Oct 7, 2022, 7:09 AM

@strom said in BMW X1 3rd Generation 2022:

@iceman7 said in BMW X1 3rd Generation 2022:

@strom said in BMW X1 3rd Generation 2022:

@iceman7 said in BMW X1 3rd Generation 2022:

Βλακείες πρωινιάτικα.
Ο χαρακτήρας και το εγώ του καθένα έχουν σχέση με το χαρακτήρα του, όχι με το αμάξι που οδηγά.
Άσε που εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές ανταγωνιστική είναι η bmw στα εισαγωγικά της μοντέλα οπότε τα επιλέγεις ακόμα και ορθολογικά.

Κάνεις λάθος φίλε μου, δεν είναι θέμα τιμής και ανταγωνιστικότητας της bmw, audi κλπ, είναι θέμα lifestyle. Δεν έχω χρόνο να το εξηγήσω, αλλά πιστεύω καταλαβαίνεις

Ξέρω τι θα γράψεις.
Έχω bmw και περα από εδώ που μιλάμε για αμάξια ούτε στην ευρύτερη οικογένεια δεν ξέρουν τι οδηγάω.
Ούτε μούρη πούλησα ποτε. Όπου μπορώ κιολας κρατάω χαμηλό προφίλ και πάω με το γιαρις.
Έτυχε μια καλη προσφορά και πήρα μια να δοκιμάσω.
Ευχαριστιέμαι το τιμόνι και το στήσιμο σε σχέση με τα Τογιότα που εχω διαχρονικά και την απτή ποιότητα.
Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Και όταν φύγει δεν με απασχολεί αν θα ξαναπάρω.
Δεν ορίζει το χαρακτήρα μου η bmw.
Έχει ένα χαρακτήρα και μια ιστορία ως μάρκα, έχω παει στο welt και στο Μουσείο για πάρτη μου χωρις να διαφημίσω αλλά στα παπακια μου το lifestyle. Και επειδή ασχολουμαι και με το κλαμπ Χ1 σε διαβεβαιώνω ότι οι περισσότεροι οικογενειαρχες που αγορασαν τη Χ1, έτσι είναι.

Εσύ είσαι το δένδρο, εγώ αναφέρομαι στο δάσος των ΒΠ και ΝΠ. Προφανώς μιλάω για τη μάζα, και όχι για τις εξαιρέσεις. Εγώ προσωπικά θα διαθέσω ένα Χ ποσό για το αυτοκίνητο, και η απάντηση είναι: δε θα πάρεις BMW, δε θα πάρεις αστέρι?? Αυτή είναι η πραγματικότητα φίλε μου, το lifestyle τώρα θέλει SUV ογκώδες, και σήμα στο καπό

και να για επανέλθουμε στο θέμα, γι αυτό η Χ1 καινούργια θα πουλήσει τρελά.