-
Ecvt έχεις και το yaris
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Το θέμα μου με τις διαστάσεις το ξέρεις βρε συ Φάνη!
Bigger is better...!!! Λύσεις υπάρχουν:
- βγάλε τους προφυλακτήρες, θα κοντύνει περί τους 25 πόντους!
- Πάρε την ΚΚ για αλλαγή της Χ1 και στην γυναίκα το Γιάρις Κρος.
- Πάρε μόνο το Γιάρις Κρος και μετά κάθε φορά που θα διαβάζει/βλέπεις/οδηγείς την Κορόλα Κρος θα βρίζεις.
Ή απλά πάρε ένα C-HR 1.8...
Οικονομικότερο μεν αλλά με τον παλιό πια κινητήρα και θέματα (για εμένα τουλάχιστον) ορατότητας και πρακτικότητας!
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
Bigger is better...!!! Λύσεις υπάρχουν:
- βγάλε τους προφυλακτήρες, θα κοντύνει περί τους 25 πόντους!
- Πάρε την ΚΚ για αλλαγή της Χ1 και στην γυναίκα το Γιάρις Κρος.
- Πάρε μόνο το Γιάρις Κρος και μετά κάθε φορά που θα διαβάζει/βλέπεις/οδηγείς την Κορόλα Κρος θα βρίζεις.
Ή απλά πάρε ένα C-HR 1.8...
Οικονομικότερο μεν αλλά με τον παλιό πια κινητήρα και θέματα (για εμένα τουλάχιστον) ορατότητας και πρακτικότητας!
Το C-HR ως δίλιτρο είναι πιο ακριβό στην εισαγωγική του εκδοση (C-LUB) από το Corolla Cross.
Εξάλλου και ως 1.8 έχει έκδοση που φτάνει στα 36 χιλιάρικα πλέον (GR-S Ultimate), με συνεχώς ανοδικές τάσεις μέχρι την παράδοση του αυτοκινήτου σε 1 χρόνο.
Συνεπώς, δεν πρότεινα το C-HR 1.8 ως οικονομικότερο (σε επίπεδο αγοράς), αλλά επειδή το θεωρώ πιο καλό πακέτο ιδίως για τις ελληνικές συνθήκες.
Αποφεύγεις τον οικονομοτεχνικό βραχνά του δίλιτρου (δεν πληρώνεις τέλη και φ.π. και μαλλον έχεις καλύτερη μεταπώληση), εχεις μικρότερη κατανάλωση (4,0-4-5 lt/100km), σχετικά μαζεμένες διαστάσεις (4,39 έναντι 4,46) με ίδιους εσωτερικούς χώρους (το μεταξόνιο είναι ίδιο και τα καθίσματα εμπρος-πισω ολόιδια), one off σχεδιασμό μέσα-εξω (δύσκολα η Toyota θα ξαναβρεθεί σε τέτοιο οίστρο) και ένα αξιόπιστο μοτέρ δοκιμασμένο στον χρόνο.
Δεν νομίζω ο 1.8 2ZR-FXE να αλλάξει άμεσα ουτε στο Corolla f/l, απλά θα ενισχυθεί η μπαταρία.
Όσο για τα (τυχόν) θέματα ορατότητας, μέσα σε λίγες ώρες τα έχεις συνηθίσει.
Just my thoughts, εσύ επιλέγεις... -
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Σχετικά είναι όλα. Αυτά τα 9Κ αγοράζουν πίσω ανεξάρτητη, +80 άλογα, λιιιίγο μεγαλύτερους χώρους (+30cm), μεγαλύτερες οθονίτσες-παπαρίτσες κτλ και μερικές ακόμα ανέσεις.
Και μεγαλύτερη πλατφόρμα - μια κατηγορία επάνω με όλα τα θετικά που συνεπάγεται αυτό - και δεν είναι λίγα. Σαν να συγκρίνουμε σειρα 3 με σειρά 5 η σειρά 1 με σειρά 3.
Και για γυναικοαμαξο ξεκίνησα και θα φτάσω να της δώσω τη Χ1 στο τέλος.....Θα το κόψω το φορουμ.. θα με καταστρέψετε εδώ μέσα! lolll
Το CHR της το έδειξες ή το κρύβεις;!
-
@dublin said in Toyota Corolla Cross:
Σχετικά είναι όλα. Αυτά τα 9Κ αγοράζουν πίσω ανεξάρτητη, +80 άλογα, λιιιίγο μεγαλύτερους χώρους (+30cm), μεγαλύτερες οθονίτσες-παπαρίτσες κτλ και μερικές ακόμα ανέσεις.
Και μεγαλύτερη πλατφόρμα - μια κατηγορία επάνω με όλα τα θετικά που συνεπάγεται αυτό - και δεν είναι λίγα. Σαν να συγκρίνουμε σειρα 3 με σειρά 5 η σειρά 1 με σειρά 3.
Και για γυναικοαμαξο ξεκίνησα και θα φτάσω να της δώσω τη Χ1 στο τέλος.....Θα το κόψω το φορουμ.. θα με καταστρέψετε εδώ μέσα! lolll
Το CHR της το έδειξες ή το κρύβεις;!
Το έχουμε κάνει τεστ και την είχα πάρει μαζί.
Ούτε σε αυτήν αρέσει. -
Το chr και το corolla cross έχουν τον ίδιο χώρο στα πίσω καθίσματα; Αν είναι να πάω στην αντιπροσωπεία να το δω να μου φύγει η απορία. Γιατί είμαι 1.80 και έχω τρομάξει με αυτά που διαβάζω για τους πίσω. Εγώ θα οδηγώ βέβαια αλλά να χωράνε και τα παιδιά.
-
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
Το chr και το corolla cross έχουν τον ίδιο χώρο στα πίσω καθίσματα; Αν είναι να πάω στην αντιπροσωπεία να το δω να μου φύγει η απορία. Γιατί είμαι 1.80 και έχω τρομάξει με αυτά που διαβάζω για τους πίσω. Εγώ θα οδηγώ βέβαια αλλά να χωράνε και τα παιδιά.
Τσεκαρε αλλά νομίζω ότι το chr έχει καλύτερο χώρο πίσω.
-
Έχουν το ίδιο μεταξόνιο. Το σημείο υπεροχής του κκ έναντι του άλλου είναι ότι δεν έχει αυτές τις κλειστοφοβικές πόρτες πίσω. Αυτό από μόνο του το βάζει σε άλλη κλάση.
-
@dstou said in Toyota Corolla Cross:
Έχουν το ίδιο μεταξόνιο. Το σημείο υπεροχής του κκ έναντι του άλλου είναι ότι δεν έχει αυτές τις κλειστοφοβικές πόρτες πίσω. Αυτό από μόνο του το βάζει σε άλλη κλάση.
Οκ αλλά έχουν και 80λτ διαφορά στον χώρο αποσκευών που δεν νομίζω να προκύπτει μόνο από τους 6-7 πόντους διαφορά στο μήκος. Η κκ κερδίζει σε αποσκευές αλλά μάλλον χάνει σε πόδια πίσω.
-
Χρειάζεται δοκιμή ιδίοις πόδεσι.
-
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
Είναι πολύ διαφορετικά πίσω και εγώ μπήκα μέσα (1,76) και είναι μακράν διαφορετικό πίσω από CHR.
Μόνο η θέα εμπρός δεν μου άρεσε για την θέση του οδηγού, αλλά στην έκθεση σταματημένο. Δεν ξέρω πως είναι σε κίνηση.
-
Επειδή μπήκα back to back, πίσω είναι ολόιδια τα CHR και CC για τα πόδια και τα κεφάλια των επιβατών. Μόνη διαφορά τα παράθυρά τους.
-
Επειδή μπήκα back to back, πίσω είναι ολόιδια τα CHR και CC για τα πόδια και τα κεφάλια των επιβατών. Μόνη διαφορά τα παράθυρά τους.
Σωστά.
Παρότι δεν έχω μπει σε CC, κρινοντας απο φωτογραφίες του σε αγγελίες, όπου τα καθίσματα του CC εμπρός πίσω ειναι ίδια με του C-HR, έχουν το ίδιο κεντρικό τούνελ και το ίδιο μεταξόνιο, πιστεύω ότι οι εσωτερικοί χώροι είναι ίδιοι μεταξύ των δύο μοντέλων και αξιοπρεπέστατοι.
Δεν παίζεις μπάλα στο πίσω κάθισμα, αλλά με δύο παιδιά ποτέ δεν στριμωχτηκαμε στο C-HR, ίσως είναι και πιο άνετο από την 3αρα Touring που είχα στο παρελθόν, η οποία λόγω του τεράστιου κεντρικού τούνελ εξαιτίας της πισωκινητης διάταξης, ήταν εξ ορισμού στριμωγμένη πίσω.
Το μεγαλύτερο πορτ παγκαζ του CC δικαιολογειται από το μεγαλύτερο μήκος του, αν και κάποια εκατοστά του συνολικού μήκους του CC θεωρώ ότι αναλώνονται στον μεγαλύτερο εμπρός πρόβολο σε σχέση με το C-HR. -
Υπερυψωμενο corolla που ξεκινα στην ιδια τιμη με την CLA COUPE...!!!!
-
Δεν είναι το μόνο...
-
Το είδα κ γω από κοντά, ποιότητα εσωτερικού ένα κλικ πάνω από Suzuki, αλλά στο S cross έλεγα "από που βγαίνουν" εδω είναι οκ παλεύεται η κατασταση.
Δεν ειδα οθόνες γιατί ήταν το TD και το είχαν έξω σβηστό.
Θέση οδήγησης και χώροι πίσω, όπως είπαν και οι άλλοι παραπάνω, ίδιοι με το CHR. Μπαγκαζ δεν ειδα.
Σάββατο έκλεισα για TD.
Απέξω είναι μια χαρά το αμαξάκι, εργαλείο...
-
@sherlock said in Toyota Corolla Cross:
Υπερυψωμενο corolla που ξεκινα στην ιδια τιμη με την CLA COUPE...!!!!
Κάνε μια διαμόρφωση της CLA coupe με ότι έχει πάνω το κορολακι και ξαναγραψε μας τις εντυπώσεις σου, αξίζει σαν άσκηση νομίζω...
-
Το μερσεντικό σε υβρίδιο ξεκινάει από 50 χήνες. Βέβαια είναι επαναφορτιζόμενο, αλλά από 50...
-
Ρεζέρβα ούτε αυτό έχει ; Κιτ και κανονικά ελαστικά ;
Αλήθεια γιατί δεν βάζουν αυτά τα run flat ;Που το έχουν φέρει για τεστ και έκθεση να περάσω να το δω να σχηματίσω άποψη από κοντά ;
-
Ρεζέρβα ούτε αυτό έχει ; Κιτ και κανονικά ελαστικά ;
Αλήθεια γιατί δεν βάζουν αυτά τα run flat ;Που το έχουν φέρει για τεστ και έκθεση να περάσω να το δω ;
Νομίζω πλέον Αττική το έχουν παντού, εγώ το είδα Πόλις στην Κηφισίας, λευκό πέρλα lounge.
Τα run flat είναι ακριβά και κάνουν φασαρία (;) τα είχε ένας φίλος στην προηγούμενη Χ1 και τα άλλαξε.
Toyota Corolla Cross