-
@civil357 said in Suzuki Vitara 2015:
Δε θα είχα κανένα πρόβλημα να αγοράσω το duster. Αλλά το τετρακίνητο πετρέλαιο πρέπει να έχει πάρει τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση από όλα τα μοντέλα της αγοράς , χωρίς να έχει
κάποιες τρελές αναβαθμίσεις ούτε μηχανολογικά ούτε εξοπλιστικά. Ένα βήμα πριν την υπογραφή έφτασα ( μάλιστα ο αντιπρόσωπος εδώ τα πουλάει και τα δύο και το βιτάρα και το duster) , με προσφορά την sportive , γραπτή στα 19.500. Σήμερα 27.700 . Αύξηση κατά 40%Πλέον κρίνω ότι, τιμολογιακά το duster, έχει ξεφύγει . Δεν τίθεται πλέον , δυστυχώς για τον Ρουμάνο , καμία σοβαρή δικαιολογία προτίμησής του.
Πριν μερικούς μήνες σε καθάρισμα ντουλάπας βρήκα τον φάκελο με όλες τις προσφορές, τόσο είχα την Prestige θυμάμαι το 2019. Με τον 1.0 αυτοκίνητο που προορίζεται για οικογένειες και εκδρομές είναι ανέκδοτο..
Όταν ήταν value for money, το ορεγομουν και εγώ, μάλιστα είχε μπει πολύ ψηλά στη λίστα, αλλά εντάξει, είναι για αντικατάσταση και άργησε..
..και το Vitara μας κούρασε, 2023 φτάσαμε.. είναι αυτό που φαίνεται, ένα αυτοκίνητο του 2015..
-
@dublin said in Suzuki Vitara 2015:
..και το Vitara μας κούρασε, 2023 φτάσαμε.. >είναι αυτό που φαίνεται, ένα αυτοκίνητο του >2015..
Ωχωχωχχχχχ...
Round 634562... Fight. -
@xenos said in Suzuki Vitara 2015:
..και το Vitara μας κούρασε, 2023 φτάσαμε.. >είναι αυτό που φαίνεται, ένα αυτοκίνητο του >2015..
Ωχωχωχχχχχ...
Round 634562... Fight.να φάιτ τι?
κατοχο #gallohrepou?
τον συμποναμε
#gallika_mono_pressa -
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
@xenos said in Suzuki Vitara 2015:
Ωχωχωχχχχχ...
Round 634562... Fight.να φάιτ τι?
κατοχο #gallohrepou?
τον συμποναμε
#gallika_mono_pressaΧαχα! Πολλά Γαλλικά κιόλας! 4, ζωή να' χουνε! Κήρυξα πόλεμο στα Toyota από χθες, βαρέθηκα να ακούω παλαβομαρες. Να μπαίνεις να γελάμε με δαυτους γιατί θα απαντώ από εδώ και πέρα!
Αλλά πριν είπα να σας βάλω και εσάς λίγο χέρι!
ΠΡΕΠΕΙ να το πάρουμε σήμερα, θα είναι statement, και θα μας βάλει στο κόλπο της 4αδας..
-
Το πηρα επιτηδες σημερα στη δουλεια .γνωριζοντας οτι θα βρεχει πολυ νωρις το πρωι.Στην εθνικη με πολλη βροχη σε αρκετα σημεια απο Μαλακασα και μετα, πηγαινα με 130 λογω στρωσιματος,ηταν σταθερο και περασε πολυ καλα και απο λιμναζοντα νερα,ειδικα στον παραδρομο για Οινοφυτα.
Τα συστηματα που εχει λειτουργουν καλα,με μια ευαισθησια ισως παραπανω στην προειδοποιηση συγκρουσης.Τα φωτα του θα ηθελα λιγο πιο δυνατα,με ενα μεγαλο μειον το σημειο που ακουμπαει το χερι στην πορτα που ειναι για μενα πολυ αβολο(λεπτομερεια).
Πρωτο γεμισμα με καταναλωση στην αντλια 6,6 σε διαδρομες Εθνικη αλλα και κεντρο Αθηνας με κινηση,φαινεται να κυμαινεται ευκολα γυρω απο το 6 που για μενα ειναι πολυ καλα.
ΥΓ για gatoz εκανα εγγραφη απο κινητο,πηγα να κανω πρωτη αναρτηση απο λαπτοπ και ..........καταφερα να κλειδωσω κωδικους!!!αχαχαχ θα γραψω το βραδυ οσο θα κοιμιζω το ενα μωρο. -
@pgp737ng said in Suzuki Vitara 2015:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ!
Αν θυμάμαι καλά πριν από λίγα χρόνια συζητάγαμε για μια απορροή του πίσω διαφορικού που μπορούσε να πάρει νερά μέσα και να χαλάσει, αν το πηγαίνατε από νερά που είναι ψηλά.
…
Για τα φώτα και εγώ είχα αυτό το θέμα και άλλαξα όλες τις λάμπες με led και βρήκα την υγεία μου.Εχει Led φωτα ,απλα δεν με ενθυσιασαν με την αποδοση τους .Ευχαριστω για τη συμβουλη με τα νερα.
-
Έχει led στα μεσαία… όχι στα μεγάλα και στα προβόλακια κάτω.
Αυτά είχα αλλάξει και είδα το φως το αληθινό!Στα προβολακια δεν έχω σίγουρα ,στα μεγάλα δεν έχω δει ακόμα.
-
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ!
Αν θυμάμαι καλά πριν από λίγα χρόνια συζητάγαμε για μια απορροή του πίσω διαφορικού που μπορούσε να πάρει νερά μέσα και να χαλάσει, αν το πηγαίνατε από νερά που είναι ψηλά.
…
Για τα φώτα και εγώ είχα αυτό το θέμα και άλλαξα όλες τις λάμπες με led και βρήκα την υγεία μου.δεν θυμασαι καλα!
το εχω βουτηξει σε απειρα ποταμια... -
@antonmone said in Suzuki Vitara 2015:
Το πηρα επιτηδες σημερα στη δουλεια .γνωριζοντας οτι θα βρεχει πολυ νωρις το πρωι.Στην εθνικη με πολλη βροχη σε αρκετα σημεια απο Μαλακασα και μετα, πηγαινα με 130 λογω στρωσιματος,ηταν σταθερο και περασε πολυ καλα και απο λιμναζοντα νερα,ειδικα στον παραδρομο για Οινοφυτα.
Τα συστηματα που εχει λειτουργουν καλα,με μια ευαισθησια ισως παραπανω στην προειδοποιηση συγκρουσης.Τα φωτα του θα ηθελα λιγο πιο δυνατα,με ενα μεγαλο μειον το σημειο που ακουμπαει το χερι στην πορτα που ειναι για μενα πολυ αβολο(λεπτομερεια).
Πρωτο γεμισμα με καταναλωση στην αντλια 6,6 σε διαδρομες Εθνικη αλλα και κεντρο Αθηνας με κινηση,φαινεται να κυμαινεται ευκολα γυρω απο το 6 που για μενα ειναι πολυ καλα.
ΥΓ για gatoz εκανα εγγραφη απο κινητο,πηγα να κανω πρωτη αναρτηση απο λαπτοπ και ..........καταφερα να κλειδωσω κωδικους!!!αχαχαχ θα γραψω το βραδυ οσο θα κοιμιζω το ενα μωρο.τα φωτα απο μαμα ειναι μια χαρα.
ομως τα εχουν πολυ χαμηλα ρυθμισμενα.
ειναι ευκολα να τα ανεβασεις με μια βιδα - ειναι αυτοματου υψους μεν αλλα εχουν καποιο ρεγουλαδορο. -
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ!
…
Για τα φώτα και εγώ είχα αυτό το θέμα και άλλαξα όλες τις λάμπες με led και βρήκα την υγεία μου.Εχει Led φωτα ,απλα δεν με ενθυσιασαν με την αποδοση τους .Ευχαριστω για τη συμβουλη με τα νερα.
οπως ειπα και στον παναη, μαλλον το μπλεκει με αλλο αμαξι...
δεν μασαει, καμποσα βιτ βουτανε οχι σε απλες λακουβες, αλλα ρε ποταμια χωρις κανενα ποτε θεμα. εαν υπηρχε ειμαι ο πρωτος που θα το παθαινε και ο πρωτος που θα το ηξερε. -
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ!
…
Για τα φώτα και εγώ είχα αυτό το θέμα και άλλαξα όλες τις λάμπες με led και βρήκα την υγεία μου.δεν θυμασαι καλα!
το εχω βουτηξει σε απειρα ποταμια...To NV ρεεεεε…. ή το τανκς?
το νιβι λεμεεεεεεεεεε
απο τη πρωτη μερα!
το τζιβι εχει σνορκελ, ενω με το νιβι κατεβαινα απο μεσα το ποταμι στα γερανεια ανοιξη, με το τζιβι εμπαινα και χειμωνα. πατωνα νοτ. -
Δεν θα ήταν λίγο αντιφατικό το Vitara να βγάζει πιθανό πρόβλημα σε νερά;
Μάλλον ναι.
-
Θυμόμουν το θέμα πολύ καλά, γιατί το μελέταγε.
Το NGV το παρουσιάζει το πρόβλημα και … όχι το NV.
https://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=14&t=26531&hilit=Σωληνάκια+διαφορικώνακομη και σε αυτα του 2007 μιλαμε στα 45-50 εκατοστα απο το εδαφος!
οκ, τα βαζουμε...
και βαθυτερα....
και δεν ειναι ακριβως οτι παιρνει νερο, ειναι οτι κανει υποπιεση εαν παγωσει και εαν εισαι σε νερα τοσα που να καλυπτουν ολο το διαφορικο +3-4 cm!!!!
χαχαχαχ -
ΥΓ για gatoz εκανα εγγραφη απο κινητο,πηγα να κανω πρωτη αναρτηση απο λαπτοπ και ..........καταφερα να κλειδωσω κωδικους!!!αχαχαχ θα γραψω το βραδυ οσο θα κοιμιζω το ενα μωρο.τα φωτα απο μαμα ειναι μια χαρα.
ομως τα εχουν πολυ χαμηλα ρυθμισμενα.
ειναι ευκολα να τα ανεβασεις με μια βιδα - ειναι αυτοματου υψους μεν αλλα εχουν καποιο ρεγουλαδορο.Ναι καλά είναι,απλά περίμενα μεγαλύτερη διαφορά να πω την αλήθεια,από τα xenon που έχω στο άλλο(ακριβά όμως).
Υπάρχει διαφορά,δεν φτάιει το αυτοκίνητο,ίσως περίμενα παραπάνω από τον led φωτισμό γενικά. -
Δεν το έχω ψάξει ακόμα,καθημερινά κινούμαι με το Mitsubishi,όμως νομίζω ότι δεν έχουμε αυτόματη εναλλαγή μεσαίας-μεγάλης σκάλας.Αν ισχύει,επειδή το θεωρώ χρήσιμο γκατζετακι,θα είναι ένα μικρό εξοπλιστικό φάουλ,δεδομένου ότι το είχε ακόμα και το i10 που είχα ένα μήνα στην Κρήτη,από την φθηνή έκδοση μάλιστα μισής ακριβώς αξίας!
Ζω και χωρίς αυτό ,απλά επειδή ταξιδεύω πολύ και βράδυ πολλές φορές είναι ξεκούραστο και για τον οδηγό και για τους απέναντι. -
Μετά το hate για το υπερατού ας βάλω την πρόσφατη μόντα που έκαμα.. Δύσκολο project με απρόοπτα αλλά ωραίο αποτέλεσμα..
Ρολόι, ταχύμετρο ακριβείας από gps, πυξίδα, υψόμετρο, κλισιόμετρο και κάτι άλλα ψιλολόγια
-
NV by TESLA το έκανες, ωραίο!!!
-
@mastoras78 καλλιτέχνης!
-
Μπράβο Μάστορα!!
ΥΓ: πόσα λεφτά εχεις δώσει για να το κάνεις να φέρνει σε σύγχρονο αμάξι και να το βελτιώσεις από τρακτέρ!;!;
-
ΧΑ! Θυμάσαι που στο είχα προτείνει; ...αλλάζει όλο το εσωτερικό. Τέλειο.
Καλά δεν το συζητώ για την ικανότητα σου να το κάνεις καλύτερα και από εργοστάσιο. Εκπληκτικό αποτέλεσμα.
Suzuki Vitara 2015