-
Αυτά τα τραγουδήσανε, οι κομμουνισταί...
-
Το Θέμα εκκαθαρίστηκε από τα ποδοσφαιρικά, που είναι από τα ελάχιστα αντικείμενα που είχαμε αποφασίσει πριν χρόνια ότι δεν θέλουμε στο Forum, καθώς είχαν προκαλέσει μεγάλα προβλήματα τότε. Για αυτό και δεν υπάρχει πλέον και αντίστοιχο Topic!
-
Τουλάχιστον προλάβαμε να το ξεκαθαρίσουμε για την Ραχήλ..
Μόλις έπαιξε στην τιβι μια εξαιρετική ταινία που είχα χρόνια να δω.. Αξίζει να την δουν όσοι δεν το έχουν κάνει, διδακτική επίσης
The way back (2010)
https://m.imdb.com/video/vi1465030937/?playlistId=tt1023114?ref_=ext_shr_lnk
-
Έπεσα έξω με τον Κάρολο. Πάντα έλεγα ότι είναι χλιμίντζουρας και ότι την τελευταία στιγμή αναλογιζόμενος το ποιόν του θα παραιτηθεί του δικαιώματός του να αναλάβει το θρόνο υπέρ του πρωτότοκου γιού του. Έπεσα μέσα στο πρώτο, αλλά στο δεύτερο ατύχησα και θα τον βλέπουμε για καμιά 20αριά χρόνια στον θώκο.
Είδα σήμερις και το τηλεοπτικό του διάγγελμα και αποκάλεσε την Ελισσάβετ 'My darling μαμά' ο μαμάκιας.Κάτι άλλο, σχετικοάσχετο. Είχε πει μια ωραία ατάκα ο πατέρας της εκλιπούσης πριν καμιά 80-90αριά χρόνια :
'We are not a family, we are business' -
Το ότι ο Κάρολος θα αναλάμβανε ήταν προφανές σε όποιον γνωρίζει μερικά πράγματα περί του ΗΒ.
-
Η ελπίδα ψοφάει πάντα τελευταία.
-
Και μιας που είμεθε σε αυτοκινητιστικό σιτε.
Το φέρετρο της εκλιπούσης μεταφέρεται από το Μπαλμόραλ στο Ενδιβούργο με μια νεκροφόρα ...Μερσεντέ σαν αυτές που έχουν οι εδώ πεθαμενατζήδες!
Τι κατρακύλα είναι αυτή? Θα περίμενα να ήταν Ροζ Ρόις τουλάχιστον, και μάλιστα βιντάζ. -
Εγώ περίμενα να είναι Vauxhall Tigra pink edition αφού το έπιανε το τιμόνι η συγχωρημένη.
-
απο το φουμπου των 3008
"λάθος στροφή, είσοδος σε καταυλισμό τσιγκανων, κ αυτό ήταν το λιγότερο που μπορούσα να πάθω, άνοιξαν την πόρτα κ προσπάθησαν να με βγάλουν έξω με γυναίκα κ 2 παιδιά μέσα κ αφού δεν τα κατάφεραν μου πέταξαν μια κοτρονα φεύγοντας, Ελλάς το μεγαλείο σου, δυστυχώς υπάρχουν άγραφο νόμοι, χαίρεσαι που την έβγαλες με σπασμένο μπαμπριζ κ κάνεις τον σταυρό σου"
"σε ποιο μέρος έγινε αυτό;;;;
(Τώρα το είδα, Θήβα) , Στη γέφυρα δεν βάλανε σαν πετάσματα;;;""Αστυνομία αυτή η χώρα δεν έχει?????? Το ίδιο κ στους δρόμους με τους τρελούς που κυκλοφορούν!!!"
"εκεί είναι άβατο μου είπαν δεν υπάρχουν νόμοι, η αστυνομία είναι για να κόβει κλήσεις σε οποίους πειραζουν σκυλιά κ γατιά"
"Το είχα πάθει και εγώ πριν απο μήνες στο ίδιο σημείο! Όχι σε τέτοια έκταση(εννοώ δε με με σταμάτησαν) αλλά έφαγα μια κοτρόνα στο παρμπρίζ! Ευτυχώς είχα ξανακούσει την ιστορία και δεν σταμάτησα γιατί ήξερα οτι θα μου την έπεφταν! Απο τότε ποτέ ξανά από Θήβα πηγαίνω από Κάστρο! Καθίκια του κερατά αυτή η παλιοράτσα..."
-
Περνάω κάθε βδομάδα απο εκει... Νόμιζα οτι είχαν σταματήσει αλλά προφανώς όχι.
-
Δώστε και σε μας τους άσχετους , σας παρακαλώ, , κύριοι μια πληροφορία που (περίπου) είναι μη την πατήσουμε.....
-
Μας διαβάζουν από το μπάγκινχαμ, και έχουμε αποκατάσταση της κανονικότητας. Με νεκροφόρα τζάγκουαρ πήγανε την βασίλισσα από το αεροδρόμιο στο παλάτι. Είχε και ένα όρθιο ιαγουάρο στο μπροστινό καπώ. Στηρίζουμε.
-
@civil357 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Δώστε και σε μας τους άσχετους , σας παρακαλώ, , κύριοι μια πληροφορία που (περίπου) είναι μη την πατήσουμε.....
Μετά την έξοδο της Θήβας από την εθνική. Εχει μια γέφυρα που περνάει πάνω απο τις γραμμές του τρένου και είναι ένας καταυλισμός απο κάτω...
-
-
-
@dstou said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Είχε και ένα όρθιο ιαγουάρο στο μπροστινό καπώ.
Βασιλικός Θυρεός (ο Άγιος Γεώργιος που σφάζει τον δράκο) είναι, όχι ιαγουάρος:
-
Ε πείτε το ρε παιδιά, Ρόλς και Μπέντλευ _#mono, λέω και γω πως ξέπεσε η μακαρίτισα στο ζαγάρ'...
Καλός κι ο ρόυαλ, αλλά ο θυρεός ο ισλαμοφάγος παραμένει αξεπέραστος...
-
Έχω δει ροζ ρόις νεκροφόρα και απορώ πως τους έχει ξεφύγει τέτοια λεπτομέρεια ως τώρα, ψοφάνε για κάτι τέτοια. Μπορεί να την εμφανίσουν όταν την πάνε από το παλάτι δτο αββαείο για θάψιμο.
Κάτι άλλο, έλεγα πότε την βάζουν στο ψυγείο; και τελικά διάβασα σήμερα ότι το φέρετρο είναι διπλό, απ' έξω ξύλο και από μέσα μολυβένια κάσα ερμητική, γι' αυτό είναι και σχετικά μεγάλο για το μπόι της. Τό'χε φτιάξει ένας πεθαμενατζής στα μέτρα της τη δεκαετία του ...60, και αυτός έκλεισε το 1990 χωρίς να παραδώσει σχέδια, και το είχανε από τότε ξεχασμένο σε μια αποθήκη. -
https://www.taxheaven.gr/news/60834/apo-1h102022-ta-prostima-mh-diasyndeshs-fhm-sto-systhma-ths-aade-kai-anastolh-leitoyrgias-epaggelmatikhs-egkatastashs-stis-kyrwseis
οτι ναναι...
προστιμο, προστιμο και προστιμο....
ε, μια και δεν διασυνδεονται μεταξυ τους το esend, που στελνουν online οι φημ, με το mydata, βαλε τους λογιστες να τα γραφουν με το χερι καθε μερα. και αν οχι προστιμο, προστιμο, προστιμο
τι διαολο, απο επιδοτουμενα του οαεδ για ανεργους σοβατζηδες βρηκαν το οικονομικο επιτελειο? -
Αααααχ βρε Κούλη , μας άλλαξες τα φώτα βρε μπαγάσα
Τώρα λέω εγώ , είναι περίπου 30 πυλώνες επί 4 led προβολείς έκαστος = 120 τεμάχια και ακριβώς από κάτω κοιμούνται οι "ευπαθείς", αν πάω στο παζάρι του Σχιστού την Κυριακή θα προλάβω κανένα κομμάτι ή θα έχουν κάνει ήδη sold out ?
.
Πάντως ο γαλανόλευκος κυματοειδής κρυφός φωτισμός είναι μεγάάάάάλη πουτανιά ...ααα ρε Κούλη τσαχπινιάρικο τρελό αγόρι
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]