-
Καλοτάξιδο!!!
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Μας μάμησες...πες μου ότι το πρώτο του πλύσιμο δεν ήταν βούρτσα σε βενζινάδικο...
Με τα κεριά ακόμα .. δεν θα πρόλαβε να κανει ζημια
-
Αν προλαβαίνει λέει?? Ήδη απ΄ το pdi γίνεται η ζημιά με τους αούγγανους που "πλένουν" εκει.
-
Αν προλαβαίνει λέει?? Ήδη απ΄ το pdi γίνεται η ζημιά με τους αούγγανους που "πλένουν" εκει.
Για αυτό δεν ασχολούμαι πλέον...μα καθόλου όμως...αχαχα!! Κάποτε τα κοίταγα αυτά, τώρα καθόλου, δεν με απασχολεί πλέον.
-
Είναι θέμα αρχής, δεν είναι η ζημιά το θέμα. Στα 10-20-30-40Κ απαιτώ το προϊόν, όποιον κι αν είναι αυτό, να παραδίδεται σε άψογη κατάσταση. Δηλαδή είναι σα να παίρνουμε κινητό και κάνουμε unboxing και είναι ελαφρώς γρατζουνισμένη η οθόνη. Είναι ποτέ δυνατόν να είναι αποδεκτό αυτό?
-
Δηλαδή είναι σα να παίρνουμε κινητό και κάνουμε unboxing και είναι ελαφρώς γρατζουνισμένη η οθόνη. Είναι ποτέ δυνατόν να είναι αποδεκτό αυτό?
Είναι γιατί το unboxing το κάνουν άλλοι, που δεν ενδιαφέρονται και δεν ασχολούνται, γιατί απλά έχουμε μάθει ως λαός να μην σεβόμαστε τίποτα, ειδικά όταν δεν είναι δικό μας! Η BMW που είχα πάρει ήταν μέσα στην αράχνη και τις γρατσουνίες....πλήρωσα πολλά για να την φέρω στα ίσα της πριν το κεραμικό. Από τότε, ποτέ ξανά...σταμάτησα να ασχολούμαι!!
-
Θα σταματήσω να ασχολούμαι όταν θα είναι εταιρικό το αυτοκίνητο. Αμάξι πληρωμένο από την τσεπούλα μου θα είναι πάντα στην πένα. Πρώτα και κύρια για εμένα που είμαι ο χρήστης του και το χαίρομαι και δευτερευόντως για τη μεταπώληση.
-
Κάποιες πρώτες (12) μετρήσεις επιδόσεων για την CC:
https://zeperfs.com/en/fiche10579-toyota-corolla-cross-2-0-cvt.htm
-
Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να επιβεβαιωθεί το εργοστασιακό 7.5" για το 0-100. Το Q5 μου με 211 κανονικά άλογα και σοβαρό κιβώτιο δεν έπεσε ποτέ κάτω από το 8.2" όσο ηταν μαμά.
Το ψιλοτραγικό είναι το 80-120 που είναι ίδιο ή και χειρότερο από το αντίστοιχο tsi με 150 άλογα (πχ Tiguan, Formentor κτλ) κι εκεί φαίνεται η τραγωδία του cvt κυρίως.
-
Μόλις τώρα τα είδα 80-120
6.1 και το Corolla cross, και το φορμεντορ και το cx30. Την διαφορά την κάνει το τούρμπο -
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
Πρώτες εντυπώσεις, όμορφο, αθόρυβο, διαστημικά όργανα.
Ήρθε άδειο απο βενζίνη. 40 λίτρα ρεζερβουάρ.Καλοταξιδο και με απροβληματιστα χιλιόμετρα. Δεν στο είχαν πλύνει πριν στο παραδώσουν;
-
Πολύ ωραίο, καλορίζικο να έχεις μόνο καλές εμπειρίες και αναμνήσεις.
-
Μόλις παρέλαβα! Το άφησα στο γκαράζ στο σπίτι και μόλις πάω θα αρχίσω να το ψαχουλεύω!
Καλοτάξιδο και να το χαρείτε!!!
-
Θα σταματήσω να ασχολούμαι όταν θα είναι εταιρικό το αυτοκίνητο. Αμάξι πληρωμένο από την τσεπούλα μου θα είναι πάντα στην πένα. Πρώτα και κύρια για εμένα που είμαι ο χρήστης του και το χαίρομαι και δευτερευόντως για τη μεταπώληση.
Μπα και στο εταιρικό σωστός θα είσαι γιατί θα γουστάρεις να το βλέπεις όπως πρέπει και έχεις συνηθίσει.
-
To αυτοκίνητο ήρθε από την Καστοριά-->Αθήνα-->Πάτρα με νταλίκα. Ήταν λερωμένο απο βροχές κλπ. Ήθελε πλύσιμο οπωσδήποτε. Μέσα ήταν πεντακάθαρο φυσικά.
Παρέλαβα και τις πινακίδες και τις πέρασα. Το έχω κάνει ίσα μια μικρή βόλτα γύρω γύρω, αύριο θα το πάρω κανονικά για κέντρο.
Είναι αρκετά ογκώδες αλλά και μαζεμένο μαζί. Με το μπροστινό κάθισμα στην θέση οδήγησης πίσω είναι πάρα πολύ άνετο. Είμαι 1.80 ύψος. Τα ψηφιακά όργανα είναι πολύ εντυπωσιακά την νύχτα και έχουν πολλές πληροφορίες.
Γενικά το αυτοκίνητο εμφανισιακά (εξωτερικά) θα το χαρακτήριζα στιβαρό. ΄Ηρεμη δύναμη.
Πραγματικά απο κοντά δείχνει πολύ καλύτερο από ότι στις φωτογραφίες.
Η νταλίκα εδώ στην Πάτρα ξεφόρτωσε άλλο ένα active plus λευκό (δεν ξερω αν ήταν πέρλα). Τώρα ή κάποιος τυχερός θα το πάρει ή είναι της αντιπροσωπείας για την έκθεση.
-
Του έδειχναν τη χώρα;
-
Και μια από τα όργανα.
-
@kalotaxido και σε εσένα!
Πι τζι πι... https://zeperfs.com/en/duel10579-6153.htm
#mono_vitara με πρόγραμμα
-
καλοτάξιδο σε όλους!
Ζηλεύω που αρχές Οκτώβρη είχα Covid και δεν μπόρεσα να κάνω κάποιο test drive. Θα το έκλεινα επι τόπου και λογικά θα το είχα στα χέρια μου.
Έβαλα παραγγελία Active Plus με εκτιμώμενη άφιξη 6ος/2023.
Οι υπόλοιπες εκδόσεις πάνε 9ος/2023.Μέγα δίλλημα που με τρώει.... να κάνω την υπέρβαση να πάω στη Style η να μείνω στην Active; Ξέρω απέξω τις διαφορές αλλά προβληματίζομαι και δεν μπορώ να αποφασίσω.
-
To αυτοκίνητο ήρθε από την Καστοριά-->Αθήνα-->Πάτρα με νταλίκα. Ήταν λερωμένο απο βροχές κλπ. Ήθελε πλύσιμο οπωσδήποτε. Μέσα ήταν πεντακάθαρο φυσικά.
Παρέλαβα και τις πινακίδες και τις πέρασα. Το έχω κάνει ίσα μια μικρή βόλτα γύρω γύρω, αύριο θα το πάρω κανονικά για κέντρο.
Είναι αρκετά ογκώδες αλλά και μαζεμένο μαζί. Με το μπροστινό κάθισμα στην θέση οδήγησης πίσω είναι πάρα πολύ άνετο. Είμαι 1.80 ύψος. Τα ψηφιακά όργανα είναι πολύ εντυπωσιακά την νύχτα και έχουν πολλές πληροφορίες.
Γενικά το αυτοκίνητο εμφανισιακά (εξωτερικά) θα το χαρακτήριζα στιβαρό. ΄Ηρεμη δύναμη.
Η νταλίκα εδώ στην Πάτρα ξεφόρτωσε άλλο ένα active plus λευκό (δεν ξερω αν ήταν πέρλα). Τώρα ή κάποιος τυχερός θα το πάρει ή είναι της αντιπροσωπείας για την έκθεση.
Είναι πανέμορφο, και πάλι καλοταξιδο. Μόνο που σκέφτομαι το κέντρο της Πάτρας για παρκάρισμα...
-
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
Είναι πανέμορφο, και πάλι καλοταξιδο. Μόνο που σκέφτομαι το κέντρο της Πάτρας για παρκάρισμα...
9 εκατοστά πιο μακρύ από την 5θυρη Corolla... Απλά φαίνεται μεγαλύτερο.
Toyota Corolla Cross