-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
...Επίσης δεν με φρέναρε ούτε έβγαλε προειδοποιητική ένδειξη σε ηλικιωμένο που περπατάει στην μέση στενού δρόμου ...
Ίσως γιατί... οι ηλικιωμένοι που περπατάνε στη μέση του δρόμου, δίνουν τους περισσότερους πόντους...
-
@andreas72 said in Toyota Yaris Cross:
...Επίσης δεν με φρέναρε ούτε έβγαλε προειδοποιητική ένδειξη σε ηλικιωμένο που περπατάει στην μέση στενού δρόμου ...
Ίσως γιατί... οι ηλικιωμένοι που περπατάνε στη μέση του δρόμου, δίνουν τους περισσότερους πόντους...
Χαχαχα!!! γιαγιά με καροτσάκι λαϊκής 1500 πόντοι
-
και κανονάκι !
-
Έχοντας κάνει 700 σχεδόν χλμ μέσα στην πόλη μπορώ να πω με σιγουριά πια ότι το τιμόνι κόβει πολύ , τόσο πολύ που μια ανησυχία που είχα γιατί πούλησα το iQ ... έφυγε !
Έχει τόσο μικρό κύκλο στροφής που σε γωνίες με παρκαρισμένα με το προηγούμενο Yaris κάνω εμπρός πίσω αλλά με το μακρύτερο 20 πόντους cross περνάω με την μία ! Άριστα!
-
Έχοντας κάνει 700 σχεδόν χλμ μέσα στην πόλη μπορώ να πω με σιγουριά πια ότι το τιμόνι κόβει πολύ , τόσο πολύ που μια ανησυχία που είχα γιατί πούλησα το iQ ... έφυγε !
Έχει τόσο μικρό κύκλο στροφής που σε γωνίες με παρκαρισμένα με το προηγούμενο Yaris κάνω εμπρός πίσω αλλά με το μακρύτερο 20 πόντους cross περνάω με την μία ! Άριστα!
Ακριβώς τον ίδιο κλυκλο στροφής (10,6m) έχει και το vw t-cross και είναι απίστευτα βολικό.
Ίσως έχει να κάνει με το ύψος γιατί αντίστοιχα με το yaris και το Polo έχει μεγαλύτερο κλυκλο στροφής στα 11 μετρα.
(βέβαια τα 8,6 μ. του twingo δεν τα πιανει κανεις!)
-
10.40 το υπερτατο φυσικα....
#mono_vitara -
Suzuki Swift 9,6m με 16 ιντσών ελαστικά. Βγαίνει και έκδοση με 15 ιντσών με λογικά ακόμα μικρότερη
-
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
10.40 το υπερτατο φυσικα....
#mono_vitaraΈχει μικρότερο το citroen ami
-
@antonakis said in Toyota Yaris Cross:
Έχει μικρότερο το citroen ami
Νομίζω το βραβείο παίρνει το Smart fortwo 453 με κάτω από 7μ που το λατρεύω!
-
Μ' αρέσει που σκίζεστε ποιος τον έχει μικρότερο....
Τον κύκλο στροφής...
βέβαια... -
Καλησπέρα!
Σήμερα έκανα παραγγελία το Toyota Yaris CROSS HDF 116hp Business Active 22! Ποια έκδοση είναι η συγκεκριμένη ; Δεν την βρισκω κάπου! Έγινε μέσο της εταιρίας μου με Leasing! Ευχαριστώ!
-
@thanospagrati said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα!
Σήμερα έκανα παραγγελία το Toyota Yaris CROSS HDF 116hp Business Active 22! Ποια έκδοση είναι η συγκεκριμένη ; Δεν την βρισκω κάπου! Έγινε μέσο της εταιρίας μου με Leasing! Ευχαριστώ!
Yπάρχει μια εκδοση μονο για εταιρείες leasing που εχει τασια αντι για ζαντες. Ρωτα να σου πουνε
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα!
Yπάρχει μια εκδοση μονο για εταιρείες leasing που εχει τασια αντι για ζαντες. Ρωτα να σου πουνε
Πόσο ποιο άσχημο να γίνει δηλαδή ρε παιδιά;
Σε σχέση με το Clio = πετρέλαιο που έχω τώρα, θα έχει περισσότερη κατανάλωση σε ταξίδια;
-
Καλησπέρα!
Σε σχέση με το Clio = πετρέλαιο που έχω τώρα, θα έχει περισσότερη κατανάλωση σε ταξίδια;
Βγάζεις τα τάσια και γίνεται ιδιαίτερο με τις μαύρες ζάντες σκέτες και όταν το επιστρέψεις τα τάσια δεν θα έχουν γρατσουνιά!
Για την κατανάλωση που είπες αναλόγως πόσο το πατάς ενα clio dci θα καίει πιο λίγο στα 150 πχ λόγω μικρότερης μετωπικής επιφάνειας και αεροδυναμικής από οποιαδήποτε b-suv.
Αν πηγαίνεις όμως με τα όρια ταχύτητας θα έχεις περισσότερη εμπλοκή του ηλεκτροκινητήρα στο yaris cross ακόμη και στα 120 και ο θερμικός θα δουλεύει στον κύκλο miller , η μια η άλλη με τους ντίζελ αλλά πάντα θα θυμάσαι είναι b-suv . -
Καλησπέρα!
Βγάζεις τα τάσια και γίνεται ιδιαίτερο με τις μαύρες ζάντες σκέτες και όταν το επιστρέψεις τα τάσια δεν θα έχουν γρατσουνιά!
Για την κατανάλωση που είπες αναλόγως πόσο το πατάς ενα clio dci θα καίει πιο λίγο στα 150 πχ λόγω μικρότερης μετωπικής επιφάνειας και αεροδυναμικής από οποιαδήποτε b-suv.
Αν πηγαίνεις όμως με τα όρια ταχύτητας θα έχεις περισσότερη εμπλοκή του ηλεκτροκινητήρα στο yaris cross ακόμη και στα 120 και ο θερμικός θα δουλεύει στον κύκλο miller , η μια η άλλη με τους ντίζελ αλλά πάντα θα θυμάσαι είναι b-suv .Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική απάντηση.
Το θεμα καυσίμου με έχει προβληματίζει διότι κάνω κάνα 2 ταξίδια τον μήνα και δεν θέλω ξαφνικά να βρεθώ να πληρώνω βενζίνες από εκεί που ήμουν μια χαρά με το πετρέλαιο.
Γνωρίζεται αν και οι εταιρίες Leasing έχουν την ίδια αναμονή;
-
Το θεμα καυσίμου με έχει προβληματίζει διότι κάνω κάνα 2 ταξίδια τον μήνα και δεν θέλω ξαφνικά να βρεθώ να πληρώνω βενζίνες από εκεί που ήμουν μια χαρά με το πετρέλαιο.
Όπως είπε και ο συμφορουμίτης, όλα έχουν σχέση με την ταχύτητα.
Πάντως με μέση 130-140 που αναφέρουν κάτοχοι το Αθήνα-Θεσσαλονίκη ~4-5λτ/100 από όσο θυμάμαι...ΑΛΛΑ!!!! θα ευχαριστηθείς ταξίδι με adaptive cruise control και lane center assist... οπότε ρίχνεις λίγο ταχύτητα και χαλαρώνεις...!!!
-
ΑΛΛΑ!!!! θα ευχαριστηθείς ταξίδι με adaptive cruise control και lane center assist... οπότε ρίχνεις λίγο ταχύτητα και χαλαρώνεις...!!!
Κάτι τέτοια λένε οι βλαμμένοι με τα ηλεκτρικά που νομίζουν ότι ξαφνικά είδαν το φως το αληθινό και κάνουν Κατερίνη - Αθήνα σε 6+ ώρες και χαίρονται. Προφανώς και δεν είναι η λύση το να κόψεις ταχύτητα. Όποιος παίρνει υβριδικό Τουότα ξέρει ότι στο ταξίδι θα "χάνει" και θα τα "κερδίζει" στην πολή.
-
Καλησπέρα!
Όλα τα business μοντέλα σε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες είναι τα ψιλο basic μοντέλα, για οικονομία και προορισμένα για leasing. Επίσης είναι μέσω και όχι μέσο.
-
Όπως είπε και ο συμφορουμίτης, όλα έχουν σχέση με την ταχύτητα.
Πάντως με μέση 130-140 που αναφέρουν κάτοχοι το Αθήνα-Θεσσαλονίκη ~4-5λτ/100 από όσο θυμάμαι...ΑΛΛΑ!!!! θα ευχαριστηθείς ταξίδι με adaptive cruise control και lane center assist... οπότε ρίχνεις λίγο ταχύτητα και χαλαρώνεις...!!!
Επίσης πας με τρένο ή λεωφορείο.. εκεί να δεις χαλάρωση!
-
Όταν έχεις ενεργοποιημένο το adaptive cruise control δεν πετυχαίνεις την μέγιστη οικονομία. Καθώς ο υπολογιστής κρατάει σταθερά τα χιλιόμετρα και όχι την ροή του γκαζιού θα δεις μεγαλύτερες καταναλώσεις ειδικά σε κομμάτια εθνικής οδού. Ενώ αν το πόδι σου παραμένει στο γκάζι σταθερό, πχ θα πέσουν τα χιλιόμετρα σε μια ανηφόρα και θα αυξηθούν σε μια κατηφόρα.
Ότι είναι πιο ξεκούραστο, αυτό ναι, ισχύει.
Σε συνθήκες αυτοκινητόδρομου με 130-140χλμ/ω, με κλιματιστικό και δύο άτομα φορτίο με ελαφριές αποσκευές έχει μέση κατανάλωση 5-5,5L/100km.
Toyota Yaris Cross