-
@k-m said in Cupra Formentor:
Θα παω απο Δευτερα να βάλω τα Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6
Τα έχω κι εγώ σε 225/45/17 εδώ και 15 μήνες και 21.000 Km. Απόλυτα ευχαριστημένος.
-
@georgemit said in Cupra Formentor:
Έχουν πέσει και οι τιμές 400€ για τα 225/40-18 από ότι βλέπω.
τα 245/45/18 που φοραει το 1.5 είναι στα 640
-
Πωωω, τεραστια , ειδικα το πελμα, για 150 αλογα
Εχει και δωροκαρτα αυτο το μηνα νομιζω η goodyear . Oποτε βιασου -
-
-
Ναι για το δικό μου το λέω όταν έρθει η ώρα.
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι ακόμα διαθέτουν τα asymmetric 5 στην ίδια περίπου τιμή.
Γιατί συμβαίνει αυτό;
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα michelin ps4 και ps5. -
@alexandros-k said in Cupra Formentor:
Απο επισημο εμπορο ομως. Οχι οποιον να ναι
Ναι το τσέκαρα. Αυτός που πήγα είναι μεσα
-
Mπηκαν τα F1 asymmetric 6
παραγωγή 3723 απο Σλοβενίαεντυπώσεις μολις παω λιγο σε εθνικη
Έχουν και εγγυηση 1 χρονο ή 20.000km αν παθουν ζημια που δεν επισκευάζεται.
-
Λιγο σε αττικη οδο και περιφερειακή υμηττου, χωρις να αναπτύξω ταχύτητα, ένιωθες στην εκκίνηση οτι το λάστιχο κολλάει στο οδόστρωμα χωρίς καμία αίσθηση απώλειας πρόσφυσης και σε απότομη εκκίνηση.
-
Καλησπερα σε ολους!
Προ ημερων παρηγγειλα κι εγω το formentor 1.5-150ps Graphene Grey, χειροκίνητο (γιατι μου αρέσει ο έλεγχος/συνηθεια) άλλωστε μεσα στη πολη χρησιμοποιω μηχανή κατα κυριο λογο.
Πριν δοκιμάσω το cupra, ειχα εναν ενδοιασμό και για το ΚΙΑ sportage...αλλά η καρδούλα μου χτυπησε περισσότερο στο formentor!
Έκανα τεστ drive και το αυτόματο και το χειροκίνητο, ετσι για την ιστορία, ωραία γλύκα είναι να έχει το αριστερό πόδι ξεκούραστο, αλλα και ο λεβιές έχει άλλη χάρη.
Τώρα θέλω να ρωτήσω το εξής, τους χάρτες δεν τους έβαλα στο πακέτο. Μπορώ να τους βάλω ΑΝ τους χρειαστώ?
2. η εναλλαγή driving mode, μπορεί να γίνει εν κινήσει?
3. τα service του είναι τσιμπημένα ή νορμάλ για την εποχή?
4. Στο app cupra connect, έχει κάποια έξτρα χρέωση? -
@tsakmpam24 said in Cupra Formentor:
Καλησπερα σε ολους!
Προ ημερων παρηγγειλα κι εγω το formentor 1.5-150ps Graphene Grey, χειροκίνητο (γιατι μου αρέσει ο έλεγχος/συνηθεια) άλλωστε μεσα στη πολη χρησιμοποιω μηχανή κατα κυριο λογο.
Πριν δοκιμάσω το cupra, ειχα εναν ενδοιασμό και για το ΚΙΑ sportage...αλλά η καρδούλα μου χτυπησε περισσότερο στο formentor!
Έκανα τεστ drive και το αυτόματο και το χειροκίνητο, ετσι για την ιστορία, ωραία γλύκα είναι να έχει το αριστερό πόδι ξεκούραστο, αλλα και ο λεβιές έχει άλλη χάρη.
Τώρα θέλω να ρωτήσω το εξής, τους χάρτες δεν τους έβαλα στο πακέτο. Μπορώ να τους βάλω ΑΝ τους χρειαστώ?
2. η εναλλαγή driving mode, μπορεί να γίνει εν κινήσει?
3. τα service του είναι τσιμπημένα ή νορμάλ για την εποχή?
4. Στο app cupra connect, έχει κάποια έξτρα χρέωση?- όχι δεν μπαινουν, αλλα εχει android auto οποτε δεν τους χρειάζεσαι
- ναι
- ΔΞ/ΔΑ
- Πρωτος χρονος δωρεάν. Μετά πληρωνεις
-
Πως θα γίνει να βρουμε καποιον τετοιον εδω
Το μονο που δεν εβαλα στην αρχη και το εχω μετανιώσει.
-
Αγορασε τα και πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο να στα βαλει. ο Στεφανος με το Λεον Κουπρα εχει κανει ρετροφιτ τετοια.
-
@wantone said in Cupra Formentor:
Αγορασε τα και πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο να στα βαλει. ο Στεφανος με το Λεον Κουπρα εχει κανει ρετροφιτ τετοια.
Στέφανος ?
-
\Αγορασε τα και πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο να στα βαλει. ο Στεφανος με το Λεον Κουπρα εχει κανει ρετροφιτ τετοια.
Στέφανος ?
-
Μόνο ο Delectronics θα αναλάβει κάτι τέτοιο, στην Αθήνα τουλάχιστον. Για να το πετύχεις θα πρέπει να κάνεις τάμα στην παναγία ή όπου αλλού πιστεύεις και επίσης θα σου ζητήσει όσα του λείπουν.
Ενδεικτικά, η δουλειά γίνεται με το μισό κόστος σε σχέση με την Κufatec αρκεί να υπάρχουν τα κατάλληλα διαγνωστικά εργαλεία γιατί η MQB Evo είναι μυστήρια πλατφόρμα και έχει κλειδώματα στους διάφορους εγκεφάλους.
- βάσεις ραντάρ 5FF955775 & 5FF955776 (κάνα 20αρικό η κάθε μία από αντιπροσωπεία)
- πιθανή αλλαγή στο πάνελ της πόρτας
Υπάρχουν και έτοιμα πακέτα για άλλα μοντέλα VAG αλλά όχι για το Formentor οπότε έχουν περισσευούμενα πράγματα όπως πχ καλύμματα καθρεφτών με αντίστοιχα λαμπάκια κτλ. Επίσης κατά την παραγγελία είναι πιθανό σε επικοινωνία με τον πωλητή να του ζητήσεις εάν έχει τη δυνατότητα να έχει περασμένα από πριν τα datasets των ραντάρς για Formentor.
-
@stefan147 said in Cupra Formentor:
Για να το πετύχεις θα πρέπει να κάνεις τάμα στην παναγία ή όπου αλλού πιστεύεις και επίσης θα σου ζητήσει όσα του λείπουν.Epic comment. Μου βγήκε λίγος καφές από την μύτη αλλά άξιζε το γέλιο. Καλημέρα.
-
Καλησπέρα στους κατόχους
Βγήκε σήμερα ανάκληση
Service Campaign/Recall Description V-Reprogram Onboard supply control unit and Airbag control uΑν και της Αυστραλίας (αυτό βρήκα στα γρήγορα)
https://checkout.cupraofficial.com.au/owners/service-campaigns-recalls
Βάλτε VIN να δείτε αν σας πιάνει , εγώ έκλεισα ραντεβού για μέσα Δεκέμβρη μου είπαν ότι παίρνει γύρω στο 5ωροΑυτά είπα να ενημερώσω
Α και μία ερώτηση , παρατήρησα ότι έχει πρίζα 230V αν δεν κάνω λάθος στο πορτ μπαγκαζ , τι γίνεται με την χρήση της ?
Δηλαδή παίρνει απο την μπαταρία ? Το συσκευή μπορείς να βάλεις και για πόση ώρα? -
@tsofras said in Cupra Formentor:
Καλησπέρα στους κατόχους
Βγήκε σήμερα ανάκληση
Service Campaign/Recall Description V-Reprogram Onboard supply control unit and Airbag control uΑν και της Αυστραλίας (αυτό βρήκα στα γρήγορα)
https://checkout.cupraofficial.com.au/owners/service-campaigns-recalls
Βάλτε VIN να δείτε αν σας πιάνει , εγώ έκλεισα ραντεβού για μέσα Δεκέμβρη μου είπαν ότι παίρνει γύρω στο 5ωροΑυτά είπα να ενημερώσω
Α και μία ερώτηση , παρατήρησα ότι έχει πρίζα 230V αν δεν κάνω λάθος στο πορτ μπαγκαζ , τι γίνεται με την χρήση της ?
Δηλαδή παίρνει απο την μπαταρία ? Το συσκευή μπορείς να βάλεις και για πόση ώρα?εδω τελευταιο εχει αυτο
https://car-recalls.eu/recall/cupra-formentor-2023-engine-mounts/
-
To δικο μου (παραγωγή 08/2022) δεν το βγαζει στο site αυτο.
Cupra Formentor