-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Εγώ έχω αμάξι που χωράνε 5 άτομα, ενώ εσύ έχεις που χωράνε 2 πυγμαίοι και 2 3χρονοι πυγμαίοι
Ρώτα τον @dimsabas για τους χώρους του που είναι και μικροκαμωμένος
Εχω μπει και εγώ σε αυτό το σουίφτ και όντως μπροστά κάθεσαι σχετικά άνετα, αλλά μετά δυσκολεύουν για τους πίσω.
-
Μακάρι να μου το λέγατε. Μια χαρά είναι η κορολλα. Θα ήμουν ευτυχισμένος. Δεν τα δίνω τα λεφτά μου ακόμα σε τέτοια. Προσπαθώ για άλλα πράγματα και το μέλλον μου.
Αλλά χρησιμοποίησα το υπέρ ατού, τον Φάνη. Όταν ανέφερες κατι για βάρος και όγκο. Και σε αυτά τα δύο η κορολλα του είναι στο ίδιο επίπεδο αλλά καταναλώνει τα μισά από εσένα και εσύ χαίρεσαι
-
Σιγά μην είναι στο ίδιο επίπεδο όγκου η κορόλα με το αιρκρός...
Για ρώτα τον Φάνη που πήγα να μπω μέσα στην κορόλα και σταμάτησα γιατί μόνο από τον λαιμό και κάτω χώραγα..
-
Σαν όγκος και βάρος είναι ίδιο. Σαν σχήμα δεν είναι. Φυσικά στο aircross γίνεται η καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση χώρων. Αλλά αυτό την κατανάλωση δεν την επηρεάζει σε αστικό και περι αστικό κύκλο. Το βάρος μέτρα που είναι ίδιο μη πω και μεγλσθτερο στην toyota.
-
Το ότι το αιρκρος είναι σχεδόν 1,70 σε ύψος δίνει χώρους, αλλά χαλάει αεροδυναμική.
Αρα ένας που κοιτάει το αιρκρος δεν κοιτάει την κορόλα και αντίστροφα.
-
Δεν είπα αυτό.
Εγώ συγκρίνω τα δύο διαφορετικά powertrains.
Και όσον αφορά την αεροδυναμική με χαω 23χλμ ε εντάξει είναι ελάχιστη η διαφορά.Εμείς μιλάμε για διπλάσια κατανάλωση. Έλα πες σου αρέσει που πληρώνεις περισσότερα από ένα υβριδικό Τογιότα.
-
Δεν πληρώνω περισσότερα, γιατί δεν θα χώραγα σε ένα Τογιότα, αλλά και αυτό θα έκαιγε περισσότερο με εμένα, αν το πήγαινα σαν το ντήζελ.
-
"Καλημέρα στην ομάδα. Είμαι με ένα φίλο εκτός Αθήνας και ξαφνικά όταν πήγε να ξεκινήσει του έβγαλε το μήνυμα που επισυνάπτω στην φώτο. Έχει τύχει να το βγάλει σε κάποιον ? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να φορτωθεί σε οδική. Είναι το 3008 GT plug in. Ευχαριστώ."
...σημερινο. αλλουνου.... το δικο μου ακομη.... 6 μηνες μετα#gallochrepia
#gia_petama
-
Ο ινσπεκτέρ ήρθε;
Πόρισμα έβγαλε; -
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να φορτωθεί σε οδική.Πες του οτι ναι υπαρχει κατι να κάνει: να το πετάξει ή εαν ειναι τυχερός να το πουλήσει!!
-
"Καλημέρα στην ομάδα. Είμαι με ένα φίλο εκτός Αθήνας και ξαφνικά όταν πήγε να ξεκινήσει του έβγαλε το μήνυμα που επισυνάπτω στην φώτο. Έχει τύχει να το βγάλει σε κάποιον ? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να φορτωθεί σε οδική. Είναι το 3008 GT plug in. Ευχαριστώ."
...σημερινο. αλλουνου.... το δικο μου ακομη.... 6 μηνες μετα#gallochrepia
#gia_petama
Νομίζω ότι αναλόγως την ημερομηνία παραγωγής, υπάρχει ανάκληση από την Peugeot για το συγκεκριμένο θέμα.
Δεν είναι όμως μόνο η Peugeot που αντιμετωπίζει θέματα ή παιδικές ασθένειες. Μην τα ρίχνουμε όλα στους Γάλλους.
https://insideevs.com/news/450860/volkswagen-id3-12v-battery-issues/amp/ -
@teo-mak said in Peugeot 3008 2016:
Ο ινσπεκτέρ ήρθε;
Πόρισμα έβγαλε;#paparia
#chrepiaΈχει πολλή πλάκα αυτό το νέο τρεντ του Γατου! Μου έχει εντυπωθεί: Χθες έβλεπα ταινία στο Star και φανταζόμουν να γράφει πάνω δεξιά: #gallochrepia
-
Ολα τα κάνει γιατί του λείπουν αφάνταστα τα γκάζια του 3008 και ασχολείται με αργά βιτάρα , με 0-100 13-14-15 κλπ...
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Ολα τα κάνει γιατί του λείπουν αφάνταστα τα γκάζια του 3008 και ασχολείται με αργά βιτάρα , με 0-100 13-14-15 κλπ...
Το 3008 είναι σαν την μίλφα υπερμ......ρα, που σε έχει καταστρέψει οικονομικά και συναισθηματικά, αλλά συνεχίζεις να ξεροσταλιάζεις έξω από τα σκαλιά της, γιατί γουστάρεις να σε αποτελειώσει.
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να φορτωθεί σε οδική.Πες του οτι ναι υπαρχει κατι να κάνει: να το πετάξει ή εαν ειναι τυχερός να το πουλήσει!!
Αυτά κανείς Γατε, δίνεις επιχειρήματα σε Toyod-αίους! Ο Θεός της Αυτοκίνησης δεν θα σου συγχωρέσει ποτέ αυτήν σου την ύβρης!
Μα τι λέω υβρις, στην τισιν είμαστε και δεν το εχεις πάρει χαμπάρι! Η αδιαγνωστη βλάβη στο 3008 ήταν η νέμεσις σου, και η τισιν είναι ότι θα οδηγείς Γιαπωνο-λαμαρινες με ελενιτ από εδώ και πέρα ως τιμωρία!
οι αρχαίοι πίστευαν πως μια «ύβρις»[9] συνήθως προκαλούσε την επέμβαση των θεών, και κυρίως του Δία, που έστελνε στον υβριστή την «άτην»[10], δηλαδή το θόλωμα, την τύφλωση του νου. Αυτή με τη σειρά της οδηγούσε τον υβριστή σε νέες ύβρεις, ώσπου να διαπράξει μια πολύ μεγάλη ανοησία, να υποπέσει σε ένα πολύ σοβαρό σφάλμα, το οποίο προκαλούσε την «νέμεσιν»[11], την οργή και εκδίκηση δηλαδή των θεών, που επέφερε την «τίσιν»[12], δηλ. την τιμωρία και τη συντριβή/καταστροφή του.
-
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Αυτά κανείς Γατε, δίνεις επιχειρήματα σε Toyod-αίους! Ο Θεός της Αυτοκίνησης δεν θα σου συγχωρέσει ποτέ αυτήν σου την ύβρης!
Μα τι λέω υβρις, στην τισιν είμαστε και δεν το εχεις πάρει χαμπάρι! Η αδιαγνωστη βλάβη στο 3008 ήταν η νέμεσις σου, και η τισιν είναι ότι θα οδηγείς Γιαπωνο-λαμαρινες με ελενιτ από εδώ και πέρα ως τιμωρία!
οι αρχαίοι πίστευαν πως μια «ύβρις»[9] συνήθως προκαλούσε την επέμβαση των θεών, και κυρίως του Δία, που έστελνε στον υβριστή την «άτην»[10], δηλαδή το θόλωμα, την τύφλωση του νου. Αυτή με τη σειρά της οδηγούσε τον υβριστή σε νέες ύβρεις, ώσπου να διαπράξει μια πολύ μεγάλη ανοησία, να υποπέσει σε ένα πολύ σοβαρό σφάλμα, το οποίο προκαλούσε την «νέμεσιν»[11], την οργή και εκδίκηση δηλαδή των θεών, που επέφερε την «τίσιν»[12], δηλ. την τιμωρία και τη συντριβή/καταστροφή του.
Υβρι-δικό...!
-
@bill_hsd said in Peugeot 3008 2016:
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Υβρι-δικό...!
Χαχα
-
Ακριβώς, του έστειλε ο Δίας τον ντουμπλιν, τον θόλωσε αυτός με τα μικρά τιμόνια, τις πωλήσεις, τα κέρδη των κατασκευαστών και την σχεδίαση, πήγε ο θολωμενος και μέσα στη ζάλη του επέλεξε psa και ήρθε η Νέμεσις
-
Ετσι μου αρέσει να βάζετε μεταφυσικό χαρακτήρα στα του γάτου...
Νομίζω και του ίδιου του αρέσει..
Peugeot 3008 2016