-
@lap said in Suzuki Jimny Hybrid 2024:
Έτσι όπως μας το έχει περιγράψει, το jimny θα μοιάζει με λιμουζίνα μπροστά σε εκείνο το mad max οχημα. Ίσως να του αρέσει η πολυτέλεια και πάει στο jimny
πραγματι, καπως ετσι ειναι....
ενα φιλαρακι που δανειστηκε το τζιβι για 2 βδομαδες γιατι του ειχαν παρει τις πινακιδες του νιβιου, μενει χαλκουτσι, ηρθε, το πηρε, πηγε χαλκουτσι, και εμεινε δυο βδομαδες σπιτι. χαχαχ....
γουρουνι το τζιβι εκτος, ο γατος το γουσταρει και εντος και ας πηγαινει με 90, αλλα η γατα μιλαει για ανταλλαγη συντροφων καθε φορα που παμε ταξιδι με τζιβι -
@super-t said in Suzuki Jimny Hybrid 2024:
Όποτε ο γάτος που μας λέει ότι έχει phev με 300 άλογα και πηγαίνει με 160 στην εθνική με χαμηλή κατανάλωση θα πάρει το jimny των 105 αλόγων με τελική 150 που θα καίει 15λ/100 εκεί , γιατί είναι άριστο για off road; Λογικό.
ο γατος παει ταξιδακι και με 80.
αναλογα με το οχημα.
η διαθεση μετραει για να γουσταρει καποιος.
υπαρχουν οχηματα που σε φτιαχνουν με ταχυτητα και καποια με το ακριβως αντιθετο.
και καποια που βαριεσαι που τα βλεπεις,
ειναι αυνανια να χρειαζεται κατι να αποδειξεις ή να ερευνησεις με αμαξια στην ηλικια μπαρμπαπαπου -
@gatoz said in Suzuki Jimny Hybrid 2024:
Έτσι όπως μας το έχει περιγράψει, το jimny θα μοιάζει με λιμουζίνα μπροστά σε εκείνο το mad max οχημα. Ίσως να του αρέσει η πολυτέλεια και πάει στο jimny
πραγματι, καπως ετσι ειναι....
ενα φιλαρακι που δανειστηκε το τζιβι για 2 βδομαδες γιατι του ειχαν παρει τις πινακιδες του νιβιου, μενει χαλκουτσι, ηρθε, το πηρε, πηγε χαλκουτσι, και εμεινε δυο βδομαδες σπιτι. χαχαχ....
γουρουνι το τζιβι εκτος, ο γατος το γουσταρει και εντος και ας πηγαινει με 90, αλλα η γατα μιλαει για ανταλλαγη συντροφων καθε φορα που παμε ταξιδι με τζιβιΥπάρχει και άλλος με τζιβι για την ανταλλαγή ?
Υπάρχει κάποια που θα ερχόταν με τζιβί ? -
-
30 χιλιάρικα γι'αυτό το τετράγωνο πράμα;
Διάβασα καλά; -
@bassstarlet said in Suzuki Jimny Hybrid 2024:
Διάβασα καλά;30 χιλιάρικα ή 20 iPhone 14 pro max...
-
Διάβασα καλά;#tsamba
παραπανω περιμενω για το 'προετοιμασμενο' απο μαμα, καπου 40 -
Διάβασα καλά;#tsamba
παραπανω περιμενω για το 'προετοιμασμενο' απο μαμα, καπου 40Έχεις ήδη κλείσει το πρώτο που θα έλθει Ελλάδα, ε;
-
@harisma23 said in Suzuki Jimny Hybrid 2024:
Έχεις ήδη κλείσει το πρώτο που θα έλθει Ελλάδα, ε;
Και το μοναδικό να συμπληρώσω...!! Γιατί πόσοι έχουν χάσει τα λογικά τους να δώσουν 30-40Κ για Τζίμνυ!?!?! Επαναλαμβάνω....τζίμνυ...έλεος....!! Ένα κουβαδάκι για το νησί το καλοκαίρι είναι και θα έπρεπε να έχει μαξ 15.000.
Αλλιώς παιρνεις αυτό: https://www.4troxoi.gr/dokimes/odigoyme-to-elliniko-keraboss-super-k/
-
αυτα ειναι αντρικα σπορ, δεν σας αφορουν
-
Σαν το ψάρεμα ένα πράγμα....ξέρω....ξέρω!!
-
Θα ξεσκίσει να πουλά όντας υβριδικό, 5θυρο και αυτόματο
-
Είναι μόνο για άντρες, να μαζεύονται στις ερημιές πανω στα βουνά και να παίζουν με τις λάσπες.
-
to jimni είναι ένα από τα πιο ομορφα παιχνιδια αμάξια που θα ήθελα να έχω για 3ο αμάξι το πολύ για 2ο. Το γουσταρω τρελά...
η τιμή ομως πρέπει να είναι κάπου στα 15Κ αντε βία τώρα που ακριβύνανε πολύ να πλησιάζει τα 20Κ αφού εκεί αρχίζει να υπάρχει το Vitara και αλλα τετρακίνητα πιο σοβαρά και όχι παιχνίδια όπως αυτό
Υπέροχο αλλα μόνο με λογική τιμή
-
To jimny είναι πιο σοβαρό τετρακίνητο από το vitara
-
@cirus said in Suzuki Jimny Hybrid 2024:
to jimni είναι ένα από τα πιο ομορφα παιχνιδια αμάξια που θα ήθελα να έχω για 3ο αμάξι το πολύ για 2ο. Το γουσταρω τρελά...
η τιμή ομως πρέπει να είναι κάπου στα 15Κ αντε βία τώρα που ακριβύνανε πολύ να πλησιάζει τα 20Κ αφού εκεί αρχίζει να υπάρχει το Vitara και αλλα τετρακίνητα πιο σοβαρά και όχι παιχνίδια όπως αυτό
πρεπει να γινεις αγορι με σοβαρο αμαξι... θα σε κανω....
το τζιμνι εχει κανονικο σασι και ειναι αξονατο απο μαμα
ντροπιαζει οτιδηποτε εκτος δρομου που κοστιζει μεχρι και 5 πουμες κουνιστες σαν το δικο σου.... -
@cirus said in Suzuki Jimny Hybrid 2024:
πρεπει να γινεις αγορι με σοβαρο αμαξι... θα σε κανω....
το τζιμνι εχει κανονικο σασι και ειναι αξονατο απο μαμα
ντροπιαζει οτιδηποτε εκτος δρομου που κοστιζει μεχρι και 5 πουμες κουνιστες σαν το δικο σου....ρε γάτε ότι και να ναι εκτος δρόμου...
πρόκειται για αυτοκίνητο παιχνίδι
ουτε χώρους έχει, ούτε μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι το πρώτο αμάξι και μοναδικό κάποιου.
από αυτή την άποψη παιχνίδι
εκτος δρόμους γ@μ@ει
και το ξέρω και μακάρι να το είχα. Ασε που μαρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε εμφανιση
-
Και όμως. Πολλοί είχαν για μοναδικό αυτοκίνητο τα παλια vitara. Το 5θυρο jimny θα έχει και πορτπαγκαζ. Με 110-120χλμ/ώρα θα πηγαίνει άνετα. Αν και με θόρυβο. Για πολλούς αυτό αρκεί εφόσον εκτός δρόμου είναι σαν να βρίσκεσαι σε άσφαλτο με ένα πούμα
-
Εγώ εύκολα θα μπορούσα να ζήσω με το Jimny.
Αλλά 30 χιλιάρικα δεν δίνω για τέτοιο αυτοκίνητο. Ούτε καν 15 χιλιάρικα. -
Και όμως. Πολλοί είχαν για μοναδικό αυτοκίνητο τα παλια vitara. Το 5θυρο jimny θα έχει και πορτπαγκαζ. Με 110-120χλμ/ώρα θα πηγαίνει άνετα. Αν και με θόρυβο. Για πολλούς αυτό αρκεί εφόσον εκτός δρόμου είναι σαν να βρίσκεσαι σε άσφαλτο με ένα πούμα
επειδη εχει φιλαρακι το καινουργιο και εχω ταξιδεψει αλλα και ανεβει βουνα, σε εο αψηλωτο ταξιδευει με 140 και ψηλωμενο με 130. υπερανετα.
το καινουργιο που θα ειναι μακρυτερο, ανετα 140αριζει
Suzuki Jimny Hybrid 2024