Oct 4, 2022, 11:05 AM

@alex-mix Έτσι είναι δεν χάνουν ως προς την κατανάλωση. Απλά είχαν βολευτεί με τον μισό φόρο στο λίτρο συν την επιδότηση και τους κακοφάνηκε που τους έκοψαν την επιδότηση. Ο φόρος παραμένει μισός.
Το θέμα κάποιων ντίζελατων δεν είναι τα βενζίνης αλλά τα υβριδικά. Αυτό τους πονάει, διότι επέλεξαν Diesel ως καλύτερο και καλά κινητήρα ενώ στην ουσία εννοούσαν λιγότερο φόρο και παροχές λόγω του ότι είναι καύσιμο των διεθνών μεταφορών.

Τώρα δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι ένα υβριδικό θα έχει μικρότερο κόστος μετακίνησης από ένα diesel.
Και για αυτό βρίσκουν δικαιολογίες του στυλ υποστηρίξετε την επιδότηση μόνο για εμάς για να μην είστε κακόψυχοι. Σαν τους επαγγελματίες συνδικαλιστές ένα πραγμα.
Γενικα όλα αυτά είναι συγκυρία, δεν αυξήθηκε κάποιος φορος ούτε υπήρχε πολιτική διωγμού των diesel. Αυτή η συγκυρία όμως θα αποτελέσει και το κύκνειο άσμα των diesel αυτοκινήτων με λίγα κυβικά. Δεν θα υπάρχει ούτε οικονομικός ούτε οικολογικός λόγος ύπαρξης τους.