-
@dublin said in Suzuki Vitara 2015:
Εμείς σώζουμε, δεν απορροφούμε, ρωτήστε Alfa/Lancia να σας πούνε...για φούντο ήταν πριν 2 χρόνια μόλις..
Και πλέον θα είναι απλά Πεζώ με άλλο σήμα....μεγάλη επιτυχία!!
-
@fanis75 said in Suzuki Vitara 2015:
Εμείς σώζουμε, δεν απορροφούμε, ρωτήστε Alfa/Lancia να σας πούνε...για φούντο ήταν πριν 2 χρόνια μόλις..
Και πλέον θα είναι απλά Πεζώ με άλλο σήμα....μεγάλη επιτυχία!!
1ον καλύτερα να υπάρχει από το να μην υπάρχει καθόλου.
2ον κάτσε να βγεί και τα λέμε μετά! Θα πέσουν πολλά σαγόνια!
3ον η Peugeot βγάζει τα καλύτερα αυτοκίνητα που έβγαλε ποτέ
Luca Napolitano και Jean-Philippe Imparato, να θυμάστε!
-
@pgp737ng said in Suzuki Vitara 2015:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ!
Αν θυμάμαι καλά πριν από λίγα χρόνια συζητάγαμε για μια απορροή του πίσω διαφορικού που μπορούσε να πάρει νερά μέσα και να χαλάσει, αν το πηγαίνατε από νερά που είναι ψηλά.
…
Για τα φώτα και εγώ είχα αυτό το θέμα και άλλαξα όλες τις λάμπες με led και βρήκα την υγεία μου.Δώσε λεπτομέρειες, με ενδιαφέρει για το Scross...
-
Ρε ελάτε να σας σώσουμε!
Ο Δουβλίνος είναι άνθρωπος της παρέας, ακούστε τον!!
Θα μαζευεστε όλοι μαζί να τα λέτε πίνοντας καφεδάκι στον χώρο υποδοχής των αντιπροσωπειών, όσο θα σας τα επισκευάζουν στο συνεργείο.Έτσι διασκεδάζει ο κόσμος πια.
Μη μου θυμώνεις, σε πειράζω
-
Δάκρυα...
-
-
Ναι τι?? Οποιοδήποτε αμάξι με χειμερινά ελαστικά πάει εκεί....δεν είναι και κανα κατόρθωμα!
-
@fanis75 said in Suzuki Vitara 2015:
Ναι τι?? Οποιοδήποτε αμάξι με χειμερινά ελαστικά πάει εκεί....δεν είναι και κανα κατόρθωμα!
χαχαχαχαχα
δοκιμασε....
ΑρΕς
δεν εχει καν χειμερινα καρδια μου....
-
-
Ωραία όλα αυτά... Ωραία τοπία και ωραίες στιγμές, χαίρομαι να τα βλέπω.
Αλλά εγώ μόνο που βλέπω αυτές τις πλαγιές με το χιόνι τρομάζω στην ιδέα του να γίνει κάτι που θα προκαλέσει τουλάχιστον ζημιά στο όχημά μου.
Για εμένα το όχημά μου είναι κάτι το οποίο καθημερινά πρέπει να με πάει 120 km απόσταση πρώτα από όλα για εργασία, οπότε δεν θα ήθελα να το ρισκάρω.
Για να τα κάνεις αυτά πρέπει να έχεις ελεύθερο χρόνο και χρήμα ώστε να μη σε νοιάζει το τι ζημιά θα προκληθεί στο όχημά σου και τι ταλαιπωρία θα υποστείς.Το ιδανικότερο είναι να έχεις ένα όχημα μόνο για αυτό στο σκοπό, αλλά πόσοι μπορούν να το κάνουν αυτό.
-
@georgekn said in Suzuki Vitara 2015:
Ωραία όλα αυτά... Ωραία τοπία και ωραίες στιγμές, χαίρομαι να τα βλέπω.
Αλλά εγώ μόνο που βλέπω αυτές τις πλαγιές με το χιόνι τρομάζω στην ιδέα του να γίνει κάτι που θα προκαλέσει τουλάχιστον ζημιά στο όχημά μου.
Για εμένα το όχημά μου είναι κάτι το οποίο καθημερινά πρέπει να με πάει 120 km απόσταση πρώτα από όλα για εργασία, οπότε δεν θα ήθελα να το ρισκάρω.
Για να τα κάνεις αυτά πρέπει να έχεις ελεύθερο χρόνο και χρήμα ώστε να μη σε νοιάζει το τι ζημιά θα προκληθεί στο όχημά σου και τι ταλαιπωρία θα υποστείς.Το ιδανικότερο είναι να έχεις ένα όχημα μόνο για αυτό στο σκοπό, αλλά πόσοι μπορούν να το κάνουν αυτό.
το συγκεκριμενο εχει κατι λιγοτερο απο 200k.
μεχρι να παροπλισθει ο ιδιος ο κατοχος, πριν λιγους μηνες μια και προτιμησε το 70%, εκανε καθημερινα δηλεσι-ρεντη και πισω. και σουκου βουνα, διακοπες ευρωπη.
χωρις θεμα.
εκει ειναι η διαφορα των βιτ.
το πρωι δασκαλα το βραδυ πτνα....
τα κανει ολα. -
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
τα κανει ολα.Ναι δεν αντιλέγω τα κάνει όλα.
Αλλά αν εγώ κοπανήσω ένα δέντρο στο βουνό...το καθημερινό Ναύπλιο Τρίπολη με τι θα το κάνω μετά...που δεν έχει συγκοινωνία ούτε με αραμπά. -
Για να τα κάνεις αυτά πρέπει να έχεις ελεύθερο χρόνο και χρήμα ώστε να μη σε νοιάζει το τι ζημιά θα προκληθεί στο όχημά σου και τι ταλαιπωρία θα υποστείς.
Ακριβώς! Αυτά ειναι σπορ για πλουσίους με πολύ ελέυθερο χρόνο. Γιατι σε εμάς τους υπαλλήλους, εαν το αυτοκίνητο βγει off σε μια τέτοια εκδρομή, μετά τι κάνεις? Θέλει λεφτά (και χρόνο) για να το φτιάξεις και μένεις χωρίς αμάξι. Αλλά αυτά ειναι ψιλά γράμματα για γάτους με στόλο οχημάτων...ειναι προβλήματα μόνο για εμάς τους πληβίους.
-
τα κανει ολα.Ναι δεν αντιλέγω τα κάνει όλα.
Αλλά αν εγώ κοπανήσω ένα δέντρο στο βουνό...το καθημερινό Ναύπλιο Τρίπολη με τι θα το κάνω μετά...που δεν έχει συγκοινωνία ούτε με αραμπά.δεν ειναι και τοσο πιθανο!
οποιος βγαινει βουνο, εχει σημεια που επιλεγει να ρισκαρει ή οχι. αν δεν ρισκαρεις οι ζημιες απλα δεν συμβαινουν.
εκτος και εαν εχεις γαλλικο. -
Η αλήθεια είναι παιδιά ότι θέλει εξειδίκευση. Όπως εμείς έχουμε ένα Β για 2ο και γύρω γύρω και επειδή είναι και diesel ΚΑΙ ταξίδια (πολλές φορές λόγω δουλειάς ταξιδεύουμε ξεχωριστά), ένα B suv για οικογενειακό/ταξίδια, ένα πολυμορφικό Β για τη δουλειά, ένα αγροτικό για τις ελιές και 2 παλιά στα χωριά για όποιον είναι εκεί τη δεδομένη στιγμή.. ένα μηχανάκι για κοντινές διαδρομές, και ένα μεγαλύτερο για μακρύτερα και δυνατότερα.
Αν πάω επαρχία το πρώτο που θα κάνω είναι να φτιάξω ένα 4Χ4 και να πάρω ένα endur-ακι, έτσι 300αρι, για βολτουλες..
Δεν θέλει πολλά, θέλει τρόπο, και εντάξει, δεν πάνε όλα παντού, και 40.000 να έχεις δώσει για Vitara πάλι κάπου μπορεί να μένει.. έχουμε μείνει παντού και σε όλες τις εκδοχές!
Κάποιες μόνο με τρακτέρ μας τράβηξαν.
Απλά το C3 και το Saxo/208, ανάλογα που θα έχουμε ξεμείνει, θα γίνει κάνα Bronco! Χαχα!
Και μετά θα περνάω πάνω από τον Γάτο! Ούτε καν παρέα δεν θα τον κάνω... ακούς εκεί Suzuki..
-
Κατ αρχήν όλα αυτά που πουστάρει ο γάτος είναι για ανθρώπους που μπορούν/θέλουν να ανέβουν ομαδικά στο βουνό και είναι πρόθυμοι εν γνώσει τους να ρισκάρουν (ελεγχόμενα) και να ταλαιπωρηθούν. Κάνουν χόμπι και για αυτούς τα λασπώματα, κολλήματα, απεγκλωβισμοί κτλ είναι σχεδόν αυτοσκοπός αφού χαίρονται να δίνουν λύσεις σε προβλήματα που οι ίδιοι συχνά επιζητούν ή επιλέγουν να δημιουργούν. Αυτό όμως δεν είναι "το όλον" της εξόρμησης εκτός ασφάλτου. Υπάρχουν εναλλακτικές όπου οι χωμάτινες προσβάσεις παραμένουν απλά "δρόμος" και δεν γίνονται "προορισμός".
-
δασκαλα το βραδυ πτνα....
Το βράδυ η πτνα πρέπει να σε εξιτάρει με την εμφάνιση. Το vitara μέσα μάλλον σε κνίτισα του 80 με ταγάρι, θυμίζει....
-
@dimitrioskosmas said in Suzuki Vitara 2015:
Το βράδυ η πτνα πρέπει να σε εξιτάρει με την εμφάνιση. Το vitara μέσα μάλλον σε κνίτισα του 80 με ταγάρι, θυμίζει....
Έχει κρυφές χάρες η βλάχα!
-
Η άποψη του θείου Αριστείδη για τους Αθηναίους και τα SUV τους στο χωρίο (από το 8:20 και μετά) ...
-
@dimitrioskosmas said in Suzuki Vitara 2015:
οταν στην ζωη σου φτιαχνεσαι με ποιοτικα κριτηρια, δεν χρειαζεσαι οθονες και λαμπακια αδερφιστικα. το εσωτερκο του βιταρα ειναι ακριβως αυτο που πρεπει για τις συνθηκες που χρησιμοποιειται. και παραμενει ετσι για παντα και οχι υπο σκιαν και για τη διαρκεια της εγγυησης μονον.
Suzuki Vitara 2015