-
-
-
-
-
Τι να σου πω;
Να χαίρεσαι το γούστο σου. -
-
-
@harisma23 said in VW FORUM:
Εσύ πρέπει να αυτοεξαιρεθείς από οποιοδήποτε θέμα αναφέρεται σε VAG!
Λάθος, η φαγκ πρέπει να εξαιρεθεί από την αυτοκίνηση και ιδανικά από τον πλανήτη!
Fanis είσαι λάτρης της Toyota και σου φαίνονται άσχημα τα φαγκ! Νομίζω πιο άσχημα από τα toyota είναι μόνο τα suzuki. Άντε αγκαζέ με τη Dacia και κάποια μοντέλα της Skoda.
Καθόλου λάτρης της Τογιότα....ίσα ίσα. Λάτrης είμαι μόνο της BMW...οπως σωστά λέει ο Νίκος!!
@nickthetrib said in VW FORUM:
Wrong!!!! Ο @fanis75 είναι ο κλασικός μπεμβεδακιας!
-
@gtsartsal said in VW FORUM:
Αν ήταν στη φωτο και η Βασιλειάδου να το παρουσιάζει, θα 'δενε το γλυκό. Ότι πρέπει για να τρομάζουν τα μωρά...
Αν μπορείς βάλε κι ένα πόλο αντίστοιχης χρονολογίας να δούμε ομορφιά..
Δεν μπορώ. Σιγά με μη κάνεις ιερόσυλο. Άκου polo δίπλα στο swift....
Για εξορκισμό να πας, εκεί στη Σαλονίκη δεν είναι ο παπάς που διώχνει τα κακά πνεύματα?
-
Οπτασία
-
@gtsartsal said in VW FORUM:
Αν ήταν στη φωτο και η Βασιλειάδου να το παρουσιάζει, θα 'δενε το γλυκό. Ότι πρέπει για να τρομάζουν τα μωρά...
Αν μπορείς βάλε κι ένα πόλο αντίστοιχης χρονολογίας να δούμε ομορφιά..
Δεν μπορώ. Σιγά με μη κάνεις ιερόσυλο. Άκου polo δίπλα στο swift....
Για εξορκισμό να πας, εκεί στη Σαλονίκη δεν είναι ο παπάς που διώχνει τα κακά πνεύματα?
Για εξορκισμό είναι οι σχεδιαστές στα vw.
-
Δες πως σχεδίαζαν το 1990 εσωτερικά τα suzuki και πως τα vw
-
Το '90? Τότε οδηγούσα ένα Citroen GS του πατέρα μου. Για βάλε το εσωτερικό να το θυμηθώ να το συγκρίνουμε και με τ' άλλα...
-
-
Και εξωτερικά
Το γκόλφ είναι το 2 ή 3 δεν θυμάμαι, έβαλα του 85. Το γκόλφ βγήκε το 74, ενώ η GS το 69 με 4 δισκόφρενα στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις.
-
Και εξωτερικά
Δεν το θυμάμαι έτσι μέσα. Αλτσχάιμερ λόγω ηλικίας...
Αυτό που θυμάμαι είναι ότι κάτι πάταγα, κουμπί, διακόπτη κάτι τέτοιο και σηκωνόταν το αυτοκίνητο, διαστημόπλοιο, χα, χα.
Το ΄χα σκίσει, ήταν και οι δρόμοι χάλια. Το πήγαινα εκδρομές και πέρναγα κάτι ρυάκια, κατσάβραχα, δεν έβρισκε ποτέ κάτω. Βέβαια μετά το έτρεχα συνεργείο, ήταν Γαλλικό μη μου άπτου βλέπεις, όχι για πολλά ζόρια...
Κρίμα πάντως για τη Citroen, είχε ξεκινήσει με φοβερές προοπτικές και καινοτομίες και τώρα την πηδάει η Peugeot. Ξέπεσε. -
Είχε υδροπνευματική και αερόψυκτο κινητήρα...
Τελικά είχαμε βίους αντίθετους...
Εγώ στα νεανικά μου στα τέλη του 70, οδηγούσα ένα γκόλφ 1...
Αυτό πήγαινε μόνιμα στα συνεργεία...
Γερμανικό βλέπεις...
Το κακό είναι ότι δεν πήγαινε και πουθενά αλλού.
Μόλις έβρεχε και πέρναγες τίποτα νερά, έμενες καραβοφάναρο, γιατί τα νερά ανέβαιναν στην μηχανή. Κακούς δρόμους με τίποτα, άσε που δεν φρέναρε πρακτικά. Επρεπε να οδηγείς σαν τρένο. Να φρενάρεις πολύ πριν χρειαστεί...Α είχε και ένα εξαιρετικό ταμπλώ....
-
Το '94-'95 πήρα την ξανθιά. Αμαξάρα. Λίγο αργότερα ο παιδικός μου φίλος και μετέπειτα κουμπάρος μου, πήρε το τότε Golf με το τούρμπο, δε θυμάμαι αν το έλεγαν GTI εκείνη την εποχή.
Εντάξει λιμουζινάτη η ξανθιά, αλλά σαν νέος της εποχής οδηγούσα το Golf και μου τρέχανε τα σάλια. Έκαιγε τα κέρατά του βέβαια. Μαζεύαμε λεφτά για βενζίνη, το βγάζαμε Εθνική και ένοιωθες την αίσθηση όταν έμπαινε το turbo μετά το 60, πρωτόγνορα συναισθήματα. Δεν είχε τέτοια με την ξανθιά, ήτανε κυριλέ.
Λίγα χρόνια μετά αλλαξοπίστησα και πήρα το a3, χα,χα. Δεν μπορείς να φανταστείς πως ήταν το α3 σε σχέση με τα άλλα αμάξια της εποχής εκεί το '05-'06. Από την ξανθιά στο α3 ήταν σαν να οδηγείς αεροπλάνο,
Σήμερα όλα τα αυτοκίνητα καλά είναι, δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές. Για να καταλάβεις ότι άλλαξες κατηγορία πρέπει να πας σε πανάκριβο premium Γερμανικό. -
Από την πρώτη ΧΑΝΤΙΑ που είχες, εγώ έχω ακόμα την δεύτερη του 1998, προφανώς 12 χρόνια μετά το Α3 ήταν άλλο αμάξι.
-
και γω σιχαίνομαι τα VAG αλλά όταν βγαζουν κάτι ομορφο αν μη τι άλλο θα το παραδεχθώ.
αυτο το βανάκι είναι πανέμορφο και είναι ωραίο remake
Στον σκαραβαιο δυστηχώς που προσπάθησαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο το αποτέλεσμα ήταν τραγικό και σκ@τ@. λυπάμαι αλλά αηδια τελείως
αλλά εδω το έκαναν καλά. Αν εψαχνα για βανάκι και η τιμή ηταν λογική χαλαρα το έπαιρνα. Η τιμή βεβαια είναι γελοία. Αλλά δεν σημαίνει αυτο ότι το αμάξι δεν είναι κουκλί
VW FORUM