμένουμε βέβαια περαιτέρω πληροφορίες....
-
Πάντως λένε θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο σερβιτόρος. Θα έχει κανονικό δίσκο για τα ποτά και τους ξηρούς καρπούς
-
@lap said in Lancia Ypsilon 2022:
Πάντως λένε θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο σερβιτόρος. Θα έχει κανονικό δίσκο για τα ποτά και τους ξηρούς καρπούς
Και με την οθόνη στη μέση, θα είναι ότι πρέπει για κινηματογραφικές βραδιές. Βέβαια, μπορεί να το αδικώ επειδή είναι το πρωτότυπο, προφανώς θα έχει διαφορετικά εξαρτήματα στα ενδότερα στην τελική μορφή αλλά, το ότι έχει την πλαστικούρα του C3, ειδικά στις πόρτες είναι απωθητικό προς στιγμήν, αν Lancia έχει τέτοια πλαστικούρα, ζήτω που καήκαμε αλλά, ελπίζω ότι θα μπει κάτι πιο εκλεπτυσμένο.
-
Δυστυχώς δεν μπόρεσαν να κρύψουν οτι είναι rebadged 208.
-
Αν είναι αμιγώς ηλεκτρικό τότε μου είναι παντελώς αδιάφορο.
Αν βγει και με θερμικούς κινητήρες τότε είναι μια χαρά και μέσα και έξω και επιτέλους να μπει και άλλο ένα μοντέλο στην γκάμα των μικρών.
Lancia Ypsilon 2022