-
@xenos said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Το vit πάσχει ρε γμτ στο χώρο αποσκευών. Και ήθελα να ξεφορτωθώ τις μπάρες/μπαγαζιέρα. Ή να τις έχω μόνο για 1 φορά το χρόνο.
Το χρώμα όντως πανάκριβο!
Το scross είναι λίγο παράξενο! Επίσης αν θυμάμαι καλά κανά 2χίλιαρο πιο ακριβό; Γενικά δεν του έδωσα τη σημασία που θα έπρεπε, ισχύει.Εγώ προτίμησα το Scross πάντως. 10 εκατοστά μεγαλύτερο μεταξόνιο/+70 λίτρα χώρο αποσκευών. Και κάθεται καλύτερα στο δρόμο και είναι πιο άνετο.
Στην τιμή, το καλά εξοπλισμένο scross Gl+ έρχεται στα ίδια περίπου με Vitara GLX... με περίπου ίδιο εξοπλισμό, χωρίς δερμάτινο σαλόνι όμως.
Δυστυχώς, παραδέχομαι ότι το Vitara είναι ομορφότερο. -
@antonakis said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Suzuki επειδή μπαινοβγήκα πολύ μέχρι να κλείσω, ναι υπολογίζεις 1000-1200 επιπλέον της τιμής καταλόγου για μεταλλικό χρώμα/PDI... Το θεωρώ λίγο κάπως, ας τα έβαζε στην τιμή καταλόγου.
Το Vitara είναι οριακό στο χώρο αποσκευών, σε σύγκριση με b-sub/c-hatch είναι πίσω πλέον. Για single ή άτεκνο ζευγάρι, μια χαρά. Για οικογενειακές διακοπές είναι λίγο θέμα. Πολλοί βάζουν μπάρες οροφής+μπαγκαζιέρα ή σχάρα οροφής. Δυστυχώς, παραδόσεις 8μηνο+ με ανοιχτή τιμή πλέον. Το μόνο σπαστικό στη GL+ είναι το μη-πτυσσόμενο κλειδί (ντροπή λίγο).QQ κλασσική αξία, έχτισε όνομα και βαράει αναλόγως. Από τα πιο όμορφα σχεδιαστικά όμως έξω, ειδικά σε αυτό το μπλε.
Αλλά σε αυτά τα λεφτά θα κοιτούσα Κορεάτες.Renault το kadjar αντικαταστάθηκε από το Austral που έρχεται (αλλά σα το QQ τιμές/κινητήρες).
Dacia... τι να πεις, σε λίγο μονόδρομος για τον Έλληνα. Ειδικά στο 1.5d 4x4 πια δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Και πολλές after market επιλογές για καλοπισμό.
Σε πληροφορώ ότι το πορτ παγκαζ χωράει άνετα βαλίτσες και τουμπελέκι για 3 ενήλικες και ένα παιδί. Εκ πείρας.
Suzuki επειδή μπαινοβγήκα πολύ μέχρι να κλείσω, ναι υπολογίζεις 1000-1200 επιπλέον της τιμής καταλόγου για μεταλλικό χρώμα/PDI... Το θεωρώ λίγο κάπως, ας τα έβαζε στην τιμή καταλόγου.
Το Vitara είναι οριακό στο χώρο αποσκευών, σε σύγκριση με b-sub/c-hatch είναι πίσω πλέον. Για single ή άτεκνο ζευγάρι, μια χαρά. Για οικογενειακές διακοπές είναι λίγο θέμα. Πολλοί βάζουν μπάρες οροφής+μπαγκαζιέρα ή σχάρα οροφής. Δυστυχώς, παραδόσεις 8μηνο+ με ανοιχτή τιμή πλέον. Το μόνο σπαστικό στη GL+ είναι το μη-πτυσσόμενο κλειδί (ντροπή λίγο).QQ κλασσική αξία, έχτισε όνομα και βαράει αναλόγως. Από τα πιο όμορφα σχεδιαστικά όμως έξω, ειδικά σε αυτό το μπλε.
Αλλά σε αυτά τα λεφτά θα κοιτούσα Κορεάτες.Renault το kadjar αντικαταστάθηκε από το Austral που έρχεται (αλλά σα το QQ τιμές/κινητήρες).
Dacia... τι να πεις, σε λίγο μονόδρομος για τον Έλληνα. Ειδικά στο 1.5d 4x4 πια δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Και πολλές after market επιλογές για καλοπισμό.
Το scross το έχεις δεί;
-
@groover1972 said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Σε πληροφορώ ότι το πορτ παγκαζ χωράει άνετα βαλίτσες και τουμπελέκι για 3 ενήλικες και ένα παιδί. Εκ πείρας.
Και παιδικό καρότσι? Συμπράκαλα παραλίας?
Το scross το έχεις δεί;
Φυσικά, το αγόρασα
-
Το τι χωράει και τι όχι εξαρτάται και από εμάς τους ίδιους. Υπάρχουν καρότσια που πιάνουν διπλάσιο χώρο απο τα άλλα.. Όπως και φουσκωτά παιχνίδια που βαριέται κάποιος να τα ξεφουσκώνει κάθε φορά.. Ε με αυτή τη λογική θες μπαγκαζιερα και τρειλερ να είσαι καλυμμένος
-
Τι διάβασες για τα dacia...τελικά υπάρχει θέμα;
-
Το scross το έχεις δεί;
Φυσικά, το αγόρασα
Συγνώμη αλλά απο την στιχομυθία προέκυψαν αλλά σοβαρότερα ερωτήματα...
Υπάρχει τουμπελεκι για 3 ενήλικες και ένα παιδί;
Ή παίρνετε τρία τουμπελεκια και δίνεται ένα μικρό στο παιδί;
Και αν ναι, σε ποιες παραλίες πάτε, να μη πάμε εμείς;
-
Το vit πάσχει ρε γμτ στο χώρο αποσκευών.
Το έχεις κάνει test drive; Αν όχι, να το κάνεις επειγόντως και να το βγάλεις σε ανοιχτό δρόμο.
Το πήρε συνάδελφος και σήμερα το έφερε στη δουλειά. Είχα την ευκαιρία να κάτσω συνοδηγός και να το αφουγκραστώ και να το ψαχουλέψω. GL+, 2WD, από τα στοκαρισμένα που είχε ο Σφακιανάκης πριν περίπου ένα χρόνο. Κόκκινο χρώμα (χωρίς χρέωση).
Κάνε test drive και βγάλε συμπεράσματα.
-
Δηλαδή; Πως σου φάνηκε;
-
Η σωστή ερώτηση είναι "πως του φαίνεται του συναδέλφου σου που το έχει 1 χρόνο";
Αυτό είναι το θέμα... -
Χάλια;
Πες βρε συ....
-
Εγώ λέω ότι τον έχει προσλάβει ο Γάτοζ, οπότε είναι συνάδελφοι.
-
Και αυτόν; Πω πω !!
Δημόσιο πια ο γάτος.... -
Χάλια; Όχι ρε συ @lap.
Απλά δεν έχει ενθουσιαστεί και δεν το χρησιμοποιεί.
Πρώτη φορά το έφερε στη δουλειά.
Το πήρε για να πηγαινοέρχεται στη δουλειά και τελικά το πάσαρε στην γυναίκα του που δεν ασχολείται και πολύ με τα αυτοκίνητα. Και φυσικά είχε και τρακάρισμα και...και...και... -
@lap said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Το scross το έχεις δεί;
Φυσικά, το αγόρασα
Τσουμπλεκια ήταν η λέξη αλλά έχω πεθάνει στα γέλια...
-
Το scross το έχεις δεί;
Φυσικά, το αγόρασα
Τσουμπλεκια ήταν η λέξη αλλά έχω πεθάνει στα γέλια...
Και τσόπλεκα ή κάπως έτσι το έχω ακούσει από καποιους " πήρε χίλια δύο τσοπλεκα μαζί του"
Πελοποννήσος κυρίως , αρβανίτικη λέξη λογικά δεν μου κάνει για τουρκική. -
Tι θέμα; Προβλήματα; Αν ναι, το 1.0lpg απ ότι διαβάζω μπαινοβγαίνουν στα συνεργεία. Τα υπόλοιπα δεν απασχολούν ιδιαίτερα.
-
@storm said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Το vit πάσχει ρε γμτ στο χώρο αποσκευών.
Το έχεις κάνει test drive; Αν όχι, να το κάνεις επειγόντως και να το βγάλεις σε ανοιχτό δρόμο.
Το πήρε συνάδελφος και σήμερα το έφερε στη δουλειά. Είχα την ευκαιρία να κάτσω συνοδηγός και να το αφουγκραστώ και να το ψαχουλέψω. GL+, 2WD, από τα στοκαρισμένα που είχε ο Σφακιανάκης πριν περίπου ένα χρόνο. Κόκκινο χρώμα (χωρίς χρέωση).
Κάνε test drive και βγάλε συμπεράσματα.
Έκανα ένα πολύ κοντινό επειδή ήταν αργά. Αλλά να πω και το σωστό, ο πωλητής εκεί ήταν τρομερά εξυπηρετικός (οι περισσότεροι πραγματικά είναι ντουβάρια τελείως, αδιάφοροι και γενικά όχι για τέτοια δουλειά) σε όλα του και μου είπε οπωσδήποτε να κανονίσω να κάνουμε test drive έξω.
-
Tι θέμα; Προβλήματα; Αν ναι, το 1.0lpg απ ότι διαβάζω μπαινοβγαίνουν στα συνεργεία. Τα υπόλοιπα δεν απασχολούν ιδιαίτερα.
Τι πρόβλημα βγάζουν; έχει πάρει φίλος, δεν μου έχει αναφέρει κάτι είναι η αλήθεια.
-
Μπορείς να μας μεταφέρεις μερικά, δεν είμαι μέλος. Γίνεσαι εύκολα μέλος;
Edit ωχ ίδια ερώτηση έκανα..... σόρρυ
-
Δε γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες, αν μπείτε στο dacia group στο fb, θα δείτε ότι τα μισά posts είναι για προβλήματα στο lpg.
Μπορείς να μας μεταφέρεις μερικά, δεν είμαι μέλος. Γίνεσαι εύκολα μέλος;
Στο fb μπαίνεις ναι, αξίζει τον κόπο να το δείτε λίγο αν ενδιαφέρεστε για το μοτέρ αυτό.
Προσιτό SUV made in Japan;