-
-
Ωραίο δείχνει....είμαι περίεργος να δω και το εσωτερικό του...
-
Βρήκα αυτό σήμερα:
Σαν να ζευγαρωσε ένα Mokka με Corolla...
Εντυπωσιακό για μένα πως άρχισε να κυριαρχεί το form over function όσο περνάει ο καιρός...
-
@piliourits said in TOYOTA FORUM:
Εντυπωσιακό για μένα πως άρχισε να κυριαρχεί το form over function όσο περνάει ο καιρός...
Επειδή υπάρχουν πια στην γκάμα αυτοκίνητα (YC, CC ) που δεν υπήρχαν το 2017 που είχε βγεί το προηγούμενο C-hr , για μένα το καινούργιο θα πρέπει να είναι ακόμα πιο extreme και οπωσδήποτε να εχει δίπορτη έκδοση και πανοραμική ανοιγόμενη οροφή . Οσο πιο coupe τόσο τόσο πιο ταιριαστό το C του -hr.
-
Πολύ ωραίο.
-
Δεν είναι το αμάξι παραγωγής, πιστεύω θα απαλύνουν αρκετά απ τα πιο προχωρημένα κι εξτριμ στοιχεία.
-
Οι Γιαπωνέζοι εμπνέονται από το Playstation που νομίζω είναι της Sony, γιαπωνέζικο κι αυτό.
Έβγαλαν το civic απ' το grand tourismo και ακολουθεί το chr απ' το need for speed.Πολύ φουτουριστικό design, δεν ελκύουν τους Ευρωπαίους και φαντάζομαι ούτε τους Αμερικάνους.
-
@andya3 ως γνώστης των Γερμανών για πες μας απο που παίρνει έμπνευση η BMW για τα πρόσφατα κομψοτεχνήματα της;
1000 φορές το playstation!
-
Για αυτό το προηγούμενο civic πούλησε τα πάντα όλα στην γιούσα , επειδή ήταν γήινο design
-
Οι πωλήσεις του civic στις ΗΠΑ κάθε χρόνο και μειώνονται. To CHR έχει απλώς μια αξιοπρεπή παρουσία.
Στην Ευρώπη οι πωλήσεις του civic είναι ανάξιες λόγου αλλά το CHR πάει καλά.
Αλλά ας μην μπούμε σε αριθμολαγνία. Έχουν πολύ ιδιαίτερο design αυτά τα αυτοκίνητα, είναι για γούστα. Τα οποία δεν βλέπω να συγκινούν ιδιαίτερα τους αγοραστές της Δύσης.
Εξαιρώ χώρες σαν την Ελλάδα κι άλλους φτωχούς συγγενείς. Μιλάω για τις μεγάλες αγορές που διαμορφώνουν και την αγορά. -
@piliourits said in TOYOTA FORUM:
Βρήκα αυτό σήμερα:
Σαν να ζευγαρωσε ένα Mokka με Corolla...
Όταν σχεδίαζαν το πρώτο C-HR ο κύριος Toyoda είχε ζητήσει να είναι το ομορφότερο Toyota, οπότε αυτό που λες είναι αληθές για τα συγκεκριμένα.
Στις μαζικές πωλήσεις όμως έφτιαξαν τα 2 Cross.
-
@andya3 said in TOYOTA FORUM:
Οι Γιαπωνέζοι εμπνέονται από το Playstation που νομίζω είναι της Sony, γιαπωνέζικο κι αυτό.
Έβγαλαν το civic απ' το grand tourismo και ακολουθεί το chr απ' το need for speed.Πολύ φουτουριστικό design, δεν ελκύουν τους Ευρωπαίους και φαντάζομαι ούτε τους Αμερικάνους.
Από πού προκύπτει το συμπέρασμα αυτό;
Μια χαρά αντέχει στις πωλήσεις στην Ευρώπη το C-HR, παρότι διάγει αισίως τον 6ο χρόνο ζωής του:
https://carsalesbase.com/europe-compact-crossovers-2022-q1-q3/
Οι Ευρωπαίοι προφανώς εκτιμούν την τεχνολογία, την αξιοπιστία και το value for money της Toyota.
Δεν μιλάω καν για παγκόσμιες πωλήσεις, οπου ειδικά στην Ασία υπάρχουν ολόκληρα clubs με φανατικό κοινό για το C-HR.
Τα σχόλια για "φτωχούς συγγενείς" κλπ. δεν τα θεωρώ καν άξια σχολιασμού.
Όταν οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές κατορθώσουν να φτάσουν το τεχνολογικό επίπεδο και το επίπεδο αξιοπιστίας των Ιαπώνων τα ξαναλέμε... -
Πατρών Αθηνών σήμερα Prius με ελαφρύ καμουφλάζ...
Πλησιάζει η ώρα της παρουσίασης μάλλον...
Φωτογραφίες δικές μου.
-
Σίγουρα διότι από κάτω είναι το πρώτο prius. Λογικά για να επιδείξουν την εξέλιξη.
Πολύ ωραίο είναι το άτιμο
-
@lap said in TOYOTA FORUM:
Σίγουρα διότι από κάτω είναι το πρώτο prius. Λογικά για να επιδείξουν την εξέλιξη.
Πολύ ωραίο είναι το άτιμο
Και από πίσω ήταν εντυπωσιακό σαν τα φουτουριστικά αυτοκίνητα που βλέπαμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας...
-
Ο παρουσιαστής ξεκινάει με το "Η ζωή είναι μικρή για να οδηγούμε βαρετά αυτοκίνητα" και τελειώνει με πρόταση για το βίντεο του "Γιατί οι μεταχειρισμένες mercedes είναι φθηνές αλλα αγαπώ την δικιά μου"
Στα υπόλοιπα 17 λεπτά προκαλεί εντύπωση που στον πλούσιο Καναδά δεν σνομπάρουν τα αυτοκίνητα της Toyota και εχουν ξεπεράσει κλισέ για cvt που βουίζουν τελικές και επιδόσεις , ακομπλεξάριστοι οι Καναδοί ...
-
@georgekn said in TOYOTA FORUM:
Πατρών Αθηνών σήμερα Prius με ελαφρύ καμουφλάζ...
Πλησιάζει η ώρα της παρουσίασης μάλλον...
Φωτογραφίες δικές μου.
ωραιο αμάξι και toyota !!! ρε το μπελά μου μέσα τι γράφω, και όμως !!!!
μονο η ζαντούλα δεν μαρέσει αλλά λεπτομέρειες αλλάζει εύκολα.
-
Τις προάλλες μπήκα συνοδηγός σε ένα prius 10 ετών (αν δεν απατώμαι) για καμιά 50αρια χλμ. Εντυπωσιαστηκα από το πόσο ωραίο ταξιδι έκανε το άτιμο. Και ωραίο πάτημα στο δρόμο!
-
Αποκλείεται, είναι Τογιότα
-
Επίσης αυτό το μπορντό που φαίνεται κάτω αριστερά στη μία φωτογραφία μου τι είναι ξέρει κανείς?
Μήπως είναι Corolla facelift?
TOYOTA FORUM