-
Περαστικά σε όλους.
-
Περαστικά να είναι όλα για όλους.
Είτε κόβιντ, είτε άλλα θέματα που μπορούν να μας τύχουν.
Με τον κόβιντ, παίζουν διάφορες εκδόσεις πλέον και το πως το περνάμε είναι εντελώς διαφορετικό για τον καθένα.
Μιλάω πάντα για εμβολιασμένους, γιατί όσους ανεμβολίαστους ήξερα το πέρασαν πολύ δύσκολα και ευτυχώς το πέρασαν.
-
@megane98hp said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Μπήκα κι εγώ στο κόσμο του κοβιντ από προχθές.
Απίστευτη αδυναμία σε σημείο να μην με σηκώνουν τα πόδια μου. Πυρετός 39 ζαλάδα πονοκέφαλος βήχας. Έχω ξυπνήσει εδώ και 1,5 ώρα γιατί άρχισε να με πονάει ο λαιμός.Περαστικά! αυτό που θα σε ανακουφίσει είναι να είσαι ξαπλωμένος! μη σηκώνεσαι δίχως λόγο.
@izz said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Μπήκα κι εγώ στο κόσμο του κοβιντ από προχθές.
Απίστευτη αδυναμία σε σημείο να μην με σηκώνουν τα πόδια μου. Πυρετός 39 ζαλάδα πονοκέφαλος βήχας. Έχω ξυπνήσει εδώ και 1,5 ώρα γιατί άρχισε να με πονάει ο λαιμός.Και εγώ μόλις έκανα τέστ και βγήκε θετικό και πολύ άντεξα κιόλας από τη Δευτέρα είναι θετική η κόρη μου από την κατασκήνωση τρίτη βγήκε η γυναίκα μου σήμερα εγώ και ανέβασε πυρετό και ο ιός ο οποίος είναι 1ος έτους. Οπότε 2η φορά όλη η οικογένεια θετική άντε να δούμε πότε θα γλιτώσουμε από αυτό το πράγμα..
Περαστικά!
-
Μετά από μια δυσκολη πρώτη νύχτα, μια ακόμα πιο δύσκολη δεύτερη νύχτα, η τρίτη νύχτα ήταν πολύ διαφορετική. Ξύπνησα το πρωί, ακούμπησα τα πόδια μου στο πάτωμα σηκώθηκα και ένιωσα πραγματικά ότι ναι, τα πόδια μου με σηκώνουν να περπατήσω. Εχω ελάχιστη αδυναμία, ελάχιστο μηδενικό πονοκέφαλο, καθόλου πυρετό. Έχω λίγο βήχα ακόμα αλλά επιμένει θα έλεγα ο πονολαιμος.
-
Μετά από μια δυσκολη πρώτη νύχτα, μια ακόμα πιο δύσκολη δεύτερη νύχτα, η τρίτη νύχτα ήταν πολύ διαφορετική. Ξύπνησα το πρωί, ακούμπησα τα πόδια μου στο πάτωμα σηκώθηκα και ένιωσα πραγματικά ότι ναι, τα πόδια μου με σηκώνουν να περπατήσω. Εχω ελάχιστη αδυναμία, ελάχιστο μηδενικό πονοκέφαλο, καθόλου πυρετό. Έχω λίγο βήχα ακόμα αλλά επιμένει θα έλεγα ο πονολαιμος.
βιταμινη C + D + ψευδραργυρο χαπια
βοηθανε να περασει πιο ευκολα.
πριν μια εβδομαδα ήμουν εγω ακριβως τα ίδια. υπομονή θα χρειαστουν 3-4 μερες ακομα.
-
Περαστικά φίλε. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν το πέρασε ή δεν θα το περάσει. Σε εμένα εκτός από το τεστ που με είχε δείξει θετικό τπτ άλλο δεν έδειχνε πως είχα κόβιντ. Τέσπα όλα θα πάνε καλά. Για τους περισσότερους μια απλή ίωση σε συμπτώματα μοιάζει. Επικίνδυνο είναι κυρίως σε ομάδες υψηλού κινδύνου.
-
Χθες το πρωί κάνω τέστ βγήκε αχνά θετικό. Έπρεπε να κοιτάξεις προσεκτικά για να δεις τη δεύτερη γραμμή. Υπήρχε όμως ξεκάθαρα. Σήμερα το πρωί κάνω τέστ κάργα θετικό. Μετά απο 1-1,5 ώρα πάω στο φαρμακείο κάνω τεστ... Αρνητικό. Τι γίνεται ρε παιδιά?
-
Χθες το πρωί κάνω τέστ βγήκε αχνά θετικό. Έπρεπε να κοιτάξεις προσεκτικά για να δεις τη δεύτερη γραμμή. Υπήρχε όμως ξεκάθαρα. Σήμερα το πρωί κάνω τέστ κάργα θετικό. Μετά απο 1-1,5 ώρα πάω στο φαρμακείο κάνω τεστ... Αρνητικό. Τι γίνεται ρε παιδιά?
Λογικά είναι είσαι ακόμα θετικός με χαμηλό ιικο φορτίο. Κάνε μεθαύριο πάλι λογικά θα είσαι αρνητικός.
-
Κατά βάθος είσαι αρνητής
-
Ναι αλλά αφού το ραπίντ βγήκε και δηλώθηκε αρνητικό άρα εγώ πρέπει να πάω για δουλειά σήμερα...
-
Ναι αλλά αφού το ραπίντ βγήκε και δηλώθηκε αρνητικό άρα εγώ πρέπει να πάω για δουλειά σήμερα...
Περαστικά και καλό βόλι...
-
Παιδια εχω καιρο να δω τον Χρησταρα sabas_thess ευχομαι να ειναι καλα ο ανθρωπος
-
τζι γκαμπ επισης.
που εισαι? -
@gatoz said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
τζι γκαμπ επισης.
που εισαι?O @ggab μάλλον στενοχωρήθηκε- ενοχλήθηκε για την επίπληξη από την διαχείριση...
Από τότε δεν ξαναέγραψε τίποτα...
-
Έχει κανείς νέα του Lotusnick;
-
-
Εχει χαθεί ο Στόρμ - @storm...
Ελπίζω να γυρίσει γρήγορα, γιατί μας λείπει...
-
@gatoz said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
https://www.newsauto.gr/news/stin-entatiki-me-covid-19-o-kostas-kavvathas/
Βγήκε από την εντατική ο Κος Καββαθάς...
Εύχομαι τα καλύτερα...
-
Ποσο είναι;
-
@georgemit said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Ποσο είναι;
2 Μαρτίου 1939 γεννήθηκε...84 έτη συμπληρωμένα.
Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία