-
Σκέφτομαι και αναρωτιέμαι.
Η ψηφιακή κάρτας εργασίας γιατί δεν ξεκίνησε πιλοτικά στο Δημόσιο;
Θα εφαρμοστεί άραγε ποτέ στο Δημόσιο;Απλά αναρωτιέμαι.
-
@storm said in Μονόλογοι ...:
Σκέφτομαι και αναρωτιέμαι.
Η ψηφιακή κάρτας εργασίας γιατί δεν ξεκίνησε πιλοτικά στο Δημόσιο;
Θα εφαρμοστεί άραγε ποτέ στο Δημόσιο;Απλά αναρωτιέμαι.
Ξέρει κανείς πως λειτουργεί τελικά αυτό στον ιδιωτικό τομέα, μεγάλα SM , Τράπεζες κλπ .
Πρακτικά εννοώ έχετε επαφή με κάποιον που δουλεύει σε τέτοιες επιχειρήσεις;
Τι κάνουν έχουν κάποια εφαρμογή στο κινητό και σκαναρουν σε κάποια συσκευή ποτέ έρχονται και φεύγουν;
Και πως κάτι τέτοιο διασφαλίζει πως δεν θα συνεχιστεί η μαύρη υπερωρία κλπ; -
@vagkirk said in Μονόλογοι ...:
Ξέρει κανείς πως λειτουργεί τελικά αυτό στον ιδιωτικό τομέα, μεγάλα SM , Τράπεζες κλπ .
Τι κάνουν έχουν κάποια εφαρμογή στο κινητό και σκαναρουν σε κάποια συσκευή ποτέ έρχονται και φεύγουν;
Και πως κάτι τέτοιο διασφαλίζει πως δεν θα συνεχιστεί η μαύρη υπερωρία κλπ;H κουμπάρα μου εργάζεται σε ΑΒ (στο κρεωπολείο) και έχουν τέτοια κάρτα. Την "χτυπάει" όταν πάει και όταν φεύγει και μου είπε ότι μετράει ακόμα και τα λεπτά της υπερωρίας και πληρώνεται στο ακέραιο ότι έχει δουλέψει.
-
εγώ το μόνο που θα πω είναι πως υπάρχει δημόσιο και δημόσιο....
αρκετών ταχυτήτων... για παράδειγμα οι εκπαιδευτικοί δεν έχουν τόσο ευελιξία στην λαμογιά όπως έχουν κάτι υπηρεσίες που δεν τις γνωρίζει κανείς τύπου Κεντρο Μάνας και Παιδιού...αλήθεια πόσοι απο εδώ γνωρίζετε την ύπαρξη τέτοιας υπηρεσίας? Εγώ δεν το γνώριζα και μακάρι να είμαι η εξαίρεση αλλά μάλλον δεν είμαι...
εεε σε μία τετοια υπηρεσία το τι λαμογιές γίνονται δεν περιγράφονται...και λογικό γιατί σκεφτείτε ένα κοτέτσι με ανοιχτή την πόρτα.... -
@fanis75 said in Μονόλογοι ...:
Και πως κάτι τέτοιο διασφαλίζει πως δεν θα συνεχιστεί η μαύρη υπερωρία κλπ;H κουμπάρα μου εργάζεται σε ΑΒ (στο κρεωπολείο) και έχουν τέτοια κάρτα. Την "χτυπάει" όταν πάει και όταν φεύγει και μου είπε ότι μετράει ακόμα και τα λεπτά της υπερωρίας και πληρώνεται στο ακέραιο ότι έχει δουλέψει.
Πολύ θετικό αυτό.
Αν δουλέψει το σύστημα αυτό , μαζί με την αυτοματοποίηση κάποιων ηλεκτρονικων διαδικασιών διαδικασιών όπως πχ η έκδοση συντάξεων χηρείας, απλών συντάξεων από ένα ταμείο, τα σχετικά με το my car , διάφορα έγγραφα από το gov.gr κλπ είναι μια κάποια πρόοδος για τη χώρα μας. -
@fanis75 η ψηφιακή κάρτα στον ΑΒ είναι η απλή κάρτα εισόδου/εξόδου των υπαλλήλων ή είναι "κάρτα" μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή με εφαρμογή που συνδέεται απ'ευθείας με το HR του ΑΒ και το Ergani;
Για ρώτα.
-
@fanis75 η ψηφιακή κάρτα στον ΑΒ είναι η απλή κάρτα εισόδου/εξόδου των υπαλλήλων ή είναι "κάρτα" μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή με εφαρμογή που συνδέεται απ'ευθείας με το HR του ΑΒ και το Ergani;
Για ρώτα.
Αμφιβάλλω εαν γνωρίζει, αλλά θα την ρωτήσω το ΣΚ που θα την δω.
-
Όσοι έχουν ενταχθεί στο πιλοτικό της ψηφιακής κάρτας μπορούν στο παρακάτω link να δούνε ακριβώς τι παίζει στο ημερολόγιο εργασίας.
https://myergani.gov.gr/ -
Όσοι έχουν ενταχθεί στο πιλοτικό της ψηφιακής κάρτας μπορούν στο παρακάτω link να δούνε ακριβώς τι παίζει στο ημερολόγιο εργασίας.
https://myergani.gov.gr/Φοβερό αυτό!! Δεν το ήξερα...πλάκα έχει που το κοιτάω. Έχει τον τωρινό εργοδότη μου και τους 2 προηγούμενους.
-
Στα τετραγωνάκια του ημερολογίου βγάζει το ωράριο εργασίας (που είναι δηλωμένο στον ΟΑΕΔ/σύμβαση εργασίας) και από κάτω σε πραγματικό χρόνο την ώρα "εισόδου" και την ώρα "εξόδου" της ψηφιακής κάρτας.
Από τις τελευταίες πληροφορίες που μαθαίνω το πρόβλημα δεν είναι στην ώρα εισόδου, αλλά στην ώρα εξόδου και στην επιθεώρηση εργασίας. Αυτό θέλει προσοχή.Επίσης μαθαίνω ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τις ώρες εργασίας. Άλλες ώρες εργάζεται ο υπάλληλος, άλλες ώρες έχουν δηλωθεί στον ΟΑΕΔ. Χάος.
-
Είδα αυτή την ταινία σε θερινό...
https://www.athinorama.gr/cinema/movie/pou_pao_pali_o_anthropos-10075344/
Πλάκα είχε...
-
Ακόμα και στην διασκέδαση σου με τους ΔΥ ασχολείσαι;
-
Όχι βρε, είναι γαλλική η ταινία οπότε εκτιμά ότι ο ΔΥ είναι τουλαχιστον PHEVσυνειδητος.
Τον βλέπει σαν έναν Καρκαtsouli άμα τον θυμασαι, που μαζί με τον Λέανδρο Ρακιντζή ηντουσαν φοβεροί διώκτες ΔΥ που έπαιρναν κάνα στυλό από την υπΕρεσια σπίτι τους! -
Αν οδηγεί και Σιτγοέν τότε εντάξει, καλός ΔΥ
-
Ποιο shitroen, μποδηλαντο δίχως σέλα! Άκου εκεί...
-
Μα τω θεώ. Θέλω να τη δω την ταινία. Έχω μια διεστραμμένη υποψία πως οδηγεί Σιτγοέν Αμί και το έχει ως διακιολογια που καθυστερεί να χτυπήσει την κάρτα το πρωί. Είναι αργό!
-
@criuser said in Μονόλογοι ...:
Πλάκα είχε...
Η "original" είναι αυτή.
-
@fanis75 said in Μονόλογοι ...:
ο ΑΒ έχει χρόνια κάρτα / απουσιολόγιο και όντως ότι γράψει το πληρώνεσαι για αυτό σε κυνηγάνε να σχολάσεις στην ώρα σου.
Σε άλλη μεγάλη αλυσίδα απο Βόρεια Ελλάδα που έχω επαφή είναι η πρώτη τους φορά γενικά με κάρτα εισόδου/εξόδου και είναι λίγο μπάχαλο , μέχρι στιγμής γίνονται πολλές διορθώσεις χωρίς να υπάρχει "πέναλτι" απο το υπουργείο εργασίας , λες και λειτουργεί πιλοτικά .
Σε άλλη αλυσίδα σ/μ στην Αθήνα έχουν ζητήσει απο τους υπάλληλους το βράδυ να χτυπάνε κάρτα και να ξαναμπαίνουν στα πόστα για την τακτοποίηση !
Κατεβάζεις το QR στο κινητό και σκανάρεται σε συσκευή που έχουν κατεβάσει την Εργάνη -
@teo-mak said in Μονόλογοι ...:
@criuser said in Μονόλογοι ...:
Πλάκα είχε...
Η "original" είναι αυτή.
Το ήξερα αλλά δεν την πρόλαβα όταν παιζόταν..
Δεν οδηγεί Σιτροέν ο τύπος.
Στην αρχική δουλειά, οδηγεί ποδήλατο και πάει από το σπίτι του στην δουλειά που είναι ακριβώς στην απέναντι πλευρά του δρόμου...
-
Εντωμεταξυ "Μονόλογοι" λέει το νήμα και όλο παραθέσεις και κόντρες είναι.
Μονόλογοι ...