-
Αυτές είναι οι βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η μακέτα στο πάτωμα.
-
Είναι αυτό μακετο;!
Πότε θα το βγάλει; Είμαι ανάμεσα στο Ami και το Chaos..
-
-
@johanndelta said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
https://www.gazzetta.gr/gmotion/blog/2165859/chaos-ena-hrono-tora-pixame-ston-anthraka?amp
Πείτε ότι είστε φτωχοχατζες και αφήστε τον δημιουργό στην ησυχία του.
-
Εννοείται ότι εμείς οι μπντωχοι δεν έχουμε λεφτά ούτε για τις τάπες των βαλβίδων των ελαστικών του (χα)χάους, τα οποία στην κορυφαία έκδοση φουσκώνονται με το ειδικό ευγενές αέριο Ειρηνιον*!
*Κλανιά της Irina Shayk
-
Μόλις ξεμπερδέψει με το καλάθι του νοικοκυριού και τους ουρανοξύστες του Ελληνικού, θα το εγκαινιάσει ο Μπουμπούκος το Χάος και θα καταπιειτε τη γλώσσα σας όλοι οι ανθέλληνες εθνομηδενιστές...
-
@johanndelta said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Εννοείται ότι εμείς οι μπντωχοι δεν έχουμε λεφτά ούτε για τις τάπες των βαλβίδων των ελαστικών του
Γι' αυτό μου έκλεψαν και τις μεταλικές βαλβίδες με την προπέλα από την BMW και τις πράσινες πλαστικές από το SEAT;
-
Προς τους Συντονιστές: Παρακαλώ αλλάξτε τον τίτλο του θέματος. Δεν είναι "γεγονός". Ένα σχέδιο είναι στην καλύτερη. ή κάντε το "CHAOS: Το σχέδιο του ελληνικού hypercar είναι γεγονός".
Αμάξι δεν υπάρχει, ούτε μακέτα. -
Mε τις προκαταβολές μας τί θα γίνει;;;;
-
@jntaras said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Τί θέτε, κύριε;
Να περιμένετε!Σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες, για την υπομόνη και την εμπιστοσύνη σας, θα ρίξει μια πεντακοσαριά άλογα δώρο ο Πανόπουλος!
-
Πρόλαβες κλειστή τιμή ή θα έχουμε αυξήσεις;
-
@antonakis said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Πρόλαβες κλειστή τιμή ή θα έχουμε αυξήσεις;
Mου είχε εγγυηθεί ο Σπύρος προσωπικά με DM στο ινστα ότι δεν θα μου την ανεβάσει. Δεν φοβάμαι τιπότα.
-
Mου είχε εγγυηθεί ο Σπύρος προσωπικά με DM στο ινστα ότι δεν θα μου την ανεβάσει. Δεν φοβάμαι τιπότα.
Ο λόγος του Σπύρου είναι γκαραντί!
-
Για το κακάσχημο γιαρκρος μπορείτε να περιμένετε χρόνια και για τον μπυραβλο σας έπιασε πιλαλα!
-
@harisma23 said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Ο λόγος του Σπύρου είναι γκαραντί!
-
Τελειώνει το χάος, βάζει ένα πλυντήριο, απλώνει τραχανά και πάει να φέρει ρεκορ
-
-
@piliourits said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Εδώ ένα γιαρις κρος βάζεις παραγγελία και σε έχουν στο περίμενε για 1.5χρονο,στο χάος κολλήσατε;
Αμάν πχια! -
-
@georgekn said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Όνειρο ζω!
https://www.google.com/amp/s/www.4troxoi.gr/epikairotita/chaos-spyros-panopoulos-automotive/amp/
Αν είναι να το πάρεις, πάρε το καλό!
CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός